|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/04/2011 17:18
 dany Posts: 19819
|
כרובית את מקסימה בעידוד ובנתינת כוחות חג שמח
כרובית כתב:
מיקה- קודם כל, חשבתי על מה שכתבת די הרבה....אני מכירה את ההרגשה הזו שתיארת כל כך טוב..... אני חייבת קודם כל להגיד משהו לגבי הצלוליטיס-הרופאים כמונח רפואי לא מתייחסים לצלוליטיס כאל "הקמט הזה שנוצר בעור"אצל שמנים(שאגב ישנו הרבה אצל דוגמניות גם ואצל רזים...) אני לא יודעת מה הייתה סיבת הביקור במיון אבל ההתייחסות של צלוליטיס היא בד"כ דלקת בשכבות העור, קורה הרבה גם לילדים, יכול להיות במקומות שונים בגוף...... לגבי הדיאטה- אני שמחה שהרגשתך השתפרה, הפורום מאוד עוזר ומירי- אין על מירי! ותאמיני לי מירי שמה לב להכל!!!! השאלה היא אם היא בוחרת להתייחס......ואת...לדעתי אין דבר כזה לא להשקל. החוכמה היא להמשיך להלחם כשלא הולך.....אחרת מה עשינו, כשקל נגיע, נישקל וכו".....הרי אם כך, כולנו היינו ספגטי. תיתאזני בעזרת האלטרוקסין, הליכות, שמירה על תזונה ואת על הדרך הנכונה. בהצלחה!! עד פסח הבא נחגוג לך ירידה פצצה! באהבה.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 16:25
 כרובית Posts: 261
|
מיקה- קודם כל, חשבתי על מה שכתבת די הרבה....אני מכירה את ההרגשה הזו שתיארת כל כך טוב..... אני חייבת קודם כל להגיד משהו לגבי הצלוליטיס-הרופאים כמונח רפואי לא מתייחסים לצלוליטיס כאל "הקמט הזה שנוצר בעור"אצל שמנים(שאגב ישנו הרבה אצל דוגמניות גם ואצל רזים...) אני לא יודעת מה הייתה סיבת הביקור במיון אבל ההתייחסות של צלוליטיס היא בד"כ דלקת בשכבות העור, קורה הרבה גם לילדים, יכול להיות במקומות שונים בגוף...... לגבי הדיאטה- אני שמחה שהרגשתך השתפרה, הפורום מאוד עוזר ומירי- אין על מירי! ותאמיני לי מירי שמה לב להכל!!!! השאלה היא אם היא בוחרת להתייחס......ואת...לדעתי אין דבר כזה לא להשקל. החוכמה היא להמשיך להלחם כשלא הולך.....אחרת מה עשינו, כשקל נגיע, נישקל וכו".....הרי אם כך, כולנו היינו ספגטי. תיתאזני בעזרת האלטרוקסין, הליכות, שמירה על תזונה ואת על הדרך הנכונה. בהצלחה!! עד פסח הבא נחגוג לך ירידה פצצה! באהבה.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 13:31
 dany Posts: 19819
|
מיקה יקרה הזעקה שלך לעזרה נשמעת בחוזקה וכאן כולנו בפורום רק מחכות לעזור ולעודד זו ממש תחושת השליחות שקיימת כאן. אנחנו לרשותך ממש 24/7 ותמיד תמיד שתרגישי מצוקה, לחץ, יאוש ,חרדה או להיפך שמחה והצלחה שתפי אותנו ותמיד תזכי לתגובה. כולנו כאן ממש באותו המצב פעם למטה פעם למעלה......... אך כולנו בני אדם לכולנו חולשות שאנחנו נכנעים להם ואז משלמים בעליה על המשקל....... אך מטרתנו היא לשנות את ההרגלים, ללמוד לחיות מחדש טוב יותר נכון יותר..... בריא יותר. הקפידי לקחת את התרופות, אל תזלזלי בכך, ועם זאת המשיכי עם התכנית וגם אם יש נפילות מיד קמים וממשיכים לא מוותרים. בהצלחה יקירה חג שמח ומקווה שמעכשיו והלאה רק בשורות טובות ודברים נעימים יקרו לך נשיבוקים מיקה כתב:
כרובית העלת לי עתה ממש דמעות בעיני! הכל יחד בחג הזה, הדיקות, ההשמנה הנוראית, המילה צלוליטיס שרשמו לי במיון השבוע. הכל יחד וההודעה שלך שלאול עלי- העלו לי דמעות. יש מישהו כאן שחושב גם עלי בברשת הוירטואלית. את מקסימה. אני במיקרה אדם - כל כך שקטה, ולא נחשפת בפורום כאן. כנראה שמשהו כבר היה חזק ממני- הייתי צריכה לספר את האמת -על מה שקרה לי. (מירי אפילו לא שמה לב לעלייתי). פעם שכחתי כרטיס, פעם עשיתי אחד חדש, פעם לא נישקלתי, פעם רק הגעתי לשמוע הרצאה. וכך עברו חודשים..וזהו השאר ידוע- כתבתי. בתקווה לתקופה חדשה אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 12:35
 רוויטל Posts: 288
|
כרובית העלת לי עתה ממש דמעות בעיני! הכל יחד בחג הזה, הדיקות, ההשמנה הנוראית, המילה צלוליטיס שרשמו לי במיון השבוע. הכל יחד וההודעה שלך שלאול עלי- העלו לי דמעות. יש מישהו כאן שחושב גם עלי בברשת הוירטואלית. את מקסימה. אני במיקרה אדם - כל כך שקטה, ולא נחשפת בפורום כאן. כנראה שמשהו כבר היה חזק ממני- הייתי צריכה לספר את האמת -על מה שקרה לי. (מירי אפילו לא שמה לב לעלייתי). פעם שכחתי כרטיס, פעם עשיתי אחד חדש, פעם לא נישקלתי, פעם רק הגעתי לשמוע הרצאה. וכך עברו חודשים..וזהו השאר ידוע- כתבתי. בתקווה לתקופה חדשה אחרת.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 12:28
 רוויטל Posts: 288
|
כרובית!!! תודה איזה חמודה את. אני במסלול משתדלת ולא קל לי. צועדת בקושי, מתנשפת(יש עלייה גדולה במישקל והגוף לא מורגיל לכך). בנוסף אני מקפידה מאד על הכדורים במיוחד של האלקטרוסין- נוטלת ולא אוכלת מיד. קודם לא לקחתי את הכדור נכון ובבדיקה ראו השתוללות של בלוטת התריס. אני מאמינה שזה יתאזן מתי שהוא. אני קצת מרגישה..מתביישת שעלי לדווח בפורום על הפשלה הנוראית שקרתה לי. השמנה טוטאלית אצל מירי בתוך כל ההרצאות, התהליך וכרטיס זהב. מצד שני שמחה מאד מאד שהחלטתי לאזור אומץ ולכתוב כאן. התגובות שקיבלתי מאד מעודדות, תורמות בעצות והמקום פה חם מאד ותומך. ביננו אין דברים כאלה. הייתי בעבר בקבוצות תמיכה לירידה, פורומים שונים- האמינו לי שווה להיות אצל מירי. ללמוד מאישיותה- תרמה לי כך כך בחוזק הנפשי שיצרתי לעצמי- והייתי זקוקה לכך בזוגיות שלי שהלכה כמעט לאיבוד!!!(זה סיפור אחר). ובעיקר להיות כאן בפורום לצידם של אנשים חכמים, למודי ניסיון וידע, הוכי במיוחד אנושיים. כרובית יקרה תודה ,חיממת לי את ליבי. משתדלת כל כך.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 11:18
 כרובית Posts: 261
|
אני מקווה שאת במסלול למרות פסח. תעדכני...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|