04/05/2011 09:09
 dany Posts: 19819
|
אל דאגה היא ניקרה את החלון ועפה לה מאוכזבת.......... שאפתנית כתב:
זו נשמעת חוויה נעימה ביותר. אני מקווה שהיא לא נתקלה בחלון הזכוכית ושהכל בסדר. dany כתב: היות ואני חיה ממש בתוך היער אז יש לי כל הזמן תופעות נפלאות, אתמול למשל ניסתה יונקת דבש קטנטנה להיכנס הביתה כי מבעד לחלון היא ראתה אצלי באגרטל פרח ציפור גן עדן......... היה מקסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן זה הבדל גדול בין גברים לנשים........ עוד אחד לטובת הנשים!!!!!!!!! לנו יש תנשמת ליד הבית וכל לילה היא מספרת סיפור......... 1103 כתב: dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי איזה כיף לך דני,כל כך אוהבת את תופעות הטבע האלה,גדול מהחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו נשמעת חוויה נעימה ביותר. אני מקווה שהיא לא נתקלה בחלון הזכוכית ושהכל בסדר. dany כתב:
היות ואני חיה ממש בתוך היער אז יש לי כל הזמן תופעות נפלאות, אתמול למשל ניסתה יונקת דבש קטנטנה להיכנס הביתה כי מבעד לחלון היא ראתה אצלי באגרטל פרח ציפור גן עדן......... היה מקסים. אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן זה הבדל גדול בין גברים לנשים........ עוד אחד לטובת הנשים!!!!!!!!! לנו יש תנשמת ליד הבית וכל לילה היא מספרת סיפור......... 1103 כתב: dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי איזה כיף לך דני,כל כך אוהבת את תופעות הטבע האלה,גדול מהחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 06:16
|
היות ואני חיה ממש בתוך היער אז יש לי כל הזמן תופעות נפלאות, אתמול למשל ניסתה יונקת דבש קטנטנה להיכנס הביתה כי מבעד לחלון היא ראתה אצלי באגרטל פרח ציפור גן עדן......... היה מקסים.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן זה הבדל גדול בין גברים לנשים........ עוד אחד לטובת הנשים!!!!!!!!! לנו יש תנשמת ליד הבית וכל לילה היא מספרת סיפור......... 1103 כתב: dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי איזה כיף לך דני,כל כך אוהבת את תופעות הטבע האלה,גדול מהחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן זה הבדל גדול בין גברים לנשים........ עוד אחד לטובת הנשים!!!!!!!!! לנו יש תנשמת ליד הבית וכל לילה היא מספרת סיפור......... 1103 כתב: dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי איזה כיף לך דני,כל כך אוהבת את תופעות הטבע האלה,גדול מהחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:21
|
אכן זה הבדל גדול בין גברים לנשים........ עוד אחד לטובת הנשים!!!!!!!!! לנו יש תנשמת ליד הבית וכל לילה היא מספרת סיפור......... 1103 כתב:
dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:02
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים. יואו! יש לי דוד שאוסף ינשופי  ם איזה קטע(הוא היה מנהל בית ספר ועכשיו בפנסיה כל הבית שלו ינשופים), חחח איזה יופי לשמוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:01
|
1103 כתב:
dany כתב: ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי אכן נילי זה בדוק מדעית.איזה יופי לשמוע שגם אתם אוספים ינשופים.אני אכן קונה בכל מקום אליו אני נוסעת,הבעיה שיש לי עוד כמה אוספים ובקרוב אני אאלץ לגור במדרגות,חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 04:57
|
שאפתנית כתב:
האמת היא שיחסית לציפורי הלילה היא באמת יפה אבל את מסכימה איתי שדניאלוש יפה יותר!! אקורדיאון כתב: dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים. אין לי ספק בכלל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 21:15
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................ שאפתנית כתב: זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום דני יקרה אומרים שאחד ההבדלים בין גברים לנשים הוא,שנשים יכולות לעשות כמה פעולות בו זמנים, בעוד שגברים מסוגלים לעשות כל פעולה בניפרד. יש לנו אוסף ינשופים ממקומות שונים בעולם,אותו החלה לאסוף ביתינו ענבר לפני מספר שנים, עכשיו המצב סטטי. ערב נעים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 21:06
 1103 Posts: 5022
|
מיכל וגיתי שאפו ענק לירידה במשקל ועוד אחרי פסח. אף אחד מאיתנו אינו לבד גם אם רק קוראים את הכתוב,על אחת כמה, שכותבים ומגיבים על דברים שאחרים כותבים זה מה שמחבר בנינו. שבוע נפלא באנרגיות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 14:16
 רבקה Posts: 8411
|
אמא מיכלי כל הכבוד לך על הירידה בטח כבר חזרת לעצמך כמו לפני ההריון הא? מיכלי כייף לקרוא אותך וכייף שאת קוראת אותנו לפני שאקורדיון כתבה לך על חברה מהחוג שלנו בדיוק הזכרת לי אותה אני ביקשתי ממנה שכאשר קורה לה דבר כזה אם הייתה נכנסת לפורום היתה עוזבת את המקרר במנוחת הלילה שלו. גם לגיתי מגיע כל הכבוד על הירידה רק תדאגו שתומר המקסים יעלה איזה פריבילגיה יש לו חחחחח כהרגלי ליטוף לתומר שאוטוטו כבר בן חודש ולהוסיף גם נשיקה נשיבוקים המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 14:07
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים.
יואו! יש לי דוד שאוסף ינשופי ם איזה קטע(הוא היה מנהל בית ספר ועכשיו בפנסיה כל הבית שלו ינשופים),
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 14:07
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
מיכלי נזכרתי עכשיו בהדסוש שכל לילה היתה שומר הפורום כשהיתה מתעוררת לילד ובכל יום בסביבות השעה ארבע ראשית הייתי קוראת אותה והנה היא כבר אחרי ושוב איך הזמן טס לו.[/quo
אכן אקול'ה ממש מזכיר לי את הימים שהייתי נכנסת אחרי לילות של האכלה ,כדי לקרוא את מה שאתן בפורום רושמות זה הציל גם אותי מלטרוף בשעות האלו. וכל הכבוד למיכלי על היישום של הדברים-20 דק' מים וכו'-מחוננת שאין לך בכלל למה להכנס ל21 יום כי לא קלקלת כמו שדני כתבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 11:20
|
ברור.............. ולעשות כמה פעולות בבת אחת................
שאפתנית כתב:
זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב: תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 11:09
|
זה בגלל שאת אישה, נולדת עם הכשרון לראות סביב סביב (גם כשאת לא רוצה, זה פשוט לא בשליטה). ח.. ח... ח... dany כתב:
תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:33
|
בנות לא להתווכח כל אחד והיופי שלו.
שאפתנית כתב:
האמת היא שיחסית לציפורי הלילה היא באמת יפה אבל את מסכימה איתי שדניאלוש יפה יותר!! אקורדיאון כתב: dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:33
|
אני מכירה עוד מישהי שאוספת ינשופים היא גרה בכפר הרואה והיא נטורופתית חבל"ז
אקורדיאון כתב:
dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:32
|
תודה מתוקה אבל אני גם כמו ינשוף רואה סביב סביב..............חחחחחחחחחחחחח
שאפתנית כתב:
את הרבה יותר יפה מינשוף דניאלוש. dany כתב: הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:24
|
האמת היא שיחסית לציפורי הלילה היא באמת יפה אבל את מסכימה איתי שדניאלוש יפה יותר!! אקורדיאון כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 07:29
|
dany כתב:
הבת שלי מונצואלה ראתה שאני ערה והיתה המומה .......... מה זה ינשוף????????? אצלה זה 9.00 בערב............ כן כן ינשופים יש כאן אבל איזה כייף........ הולכת לישון וכבר רוצה שיהיה 4.00 בכדי לקום חחחח אצלי אלה בני הדודים שלי בקליפורניה ברגע שרואים אותי מתקשרים. אגב ינשוף ציפור מהממת ומביאה מזל יקירתי.אני אוספת ינשופים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|