28/04/2011 08:50
 ענתושש Posts: 37
|
אפשר להצטרף למפגש? (-: אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב: רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה. אז בבקשה כבר כתבתי לך,היום ה היום,מכאן מתחילים,לביאה חוזרת ביוני יש לך מטרה כי ברור לך שנקיים מפגש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 05:04
 dany Posts: 19819
|
ברור אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב: רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה. אז בבקשה כבר כתבתי לך,היום ה היום,מכאן מתחילים,לביאה חוזרת ביוני יש לך מטרה כי ברור לך שנקיים מפגש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב: רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה. אז בבקשה כבר כתבתי לך,היום ה היום,מכאן מתחילים,לביאה חוזרת ביוני יש לך מטרה כי ברור לך שנקיים מפגש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 04:50
|
כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב:
רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 22:13
|
רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 20:07
|
לביאה אהובה סוף סוף השמעת את קול השאגה אשריך הנה את שוב פוסעת על שביל הניצחון. זהו עכשיו רק עם הראש קדימה לקראת הקיץ ושובך אלינו. מחכה לך ממש בכיליון עיניים. ושואבת הפעם ממך השראה , כי אני ממש הדרדרתי עד קצה גבול הגועל....... הבטחתי לדווח אז מדווחת שהיום ממש עדיין לא עשיתי כלום בכיוון הנכון........... אלא עדיין הולכת ברוורס. הנה התוודיתי ללא פחד. הבטן כואבת והלב עוד יותר. מקווה שמחר באמת יהיה יום חדש ותקוה חדשה. נשיבוקים לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 17:01
 רבקה Posts: 8411
|
איזה יופי לביאה יקרה צעד אחר צעד ויום אחר יום את חוזרת לשגרת יישום החוקים ואין אין על ההרגשה הנפלאה שעבר יום וההצלחה בידינו האנרגיות החיוביות עם השמחה שבלב הם המובילים אותך בדרך הנכונה יופי שויתרת על מסעדה והכלים בידך לאכול בריא ומזין ויתור ועוד ויתור מתווסף להצלחה אחת גדולה גם מחר יהיה טוב זכית וכולנו זכינו ביחד לפורם תומך עוזר ואוהב עם מורה ענקית בנתינתה ואנ ו תלמידיה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 16:45
 רוויטל Posts: 288
|
לביאה בוודאי ש ת צ ל י ח י הכל בראש שלנו אם רוצים.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 16:13
 לביאה Posts: 402
|
תודה לכל החברות היקרות דרך ארוכה עוד לפני ואני צריכה לשנן יותר את מה שלימדתי את ילדיי: אם מתאמנים, מצליחים! לילה טוב, לקראת עוד יום של הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 15:03
 קרנושה Posts: 3420
|
מ-ד-ה-י-מ-ה!!! וואוו...את מודל לחיקוי יקירה..ועוד איך! ושכל יום יהיה היום הכי שמח לך היום, כי אנחנו הם אלו שיוצרים את הכל. והארוחת בוקר היא נפלאה, אני כל פעם מחדש נהנית ממנה וגם התחילו לחכות אותי בעבודה חחח (יש פה מישהי שהתחילה להביא אקטיביה ותפוח כמוני, עדיין לא התקדמה לקוואקר) אבל איזה כיף זה! אני שמחה מאד שאת כאן וחזרת למשמעת שלך ובדיוק מירי דיברה השבוע על הדיאטה באינטרנט בשידור חי ותשמעי, את רחוקה ועושה דיאטה זה ה-דבר ה-כי מ-דהים שייש! אז תתפחי לעצמך כל יום על השכם כי הכי מגיע לך בעולם! המון נשיבוקים בחזרה מאיתנו כאן בישראל תחת אותו הבית..הכי חם בלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:52
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקירתי! גם אנחנו זכינו בך! אושר גדול שאת חלק מהפורום הנפלא שלנו, כותבת, משתפת, תומכת ומעודדת , זה כיף גדול! גאה בך מאד על המוטיבציה ל ה צ ל י ח. תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך ותראי יופי של תוצאות. איתך לאורך כל הדרך. נשיבוקים חמים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
וואוו לביאה, פשוט מרגש לקרוא את דבריך. איזה כייף, איזה שינוי ואיזו תחושה שהשמים הם הגבול - זר לא יבין זאת ואין יותר טוב מזה אני שמחה שבחרת לקיים את המפגש עם החברה בביתך ולהיות במקום מנוטרל מפיתויים. כל הכבוד שאת מעמידה את עצמך במרכז זה הכי חשוב וזה באמת משנה לנו את החיים וגם לסובבים אותנו. אין ספק, כשאנחנו מטפלים ואוהבים את עצמנו העולם נראה ורוד יותר. החיים מחייכים יותר ויש לנו הרבה יותר אהבה וסבלנות לזולת. שמחה שעלית שוב על דרך המלך. אנחנו יחד, משלבות ידיים עם כל החברות בפורום המדהים הזה וממשיכות קדימה. לחיי ההצלחות שבדרך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:39
|
לביאה יקירה שיהיה לך כל יום יום שמח לי היום. יישר כח את בדרך הנכונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:26
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות היום קמתי ועשיתי שינוי קטן בתפריט של ארוחת הבוקר. כחלק מתהליך הגמילה שלי החלטתי לאכול בבוקר תפוח קוביות + גזר מגורר + 2 כפות קוואקר (במקום פריכיות עם ריבה). החלבון הגיע מהחלב בקפה. והרגשתי שהשינוי הקטן הזה עוזר לי מאוד לחזור לעצמי. כך התקדם לו היום בהצלחה, סידורים שתכננתי הסתדרו לשביעות רצוני והרגשתי שאני מתחילה לחזור לעצמי. בצהריים השמעתי להדר (התינוקת המתוקה כבר בת 5 חודשים) דיסק עם שירי ילדים והיה גם את השיר "איזה יום שמח לי היום..." והייתה שם שורה: "איזה יום שמח, יום של הפתעות, העולם מלא ניסים ונפלאות...." וחשבתי לעצמי שזו מתנה לשמוע את השיר הזה היום, ביום הראשון של החזרה למוטב. כי נכון, העולם מלא ניסים ונפלאות. כמו מירי בלקין וכל הווייתה, כמו הפורום המדהים, האיכותי, המפרגן והמחבק. ובכלל, חיבוק הוא דבר נפלא ולא מובן מאליו בכלל. אני מסיימת יום נהדר, מתחילה כבר להרגיש שאני אוספת את עצמי והשלב הבא יהיה להיות מספיק אמיצה לעלות על המשקל ביום שישי. בכל מקרה, עד אז יש לי הרבה מה לעשות . למשל, מחר אני נפגשת עם חברה. היא מטייוואן וכל נושא האכילה הרגשית וההשמנה בכלל לא מדבר אליה. אני החלטתי שאני לא רוצה ללכת למסעדה. לא מתאים לי בכלל. אז הזמנתי אותה אליי הביתה ונאכל ארוחת צהריים בריאה ומזינה, המתאימה לדיאטה שלי. והרגשתי מאוד גאה בהחלטה הזו. שמתי את עצמי במקום הראשון והכל התחיל להסתדר לי. אני שולחת לכל החברות היקרות שפע של אהבה ותודה אני בת מזל שזכיתי להיות חלק מהקהילה המדהימה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|