22/03/2011 09:38
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה שאפתנית כתב:
מיכלי, אני רוצה לאחל לך לידה קלה קלה. עכשיו אני נותנת לך את ההבטחה ששנינו מגיעות לפסח עם שינוי קידומת. את בטוח עושה את זה כי אחרי הלידה את תראי איך הקילוגרמים נפרדים ממך לשלום. אני מצידי יעשה את כל המאמצים לעמוד ביעד עד למועד שקבענו. בהצלחה לשתינו!!! שאפתנית מיכל שרון כתב: שאפתנית אני איתך לגמרי... בפסח אני כבר אהיה אחרי הלידה ואני גם מקווה מאוד להצליח בשבועיים1שלושה שיהיו לי מהלידה ועד החג להחליף קידומת אחת מזו שאני נמצאת בה היום. אמן ואמן ששתינו נצליח להביא את עצמנו למקום שאנחנו רוצות להיות בו.. המזל הוא שזה תלוי רק בנו... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:38
|
אמן שאפתנית כתב:
לא להאמין איך הזמן רץ. לא נספיק לנשום ופסח יהיה פה. אני מקווה להגיע ליעד שהצבתי לעצמי. מאחלת לכולכן בהצלחה ושבפסח נראה ונרגיש הכי טוב שאפשר. dany כתב: היום 4 שבועות לליל הסדר. ואפשר לעשות באמת המון .................. מאחלת לכל הבנות לשנות קידומת מי שצריכה, לשמור על המשקל ולא לעלות לאחרות, ומיכלי לידה קלה קלה.......... וכזה מהירה אלינו ......... המון הצלחה לכולנו 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא להאמין איך הזמן רץ. לא נספיק לנשום ופסח יהיה פה. אני מקווה להגיע ליעד שהצבתי לעצמי. מאחלת לכולכן בהצלחה ושבפסח נראה ונרגיש הכי טוב שאפשר. dany כתב:
היום 4 שבועות לליל הסדר. ואפשר לעשות באמת המון .................. מאחלת לכל הבנות לשנות קידומת מי שצריכה, לשמור על המשקל ולא לעלות לאחרות, ומיכלי לידה קלה קלה.......... וכזה מהירה אלינו ......... המון הצלחה לכולנו 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2011 09:27
|
מיכלי, אני רוצה לאחל לך לידה קלה קלה. עכשיו אני נותנת לך את ההבטחה ששנינו מגיעות לפסח עם שינוי קידומת. את בטוח עושה את זה כי אחרי הלידה את תראי איך הקילוגרמים נפרדים ממך לשלום. אני מצידי יעשה את כל המאמצים לעמוד ביעד עד למועד שקבענו. בהצלחה לשתינו!!! שאפתנית מיכל שרון כתב:
שאפתנית אני איתך לגמרי... בפסח אני כבר אהיה אחרי הלידה ואני גם מקווה מאוד להצליח בשבועיים1שלושה שיהיו לי מהלידה ועד החג להחליף קידומת אחת מזו שאני נמצאת בה היום. אמן ואמן ששתינו נצליח להביא את עצמנו למקום שאנחנו רוצות להיות בו.. המזל הוא שזה תלוי רק בנו... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 05:55
|
היום 4 שבועות לליל הסדר. ואפשר לעשות באמת המון .................. מאחלת לכל הבנות לשנות קידומת מי שצריכה, לשמור על המשקל ולא לעלות לאחרות, ומיכלי לידה קלה קלה.......... וכזה מהירה אלינו ......... המון הצלחה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלוש מאחלת לך ראשית לידה קלה והמון אושר לך ולגיתי. את באמת מודל לחיקוי ובטוחה שהמטרה שהצבת לך בנושא המשקל לאחר הלידה
תוביל אותך להצלחה כמו תמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 22:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה את אושר גדול גם להיות בהריון, גם בחודש תשיעי גם לפרגן לשתף ולהראות חמשה מדהים, את ממש מודל חיקוי חיובי לכל אשה הרה. בהצלחה מחכה לך באהבה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 22:36
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שאפתנית אני איתך לגמרי... בפסח אני כבר אהיה אחרי הלידה ואני גם מקווה מאוד להצליח בשבועיים1שלושה שיהיו לי מהלידה ועד החג להחליף קידומת אחת מזו שאני נמצאת בה היום. אמן ואמן ששתינו נצליח להביא את עצמנו למקום שאנחנו רוצות להיות בו.. המזל הוא שזה תלוי רק בנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 11:52
|
תודה רבה אשירה!!! אני מקווה מאוד, לא נשאר עוד הרבה ואני יעשה את המקסימום. זאת תהיה המתנה הכי טובה שאני יכולה לתת לעצמי. שנים לא הייתי במשקל הזה. אשירה כתב:
שאפתנית כתב: אמן ואמן אקו!!! עד פסח נהיה קלים יותר. אני מתפללת שזה באמת יקרה. בנתיים זה הולך יופי אבל אני רוצה לראות שינוי משמעותי (החלפת קידומת) עד פסח. זה אפשרי ואני אעשה שזה יקרה. תודה על המשפט החזק שממחיש ומוסיף לתחושת הצורך שלי. עד פסח לא נותר עוד הרבה זמן ובהחלט אפשר לשפר ביצועים. אני אשפר!! מבטיחה!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: איזה אושר בתהליך ההרזיה וכשהשליטה מככבת אין אושר גדול מזה. עד פסח כולנו קלים יותר.
שבוע נהדר של שליטה. שאפתנית יקרה,
אני מאחלת לך שתכניותייך יתממשו ושהקידומת תשתנה עד פסח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 11:51
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
אמן ואמן אקו!!! עד פסח נהיה קלים יותר. אני מתפללת שזה באמת יקרה. בנתיים זה הולך יופי אבל אני רוצה לראות שינוי משמעותי (החלפת קידומת) עד פסח. זה אפשרי ואני אעשה שזה יקרה. תודה על המשפט החזק שממחיש ומוסיף לתחושת הצורך שלי. עד פסח לא נותר עוד הרבה זמן ובהחלט אפשר לשפר ביצועים. אני אשפר!! מבטיחה!!! שאפתנית אקורדיאון כתב: איזה אושר בתהליך ההרזיה וכשהשליטה מככבת אין אושר גדול מזה. עד פסח כולנו קלים יותר.
שבוע נהדר של שליטה.
שאפתנית יקרה,
אני מאחלת לך שתכניותייך יתממשו ושהקידומת תשתנה עד פסח!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 09:07
|
שאפתניתי המון בהצלחה. שינוי קידומת חגיגה גדולה אפילו יותר מפורים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 06:57
|
אמן ואמן אקו!!! עד פסח נהיה קלים יותר. אני מתפללת שזה באמת יקרה. בנתיים זה הולך יופי אבל אני רוצה לראות שינוי משמעותי (החלפת קידומת) עד פסח. זה אפשרי ואני אעשה שזה יקרה. תודה על המשפט החזק שממחיש ומוסיף לתחושת הצורך שלי. עד פסח לא נותר עוד הרבה זמן ובהחלט אפשר לשפר ביצועים. אני אשפר!! מבטיחה!!! שאפתנית
אקורדיאון כתב:
איזה אושר בתהליך ההרזיה וכשהשליטה מככבת אין אושר גדול מזה. עד פסח כולנו קלים יותר.
שבוע נהדר של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 05:30
|
dany כתב:
אושר להיות כאן ולפגוש אתכם יום יום ולדעת שאתם הצוק החזק שנותן כוחות להמשיך גם בימים שבהם נדמה כי כבר אין בכלל טעם. תודה אמת יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 05:20
|
אושר להיות כאן ולפגוש אתכם יום יום ולדעת שאתם הצוק החזק שנותן כוחות להמשיך גם בימים שבהם נדמה כי כבר אין בכלל טעם. תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2011 04:49
|
איזה אושר בתהליך ההרזיה וכשהשליטה מככבת אין אושר גדול מזה. עד פסח כולנו קלים יותר.
שבוע נהדר של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2011 16:39
|
שהשירשור והפירגון הזה ימשיכו לעבור ושכל אחד יוסיף מידי פעם מילה לחיזוק האושר הגדול בתהליך ההרזיה. המשך חג שמח ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 17:58
|
מירי זכינו כבר להכיר את מירי פרש שכותבת נפלא מכל הלב כמו כולנו כאן...........תמיד שמחות למישהו או מישהו חדש שמרענן את השורות.
miribelkin כתב:
אם שמתם לב יש לנו חברה חדשה בפורום, יקירתי ביפרש את כותבת מדהים ותודה על הפירגון אשמח אם תכניסי פוסט חדש משלך שכולם יכירו אותך. אנחנו מאד שמחים לכל חבר או חברה חדשים בפורום. שיהיה חג שמח ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 17:56
|
אם שמתם לב יש לנו חברה חדשה בפורום, יקירתי ביפרש את כותבת מדהים ותודה על הפירגון אשמח אם תכניסי פוסט חדש משלך שכולם יכירו אותך. אנחנו מאד שמחים לכל חבר או חברה חדשים בפורום. שיהיה חג שמח ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 08:20
|
dany כתב:
ואכן את כזו............ עושה פישינג קומפלימנטס????????????? יקירתי את נראית נפלא....... רק להתמיד............ אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אקורדיאון כתב: דני אני עדיין ממתינה לה הרבה מאוד זמן. מקווה שבאמת יגיע יום כזה. תסתכלי במראה!!!!  חחחח יקירה בראש,במראה אני רואה יפיפית הכוכבים על הר הכרמל..... ושוב חחחח תודה יקירה.החשוב באמת שיהיה לתמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2011 08:20
|
ואכן את כזו............ עושה פישינג קומפלימנטס????????????? יקירתי את נראית נפלא....... רק להתמיד............
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: אקורדיאון כתב: דני אני עדיין ממתינה לה הרבה מאוד זמן. מקווה שבאמת יגיע יום כזה. תסתכלי במראה!!!!  חחחח יקירה בראש,במראה אני רואה יפיפית הכוכבים על הר הכרמל.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|