10/04/2011 17:13
 dany Posts: 19819
|
אמן נשיבוקים אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: וכמו שהוא בא ככה הוא יעבור ואז מגיע יום העצמאות. הזמן רץ ולא עוצר לרגע. תהנו מכל רגע כי הוא לא חוזר בשנית. אקורדיאון כתב: dany כתב: מהיום זו כבר באמת הספירה לאחור......... לא מאמינה לפני שנה שזה היה ממש אתמול הייתי בטנריף ולא הדאגתי את עצמי עם פסח והנה כבר עברה שנה לא יודעת איך זה קרה פשוט לא יאומן...... שבוע נפלא לכולנו....... נשיבוקים חחחח אכן הזמן טס ואביב הגיע פסח בא שוב. אכן איך אומרים רגע שעובר לא חוזר.נדע להנות ולנצל את התקופה המהנה הנקראת אביב ,רק בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 16:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
וכמו שהוא בא ככה הוא יעבור ואז מגיע יום העצמאות. הזמן רץ ולא עוצר לרגע. תהנו מכל רגע כי הוא לא חוזר בשנית. אקורדיאון כתב: dany כתב: מהיום זו כבר באמת הספירה לאחור......... לא מאמינה לפני שנה שזה היה ממש אתמול הייתי בטנריף ולא הדאגתי את עצמי עם פסח והנה כבר עברה שנה לא יודעת איך זה קרה פשוט לא יאומן...... שבוע נפלא לכולנו....... נשיבוקים חחחח אכן הזמן טס ואביב הגיע פסח בא שוב. אכן איך אומרים רגע שעובר לא חוזר.נדע להנות ולנצל את התקופה המהנה הנקראת אביב ,רק בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 10:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
וכמו שהוא בא ככה הוא יעבור ואז מגיע יום העצמאות. הזמן רץ ולא עוצר לרגע. תהנו מכל רגע כי הוא לא חוזר בשנית. אקורדיאון כתב:
dany כתב: מהיום זו כבר באמת הספירה לאחור......... לא מאמינה לפני שנה שזה היה ממש אתמול הייתי בטנריף ולא הדאגתי את עצמי עם פסח והנה כבר עברה שנה לא יודעת איך זה קרה פשוט לא יאומן...... שבוע נפלא לכולנו....... נשיבוקים חחחח אכן הזמן טס ואביב הגיע פסח בא שוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 09:00
|
dany כתב:
מהיום זו כבר באמת הספירה לאחור......... לא מאמינה לפני שנה שזה היה ממש אתמול הייתי בטנריף ולא הדאגתי את עצמי עם פסח והנה כבר עברה שנה לא יודעת איך זה קרה פשוט לא יאומן...... שבוע נפלא לכולנו....... נשיבוקים חחחח אכן הזמן טס ואביב הגיע פסח בא שוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 05:47
|
מהיום זו כבר באמת הספירה לאחור......... לא מאמינה לפני שנה שזה היה ממש אתמול הייתי בטנריף ולא הדאגתי את עצמי עם פסח והנה כבר עברה שנה לא יודעת איך זה קרה פשוט לא יאומן...... שבוע נפלא לכולנו....... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 04:51
|
אכן שאפתניתי אני התחייבתי ואקיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 20:46
|
אנחנו חייבות ואנחנו באמת נעשה את זה. אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן אם הייתי צריכה רק לדאוג לעצמי הייתי יכולה להתמקד רק בירקות ובחלבונים.............. אגב פריכיות אורז אפשר....... אך שוב אני לא לבד בעולם............... טוב יהיה בסדר איך אמרנו החלטה וביצוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה לנו רק חג שמח ושקט.....אמן!!!!!!!!! אבל אנחנו חזקות ונצליח לשרוד את החג הזה,יש לי תחושה טובה שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:36
|
dany כתב:
חייבות............ כי לכל יום שבת יש מוצאי שבת..............חחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן אם הייתי צריכה רק לדאוג לעצמי הייתי יכולה להתמקד רק בירקות ובחלבונים.............. אגב פריכיות אורז אפשר....... אך שוב אני לא לבד בעולם............... טוב יהיה בסדר איך אמרנו החלטה וביצוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה לנו רק חג שמח ושקט.....אמן!!!!!!!!! אבל אנחנו חזקות ונצליח לשרוד את החג הזה,יש לי תחושה טובה שכך יהיה. חחחח אכן יום ביום ,כל כך הרבה נסיון ,יודעות את התורה ולמרות הכל לא צפויות.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:20
|
חייבות............ כי לכל יום שבת יש מוצאי שבת..............חחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן אם הייתי צריכה רק לדאוג לעצמי הייתי יכולה להתמקד רק בירקות ובחלבונים.............. אגב פריכיות אורז אפשר....... אך שוב אני לא לבד בעולם............... טוב יהיה בסדר איך אמרנו החלטה וביצוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה לנו רק חג שמח ושקט.....אמן!!!!!!!!! אבל אנחנו חזקות ונצליח לשרוד את החג הזה,יש לי תחושה טובה שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 09:34
|
dany כתב:
אכן אם הייתי צריכה רק לדאוג לעצמי הייתי יכולה להתמקד רק בירקות ובחלבונים.............. אגב פריכיות אורז אפשר....... אך שוב אני לא לבד בעולם............... טוב יהיה בסדר איך אמרנו החלטה וביצוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה לנו רק חג שמח ושקט.....אמן!!!!!!!!! אבל אנחנו חזקות ונצליח לשרוד את החג הזה,יש לי תחושה טובה שכך יהיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 09:04
|
אכן אם הייתי צריכה רק לדאוג לעצמי הייתי יכולה להתמקד רק בירקות ובחלבונים.............. אגב פריכיות אורז אפשר....... אך שוב אני לא לבד בעולם............... טוב יהיה בסדר איך אמרנו החלטה וביצוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושיהיה לנו רק חג שמח ושקט.....אמן!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 05:03
|
אשירה כתב:
איזה משקיעניות אתן, עם הלחמניות המיוחדות, הלביבות וכו', כולו, מי ששומר, זה בלי לחם, זה לא שאין מה לאכול מלבד לחם, לא חייבים תחליפים, עדיין יש ביצים, גבינות, ירקות ופרות, בשר ודגים ועוד ועוד, למה להתרכז רק במה שאסור, אכן אשירה ,אצלי הלחמניות רק בליל הסדר כי לא מוותרים לי עליהן,אני לא נוגעת. באשר למצות ...מוותרת על לחם בקלות רבה לעומת המצות אבל איך אומרים במחוזותינו,איזהו גיבור הכובש
את יצרו וכך כוונתי לנהוג.
שבת שלום ומבורך יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 04:56
 אשירה Posts: 4292
|
איזה משקיעניות אתן, עם הלחמניות המיוחדות, הלביבות וכו', כולו, מי ששומר, זה בלי לחם, זה לא שאין מה לאכול מלבד לחם, לא חייבים תחליפים, עדיין יש ביצים, גבינות, ירקות ופרות, בשר ודגים ועוד ועוד, למה להתרכז רק במה שאסור,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 18:45
|
dany כתב:
גם אני עושה לחמניות אבל שוב גם קמח מצות לא טוב לא כך שאני יותר בקטע של קמח תפוחי אדמה ומיני בלינצס או לביבות ת"א בשבילו רק בשבילו........... אקורדיאון כתב: גם את דני? פסח זה באמת החג הקשה ביותר עבורי כי גם אבי חולה מצות אבל הוא שפוי ואני לא בדיוק. אגב אני עושה לחמניות ממש טעימות אבל גם רק בליל הסדר כי הם מאוד טעימות .
מקווה שנצליח לשרוד את החג במינימום נזקים. מה אומר לך מוקשים רציניים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 18:44
|
שאפתניתי קטניות לפחות מגוונים אצלינו תפוא ובכלל מאכלי הפסח המסורתיים.... לא כדאי אפילו לדבר עליהם.
אכן רבקוש אנחנו לא רק נחליט גם נעשה ונעבור את החג בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 16:42
|
האמת היא שמצות לא עושות לי את זה כי הן גורמות לי כאבי בטן, נפיחות בבטן וכמובן עצירות. אני משתדלת לא להכין הרבה לחמניות, כי גם זה משמין. אצלנו במשפחה אוכלים קטניות ולכן אין ממש סבל בחג אז אני אוכלת את שאר הדברים ומתרחקת ממצות ובטח מכל הטיגונים למיניהם שאני אף פעם לא מטגנת אפילו לא לילדי (שאין צורך לפתח אצלהם תאי שומן מיותרים) מה שכן, אני מתרחקת מהעוגיות, לא אתן דרור לפה שלי להנות מהם כי זה פשוט סכנת נפשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 13:26
 רבקה Posts: 8411
|
מה אומר לכן אתן כבר עושות חשק מצות, לחמניות, לביבות, מיני בלינצ'ס האמת אני מתרחק מכל זה ומשתדלת מאוד לאכול מצה אחת ליום וזהו מקווה שזה יעבוד פעם פסח היה בשבילי עלייה עלייה אבל במשך השנים שיננתי יפה את החומר
בתקווה שכך יהיה
בינתיים נשאר לנו עוד שתי שבתות לשליטה רגילה את המצות קונים ממש לפני החג רק שלא יהיה בבית בין החלטה למעשה המרחק הוא עצום כמו שמירי סיפרה בהרצאתה הצפרדע רק החליטה אבל אנחנו כאן כולנו מקווים ליישום והצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 12:03
|
גם אני עושה לחמניות אבל שוב גם קמח מצות לא טוב לא כך שאני יותר בקטע של קמח תפוחי אדמה ומיני בלינצס או לביבות ת"א בשבילו רק בשבילו...........אקורדיאון כתב:
גם את דני? פסח זה באמת החג הקשה ביותר עבורי כי גם אבי חולה מצות אבל הוא שפוי ואני לא בדיוק. אגב אני עושה לחמניות ממש טעימות אבל גם רק בליל הסדר כי הם מאוד טעימות .
מקווה שנצליח לשרוד את החג במינימום נזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 10:11
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי, שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש....אני איתך כולנו ממשיכים בהשתדלות לפני החג..... נשיבוקים קרולין.  אמן ואמן,המון נשיבוקים חזרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 09:49
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש....אני איתך כולנו ממשיכים בהשתדלות לפני החג..... נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|