22/03/2011 10:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
יעלי אני שמחה שסוף טוב והכל טוב ובעלך ואמך כבר חזרו לשגרת חייהם. את רואה איזה גיבורה את שויתרת על שקית הצ'יפס כי בסוף הכל הסתדר ורק היה חסר שתרגישי איך זה תקוע אצלך בקיבה לחינם. כל הכבוד יקירתי ורק בריאות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 05:30
 dany Posts: 19819
|
שמחה לשמוע שהברכות והאיחולים שהפצנו כאן עזרו והנה הגיעו בשורות טובות ויכולת לחגוג את יום נישאואיך בשמחה ובעונג. שרק ימשיך כך! אמן!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 00:28
 bFresh Posts: 29
|
בשורות טובות והעיקר הבריאות בלי אויבים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 21:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יעלוש את מודל לחיקוי. אני כל כך מבינה על מה את מדברת וזו אכן נחישות.
שמחה לשמוע שהיתה אזעקת שווה והכל כשורה .
חיבוק גדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 20:38
 נחושה Posts: 6982
|
בשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 19:31
 יעלי Posts: 589
|
תודה רבה לכולכן. בעלי בסדר. עשה היום בדיקות לב המאמץ ויצא גדול ובריא! וגם לאמא אולי מצאנו היום פיליפינית, כך שהעניינים מתחילים להאיר פנים שוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 14:42
|
יעלי, בחרת נכון הרי ממילא "לא היית מגיעה לטעם" והסכר היה נפרץ כל הכבוד ורפואה שלמה לבעלך נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 11:08
 קרולין Posts: 6651
|
יעלי יקירתי! כל הכבוד לך!!! גאה בך מאד על ה ב ח י ר ה לעשות א ח ר ת .....רק ככה מצליחים!
המשך יום מקסים ושבוע נהדר.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 10:16
|
יעלי את ממש גאוות הפורום, כל הכבוד על העמידה בלחצים לא קל בתי חולים מאחלת בריאות לאמא ולבעלך שנשמע רק בשורות טובות והמשיכי להיות חזקה וטובה במיוחד לעצמך יום נהדר חיבוקי יעלי כתב:
סיפור על אכילה רגשית - או יותר נכון אי אכילה ריגשית. לפני ימים אחדים ביליתי לילה עם בעלי במיון בחיפה, כי הלב שלו שידר קצת מצוקה. בשלב מסויים הלכתי לקחת לי קפה מהמכונות בחוץ. כמובן שליד מכונת הקפה היתה גם מכונת חטיפים. בד"כ אני לא אשת חטיפים, הם לא מדברים אלי, אבל בלילה ההוא נעמדתי מול המכונה, ודיברתי עם כל חטיף שהיה שם. הייתי כל כך עייפה ואומללה, וחשבתי - מה יקרה, תבוא נחמה נהדרת מאיזו שקית צ'יפס קטנה- לא מגיע לי, כבר 1:30 בלילה ואני בחדר מיון, וזאת אחרי בוקר בבית חולים בירושלים עם אמא שלי. עמדתי הסתכלתי, דיברתי - והלכתי! בהחלטה מושכלת עם מירי מהדהדת לי בראש, פשוט הפנתי את הגב והלחתי משם עם כוס הקפה חזרה לבעלי למיון! באותו רגע הייתי מאד מאד גאה בעצמי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 08:38
 יעלי Posts: 589
|
סיפור על אכילה רגשית - או יותר נכון אי אכילה ריגשית. לפני ימים אחדים ביליתי לילה עם בעלי במיון בחיפה, כי הלב שלו שידר קצת מצוקה. בשלב מסויים הלכתי לקחת לי קפה מהמכונות בחוץ. כמובן שליד מכונת הקפה היתה גם מכונת חטיפים. בד"כ אני לא אשת חטיפים, הם לא מדברים אלי, אבל בלילה ההוא נעמדתי מול המכונה, ודיברתי עם כל חטיף שהיה שם. הייתי כל כך עייפה ואומללה, וחשבתי - מה יקרה, תבוא נחמה נהדרת מאיזו שקית צ'יפס קטנה- לא מגיע לי, כבר 1:30 בלילה ואני בחדר מיון, וזאת אחרי בוקר בבית חולים בירושלים עם אמא שלי. עמדתי הסתכלתי, דיברתי - והלכתי! בהחלטה מושכלת עם מירי מהדהדת לי בראש, פשוט הפנתי את הגב והלחתי משם עם כוס הקפה חזרה לבעלי למיון! באותו רגע הייתי מאד מאד גאה בעצמי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 07:43
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי! כולנו אוכלים ר ג ש י ת!!!!
עם הזמן , התירגול וההתמדה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךך עולים כתה ומשנים גישה.
שיהיה לך ים של הצלחהההההההההההההה בהמשך...
כולנו כאן תמיד בשבילך.
יום מקסים והמשך שבוע נ ה ד ר.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 23:11
|
תודה לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 05:32
|
בי פרש יקרה אכילה רגשית זהו שמנו השני........ ולדאבוני אחרי מליון שנה במסגרת...... עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים בחיי עדיין אני לא תמיד שולטת על האכילה הזו....... ותמיד אני אתן לה שם אחר...... אך ברור מאיפה היא באה. ובכל פעם יכולה להיות סיבה אחרת שתוקפת ותוקעת אותי. לשמחתי בשנה האחרונה מאז שאני שייכת לפורום של מירי כי אני תלמידה דרך האינטרנט אני אמנם לא יציבה על המשקל אך לפחות מצליחה לחיות פחות או יותר סביב משקל סביר........ איך מירי אומרת תמיד רוצים יותר ותמיד אפשר יותר....... אך גם להשאר במקום שאני נמצאת בו עדיין טוב. וייתכן אם הייתי חיה באיזור תל אביב והייתי מגיעה כל שבוע לשקילה אצל מירי ולא אצלי במקלחת היו תוצאות טובות יותר......... כי גם בתירוצים אני אלופה מארץ האלופים................ ושוב אמרה של מירי שבאוכל אנחנו ,לא נעים לומר, שקרנים גדולים. אז ביפרש יקרה כל מה שאת כותבת הוא בדם ליבנו כאן!!!!!!! להגיע למעמד השקילה בכל מצב ובכל פרפור בלב. לא לוותר כי את רק מוותרת לעצמך..... והנפילה היא בד"כ עמוקה וחדה. חג שמח יום נפלא שמירה ושליטה חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ביפרש קראי היטב את דבריה של נחושה. כל מילה בסלע.
לעולם לא לחשוב שלא להשקל ואיך מירי אומרת גם אם אכלת פיל קטן,
עלי על המשקל תאמרי מגיע לי אבל מרימים ראש וממשיכים הלאה שהרי הנפילות
של כולנו הן חלק מהתהליך ומדרך החיים.
המון הצלחה ואיזה כיף לקרוא אותך,המשיכי להיות איתנו.
חג פורים שמח ושבוע נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 23:28
|
טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 23:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מירי יקרה תורידי בבקשה מהכינוי את השם מירי זה מבלבל, תשאירי רק באנגלית את הביפרש או כל כינוי חדש שמתאים לך יותר. נשיקות ושבוע נפלא אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 21:33
|
מירי תודה אמסור לאימי ד"ש שכל כך נהנהת ממך ! אשת ההשראה הגדולה מכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 21:33
|
נחושה יקרה אהבתי את שמך שמתאר את כל כולך
אני לא מוותרת לעצמי, אני רושמת הכל וכל דבר שנכנס לי לפה
לפעמיים אנחנו חשים שאנחנו עולים או תקועים וזה רק בגדר המחשבה הפחד" במרכאות גדולות הוא רק מפני המשקל צריך להוריד את הפחד ורק לחשוש כי פחד זה לא דבר קיומי חשש כן.
מחכה ליום שלישי לראות שגם המעידה הקטנה לא זאת היא שהשפיעה ועוד דבר כשאנחנו לא לחוצים יותר קל לרדת במשקל. אני בהחלט מאמינה שיהיה בסדר וכלל לא פוחדת מה שכן קצת חוששת (,")
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 21:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מירי יקרה דברי מחר עם גיל שיסביר לך איך שמים תמונה בפורום שבוע נפלא ובשליטה להתראות ודש חם לאמך המקסימה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 21:10
|
בי פרש יקרה, תאמיני לי שאני מלכת האכילה הרגשית שלא תעיזי לא להגיע לשקילה, אל תוותרי לעצמך. אני ויתרתי לעצמי יותר מדי זמן, יותר מדי קילוגרמים ומירי במפגש הקודם פשוט ביקשה שאם אני מכבדת אותה (כי את עצמי כנראה לא כיבדתי מספיק) שאתחיל לרשום כל ביס ושממש ממש אשתדל להתגבר על הפיתויים, על הרחמים העצמיים, כי היא י-ו-ד-ע-ת שאני נחושה ויכולה. אז בי פרש יקרה, בשביל המורה היקרה שלך, לכי כעת צחצחי שיניים ותתחילי הרגע מחדש. נהלי רישום מדוייק של כל מה שנכנס לפה כולל מים, קפה וכמויות מדוייקות ובהצלחה אני מאמינה בך !!! נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|