04/05/2011 16:24
 לביאה Posts: 402
|
קרולין כתב:
לביאה יקירתי! את מחוננת אמיתית!!!! בראבו!!!!! גאה בך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדד! תמשיכי להתמיד ולהצליח!!! את יכולה!!!! נשיבוקיםםם חמיםםםםםם והמשך יום נהדררררררר. קרולין.  קרולין יקרה כשאני קוראת את הפוסט שלך, יש עולה לראש השיר "רק מילה טובה.... מייד עושה לי טוב..." (יהודית רביץ) כי תמיד יש לך מילה טובה שמייד עושה לי טוב.....  נשיבוקים בחזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:15
|
אשירה כתב:
לביאה ודנושה יקרות, שאפו וכל הכבוד על העמידה במשימה. אצלי שוב חזרה המעידה הקטנה של הלילה, אומנם מעידה של 110 קלוריות בלבד, אבל כנראה מאחורי זה ישנו משהו הרבה יותר כבד. זה שברגע האחרון אני מוכרחה לקלקל, ואז גם אם אני יורדת הירידות מאוד מתונות, לא נצברות, וכשמגיע צונאמי הכל עולה בחזרה, וזה מה שתוקע אותי על אותו משקל הרבה זמן.
ושוב, ולמרות הכל, אני מרוצה, כי בסך הכל אני כבר שלושה ימים אוכלת שפוי, לא מחוננת אבל נורמלי.
מקווה לעבור גם את המהמורה הזאת,
אוהבת, אשירה יקרה מכל מה שכתבת בפוסט, אני מתחברת הכי חזק ל"שברגע האחרון אני מוכרחה לקלקל..." כי זה מופיע אצלי רק באכילה. ושאלתי את עצמי אולי הגיע הזמן להפסיק עם זה. הרי בתחומים אחרים בחיים אני אכן לביאה ובאכילה אני מרשה לעצמי להיות הכל, חוץ מלביאה... זה בכלל לא משנה הגיל. בקבלה אומרים שמספיק שהכוונה (למשל, להוריד במשקל) תהיה ברוחב של הקוף של המחט (!), זה מספיק כדי להתחיל את העשייה ומשם לצמוח... המשך הצלחה ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:09
|
נחושה כתב:
נהדר לביאה יקרה, לקרוא פוסט שמתחיל במילים היום ה-...להצלחה התחיל! כל יום הוא יום מוצלח לשנות דברים לטובה, ללמוד, להתקדם, להתפתח, להתייפות, לצאת לחיים האלו שמחים ומלאי אומץ, תעוזה ויצירתיות והחיים יחייכו אלינו בחזרה. וכמו שמירי אומרת: "לבוא ממקום של שמחה, ביטחון עצמי ועשייה" נחושה נחושה יקרה והיום באמת היה לי יום מלא בעשייה, תנועה, עזרה, הערכה (שקיבלתי), התפתחות, אהבה ואופטימיות. לימים האלה אני קוראת ימי חסד. הימים שבהם את גם שומרת על אכילה שפויה וגם, כמו שמירי אמרה בהרצאה, מרגישה את אפקט הפרפר. לך טוב, לכולם מסביבך טוב והטוב שחוזר אלייך גדול עשרות מונים ממה שנתת בהתחלה.... שיהיה לך המשך יום חסד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:05
|
בלונדה.... כתב:
כל הכבוד. שתדעי שאת שזה מצויין שאת מציינת כל יום לדיאטה זה עוזר ומעודד.... בלונדה יקרה ואני בהחלט מתכוונת לעדכן גם מחר על עוד יום של הצלחה... המשך הצלחה לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:03
|
נינוש כתב:
לביאה יקרה, את גדולה, כל הכבוד לך מתוקה!!!!!! תודה תודה נינוש יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:02
|
דרך המלך כתב:
לביאה יקרה כל הכבוד!!!!!!! את אלופה ותמשיכי בדרך זאת כי זאת הדרך הנכונה וזהו השביל הבטוח... המשיכי כך ליום ה22 וה23 וה......... עדכני אותנו בהמשך שיהיה יום מוצלח סיגל סיגל יקרה תודה תודה אני בהחלט מתכוונת לעדכן גם מחר על עוד יום של הצלחה. לילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:01
|
מיכל שרון כתב:
לביאה יקרה איזה כיף לקרוא את החיוביות... היום החמישי מתוך 21 מוצלחים... זאת הרוח וזאת הגישה... כבר כתבתי כאן אתמול שהשינוי כאן בפורום מבחינת הטרמינולוגיה מורגש בהחלט - כולם עלו כיתה, כולם מיישמים את המפתח להצלחה וזה חשיבה חיובית (כי הרי מחשבה יוצרת מציאות נכון?) וזה פשוט נפלא!!! שיהיה לך אחלה יום...  . אכן מיכל יקרה מאוד כיף לקרוא אותך, חוזרת בדילוגי איילה קלילה לפורום ומעשירה אותנו בחוכמתך הרבה וזיו פנייך הקורנות... וכל זה כשאת אמא צעירה וטרייה. אכן אשת חייל! אני נזהרת מאוד מלהעיד על עצמי כ"עולה כיתה" כי מבחינתי, התהליך שאני עושה כמנויית אינטרנט הוא איטי יותר מאשר אילו הייתי משתתפת ממש במפגשים של מירי המדהימה. כל יום המסתיים בהצלחה הוא הישג פנינה ואני משתדלת ליצור לי שרשרת ארוכה... המשך הצלחה ומצדיעה לך על האנרגיות המדהימות שלך ובך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 15:55
|
שאפתנית כתב:
איזה יופי לביאה ותמשיכי להתמיד בתכנית. חמישה ימים כבר עברו ותחושת ההצלחה אין לה מחיר. אני בטוחה שהשקילה הקרובה תמריץ אותך להמשיך בתכנית כי אני מריחה ירידה באוויר ואת תשמחי מאוד מאוד. אכן אין מחיר לתחושת ההצלחה. ואם את מריחה ירידה באוויר, אני בוודאי אשתף איתך פעולה...  המשך הצלחה לך שאפתנית יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 15:53
|
dany כתב:
כן גם אצלי מסומן יום 17 על הדפדפן.......... בשליטה מוחלטת............... דנוש יקרה, היית מאמינה לפני שבוע שתכתבי לי את הפוסט הזה? סוגרת את היום החמישי בהצלחה ושולחת לך אהבה רבה. עדכונים מחר, כן?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 15:51
|
אקורדיאון כתב:
איזה יופי לביאה,המשיכי הימים טסים ואת משילה קילוגרמים. אמן ואמן. תודה אקו יקרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 15:39
 רוויטל Posts: 288
|
דיווח אני מתחייבת מהיום לשמור תוכנית 21 לא הלך לי לאחרונה.. כועסת מאד על עצמי אתמול מייאוש אמיתי סתם אכלתי מכל הבא ליד. הבוקר קמתי מאד עייפה גם מהעבודה וגם מייאוש המישקל החלטתי לא לוותר הבוקר ושוב להתאפס על עצמי. מנסה להסיר התנגדויות. כמה כמה קשה!!!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 14:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
לביאה ודנושה יקרות, שאפו וכל הכבוד על העמידה במשימה. אצלי שוב חזרה המעידה הקטנה של הלילה, אומנם מעידה של 110 קלוריות בלבד, אבל כנראה מאחורי זה ישנו משהו הרבה יותר כבד. זה שברגע האחרון אני מוכרחה לקלקל, ואז גם אם אני יורדת הירידות מאוד מתונות, לא נצברות, וכשמגיע צונאמי הכל עולה בחזרה, וזה מה שתוקע אותי על אותו משקל הרבה זמן. ושוב, ולמרות הכל, אני מרוצה, כי בסך הכל אני כבר שלושה ימים אוכלת שפוי, לא מחוננת אבל נורמלי. מקווה לעבור גם את המהמורה הזאת, אוהבת, בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 13:02
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקירתי! את מחוננת אמיתית!!!! בראבו!!!!! גאה בך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדד! תמשיכי להתמיד ולהצליח!!! את יכולה!!!! נשיבוקיםםם חמיםםםםםם והמשך יום נהדררררררר. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:21
 dany Posts: 19819
|
אכן אוכל לא נכנס לחדר השינה......... חוק!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
בנות יקרות שלא תיפול רוחכן. אז יש נפילות קטנות וחשוב לזכור שגם הן חלק מהתהליך. הרי אם הכל היה הולך נפלא ובקלות הינו נעלמות מרוב רזון - ואין סיכוי שזה יקרה. אל תהיו קשות עם עצמכן. תזרמו (בדיוק כמו שאשירה אומרת) העיקר שיש מסגרת. העיקר שאנחנו לא גורמות נזק לגופנו וגם הסטיות שנעשות הן סטיות קטנות כי אם לא הינו במסגרת הכל היה בגדול. שלי אני יכולה לתת לך עצה בכל הקשור לאוכל בלילה. עלית כבר למיטה אז לא להכניס אוכל לחדר ותאמיני לי שבזה גם תמנעי מנשנוש מיותר. חבל ללכלך את המיטה בפרורים, יותר נעים לישון בה מאשר לנשנש אז חוק חדש - לא מכניסים אוכל לחדר ובכך חוסכים קלוריות מיותרות. אשירה כתב: shlez25 כתב: אוי אשירה, אני מבינה אותך כל כך...... בימים טרופים אלה האלרגיות הורגות אותי, כל היום אני מתעטשת, העיניים נפוחות ואני מרגישה חלושס, אז כמובן שאני אומרת לעצמי- זה רק כדי לחזק את הגוף...ורצה למקרר.... זה כאילו ממש לא רצוני...שד שמשתלט היום החלטתי באמת לאמץ את השיטה של להכנס לפה לפורום כל פעם שזה קורה.... אתמול נכנסתי למיטה ב- 23:30 בלילה עם קערת קורנפלקס....זוועה!!!!!!! וכמובן שגם כמה חטיפי אורז כאלה מתוקים... אין גבול .... איך כל היום עובר יפה...ואז בערב בבית... ואני יודעת יודעת שאסור להשקל לפני שעבר שבוע...אבל היום בבוקר הייתי חייבת לראות מה הנזק...הצילו!! כמובן שזה עלה לי בקילו... אז נכון שזה לא ממש למחוננות והחנונות אבל יש לי בעבודה מכונת שתייה כזו כמו במסעדות עם שתייה קלה וכל מיני דיאטים, והחלטתי בלית ברירה שזה הפתרון...משהו דיאט תוסס, להרגיע את ה- crave קפה אני לא שותה, אז מלאי הקפאין היומי אני אקבל מזה....(: בואי ננסה ביחד לפחות עד יום ראשון לשמור ממש במחוננות..... בואי ננסה.... שז חמודה, ממרום גילי אני כל כך למודת החלטות והפרות החלטה, שאני כבר נזהרת מלהצהיר הצהרות, כמובן שאנסה, ולו גם כדי לדרבן אותך לעניין, ואם גם אצליח, הרווח שלי יהיה כפול ומכופל. בכל מקרה את נשארת במחוננות עד יום ראשון לפחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:21
|
בהצלחה !!!!!!!!!!!!!! shlez25 כתב:
אוי אשירה, אני מבינה אותך כל כך...... בימים טרופים אלה האלרגיות הורגות אותי, כל היום אני מתעטשת, העיניים נפוחות ואני מרגישה חלושס, אז כמובן שאני אומרת לעצמי- זה רק כדי לחזק את הגוף...ורצה למקרר.... זה כאילו ממש לא רצוני...שד שמשתלט היום החלטתי באמת לאמץ את השיטה של להכנס לפה לפורום כל פעם שזה קורה.... אתמול נכנסתי למיטה ב- 23:30 בלילה עם קערת קורנפלקס....זוועה!!!!!!! וכמובן שגם כמה חטיפי אורז כאלה מתוקים... אין גבול .... איך כל היום עובר יפה...ואז בערב בבית... ואני יודעת יודעת שאסור להשקל לפני שעבר שבוע...אבל היום בבוקר הייתי חייבת לראות מה הנזק...הצילו!! כמובן שזה עלה לי בקילו... אז נכון שזה לא ממש למחוננות והחנונות אבל יש לי בעבודה מכונת שתייה כזו כמו במסעדות עם שתייה קלה וכל מיני דיאטים, והחלטתי בלית ברירה שזה הפתרון...משהו דיאט תוסס, להרגיע את ה- crave קפה אני לא שותה, אז מלאי הקפאין היומי אני אקבל מזה....(: בואי ננסה ביחד לפחות עד יום ראשון לשמור ממש במחוננות..... בואי ננסה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:20
|
כל יום עוד צעד קטן לקראת ההצלחה המלאה............ כי את יכולה ....כי מגיע לך!!!!!!!!!!! אשירה כתב:
לביאה ודנושה יקרות, שאפו וכל הכבוד על העמידה במשימה. אצלי שוב חזרה המעידה הקטנה של הלילה, אומנם מעידה של 110 קלוריות בלבד, אבל כנראה מאחורי זה ישנו משהו הרבה יותר כבד. זה שברגע האחרון אני מוכרחה לקלקל, ואז גם אם אני יורדת הירידות מאוד מתונות, לא נצברות, וכשמגיע צונאמי הכל עולה בחזרה, וזה מה שתוקע אותי על אותו משקל הרבה זמן.
ושוב, ולמרות הכל, אני מרוצה, כי בסך הכל אני כבר שלושה ימים אוכלת שפוי, לא מחוננת אבל נורמלי.
מקווה לעבור גם את המהמורה הזאת,
אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות שלא תיפול רוחכן. אז יש נפילות קטנות וחשוב לזכור שגם הן חלק מהתהליך. הרי אם הכל היה הולך נפלא ובקלות הינו נעלמות מרוב רזון - ואין סיכוי שזה יקרה. אל תהיו קשות עם עצמכן. תזרמו (בדיוק כמו שאשירה אומרת) העיקר שיש מסגרת. העיקר שאנחנו לא גורמות נזק לגופנו וגם הסטיות שנעשות הן סטיות קטנות כי אם לא הינו במסגרת הכל היה בגדול. שלי אני יכולה לתת לך עצה בכל הקשור לאוכל בלילה. עלית כבר למיטה אז לא להכניס אוכל לחדר ותאמיני לי שבזה גם תמנעי מנשנוש מיותר. חבל ללכלך את המיטה בפרורים, יותר נעים לישון בה מאשר לנשנש אז חוק חדש - לא מכניסים אוכל לחדר ובכך חוסכים קלוריות מיותרות. אשירה כתב:
shlez25 כתב: אוי אשירה, אני מבינה אותך כל כך...... בימים טרופים אלה האלרגיות הורגות אותי, כל היום אני מתעטשת, העיניים נפוחות ואני מרגישה חלושס, אז כמובן שאני אומרת לעצמי- זה רק כדי לחזק את הגוף...ורצה למקרר.... זה כאילו ממש לא רצוני...שד שמשתלט היום החלטתי באמת לאמץ את השיטה של להכנס לפה לפורום כל פעם שזה קורה.... אתמול נכנסתי למיטה ב- 23:30 בלילה עם קערת קורנפלקס....זוועה!!!!!!! וכמובן שגם כמה חטיפי אורז כאלה מתוקים... אין גבול .... איך כל היום עובר יפה...ואז בערב בבית... ואני יודעת יודעת שאסור להשקל לפני שעבר שבוע...אבל היום בבוקר הייתי חייבת לראות מה הנזק...הצילו!! כמובן שזה עלה לי בקילו... אז נכון שזה לא ממש למחוננות והחנונות אבל יש לי בעבודה מכונת שתייה כזו כמו במסעדות עם שתייה קלה וכל מיני דיאטים, והחלטתי בלית ברירה שזה הפתרון...משהו דיאט תוסס, להרגיע את ה- crave קפה אני לא שותה, אז מלאי הקפאין היומי אני אקבל מזה....(: בואי ננסה ביחד לפחות עד יום ראשון לשמור ממש במחוננות..... בואי ננסה.... שז חמודה, ממרום גילי אני כל כך למודת החלטות והפרות החלטה, שאני כבר נזהרת מלהצהיר הצהרות, כמובן שאנסה, ולו גם כדי לדרבן אותך לעניין, ואם גם אצליח, הרווח שלי יהיה כפול ומכופל. בכל מקרה את נשארת במחוננות עד יום ראשון לפחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:10
 אשירה Posts: 4292
|
shlez25 כתב:
אוי אשירה, אני מבינה אותך כל כך...... בימים טרופים אלה האלרגיות הורגות אותי, כל היום אני מתעטשת, העיניים נפוחות ואני מרגישה חלושס, אז כמובן שאני אומרת לעצמי- זה רק כדי לחזק את הגוף...ורצה למקרר.... זה כאילו ממש לא רצוני...שד שמשתלט היום החלטתי באמת לאמץ את השיטה של להכנס לפה לפורום כל פעם שזה קורה.... אתמול נכנסתי למיטה ב- 23:30 בלילה עם קערת קורנפלקס....זוועה!!!!!!! וכמובן שגם כמה חטיפי אורז כאלה מתוקים... אין גבול .... איך כל היום עובר יפה...ואז בערב בבית... ואני יודעת יודעת שאסור להשקל לפני שעבר שבוע...אבל היום בבוקר הייתי חייבת לראות מה הנזק...הצילו!! כמובן שזה עלה לי בקילו... אז נכון שזה לא ממש למחוננות והחנונות אבל יש לי בעבודה מכונת שתייה כזו כמו במסעדות עם שתייה קלה וכל מיני דיאטים, והחלטתי בלית ברירה שזה הפתרון...משהו דיאט תוסס, להרגיע את ה- crave קפה אני לא שותה, אז מלאי הקפאין היומי אני אקבל מזה....(: בואי ננסה ביחד לפחות עד יום ראשון לשמור ממש במחוננות..... בואי ננסה....
שז חמודה, ממרום גילי אני כל כך למודת החלטות והפרות החלטה, שאני כבר נזהרת מלהצהיר הצהרות, כמובן שאנסה, ולו גם כדי לדרבן אותך לעניין, ואם גם אצליח, הרווח שלי יהיה כפול ומכופל. בכל מקרה את נשארת במחוננות עד יום ראשון לפחות
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 11:31
 ענתושש Posts: 37
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 11:04
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה ודנושה יקרות, שאפו וכל הכבוד על העמידה במשימה. אצלי שוב חזרה המעידה הקטנה של הלילה, אומנם מעידה של 110 קלוריות בלבד, אבל כנראה מאחורי זה ישנו משהו הרבה יותר כבד. זה שברגע האחרון אני מוכרחה לקלקל, ואז גם אם אני יורדת הירידות מאוד מתונות, לא נצברות, וכשמגיע צונאמי הכל עולה בחזרה, וזה מה שתוקע אותי על אותו משקל הרבה זמן. ושוב, ולמרות הכל, אני מרוצה, כי בסך הכל אני כבר שלושה ימים אוכלת שפוי, לא מחוננת אבל נורמלי. מקווה לעבור גם את המהמורה הזאת, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|