24/04/2011 18:35
 רבקה Posts: 8411
|
דנ י'לה את הספלנדה אני מקבלת מחו"ל אני מחכה שיקום מישהו שיהיה הסוכן פה בארץ של ספלנדה ח ח ח ומיקה יקירה לשאלתך הסטיביה זה ממתיק כמו סוכרה דייאט להפתעתי שמתי לב עכשיו שכתוב על זה חליטת צמחים אולי יש גם זה וגם זה בכל אופן שוב סטיביה להמתקת השתיה חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:28
 רוויטל Posts: 288
|
dany כתב:
 [/qu זה תה או ממתיק? ote]
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:27
 רוויטל Posts: 288
|
שאלה- הסטיביה זה להמתקת השתיה נכון? משהו כמו סוכרה דיאט/ סוכרזית וכדומה. אז מה זה סטיביה חליטת צמחים? כמו תה?
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 13:21
 dany Posts: 19819
|
ספלנדה זה מעולה, האם יש את זה בארץ או שאת מקבלת מחו"ל? רבקה כתב:
הממתיק האולטימטיבי שלי הוא ספלנדה פשוט מאוהבת בו ח ח ח ניסיצתי את הסטיביה הוא לא מספיק מתוק לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 11:09
 רבקה Posts: 8411
|
הממתיק האולטימטיבי שלי הוא ספלנדה פשוט מאוהבת בו ח ח ח ניסיצתי את הסטיביה הוא לא מספיק מתוק לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 07:21
|
לא כתוב למטה 20 שקיקים אקורדיאון כתב:
dany כתב: נראה לי שזה בתפזורת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 06:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
נראה לי שזה בתפזורת?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:42
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:01
|
אשירה כתב:
את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן. כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!! שבת שלום וחג שמח, אכן כך אני לוקחת איתי לכל מקום את השקית שלי כי כל כך התרגלתי וממש לא נהנית מהקפה. תודה אשירה ,כרגע אני מקבלת ממשפחתי בחו"ל ואם באמת יש בארץ יהיה נהדר . אגש לבדוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 20:29
 1103 Posts: 5022
|
אשירה כתב:
את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן.
כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!! היי אשירה אני מבינה שאת גרה ליד מרום נוה,לפני כ-11 שנים גרתי ברח" יא באדר בסוף עוד יתברר שאנו מכירות. נילי
שבוע טוב וחג שמח,
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 17:19
|
תודה אגש מחר לחנות ...........יש אחת בטבעון
אשירה כתב:
dany כתב: היכן את קונה את הסטיביה? אשירה כתב: את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן.
כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!!
שבת שלום וחג שמח, בדרך כלל יש בחנויות טבע, אני עצמי קונה מוצר של סאנריידר שנקרא SUNECTAR, צבעו שחור, ללא תוספות למיניהם. עלי הוא מועדף וגם טעים לי. אבל יש בחנויות טבע סטיביה של פירמות אחרות וגם יותר זולות, והטעם הדומיננטי של הסטיביה פחות מודגש בהם. כל אחד לפי טעמו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 14:09
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
היכן את קונה את הסטיביה? אשירה כתב: את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן.
כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!!
שבת שלום וחג שמח,
בדרך כלל יש בחנויות טבע, אני עצמי קונה מוצר של סאנריידר שנקרא SUNECTAR, צבעו שחור, ללא תוספות למיניהם. עלי הוא מועדף וגם טעים לי. אבל יש בחנויות טבע סטיביה של פירמות אחרות וגם יותר זולות, והטעם הדומיננטי של הסטיביה פחות מודגש בהם. כל אחד לפי טעמו!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:53
|
היכן את קונה את הסטיביה?
אשירה כתב:
את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן. כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!! שבת שלום וחג שמח,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:25
 אשירה Posts: 4292
|
את ממתיק הסטיביה אני מכירה כבר הרבה זמן ולאחרונה חזרתי להשתמש בו, דבר מעניין הוא שלאחר כחודשיים של שימוש בסטיבייה, בעלי בטעות שם לי סוכרזית בקפה, שזה היה הממתיק האולטימטיבי, ולא יכולתי לשתות זאת. יש גם במרום נווה עוגת גבינה פרורים ללא סוכר שכאשר רציתי לפנק את עצמי הייתי מזמינה עם קפוצ'ינו גדול על חלב סויה והמון קצף ונהנית מאוד. בפעם האחרונה לאחר שאכלתי את העוגה, שכמובן הומתקה בממתיק מלאכותי, היה לי ממש רע כשעה ויותר לאחר מכן. כל כך חשוב להקשיב לגוף, הוא יודע מה טוב לו, וכמובן לשנות את הדיסק במוח!!! שבת שלום וחג שמח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 07:03
|
dany כתב:
אני לא התחברתי אבל אולי כדי לנסות שנית כי אני משתמשת בסוכרזית ללא הכרה ורצוי להפסיק את זה!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: לא יודעת בידיוק איך אבל יודעת שיש צריך לברר אקורדיאון כתב: dany כתב: יש סטיביה בחנויות טבע האמת שאני ממש לא כי אני בדרך כלל שותה קר ופעמיים ביום קפה כך שמסתכם במעט מאוד. הכל עניין של הרגלים אקורדיאון כתב: ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ. טוב לדעת בשקיות? כי לי יש מארה"ב אכן אברר כי אני מאוד אוהבת את הטעם ודואגת למלאים מחו"ל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:17
|
אני לא התחברתי אבל אולי כדי לנסות שנית כי אני משתמשת בסוכרזית ללא הכרה ורצוי להפסיק את זה!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא יודעת בידיוק איך אבל יודעת שיש צריך לברר אקורדיאון כתב: dany כתב: יש סטיביה בחנויות טבע אקורדיאון כתב: ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ. טוב לדעת בשקיות? כי לי יש מארה"ב אכן אברר כי אני מאוד אוהבת את הטעם ודואגת למלאים מחו"ל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:13
|
dany כתב:
לא יודעת בידיוק איך אבל יודעת שיש צריך לברר אקורדיאון כתב: dany כתב: יש סטיביה בחנויות טבע אקורדיאון כתב: ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ. טוב לדעת בשקיות? כי לי יש מארה"ב אכן אברר כי אני מאוד אוהבת את הטעם ודואגת למלאים מחו"ל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:11
|
לא יודעת בידיוק איך אבל יודעת שיש צריך לברר
אקורדיאון כתב:
dany כתב: יש סטיביה בחנויות טבע אקורדיאון כתב: ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ. טוב לדעת בשקיות? כי לי יש מארה"ב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 20:34
|
dany כתב:
יש סטיביה בחנויות טבע אקורדיאון כתב: ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ. טוב לדעת בשקיות? כי לי יש מארה"ב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 14:15
|
יש סטיביה בחנויות טבע אקורדיאון כתב:
ברוכה הבאה לפורום. אני מכירה את הסטיביה אבל באמת לא ידוע לי אם קיים בארץ.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|