30/04/2011 05:49
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה בנות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
הפשטידות הללו הן מתכון להצלחה ואריכות ימים מהנה בדיאטה. אני תמיד מכינה מפשטידה או שתיים במהלך השבוע. הן אורחות קבועות במקרר. בתאבון. shlez25 כתב:
כן, עכשיו הכנתי 3 פשטידות דיאטטיות מספריית המתוכינם פה באתר, בנתיים טפו טפו מחזיקה מעמד....אבל לא פשוט...(: dany כתב: ענתי מתחילים היום יום 20 לספירה....................... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!! נא להישאר צמודה לפורום ולדיווח!!!!!!!!!!!! יום נהדר חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 15:37
 ענתושש Posts: 37
|
כן, עכשיו הכנתי 3 פשטידות דיאטטיות מספריית המתוכינם פה באתר, בנתיים טפו טפו מחזיקה מעמד....אבל לא פשוט...(: dany כתב:
ענתי מתחילים היום יום 20 לספירה....................... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!! נא להישאר צמודה לפורום ולדיווח!!!!!!!!!!!! יום נהדר חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:37
 נחושה Posts: 6982
|
רבקה כתב:
דני'לה וענתי הידד יום אחד ירד ונשארו 20 יום (זה השפעה מהסרט שראיתי עכשיו בהמלצת נחושה "שמנים בעבר") לילה טוב לכן יקירות מחר יום חדש עם הצלחה חדשה
רבקוש שמחה שראית, ראיתי שוב כדי לבדוק, זה אכן היה שידור חוזר...כל הכבוד על העידוד הלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:39
|
ענתי מתחילים היום יום 20 לספירה....................... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!! נא להישאר צמודה לפורום ולדיווח!!!!!!!!!!!! יום נהדר חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:38
|
כן אולי נעשה כזאת טבלא ענקית על הקיר ונתלוש כל יום דף...................... מחזק את ההתחייבות!!!!
רבקה כתב:
דני'לה וענתי הידד יום אחד ירד ונשארו 20 יום (זה השפעה מהסרט שראיתי עכשיו בהמלצת נחושה "שמנים בעבר") לילה טוב לכן יקירות מחר יום חדש עם הצלחה חדשה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות המון בהצלחה בשיטה של 21ימים. כל הכבוד הירידות בדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:03
|
shlez25 כתב:
זה נשמע ממש כיף!!! אני פה פחות מחודש ומרגישה כאילו אתן חברותיי הטובות מזה שנים רבות....(-: הסתכלתי אחורה בעמודים של הפורום עד עמוד 183 , שם ההודעות מיוני 2010, כשהפורום החדש עלה לאויר, משמע לפני שנה, ופשוט אותן דמויות, אותה תמיכה ללא הפסקה, אותם עידודים ללא הפסק, אין עליכן בנות!!!!!!!!!!!!!!! התמדה, כוח רצון והמון אנרגיות חיוביות לאורך כל כך הרבה זמן- זה לא פשוט שאפו!!!! מצפה לראותכן במפגש, והבטחתי לדווח על ההצלחה במשימת ה-21 יום- אבל זה יותר מאוחר, נראה איך אעבור את הערב הזה.....(: נשיבוקים יקירה מי שלא כזה לא מתקבל למשפחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:01
|
shlez25 כתב:
גם אני ככה....אחרי הציחצוח שיניים- הבסטה סגורה ונעולה. אולי זו השיטה- לצחצח מוקדם (: גם אני היום הצלחתי לשמור, ומחר יש לי כבר תכנית בישולים - פשטידות דיאטטיות בלבד!! אז וי על היום הראשון! לילה טוב וגשום... בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:01
|
קרולין כתב:
shlez25 כתב: זה נשמע ממש כיף!!! אני פה פחות מחודש ומרגישה כאילו אתן חברותיי הטובות מזה שנים רבות....(-: הסתכלתי אחורה בעמודים של הפורום עד עמוד 183 , שם ההודעות מיוני 2010, כשהפורום החדש עלה לאויר, משמע לפני שנה, ופשוט אותן דמויות, אותה תמיכה ללא הפסקה, אותם עידודים ללא הפסק, אין עליכן בנות!!!!!!!!!!!!!!! התמדה, כוח רצון והמון אנרגיות חיוביות לאורך כל כך הרבה זמן- זה לא פשוט שאפו!!!! מצפה לראותכן במפגש, והבטחתי לדווח על ההצלחה במשימת ה-21 יום- אבל זה יותר מאוחר, נראה איך אעבור את הערב הזה.....(: נשיבוקים ענתי יקרה, גם אנחנו נשמח מאד לראותך ב"ה נתכנן מיפגש פסגה...  אכן כן, הפורום שלנו מלא באנשים טובים, מפרגנים ותומכים!!! שמחים שאת איתנו. שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההההה ב- 21 יום, ובהכלללללללללללללל! תמיד כאן בשבילך. קרולין.  חחחח קרולין אהבתי את פגישת הפיסגה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 22:29
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 22:23
 קרולין Posts: 6651
|
shlez25 כתב:
זה נשמע ממש כיף!!! אני פה פחות מחודש ומרגישה כאילו אתן חברותיי הטובות מזה שנים רבות....(-: הסתכלתי אחורה בעמודים של הפורום עד עמוד 183 , שם ההודעות מיוני 2010, כשהפורום החדש עלה לאויר, משמע לפני שנה, ופשוט אותן דמויות, אותה תמיכה ללא הפסקה, אותם עידודים ללא הפסק, אין עליכן בנות!!!!!!!!!!!!!!! התמדה, כוח רצון והמון אנרגיות חיוביות לאורך כל כך הרבה זמן- זה לא פשוט שאפו!!!! מצפה לראותכן במפגש, והבטחתי לדווח על ההצלחה במשימת ה-21 יום- אבל זה יותר מאוחר, נראה איך אעבור את הערב הזה.....(: נשיבוקים ענתי יקרה, גם אנחנו נשמח מאד לראותך ב"ה נתכנן מיפגש פסגה... אכן כן, הפורום שלנו מלא באנשים טובים, מפרגנים ותומכים!!! שמחים שאת איתנו. שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההההה ב- 21 יום, ובהכלללללללללללללל! תמיד כאן בשבילך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 21:11
|
גם אני ככה....אחרי הציחצוח שיניים- הבסטה סגורה ונעולה. אולי זו השיטה- לצחצח מוקדם (: גם אני היום הצלחתי לשמור, ומחר יש לי כבר תכנית בישולים - פשטידות דיאטטיות בלבד!! אז וי על היום הראשון! לילה טוב וגשום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 20:57
|
ענתי אני סוגרת היום יום ראשון מתוך ה-21 בהצלחה.......... כבר ציחצחתי שיניים כך שאין מצב להכניס משהו לפה............. לילה טוב וחולומות פז shlez25 כתב:
זה נשמע ממש כיף!!! אני פה פחות מחודש ומרגישה כאילו אתן חברותיי הטובות מזה שנים רבות....(-: הסתכלתי אחורה בעמודים של הפורום עד עמוד 183 , שם ההודעות מיוני 2010, כשהפורום החדש עלה לאויר, משמע לפני שנה, ופשוט אותן דמויות, אותה תמיכה ללא הפסקה, אותם עידודים ללא הפסק, אין עליכן בנות!!!!!!!!!!!!!!! התמדה, כוח רצון והמון אנרגיות חיוביות לאורך כל כך הרבה זמן- זה לא פשוט שאפו!!!! מצפה לראותכן במפגש, והבטחתי לדווח על ההצלחה במשימת ה-21 יום- אבל זה יותר מאוחר, נראה איך אעבור את הערב הזה.....(: נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 20:27
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
כול שינויי הוא לטובה בהצלחה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 19:25
|
זה נשמע ממש כיף!!! אני פה פחות מחודש ומרגישה כאילו אתן חברותיי הטובות מזה שנים רבות....(-: הסתכלתי אחורה בעמודים של הפורום עד עמוד 183 , שם ההודעות מיוני 2010, כשהפורום החדש עלה לאויר, משמע לפני שנה, ופשוט אותן דמויות, אותה תמיכה ללא הפסקה, אותם עידודים ללא הפסק, אין עליכן בנות!!!!!!!!!!!!!!! התמדה, כוח רצון והמון אנרגיות חיוביות לאורך כל כך הרבה זמן- זה לא פשוט שאפו!!!! מצפה לראותכן במפגש, והבטחתי לדווח על ההצלחה במשימת ה-21 יום- אבל זה יותר מאוחר, נראה איך אעבור את הערב הזה.....(: נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:43
|
shlez25 כתב:
אפשר להצטרף למפגש? (-: אקורדיאון כתב: dany כתב: כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב: רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה. אז בבקשה כבר כתבתי לך,היום ה היום,מכאן מתחילים,לביאה חוזרת ביוני יש לך מטרה כי ברור לך שנקיים מפגש. ברור זו המטרה להפגש להכיר מעבר להתכתבות,עשינו מפגשים כאלה כבר פעמיים וכמובן כולם מוזמנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:21
|
ענתי מתוקה המפגשים הם לכל החברים והחברות של מירי בלקין בין אם הם בקבוצות או באינטרט וכל מי שיכול ומגיע הרי השמחה עוד יותר גדולה ומרובה.......... בד"כ המפגשים הם בימי רביעי בבוקר. הפעם מחכים שתגיע לביאה מחו"ל-שנחאי היא אמורה לחזור ביוני כך שלא יודעת באם המפגש יהיה ממש ביוני שאולי זה עוד יהיה לך צפוף מידי אבל מקווה שביולי........ אז כולנו לשנס מותניים לכווץ עכוזיים ולצאת לדרך!!!!!!!!!!! בהצלחההההההההההההההההההההההההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:13
|
אני מבינה שהיעד הבא הוא יוני. אני ממשיכה לשנס מותניים ומקווה להגיע רזה הרבה יותר. איזה כייף!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:13
|
בטח שאפשר להצטרף כל חברה שנפגוש פנים מול פנים זה שמחה גדולה shlez25 כתב:
אפשר להצטרף למפגש? (-: אקורדיאון כתב: dany כתב: כן מהיום התחלה חדשה ושוב לעבוד על מה שעלה............. ועלה!!!!!!! תודה על התמיכה אין כמוך ובאמת ביוני לביאה מגיעה וזה רק עוד חודשיים ואולי כבר פחות............ אז מוטב לי שאחזור מיד למסגרת נשיבוקים ובוקר טוב אקורדיאון כתב: רבקוש נראה לי שצריך לקבוע תאריך יעד לחלוקת תעודות כי דני הבטיחה להגיע רזה. לפי הדווחים אין מנוס אלא למסגר אותה ומהר. דנושה קדימה את יכולה וממחר בבוקר נראה לי שאני מתחילה לשבת לך על הכתפיים שוב והפעם אני שוקלת יותר,חחחח נו יקירה ממחר בבוקר חוזרים לשיטה את יכולה. אז בבקשה כבר כתבתי לך,היום ה היום,מכאן מתחילים,לביאה חוזרת ביוני יש לך מטרה כי ברור לך שנקיים מפגש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|