26/04/2011 11:39
 כרובית Posts: 261
|
כמובן-בהצלחה לכולן!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 dany Posts: 19819
|
שולחת לך חיבוק חזק לעידוד
כרובית כתב:
זה אכן פורום מיוחד במינו.... היום יותר קשה לי.... אני מנסה להתעודד עם הפורום... מיקה-בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
זה אכן פורום מיוחד במינו.... היום יותר קשה לי.... אני מנסה להתעודד עם הפורום... מיקה-בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה הבית שלנו מיקה, אחת עוזרת לשניה ובאמת שאין פורום כזה בעולם ולא רק בארצנו. תמשיכי להעזר בפורום ולעזור גם לנו כי הנתינה הזו עושה פלאים (בדיוק כמו שכתבת) בהצלחה השבוע !!! מיקה כתב:
לבנות הפורום היקרות אני חייבת לכן תודה ענקית על ההקשבה, התמיכה, ההתעניינות והטיפים. חשבתי עליכן די הרבה בחופשה. גם אם לא ירדתי או על המקום או עליתי.. תרמתן מאד. לא זוכרת תמיכה כזו מאיזה פורום. אתן נהדרות וממש שליחות למי שרוצה לרדת. אוהבת אתכן, מיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 10:19
 רוויטל Posts: 288
|
לבנות הפורום היקרות אני חייבת לכן תודה ענקית על ההקשבה, התמיכה, ההתעניינות והטיפים. חשבתי עליכן די הרבה בחופשה. גם אם לא ירדתי או על המקום או עליתי.. תרמתן מאד. לא זוכרת תמיכה כזו מאיזה פורום. אתן נהדרות וממש שליחות למי שרוצה לרדת. אוהבת אתכן, מיקה
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:07
|
בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 22:20
 רבקה Posts: 8411
|
מיקה כתב:
רבקה צודקת צודקת צודקת!! יצאתי לדרך ובמיוחד מהפורום כאן עוד יותר. אני חייבת וכולנו חייבות ונכין עצמנו גם לקיץ חטובות ויפות. ובדרך נשמור על בריאותינו.
הכל יצליח יקירה באנרגיות חיוביות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 22:04
|
רבקה צודקת צודקת צודקת!! יצאתי לדרך ובמיוחד מהפורום כאן עוד יותר. אני חייבת וכולנו חייבות ונכין עצמנו גם לקיץ חטובות ויפות. ובדרך נשמור על בריאותינו.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:27
 רבקה Posts: 8411
|
מיקה כתב:
מאז הודעתי כאן בפורום אני ממש בכיוון. מטפלת בנושא, צועדת, מבשלת בריא, קישתה אוייבים ופיתויים. והדרך לפני. אומנם ארוכה אבל אני יודעת שאני חייבת לעצמי. זה ממש בראשי כעת. התמיכה שזכיתי לה כאן מ ד ה י מ ה . אני חושבת שכולנו וכל באי הפורום חייבים להשתמש בפורום כאן מאחר וזה נותן משענת, אנרגיות טובות ותמיכה בכל מצב.
מיקה יקרה את נהדרת שהדרך לטיפול הבעיה יצאה לדרך דרך ללא סטיות מובילה להצלחה וכמובן לפתרון כל הבעיות הבריאותיות שעומדות בדרכך זה עכשיו הדבר הראשון במעלה שצריך להוביל את הטיפול ולהשיג את המטרה הרי כולנו בבעייה כזו או אחרת כולנ ו תלמידים בפקולטה לאיכות החיים וביחד נצליח במוקדם או במאוחר המון הצלחה והשגת הבריאות מעל הכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 16:48
|
אני מאמינה שזה הפורום הכי הכי בעולם אני מכירה עוד כמה ואין כמוהו לפירגון ואהבה מקווה שכבר עצרת את האכילה הלא מבוקרת וחזרת למסלול....... מה לומר לך להרוג אותם שהם קטנים
ערב מצויין והמשך שבוע נפלא
חיבוקי
כרובית כתב:
מיקה, אני שמחה לשמוע שאת בכיוון... אני היום קצת איבדתי אותו.... קצת מצה עם שוקולד...ועוד אחת...ועוד אחת..... דווקה כשהיה נדמה לי שאני בכיוון....לא נורא. הכל בסדר. שמחתי לשמוע שאת בכיוון. דני-תודה על המחמאות......לדעתי כולן פה מפרגנות...איזה פורום מיוחד זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 16:14
|
מיקה, אני שמחה לשמוע שאת בכיוון... אני היום קצת איבדתי אותו.... קצת מצה עם שוקולד...ועוד אחת...ועוד אחת..... דווקה כשהיה נדמה לי שאני בכיוון....לא נורא. הכל בסדר. שמחתי לשמוע שאת בכיוון. דני-תודה על המחמאות......לדעתי כולן פה מפרגנות...איזה פורום מיוחד זה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 14:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה כתב:
מאז הודעתי כאן בפורום אני ממש בכיוון. מטפלת בנושא, צועדת, מבשלת בריא, קישתה אוייבים ופיתויים. והדרך לפני. אומנם ארוכה אבל אני יודעת שאני חייבת לעצמי. זה ממש בראשי כעת. התמיכה שזכיתי לה כאן מ ד ה י מ ה . אני חושבת שכולנו וכל באי הפורום חייבים להשתמש בפורום כאן מאחר וזה נותן משענת, אנרגיות טובות ותמיכה בכל מצב. אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:29
|
מיקה אכן כל מי שנמצא כאן מבין את כוחו של הפורום ואת התחלת את צעדיך הראשונים אך אני מאמינה שאם תתמידי גם תראי תוצאות נפלאות
מיקה כתב:
מאז הודעתי כאן בפורום אני ממש בכיוון. מטפלת בנושא, צועדת, מבשלת בריא, קישתה אוייבים ופיתויים. והדרך לפני. אומנם ארוכה אבל אני יודעת שאני חייבת לעצמי. זה ממש בראשי כעת. התמיכה שזכיתי לה כאן מ ד ה י מ ה . אני חושבת שכולנו וכל באי הפורום חייבים להשתמש בפורום כאן מאחר וזה נותן משענת, אנרגיות טובות ותמיכה בכל מצב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 09:21
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה ראשית אני שמחה שהשתלבת כאן איתנו,בית חם תומך ומפרגן והמשיכי בכך,את רואה לכמה תמיכה ועידוד את זוכה. באשר לצלוליטס ,מה שאת מדברת עליו נקרא צלוליט . לכולנו עליות ומורדות בתהליך הלא פשוט הזה אבל אנחנו מטפלות כי אכן השמנה היא מחלה כשלעצמה וגורמת למחלות נלוות ולכן דני כתבה לך כל כך נכון הרימי ראש ותאמרי בגאון אני מטפלת בבעיה,זו הדרך להצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:45
|
אכן השמנה היא מחלה ולא קלה כלל.......... בנוגע לרופאה.......... אל לך לפחד ממנה אלא להיפך את מגיעה אליה ואומרת התחלתי לטפל ובגדול!!!!!!!!!!!!!! ובבקשה גם את תעזרי לי. זוהי זכותך לקבל עזרה ממי שרק ניתן. ורופאת המשפחה היא צריכה להיות עזר ולא מוקש. בהצלחה....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:23
|
תודה !!!!! בוודאי שאשתף. dany כתב:
מיקה יקרה הזעקה שלך לעזרה נשמעת בחוזקה וכאן כולנו בפורום רק מחכות לעזור ולעודד זו ממש תחושת השליחות שקיימת כאן. אנחנו לרשותך ממש 24/7 ותמיד תמיד שתרגישי מצוקה, לחץ, יאוש ,חרדה או להיפך שמחה והצלחה שתפי אותנו ותמיד תזכי לתגובה. כולנו כאן ממש באותו המצב פעם למטה פעם למעלה......... אך כולנו בני אדם לכולנו חולשות שאנחנו נכנעים להם ואז משלמים בעליה על המשקל....... אך מטרתנו היא לשנות את ההרגלים, ללמוד לחיות מחדש טוב יותר נכון יותר..... בריא יותר. הקפידי לקחת את התרופות, אל תזלזלי בכך, ועם זאת המשיכי עם התכנית וגם אם יש נפילות מיד קמים וממשיכים לא מוותרים. בהצלחה יקירה חג שמח ומקווה שמעכשיו והלאה רק בשורות טובות ודברים נעימים יקרו לך נשיבוקים מיקה כתב: כרובית העלת לי עתה ממש דמעות בעיני! הכל יחד בחג הזה, הדיקות, ההשמנה הנוראית, המילה צלוליטיס שרשמו לי במיון השבוע. הכל יחד וההודעה שלך שלאול עלי- העלו לי דמעות. יש מישהו כאן שחושב גם עלי בברשת הוירטואלית. את מקסימה. אני במיקרה אדם - כל כך שקטה, ולא נחשפת בפורום כאן. כנראה שמשהו כבר היה חזק ממני- הייתי צריכה לספר את האמת -על מה שקרה לי. (מירי אפילו לא שמה לב לעלייתי). פעם שכחתי כרטיס, פעם עשיתי אחד חדש, פעם לא נישקלתי, פעם רק הגעתי לשמוע הרצאה. וכך עברו חודשים..וזהו השאר ידוע- כתבתי. בתקווה לתקופה חדשה אחרת.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:20
|
אשירה! צודקת צודקת! יש אנרגיות טובות לפורום! כל הודעה זוכה להמון תגובות! באמת הגעתי לדרך ללא מוצא. ממש מחלה בשבילי ההשמנה. היום אני כבר רוצה לעשות שינוי בריאותי ואסתטי. את הרופאה שלי לא מעניין אסתטיקה אלא הבדיקות עליהן היא גם אחראית. עוד לא קבעתי אליה תור כי אני יודעת מה מחכה לי. אני רוצה להגיע אליה עם ראש מורם שאני בתהליך אחר. שוב, בהחלט קיבלתי כאן כוח לשינוי. השינוי לכל הבית כמובן. מאחלת לך בהצלחה בהמשך התהליך שלך.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:14
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, מהמעט שכתבת וחשפת פה בפורום אני מרגישה שבא לי להגיד לך המון דברים וגם לתת לך חיבוק חזק. אני מזדהה אתך בלא מעט דברים שכתבת, מרגישה את המקום שאת נמצאת בו, הרגשת הדרך ללא מוצא זכורה לי היטב. היום, למרות שאני רחוקה עדיין מרחק רב מהמשקל הרצוי, לא איבדתי את התקווה ואת האופטימיות, זאת בזכות המסגרת והתמיכה הרבה שאני מקבלת פה. טוב את עושה שאת כותבת בפורום ומשתפת, יש פה המון כוח והרבה אנרגיות חיוביות, עידוד, תמיכה וחיזוק, וכל זאת בנוסף לכל מה שאנחנו לומדות ומקבלות ממירי. אל תהססי לבקש עזרה, זה חלק מהלימוד ומהדרך להצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:13
|
כרובית שאפו על כל מילה שכתבת. אני חושבת שאת צודקת לגבי הצלוליטיס- הייתי במיון בשל עקיצה קשה של חרק וכתבו צלוליטיס. מילה זו נחרטה במוחי ובבית בדקתי באינטרנט..והבנתי שזה שומן. אם את אומרת שזה דלקת עור-מסכימה יתכן.. זו כנראה היתה האבחנה של הרופאה בחדר המיון. עכשיו זה מובן לי. בחרתי לחבר זאת ישר לשומן. הפורום בהחלט תורם!! עכשיו פיקתי עצמי בעוגת גבינה קטנה שאימא הביאה לבית. אכלתי חתיכה וזהו. את השאר נראה לי שאני מקפיאה . מקווה שוב להמשיך לטפל בעצמי! =כרובית כתב:
מיקה- קודם כל, חשבתי על מה שכתבת די הרבה....אני מכירה את ההרגשה הזו שתיארת כל כך טוב..... אני חייבת קודם כל להגיד משהו לגבי הצלוליטיס-הרופאים כמונח רפואי לא מתייחסים לצלוליטיס כאל "הקמט הזה שנוצר בעור"אצל שמנים(שאגב ישנו הרבה אצל דוגמניות גם ואצל רזים...) אני לא יודעת מה הייתה סיבת הביקור במיון אבל ההתייחסות של צלוליטיס היא בד"כ דלקת בשכבות העור, קורה הרבה גם לילדים, יכול להיות במקומות שונים בגוף...... לגבי הדיאטה- אני שמחה שהרגשתך השתפרה, הפורום מאוד עוזר ומירי- אין על מירי! ותאמיני לי מירי שמה לב להכל!!!! השאלה היא אם היא בוחרת להתייחס......ואת...לדעתי אין דבר כזה לא להשקל. החוכמה היא להמשיך להלחם כשלא הולך.....אחרת מה עשינו, כשקל נגיע, נישקל וכו".....הרי אם כך, כולנו היינו ספגטי. תיתאזני בעזרת האלטרוקסין, הליכות, שמירה על תזונה ואת על הדרך הנכונה. בהצלחה!! עד פסח הבא נחגוג לך ירידה פצצה! באהבה.....
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|