08/05/2011 00:38
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה יקרה! יש לך לב זהב כמו שכתבו,את בן אדם מדהים וטוב וזכרי מי שנותן מקבל.... בהצלחה. נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:49
 dany Posts: 19819
|
עברה בכייף הנכדים הגיעו לביקור ויש לי שלושה שודדים אצל הבת הקטנה............. הבית נראה כמו אחרי סופת הוריקן!!!!!!!!!!
היה שמייח וכייף, עכשיו מתאוששים. נשיבוקים
קרנושה כתב:
dany כתב: ברור שאפשר לעזור רק למי שרוצה............ ואני בטוחה שאם אכן הבחורה כבר בשלה לעזרה היא תוכל להציל את עצמה. וכל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו, ועל כך תודה לך קרונשה תודה דנוש אהובה♥♥♥מקווה שעברה עלייך השבת בנועם..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:23
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
ברור שאפשר לעזור רק למי שרוצה............ ואני בטוחה שאם אכן הבחורה כבר בשלה לעזרה היא תוכל להציל את עצמה. וכל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו, ועל כך תודה לך קרונשה
תודה דנוש אהובה♥♥♥מקווה שעברה עלייך השבת בנועם..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:23
|
אשירה כתב:
קרן יקרה, כבר כתבתי לך שאת נשמה טובה, וכאחת בזאת אני לגמרי מבינה שאינך יכולה להתעלם ממצוקתם של אחרים, ובמיוחד אם יש באפשרותך לעזור במשהו, אפילו אם זאת רק הכוונה. אני לגמרי סומכת עלייך שאת יודעת לשמור על עצמך כדי לא להיפגע. אוהבת,
תודה יקירה. נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:05
 אשירה Posts: 4292
|
קרן יקרה, כבר כתבתי לך שאת נשמה טובה, וכאחת בזאת אני לגמרי מבינה שאינך יכולה להתעלם ממצוקתם של אחרים, ובמיוחד אם יש באפשרותך לעזור במשהו, אפילו אם זאת רק הכוונה. אני לגמרי סומכת עלייך שאת יודעת לשמור על עצמך כדי לא להיפגע. אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 06:00
|
ברור שאפשר לעזור רק למי שרוצה............ ואני בטוחה שאם אכן הבחורה כבר בשלה לעזרה היא תוכל להציל את עצמה. וכל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו, ועל כך תודה לך קרונשה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
תודה על כל התגובות החמות שלכן!♥ מה שלא ציינתי (שכחתי) זה שהנערה הזו מבינה היום שהחברה מנדה אותה בשל היותה כזו ושהיא לא תתקדם, לפי דברי אמה היא רוצה להעלות במשקל ולהיות אישה על כל סממניה..וזה סוג של פרצת או התחלת הפנמה לדעתי. צריך לטפל בזה ומה שיותר מהר כשהאדם הפגיע מעונין לשנות את חייו..זו הסיבה שאני מקשרת בינה לבין הארגון שעשוי לסייע לה, כל עוד תשתף פעולה. ורק כאן אני לעזר, מעבר לכך זה כבר לא תלוי בי ואני את שלי עשיתי. לפחות לנסות אפשר וזה כל היופי בלהושיט לזולת את היד, לחלש ממך ולזה שאתה יודע שעשית את המירב בשביל לעזור. הלאה מכאן-תלוי בה והשמיים הם הגבול.. נשיבוקים לכולכן♥ אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 21:10
|
תודה על כל התגובות החמות שלכן!♥ מה שלא ציינתי (שכחתי) זה שהנערה הזו מבינה היום שהחברה מנדה אותה בשל היותה כזו ושהיא לא תתקדם, לפי דברי אמה היא רוצה להעלות במשקל ולהיות אישה על כל סממניה..וזה סוג של פרצת או התחלת הפנמה לדעתי. צריך לטפל בזה ומה שיותר מהר כשהאדם הפגיע מעונין לשנות את חייו..זו הסיבה שאני מקשרת בינה לבין הארגון שעשוי לסייע לה, כל עוד תשתף פעולה. ורק כאן אני לעזר, מעבר לכך זה כבר לא תלוי בי ואני את שלי עשיתי. לפחות לנסות אפשר וזה כל היופי בלהושיט לזולת את היד, לחלש ממך ולזה שאתה יודע שעשית את המירב בשביל לעזור. הלאה מכאן-תלוי בה והשמיים הם הגבול.. נשיבוקים לכולכן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 19:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי קרנושה, הדברים שכתבת והאיכפתיות הרבה שיש בך מחממים את הלב. כיף לדעת שיש עוד אנשים כאלו בעולמנו. זה חשוב מאוד לעזור לאנשים אחרים אבל את חייבת לשמור על גבולות כדי לא לפגוע בעצמך בכל הסיפור הזה. אני מאחלת לנערה בהצלחה והלוואי שהחיים יהיו יותר טובים אליה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:42
|
קרן אור שופעת שלי אין מילים אחרות להגדיר ולתאר. שמרי על עצמך ותודה לך שאת כאן איתנו מאירה ומחממת את כולנו. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה מה אומר שכבר לא נאמר כאן.כל כך יודעת על מה את מדברת. המשיכי להיות כפי שאת,שופעת טוב ונתינה הרווח כולו שלך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 15:20
 רוויטל Posts: 288
|
קרנושה טוב ליבך שופע אור וכל כך נתינה רבה. הכרותי עימך כאן בפורום היא- פשוט אישיות מדהימה לך. כל הכבוד.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 15:02
|
קרולין כתב:
קרנושה יפה שלי, יש לך כ"כ הרבה נתינה ואהבה בליבך. אין כמוך. אני מאחלת לך מעומק ליבי בחזרהההה שיהיה לך הכי טוב בהכללללל ים של הצלחה , שמחה בלב, ואהבה. בטוחה שתגשימי את כל חלומותייך יפתי. איתך לאורך כל הדרך.... נשיקות חמותתתת ושבת שלום ומבורך. קרולין. 
תודה אהובה שלי! הכל בחזרה אלייך..נשיבוקים ושבת שלום ומבורך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:46
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, יש לך כ"כ הרבה נתינה ואהבה בליבך. אין כמוך. אני מאחלת לך מעומק ליבי בחזרהההה שיהיה לך הכי טוב בהכללללל ים של הצלחה , שמחה בלב, ואהבה. בטוחה שתגשימי את כל חלומותייך יפתי. איתך לאורך כל הדרך.... נשיקות חמותתתת ושבת שלום ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:34
|
miribelkin כתב:
קרנושה היפה וטובת הלב נתינה היא ערך מקודש בחיים, אבל בגבולות אל תזיקי לעצמך במחשבות קשות, תעשי מה שצריך ממקום של כח, אי אפשר לשנות את כל העולם, כל אחד יטאטא את מפתן ביתו והעולם יהיה יותר טוב ונקי.את מודל חיקוי מדהים אין כמוך...... תודה על הפירגון אוהבת מאד מירי
בהחלט עם גבולות אהובתי, אל דאגה זה בהחלט ממקום תומך וחם. למדתי ממישהי.. אוהבת בחזרה מאד מאד מאד! תודה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:32
|
אסתי ברוך כתב:
אסתי אהובה שלי תודה!!! מחבקת אותך בחזרה מלאן ונשיקות!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:31
|
לביאה כתב:
קרנושה יקרה את פרח לב הזהב... את בוודאי יודעת שלכל אחד כלי קיבול בגודל מסויים. יש בך שפע נתינה ואת בעשייה מבורכת ועושה ממש עבודת קודש. אבל אולי האמא ו/או הנערה עדיין לא במקום שהן יכולות להכיל את כל זה... כשזה מגיע לשלב שזה מעיק עלייך כל כך, סימן שצריך קצת להרפות. את יכולה להושיט את גלגל ההצלה, אבל הבחירה אם לאחוז בו היא של האמא או הנערה או שתיהן. את, בטוב ליבך הרב, יצרת תפאורה שמציעה לאמא ולבת התנהלות אחרת של חיים. עכשיו הבחירה שלהן האם להמשיך בעננות הכבדה או להיאחז בקרן אור שהבאת. אל תשכחי לשמור על עצמך שבת שלום, שבת ברוכה ואהובה
תודה על מילותייך החמות לביאה יקירה! בהחלט לכל אחד יש כלי קיבול ואת הגודל שלו ובמקרה הזו אני אמנם לקחתי ללב אבל גם יודעת לשים גבולות. אני הצעתי לתווך בין השניים לגוף שיכול לעשות נפלאות, למעלה מכך אין לי מה לעשות יותר כיוון שאני עדיין לא עוסקת בתחום התרפיסטית באופן מקצועי ומעשי..אני כעת רק מייעצת ומקשרת בינהם בכדי לנסות לעשות טוב. אין לי ציפיות ואני לא יכולה לעשות כלום מלבד היכולת לסייע לבן אדם שלא מבין עברית במיוחד ולא יודע להגיע לאינטרנט ולמקום הזה שאני ואת יכולות. זה לא העיק עליי פשוט העציב אותי וזה בסדר ובמודעות מוחלטת, אל דאגה אני לגמרי טיפוס שמח וגם הנתינה היא בגבולות. נשיבוקים חמים ושבת נפלאה שתהיה לך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:29
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
קרנושה היפה את בעלת לב זהב מחבקת אותך בחום תמשיכי בדרך הנהדרת שלך חיבוקים ממני עד הגג שבת מבורכת   edited by אסתי ברוך on 5/6/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:59
 לביאה Posts: 402
|
קרנושה יקרה את פרח לב הזהב... את בוודאי יודעת שלכל אחד כלי קיבול בגודל מסויים. יש בך שפע נתינה ואת בעשייה מבורכת ועושה ממש עבודת קודש. אבל אולי האמא ו/או הנערה עדיין לא במקום שהן יכולות להכיל את כל זה... כשזה מגיע לשלב שזה מעיק עלייך כל כך, סימן שצריך קצת להרפות. את יכולה להושיט את גלגל ההצלה, אבל הבחירה אם לאחוז בו היא של האמא או הנערה או שתיהן. את, בטוב ליבך הרב, יצרת תפאורה שמציעה לאמא ולבת התנהלות אחרת של חיים. עכשיו הבחירה שלהן האם להמשיך בעננות הכבדה או להיאחז בקרן אור שהבאת. אל תשכחי לשמור על עצמך שבת שלום, שבת ברוכה ואהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה וטובת הלב נתינה היא ערך מקודש בחיים, אבל בגבולות אל תזיקי לעצמך במחשבות קשות, תעשי מה שצריך ממקום של כח, אי אפשר לשנות את כל העולם, כל אחד יטאטא את מפתן ביתו והעולם יהיה יותר טוב ונקי.את מודל חיקוי מדהים אין כמוך...... תודה על הפירגון אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|