08/04/2011 06:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
גם את דני? פסח זה באמת החג הקשה ביותר עבורי כי גם אבי חולה מצות אבל הוא שפוי ואני לא בדיוק. אגב אני עושה לחמניות ממש טעימות אבל גם רק בליל הסדר כי הם מאוד טעימות .
מקווה שנצליח לשרוד את החג במינימום נזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 06:16
 dany Posts: 19819
|
גם אני קונה סימלי כי בעלי לא אוכל מצות........... הורגות אותו....... עושה כל מיני תחליפים שהם לא יותר "טובים"ממצות אבל אני חולה חולה חולה על מצות אז באמת עדיף שלא יהיו בשטח........... זוכרים מצה רגילה זה שתי פרוסות לחם רגיל........... ואני מסוגלת לאכול כמה בבת אחת שלא נדבר אם הן טבולות בקפה.................אסון!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: האם יש מצב שאת לא קונה מצות? זה מה שאני עושה בשנים האחרונות, מקסימום חבילה אחת קטנה כשהסדר אצלינו, אני באמת קונה מינימום אבל כבר מעכשיו אני מכינה את מוחי לפסח כי שם מתרכזת הבעיה, כבר עברתי לא פעם את פסח מבלי לגעת . מקווה שגם הפעם אצליח במשימה. תודה אשירוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 05:18
|
אשירה כתב:
האם יש מצב שאת לא קונה מצות? זה מה שאני עושה בשנים האחרונות, מקסימום חבילה אחת קטנה כשהסדר אצלינו, אני באמת קונה מינימום אבל כבר מעכשיו אני מכינה את מוחי לפסח כי שם מתרכזת הבעיה, כבר עברתי לא פעם את פסח מבלי לגעת .
מקווה שגם הפעם אצליח במשימה.
תודה אשירוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 16:02
 אשירה Posts: 4292
|
האם יש מצב שאת לא קונה מצות? זה מה שאני עושה בשנים האחרונות, מקסימום חבילה אחת קטנה כשהסדר אצלינו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 15:33
|
חברי באמת עוד רגע פסח. עבורי החג הקשה ביותר מבחינת מאכלים אהובים ובמיוחד מצות בכל צורה.
אני כותבת ממש כדי להזכיר לעצמי שחובה עלי להיות בשליטה מלאה ראשית עד ליל הסדר.
לאחריו תבוא תיזכורת מחודשת.
אז יקירי מבטיחה ומתחייבת לשליטה מלאה בסוף השבוע הקרוב .
סוף שבוע רגוע לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|