06/05/2011 12:40
 רוויטל Posts: 288
|
תודה דני תוכנית 21 עד חמש אני משתדל וזה בסדר הורדתי מאפים לחזור לספורט- הזנחתי כמה ימים כי הייתי עסוקה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 04:24
 dany Posts: 19819
|
מיקה יקירתי עד חמש מסיימים את הפחמימות כך שמה שאת כותבת לי זה בידיוק לפי "התקן" אני אוכלת קצת יותר מוקדם שתי פרוסות לחם קל עם ריבה ללא סוכר.......ובזה מסיימת את מנת הפחמימות לאותו היום.
מיקה כתב:
דני שאלה אם לקחתי עם הקפה בשעה ארבע וחצי פריכית עם 2 כפיות ריבה זה נחשב מתוקים? דיברנו על תוכנית 21 וחוששת לפגוע בתהליך. בכל אופן שמרתי עד חמש פחממות. יום שני לי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 21:11
|
דני שאלה אם לקחתי עם הקפה בשעה ארבע וחצי פריכית עם 2 כפיות ריבה זה נחשב מתוקים? דיברנו על תוכנית 21 וחוששת לפגוע בתהליך. בכל אופן שמרתי עד חמש פחממות. יום שני לי..
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:31
|
המשיכי כך שולחת לך כוחות וחיבוק חזק מיקה כתב:
צודקת אני בהחלט מקשיבה למחוננות כאן. ממשיכה ביומי לי זה היום השני. ולא נגעתי במתוקים שהם האויב שלי dany כתב: מיקוש היום הלך לך טוב אנא זכרי את היום הזה ותקבעי אותו למשמרת ולא את הימים שלא הלך לך!!!!!!!!!!!!! המוח שלנו צריך לקבל כל הזמן את ההצלחות בכדי שיבין שזו הדרך!!!!!! מיקה כתב: רבקה מקסימה אני מרשה לך לתת לי גם פטיש בראש. לא הלך לי השבוע ואתמול בעבודה היה אירוע עם אוכל. היום החזקתי בגבורה וניצמדי למקופל. אפילו הכנתי עוגיות לחצי ו... לא אכלתי אפילו אחת. רבקה כתב: לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן.
אשירה יקרה אני בטוחה שימי ה- 21 עוברים עלייך הרבה יותר טוב מתמיד על אף המעידה הקטנה שקורה לך כל יום כבר אמרנו לאט לאט ובטוח האופטימיות להמשך ולא להרים ידיים זאת הדרך המובילה המשיכי יקירתי כולנו איתך.
ענתי - לא ולא אין להיכנס עם אוכל למיטה ובכלל לא לחדר השינה הפריחי ממך והלאה את המנהג הזה יקירתי וכבר הרווחת כמה שעות ללא אוכל בואי חיזרי למסלול ההצלחה
ומיקה את "בוגדת" במהלך 21 היום שובי מהר אל האנרגיות החיוביות והצליחי גם את במשימה קדימה חבל על כל יום שעובר
אוהבת את כולכן הצלחתכן היא גם הצלחתינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:31
|
כל שינוי הוא מבורך ואת עושה שינויים כל יום המון הצלחה יקירה אשירה כתב:
הרבה כבוד למחוננות, אני בעקבותיכן, עם רמת מחוננות נמוכה קצת יותר, אבל עדיין עם שיפור רב לעומת שבוע שעבר. בהצלחה רבה רבה ונשיקות,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:13
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
הרבה כבוד למחוננות, אני בעקבותיכן, עם רמת מחוננות נמוכה קצת יותר, אבל עדיין עם שיפור רב לעומת שבוע שעבר. בהצלחה רבה רבה ונשיקות,
אהבתי את שכתבת "עם שיפור רב" וזה מה שחשוב המשיכי את נהדרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 15:04
|
צודקת אני בהחלט מקשיבה למחוננות כאן. ממשיכה ביומי לי זה היום השני. ולא נגעתי במתוקים שהם האויב שלי dany כתב:
מיקוש היום הלך לך טוב אנא זכרי את היום הזה ותקבעי אותו למשמרת ולא את הימים שלא הלך לך!!!!!!!!!!!!! המוח שלנו צריך לקבל כל הזמן את ההצלחות בכדי שיבין שזו הדרך!!!!!! מיקה כתב: רבקה מקסימה אני מרשה לך לתת לי גם פטיש בראש. לא הלך לי השבוע ואתמול בעבודה היה אירוע עם אוכל. היום החזקתי בגבורה וניצמדי למקופל. אפילו הכנתי עוגיות לחצי ו... לא אכלתי אפילו אחת. רבקה כתב: לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן.
אשירה יקרה אני בטוחה שימי ה- 21 עוברים עלייך הרבה יותר טוב מתמיד על אף המעידה הקטנה שקורה לך כל יום כבר אמרנו לאט לאט ובטוח האופטימיות להמשך ולא להרים ידיים זאת הדרך המובילה המשיכי יקירתי כולנו איתך.
ענתי - לא ולא אין להיכנס עם אוכל למיטה ובכלל לא לחדר השינה הפריחי ממך והלאה את המנהג הזה יקירתי וכבר הרווחת כמה שעות ללא אוכל בואי חיזרי למסלול ההצלחה
ומיקה את "בוגדת" במהלך 21 היום שובי מהר אל האנרגיות החיוביות והצליחי גם את במשימה קדימה חבל על כל יום שעובר
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 14:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
הרבה כבוד למחוננות, אני בעקבותיכן, עם רמת מחוננות נמוכה קצת יותר, אבל עדיין עם שיפור רב לעומת שבוע שעבר. בהצלחה רבה רבה ונשיקות, נהדרררר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 12:21
 קרולין Posts: 6651
|
בנות יקרות ומרגשות.... איזה כיף לקרוא את כולכן...תמיד בתמיכה ועידוד. איזה כיף לנו! ים של הצלחההההההההההההההההה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. המשך יום טוב ובשליטה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:28
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 06:33
|
dany כתב:
תודה לך אישה טובה ויקרה וגם לך כל ההצלחה................. הרי את איתנו כאן ומשמשת לנו דוגמא וסמל. אני קוראת לך הסגנית של מירי נשיבוקים אקורדיאון כתב: בנות יקרות אין כמוכן,בהצלחה . חחחחחחחח תודה יקירתי.שמחה תמיד לתמוך ולעודד. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 06:03
|
תודה לך אישה טובה ויקרה וגם לך כל ההצלחה................. הרי את איתנו כאן ומשמשת לנו דוגמא וסמל. אני קוראת לך הסגנית של מירי נשיבוקים
אקורדיאון כתב:
בנות יקרות אין כמוכן,בהצלחה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 06:02
|
מיקוש היום הלך לך טוב אנא זכרי את היום הזה ותקבעי אותו למשמרת ולא את הימים שלא הלך לך!!!!!!!!!!!!! המוח שלנו צריך לקבל כל הזמן את ההצלחות בכדי שיבין שזו הדרך!!!!!!
מיקה כתב:
רבקה מקסימה אני מרשה לך לתת לי גם פטיש בראש. לא הלך לי השבוע ואתמול בעבודה היה אירוע עם אוכל. היום החזקתי בגבורה וניצמדי למקופל. אפילו הכנתי עוגיות לחצי ו... לא אכלתי אפילו אחת. רבקה כתב: לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 05:03
|
בנות יקרות אין כמוכן,בהצלחה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 23:58
|
רבקה מקסימה אני מרשה לך לתת לי גם פטיש בראש. לא הלך לי השבוע ואתמול בעבודה היה אירוע עם אוכל. היום החזקתי בגבורה וניצמדי למקופל. אפילו הכנתי עוגיות לחצי ו... לא אכלתי אפילו אחת. רבקה כתב:
לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 23:14
 tutit Posts: 2431
|
גם אני לא הייתי עומדת בזה בלי התמיכה שיש כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 21:14
|
תודה יקירה ושוב אני חוזרת ואומרת ללא התמיכה והרוח הגבית שאתן נותנות כאן אין סיכוי שהייתי עומדת במבצע............ הדפדפן מול עיני מחכה להתקצר ביום מחר בבוקר....... ואני בציפיה לעשות זאת
לילה טוב והמון אהבה
רבקה כתב:
לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן. אשירה יקרה אני בטוחה שימי ה- 21 עוברים עלייך הרבה יותר טוב מתמיד על אף המעידה הקטנה שקורה לך כל יום כבר אמרנו לאט לאט ובטוח האופטימיות להמשך ולא להרים ידיים זאת הדרך המובילה המשיכי יקירתי כולנו איתך. ענתי - לא ולא אין להיכנס עם אוכל למיטה ובכלל לא לחדר השינה הפריחי ממך והלאה את המנהג הזה יקירתי וכבר הרווחת כמה שעות ללא אוכל בואי חיזרי למסלול ההצלחה ומיקה את "בוגדת" במהלך 21 היום שובי מהר אל האנרגיות החיוביות והצליחי גם את במשימה קדימה חבל על כל יום שעובר אוהבת את כולכן הצלחתכן היא גם הצלחתינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 19:01
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה ודני'לה היקרות - השולטות לשלטון כל הכבוד לכן על המשך הימים שעוברים בהצלחה מצדיעה לכן. אשירה יקרה אני בטוחה שימי ה- 21 עוברים עלייך הרבה יותר טוב מתמיד על אף המעידה הקטנה שקורה לך כל יום כבר אמרנו לאט לאט ובטוח האופטימיות להמשך ולא להרים ידיים זאת הדרך המובילה המשיכי יקירתי כולנו איתך. ענתי - לא ולא אין להיכנס עם אוכל למיטה ובכלל לא לחדר השינה הפריחי ממך והלאה את המנהג הזה יקירתי וכבר הרווחת כמה שעות ללא אוכל בואי חיזרי למסלול ההצלחה ומיקה את "בוגדת" במהלך 21 היום שובי מהר אל האנרגיות החיוביות והצליחי גם את במשימה קדימה חבל על כל יום שעובר אוהבת את כולכן הצלחתכן היא גם הצלחתינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 18:57
|
צודקת מנסה להתגבר על מחסות הכוח שסוחב אותי למקום אחר!! לביאה תודה שענית לי קצת הייתי זקוקה לחיוזק. את חמודה אני ביום הראשון של 21 ייאוש קישתה הלאה.. בבקשה!!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:25
 לביאה Posts: 402
|
מיקה כתב:
דיווח אני מתחייבת מהיום לשמור תוכנית 21 לא הלך לי לאחרונה.. כועסת מאד על עצמי אתמול מייאוש אמיתי סתם אכלתי מכל הבא ליד. הבוקר קמתי מאד עייפה גם מהעבודה וגם מייאוש המישקל החלטתי לא לוותר הבוקר ושוב להתאפס על עצמי. מנסה להסיר התנגדויות. כמה כמה קשה!!!! מיקה יקרה תתחילי עם יום אחד, תראי כמה שזה עושה לך טוב! ב-ה-צ-ל-ח-ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|