|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/03/2011 20:32
 bFresh Posts: 29
|
הי מירי שבוע טוב ניסיתי לשים תמונה , וכל פעם ניסיתי תמונה אחרת וזה לא נתן לי נכון כל המסגרת מעניקה הרבה תמיכה אני כבר עלה בראשי לא להגיע בשלישי
לא שטרפתי אבל....סתם החשש שהמשקל יראה משהו אחרת חשש ומתח שקיים בתהליך של ירידה ושמירה על המשקל האופטימיות אכן אכן חזקה לכן אני משערת שאם לא הייתי באקדמיה המתקדמת שלך ממזמן הייתי נכנסת לבולמוס אכילה בלתי פוסק. אז נכון הכל עניין של תקופות.... אבל בהרגשה אופטימית ננסה להוציא את הדברים הטובים ולא הרעים....
אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת, אם תחיה בלי היסוס וניצלת אם תרצה לנצח, אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל. אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בוודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון. והוא חוק עולמים לנמשל ולמושל ופשוט הוא החוק, ואיתן מברזל החלט כי תוכל- רצונך אז מושל עליך יגן חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות אם יתמיד,אז תמיד, ינצח בכל, רק אותו האדם החושב כי יכול.
מאחלת לכולכם שבוע טוב מלא באופטימיות ולך מירי המון תודה על התמיכה
אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 20:19
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מירי יפה תשימי תמונה שיראו את יופייך, אכילה ריגשית היא האכילה של רב שמנמודי העולם המודעות אליה היא תהליך חשוב והכרחי בכל דיאטה של הרזיה אנחנו מקבלים כלים מתמודדים, ושוב נופלים..... לכן המסגרת התמיכה והפורום הנפלא חשובים כל כך בתהליך העשיה והתירגול ,אכילה ריגשית שונה מאדם לאדם ושונה בתקופות שונות של החיים, אשמח אם תשתפו ותגיבו.... שבוע נפלא ובשליטה לכולנו, חג שמח אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 19:57
 bFresh Posts: 29
|
חברי הפורום היקרים תודה על הפרגון לפתוח נושא חדש...ועל פרגון הכתיבה הכל באהבה שלמה ולכן הכתיבה באה ממקום של אמת .
מי כמונו לא אוכל בגלל הרגש, מיכ מונו חושב שהאוכל זה שיפתור את הבעיה אין אחד שאין לו נפילה פה ושם רק חשוב לזכור את התהליך שאנחנו שרויים בו את הדרך לפסגה שמלווה בכאבים עזים ואף ברגעים שמחים אסור לנו לחשוב רק על הירידה מהפסגה כי הירידה מהפיסגה זו הדרך הקלה ומי כמונו לא אוהב דרך קלה:? קיצורי דרך? אז .... גם אני כאן איתכם מודה ומתדווה שהסופ"ש הזה היה מלווה בהרבה רגשות שצפו כלפי מטה אבל עדיין בשליטה לא בולמוסים מטורפים , אכילה מעט יותר...אבל שוב עדיין בשליטה
האם יש פתרון לאכילה רגשית הרי לכל אחד יש את המתח הפנימי שלו , איך אפשר לצאת מהמעגל הזה.
זה הזמן לספר את האכילה הרגשית שלכם ולתת דוגמא הכיצד לצאת ממנה.
מבטיחה מבטיחה, שאם תתעקשו אני אדאג לספר היכן האכילה רגשית שלי.
אוהבת בחיוך גדול ואופטימי מירי BFRESH
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|