26/04/2011 11:22
 dany Posts: 19819
|
אמן
כי אני ממש מגזימה עם הסוכרזית
שאפתנית כתב:
זה לוקח זמן כי הכי קשה זה בלי סוכר בתה. זה יותר קשה מהקפה (שמהמתיקות שלו הצלחת להיגמל כבר). תני צ'אנס ואל תשברי מהר, זה יצליח. dany כתב: מה יש לי להפסיד אנסה............. אבל לא מבטיחה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה לוקח זמן כי הכי קשה זה בלי סוכר בתה. זה יותר קשה מהקפה (שמהמתיקות שלו הצלחת להיגמל כבר). תני צ'אנס ואל תשברי מהר, זה יצליח. dany כתב:
מה יש לי להפסיד אנסה............. אבל לא מבטיחה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:17
|
מה יש לי להפסיד אנסה............. אבל לא מבטיחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:16
|
הכי קשה זה לנתק את המתוק מהתה אבל גם את זה עשיתי ותאמיני לי כשמתרגלים לא חושבים על זה בכלל. הכל עניין של הרגל ואני שמחה שגם את התה אני שותה בלי סוכר וחוסכת את הקלוריות המיותרות הללו עבורי. דניאלוש, תבחרי במה שטוב לך ותתענגי על כוס התה!!!  dany כתב:
מאמי מהקפה כבר ירדתי בכלל......... אז לפחות משהו מתוק..... אחרת איזה טעם יש בכלל לשתיה אני אוהבת את התה שלי חם ומתוק............ אם לא יהיה מתוק לא אשתה אותו כלל ואז מה??????? רק מים!!!!!!! שאפתנית כתב: דניאלוש אני רגילה כבר שנים לשתות בלי ממתיק ולא משנה מאיזה סוג, לפי דעתי זה הכי טוב ועדיף להתרגל לזה מאשר לחפש ממתיקים אחרים. dany כתב: אז קניתי סטיויה לחליטה...... מה אומר ומה אגיד........ זה ממש לא זה, אולי צריך להתרגל אבל ממש לא טעים לי. נמשיך לחפש כפי שאת אומרת אקו את השקיות אולי זה יהיה טוב יותר..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:15
|
מאמי מהקפה כבר ירדתי בכלל......... אז לפחות משהו מתוק..... אחרת איזה טעם יש בכלל לשתיה אני אוהבת את התה שלי חם ומתוק............ אם לא יהיה מתוק לא אשתה אותו כלל ואז מה??????? רק מים!!!!!!!
שאפתנית כתב:
דניאלוש אני רגילה כבר שנים לשתות בלי ממתיק ולא משנה מאיזה סוג, לפי דעתי זה הכי טוב ועדיף להתרגל לזה מאשר לחפש ממתיקים אחרים. dany כתב: אז קניתי סטיויה לחליטה...... מה אומר ומה אגיד........ זה ממש לא זה, אולי צריך להתרגל אבל ממש לא טעים לי. נמשיך לחפש כפי שאת אומרת אקו את השקיות אולי זה יהיה טוב יותר..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 10:21
 רוויטל Posts: 288
|
במה השתשת לפני הסטיביה שקנית. אני למשל משתמשת בסכרלוז שהמליצה לי דיאטנית משניידר. עד היום באותו ממתיק. זה ממתיק קטנטן. dany כתב:
אז קניתי סטיויה לחליטה...... מה אומר ומה אגיד........ זה ממש לא זה, אולי צריך להתרגל אבל ממש לא טעים לי. נמשיך לחפש כפי שאת אומרת אקו את השקיות אולי זה יהיה טוב יותר..............
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 09:57
|
דניאלוש אני רגילה כבר שנים לשתות בלי ממתיק ולא משנה מאיזה סוג, לפי דעתי זה הכי טוב ועדיף להתרגל לזה מאשר לחפש ממתיקים אחרים. dany כתב:
אז קניתי סטיויה לחליטה...... מה אומר ומה אגיד........ זה ממש לא זה, אולי צריך להתרגל אבל ממש לא טעים לי. נמשיך לחפש כפי שאת אומרת אקו את השקיות אולי זה יהיה טוב יותר..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 16:50
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 14:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
הייתי עכשיו בחוות התבלינים וקניתי צמח סטיויה לחליטה נראה מה זה עושה אבל אמשיך לחפש שקיות אקורדיאון כתב: dany כתב:  עכשיו קיבלת??????????????????? כן אבל אלה טיפות ,אני רוצה שקיות כן גם אני אבדוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:28
|
הייתי עכשיו בחוות התבלינים וקניתי צמח סטיויה לחליטה נראה מה זה עושה אבל אמשיך לחפש שקיות אקורדיאון כתב:
dany כתב:  עכשיו קיבלת??????????????????? כן אבל אלה טיפות ,אני רוצה שקיות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 08:25
|
dany כתב:
 עכשיו קיבלת??????????????????? כן אבל אלה טיפות ,אני רוצה שקיות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 06:05
|
עכשיו קיבלת???????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:48
|
dany כתב:
ןכמובן נדווח כאן על התוצאות............. שיתוף פעולה אקורדיאון כתב: dany כתב: כדאי לבדוק בבית הטבע בכדי לרדת עד כמה שניתן מכל הכימיקלים.......... מיקה כתב: נשמע ממש מעניין. האם כדאי לחפש את הנוזל הבקבוק בחנויות טבע? לגבי הסטיביה אני חייבת לבדוק בבית טבע. אני משתמשת בממתיק על בסיס סוכרלוז בקופסה קטנה כחולה שטוחה כל ממתיק קטנטן בקוטר 2 מילימטר. אני בהחלט אבדוק . ברור,לא התקבלה אצלי התמונה של אשירה.נראה לי שהיא משתמשת בדיוק במה שאני מחפשת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:46
|
ןכמובן נדווח כאן על התוצאות............. שיתוף פעולה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כדאי לבדוק בבית הטבע בכדי לרדת עד כמה שניתן מכל הכימיקלים.......... מיקה כתב: נשמע ממש מעניין. האם כדאי לחפש את הנוזל הבקבוק בחנויות טבע? לגבי הסטיביה אני חייבת לבדוק בבית טבע. אני משתמשת בממתיק על בסיס סוכרלוז בקופסה קטנה כחולה שטוחה כל ממתיק קטנטן בקוטר 2 מילימטר. אני בהחלט אבדוק .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:38
|
dany כתב:
כדאי לבדוק בבית הטבע בכדי לרדת עד כמה שניתן מכל הכימיקלים.......... מיקה כתב: נשמע ממש מעניין. האם כדאי לחפש את הנוזל הבקבוק בחנויות טבע? לגבי הסטיביה אני חייבת לבדוק בבית טבע. אני משתמשת בממתיק על בסיס סוכרלוז בקופסה קטנה כחולה שטוחה כל ממתיק קטנטן בקוטר 2 מילימטר. אני בהחלט אבדוק .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:37
|
כדאי לבדוק בבית הטבע בכדי לרדת עד כמה שניתן מכל הכימיקלים..........
מיקה כתב:
נשמע ממש מעניין. האם כדאי לחפש את הנוזל הבקבוק בחנויות טבע? לגבי הסטיביה אני חייבת לבדוק בבית טבע. אני משתמשת בממתיק על בסיס סוכרלוז בקופסה קטנה כחולה שטוחה כל ממתיק קטנטן בקוטר 2 מילימטר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 00:44
 רוויטל Posts: 288
|
נשמע ממש מעניין. האם כדאי לחפש את הנוזל הבקבוק בחנויות טבע? לגבי הסטיביה אני חייבת לבדוק בבית טבע. אני משתמשת בממתיק על בסיס סוכרלוז בקופסה קטנה כחולה שטוחה כל ממתיק קטנטן בקוטר 2 מילימטר.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:41
|
אבדוק אחרי החג
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:38
 אשירה Posts: 4292
|
 כל הטוב מהטבע בלי שחף | 054-6616-449 begin_of_the_skype_highlighting 054-6616-449 end_of_the_skype_highlighting
Skip to content עמוד ראשי מוצרים משקאות צמחיים קאלי – ®Calli פורטשיין דלייט – ®Fortune Delight סאנידיו – ®Sunny Dew סאנקטר ®Sunectar ויטה פרוט – ®Vita Fruit מוצרי מזון צמחיים נופלוס – ®Nuplus ויטה שייק ®Vita Shake סאנבר שוקולד – ®SunBar chocolate נוסחאות צמחיות מרוכזות קווינרי – ®Quinary אלפא ®Alfa 20C אסימילייד – ®Assimilaid קונקו – ™Conco לייפסטרים – ®Lifestreem פריים אגיין – ®Prime Again ג’וי – ®JOI איס – ®ESE טופ – ®TOP אברגרין – ®Evergreen ורוס – ®Dr. Chen™ Veros הפורמולה לגבר – Men's Formula בלה – ®Dr. Chen™ Bella פנינת יופי – ™Beauty Pearl ד"ר צ'ן מטהבסט – Dr. Chen™ MetaBest™ תזונת ספורט ובקרת משקל אלקטרו ספורט – Electrosport® אקשן קאפס – Action Caps ® סאנטרים – Sun Trim® ספורט קאפס – Sport Caps® ויטה טייסט – Vita Taste ® פייברטון – Fibertone® ויטה דופילוס – Vita Dophilus® סאנבריז – Sunbreeze® ויטמינים ומינרלים ויטה ספריי – ®Vita Spray (קומפלקס ויטמיני B) אנרג’י פלוס – Energy Plus™ (ויטמין E) מטבלאנס Metabalance 44® (מולטי ויטמין) ויטמין סי – Citric C™ הרב קאל – Herb Cal™ (ויטמין D וסידן) תוספי מזון שורש דנדליון – Dandelion Root ג’ינסנג סיבירי – Siberian Ginseng ג’ינסנג קוריאני לבן – Korean White Ginseng דונג קוואי – Dong Quai ספירולינה Spirulina – (ויטמין A וחלבונים) קנדסן – טיפוח יומיומי לעור קרם ניקוי – Kandesn® Cleansing Cream קצף ניקוי – Kandesn® Cleansing Foam נוזל ניקוי עדין – Kandesn® Gentle Cleanser נוזל איזון – Kandesn® Balancing Splash אסטרינג'נט – Kandesn® Astringent תחליב לחות – Kandesn® Deep Moisture Lotion מסכת חידוש – Kandesn® Revitalizing Masque אוי לין – טיפוח מיוחד לעור הפנים קרם גרגרים מחמם – Oi-Lin® Warm Facial Scrub תחליב לחות עמוק – Oi-Lin® Deep Moisture Lotion קרם אקספשונל – Oi-Lin® Exceptional Cream ג'ל רפלניש – Oi-Lin® Replenish Gel תחליב לילה – Oi-Lin® Night Emulsion קרם עידון ומתיחה – Refining & Lifting Cream מוצרים מסדרת ®SunSmile משחת שיניים – SunSmile® Herbal Toothpaste תרחיץ – SunSmile® Fruit & Vegetable Rinse ™SunBright® SuperClean לבית ™SunBright® SuperClean לכביסה חיפוש:

סאנקטר ®Sunectar ממתיק טבעי נוזלי, המכיל את צמח הסטיביה רבודיאנה (לו האן גו) ופרח החרצית, ללא סוכר או חומרי טעם מלאכותיים. צמח הסטיביה גדל בברזיל ובפרגוואי. מתוק יותר מדבש ומשמין בערך כמו מים. התמצית הטבעית המופקת מהעלים מספקת 0 קלוריות ומתוקה פי 60 מסוכר לבן (2 טיפות סאנידיו / סאנקטר שוות במתיקות לכפית סוכר). יכול להחליף בקלות את הסוכר, הסכרין והסוכרזית. הסכרין והסוכרזית אמנם מכילים אפס קלוריות אך הם חומרים כימיים שאינם קיימים בטבע, מיוצרים באופן מלאכותי, ומזיקים לגוף. הסאנידיו והסנקטר זהים בתכולה, פרט לצבע – הסאנקטר צבעו כהה ואילו הסאנידיו צבעו שקוף. מדענים טוענים שאחד מכל עשרה אנשים סובלים מסוכרת מבוגרים (סוג 2) – סוג אותו מפתחים אנשים מגיל 40 ואילך. סוכרת היא מחלה כרונית שאין לה תרופה והיא גורם התמותה הרביעי בעולם בעיקר כתוצאה מסיבוכים. גורמיה: תזונה עתירת קלוריות והמהירות בה אנו מעכלים מזון עתיר פחמימות, המכיל מעט מדי סיבים – כל אלה יכולים לדחוף אותנו לכיוון המחלה. מחקרים הוכיחו שאנשים שהדיאטה או המזון שלהם עשיר בדגנים מלאים ובמזונות נוספים בעלי סיבים המתעכלים באיטיות, נמצאים בסיכון נמוך באופן משמעותי לפתח סוכרת מסוג 1 המוכרת כ"סוכרת נעורים", ולסוכרת מסוג 2 שהיא "סוכרת המבוגרים". צריכה סדירה של הממתיק סאנידיו / סאנקטר מאזנת את רמת הסוכר בדם ועל כן מסייעת לחולי סוכרת, תומכת במערכת העיכול ומווסתת את לחץ הדם. ממתיק הקסם! לצמח תכונות אנטי בקטריאליות. לכן הוא משמש גם לחיטוי במקרים של שריטות, פצעים, חתכים כוויות ואקנה. הוא בעל תכונות אנטי פונגליות – נגד בקטריות ונגד פטריות ועל כן מסייע לסובלים מסבוריאה, אקזמות, פסוריאזיס וכו’. החומר יוצר שכבה אנטיבקטריאלית על העור הפגוע ומאחה ומזרז את צמיחתו מחדש.
השפעות אפשריות: - מסדיר את רמת הסוכר בדם במקרה של סוכרת וכן חוסר סוכר בדם.
- מאזן ומסדיר את לחץ הדם.
- מרפא פצעים בתוך חלל הפה (אפטות), דלקות בחניכיים וכאבי שיניים.
- עוזר לתינוקות שמצמיחים שיניים.
- מרפא שריטות, חתכים, פצעי בגרות, מאחה ומרפא צלקות לאחר ניתוח.
- במקרה של פצע מדמם – מזרז קרישה.
- מרפא פצעי לחץ אצל מבוגרים.
- עוזר כנגד מחלת הסבוריאה.
- עוזר לטיפול בשעורה ובדלקות עיניים.
- מרפא ומקטין כאבים בכיב קיבה, מעיים ואולקוס.
- משפיע באופן חיובי על בקרת משקל ומשפר את העיכול.
תכולה: לו האן גו (סטיביה), חרצית, מים. משווק בבקבוקונים של 30 מ"ל. שימוש: המתקת השתייה והאוכל עפ"י הטעם (בד"כ 2 טיפות לכוס). מצוין להמתקת הפורטשיין והקאלי. לחולי סוכרת: כל בוקר להוסיף 30 טיפות ממתיק לכוס מים ולשתות. לשריטות, חתכים, פצעים – למרוח טיפה על המקום.
Comments are closed.
כלים ארכיון
זכויות יוצרים © 2010 כל הטוב מהטבע. כל הזכויות שמורות.
Proudly powered by WordPress. Design Based on SiteGround templete for Joomla and Twenty Ten theme for Wordpress
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:35
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|