03/05/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב:
הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 06:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי שלום, איזה כייף לקרוא ולראות שאת מצליחה להיכנס ולבקר בפורום. ברכות לתומר שחוגג חודש ימים (איך הזמן טס!!!). אני שמחה שהפורום עוזר לך גם כשאת רק קוראת ולא כותבת. אין ספק שאם את שותה מים ומגרשת את השדים את תצליחי בתהליך ולא תשמיני כמו שקורה לנשים רבות שמניקות ולא שמות לב לכמויות שהן אוכלות. שיהיה לך יום טוב ושקילה מוצלחת ביום רביעי. אני מחכה לשמוע עדכונים ממך. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 05:00
 dany Posts: 19819
|
הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלי נזכרתי עכשיו בהדסוש שכל לילה היתה שומר הפורום כשהיתה מתעוררת לילד ובכל יום בסביבות השעה ארבע ראשית הייתי קוראת אותה והנה היא כבר אחרי ושוב איך הזמן טס לו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלוש ,את לעולם לא לבד כאן בוודאי לא בסביבות השעה ארבע,דני ואני כאן וממש תענוג לקרוא את דברייך. תומר כבר בן חודש,לא יאומן כי יסופר,הזמן טס.יישר כח לכם על שעברתם את חג הפסח בשלום ואת בכלל באמת גדולה מהחיים. רק אתמול רבקוש ואני ניסינו להסביר לחברת חוג שלנו אשר סיפרה על לפנות בוקר קשה שעבר עליה וכל מה שנותר לה זה לרדת קומה קומה במקרר כשהיא רצתה רק לשפוך את על ליבה.כמה שהבהרנו לה שתמיד יש כאן מי שתומך ,מלטף,מאזין,מחבק קשה היה לה להפנים ,כנראה גם כאן זר לא יבין זאת. מיכלוש מקווה שהצלחת להרדם עדכני כשאת מרגישה שאת רוצה בכך. תהני מתומריקו ילד מקסים וכבר גדול ואנחנו כרגיל כאן כולם בשביל כולם. נשיבוקים ולתומר אחת ענקית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 04:38
 dany Posts: 19819
|
חמודה אולי כבר חזרת לישון אך את ממש לא לבד כאן............... איך אנחנו אומרות כמעט 24/7 ואת ממש גדולה מהחיים בנפש וברצון ............ ואין לך כל צורך להיכנס למבצע 21 כי לא יצאת מהמסלול אפילו לא בתשעת חודשי הריון שלא נדבר שחזרת מיד אבל ממש מיד........... שאין דברים כאלו. לילה טוב שינה נעימה והמון אהבה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 04:33
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר... כנראה שלכל דבר יש סיבה... כבר שבועיים בערך שלא מצאתי פנאי ובעיקר את פניות הדעת לשבת ולכתוב (מה שלא מנע ממני לקרוא אתכן ולהתמוגג כרגיל מהתכתובת המדהימה והמחזקת בפורום) והנה הלילה הגיעו נדודי השינה לאחר ההנקה הלילית ואני מוצאת את עצמי על המחשב, כאן אתכם.. אפילו שרק אני ערה כאן עכשיו.. אבל אני ממש לא מרגישה לבד... למה אני מחוץ למיטה כשתומר כבר אכול וישן כמו מלאך? כי באופן לא שגרתי הלילה ההנקה פתחה לי את הלוע ולא יכולתי לשכב במיטה ולהקשיב לקרקורים שעלו לי מהבטן ואני עוד יותר לא מוכנה לפתוח את המקרר או המטבח בשעה 4 לפנות בוקר.. אז מה עושים? לוקחים בקבוק מים ומתיישבים על הפורום... והנה כבר תיכף 20 דקות עברו.. החשקים נרגעו, חצי בקבוק כבר נשתה והשפיות חוזרת (מקווה שגם השינה בעקבותיה)... למי שתהה מה קורה איתנו... אז לא עדכנתי אבל את הפסח עברנו כמו מחוננים אמיתיים - בלי מצות, ללא אירוחים, 2 יציאות מחוץ לבית והתוצאה - גיתי ירד קילו ואני חצי וליהודים היתה שמחה וצהלה  מה עוד? ביום רביעי תומר שלנו כבר בן חודש... לא יאומן איך הזמן טס.. עוד לא קלטתי שיש לי ילד ואני אמא וכבר שליש מחופשת הלידה פרחה לה מבין האצבעות... טוב.. העייפות מתחילה לשוב אליי ואני רצה למיטה לתפוס אותה לפני שתברח שוב או שמחר אני ותומר נשלם על זה ביוקר... אז רגע לפני אני רק רוצה לומר לכולכן כמה אני מודה לכן על כל הפוסטים שאתן מעלות כל יום, מכיוון שגם אני נכנסתי לפוזת הצופה מן הצד לאחרונה, אז אני באמת יכולה להודות שאפילו שאני לא כותבת ואפילו שאני לא מגיבה.. רק מלקרוא את כל מה שהולך כאן נסתם לי הלוע... המחוייבות, העזרה, התמיכה, השיתוף.. העובדה שכל אחת כותבת מאיפה שכואב לה וכל אחד/אחת יכול/ה להזדהות היא מדהימה, העובדה שיש פה כל כך הרבה הבנה... הבנה של התהליך ונפש האדם והצורך שלנו כשמנמודים בתמיכה ועידוד בלתי פוסקים.. פשוט מקסים ומעורר התפעלות !!! לכל האמיצת והיקרות שנכנסו לתרגולת/גמילה של 21 יום אני ממש מצדיעה לכן.. אתן ממש מודל לחיקוי, הלוואי שהיו לי יותר כוחות עכשיו להצטרף אליכן, אבל אני מרגישה שלקחת על עצמי עוד חזית של התמודדות בתהליך יהיה ממש קפיצה מעל הפופיק והרי אנחנו כאן בעד יעדים ריאליים ומערכת ציפיות נורמלית נכון? אז אני מסתפקת בשמירה על הכללים הבסיסיים, חזרה מתונה לשגרת הליכות והכי חשוב - לא ליפול לבורות שההנקה פוערת לפניי בדרך. מבטיחה לעדכן שוב ברביעי אחרי השקילה... נשיקות ולילה טוב לכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|