14/03/2011 19:29
 dany Posts: 19819
|
חמודה זה ממש מגוחך עד כמה מצב הרוח שלנו מושפע מההתנהגות בשטח האוכל........ יום נהדר . שרק ימשך כך!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
דני'לה מה שלום אימך איך היא מרגישה? ומקווה שאת במצב רוח טוב נשיבוקים ובריאות בפורום הזה יש הכל וזה היפה והטוב שבדבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 13:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
תהני מהביקור עם אמא שלך ואחר כך תחזרי אלינו. dany כתב:
אני אצל אמא איזה מזל יש לה אינטרנט....................... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 12:48
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה מה שלום אימך איך היא מרגישה?
ומקווה שאת במצב רוח טוב
נשיבוקים ובריאות בפורום הזה יש הכל וזה היפה והטוב שבדבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 12:41
|
אני אצל אמא איזה מזל יש לה אינטרנט.......................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 09:19
|
זה מה שיפה בפורום הזה. החום, הקרבה והאיכפתיות של האנשים נותנים תחושה של בית, איכפתיות ולכן גם אם לא ממש מכירים זה מתגמד. עדין מרגישים קרבה. אשירה כתב:
אני מצטרפת אליכן בהרגשתי, זאת חוויה שבהחלט לא חוויתי בעבר, להרגיש קירבה כל כך רבה לאנשים שבעצם לא מוכרים לי.
אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 08:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
והכי חשוב דווקא ברגעים הקשים והירודים ביותר לא לוותר להמשיך להיכנס לקרוא ולכתוב. אקורדיאון כתב: אכן ,תחושה של ביחד ,של קירבה כאילו מימים ימימה. תחושה נפלאה.
שנמשיך כך. מסכימה לחלוטין.מאוד חבל לי שכל כך הרבה קוראים אותנו ולא משתלבים ומשתפים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 08:39
 אשירה Posts: 4292
|
אני מצטרפת אליכן בהרגשתי, זאת חוויה שבהחלט לא חוויתי בעבר, להרגיש קירבה כל כך רבה לאנשים שבעצם לא מוכרים לי.
אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 08:28
|
והכי חשוב דווקא ברגעים הקשים והירודים ביותר לא לוותר להמשיך להיכנס לקרוא ולכתוב.
אקורדיאון כתב:
אכן ,תחושה של ביחד ,של קירבה כאילו מימים ימימה. תחושה נפלאה.
שנמשיך כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 06:49
|
אכן ,תחושה של ביחד ,של קירבה כאילו מימים ימימה. תחושה נפלאה.
שנמשיך כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 06:44
|
דניאלוש נסיעה נעימה וביקור מהנה עם אמא!!! גם אני מרגישה כמוך. לפני שהתחלתי לכתוב בפורום הייתי נכנסת כל יום וקוראת את דברי הבנות ומרגישה קצת שייכת אבל מאז שהתחלתי לכתוב אני כבר לא עוצרת ומרגישה שאתן חלק חשוב וחיוני מחיי. dany כתב:
תודה תודה הולך ומשתפר........ כנראה שיש משהו באוויר .......... בכל אופן זה יום רביעי של שמירה ולפחות כאן אני מרוצה........... היום נוסעת לבקר את אמא כך בוודאי תהיה שמירה כהילכתה. ורוצה לכתוב מילה בנוגע לאושר. אז לא יודעת איך היו נראים חיי ללא החוג הזה, מוזר עד לפני קצת יותר משנה לא הכרתי אף אחת.... והנה היום אתן ממש חלק ממני. זה אושר גדול. תודה לכן ולמירי אוהבת רבקה כתב: dany כתב: מירי אהובה אכן ששומרים ומצליחים לעמוד בכל האתגרים אין אושר גדול מזה, וכשלא......... אין עצבות גדולה ממנה............. היום אני קצת פסימית ומצב רוח די שפוף......... כן זה קורה גם לי מקווה להתאושש ולחזור אל האופטימיות הרגילה שלי............ קצת כמו בלון שהוציאו לו את האוויר. דני'לה איך את היום כואב לי לקרוא שמצב רוחך די שפוף האם ההתאוששות בעיצומה? חיבוקי עם חיוכי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 05:23
|

אקורדיאון כתב:
אוהבת אותך מעומק הלב!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 05:22
|
אוהבת אותך מעומק הלב!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2011 05:19
|
תודה תודה הולך ומשתפר........ כנראה שיש משהו באוויר .......... בכל אופן זה יום רביעי של שמירה ולפחות כאן אני מרוצה........... היום נוסעת לבקר את אמא כך בוודאי תהיה שמירה כהילכתה. ורוצה לכתוב מילה בנוגע לאושר. אז לא יודעת איך היו נראים חיי ללא החוג הזה, מוזר עד לפני קצת יותר משנה לא הכרתי אף אחת.... והנה היום אתן ממש חלק ממני. זה אושר גדול. תודה לכן ולמירי אוהבת
רבקה כתב:
dany כתב: מירי אהובה אכן ששומרים ומצליחים לעמוד בכל האתגרים אין אושר גדול מזה, וכשלא......... אין עצבות גדולה ממנה............. היום אני קצת פסימית ומצב רוח די שפוף......... כן זה קורה גם לי מקווה להתאושש ולחזור אל האופטימיות הרגילה שלי............ קצת כמו בלון שהוציאו לו את האוויר. דני'לה איך את היום כואב לי לקרוא שמצב רוחך די שפוף האם ההתאוששות בעיצומה? חיבוקי עם חיוכי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 21:01
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
מירי אהובה אכן ששומרים ומצליחים לעמוד בכל האתגרים אין אושר גדול מזה, וכשלא......... אין עצבות גדולה ממנה............. היום אני קצת פסימית ומצב רוח די שפוף......... כן זה קורה גם לי מקווה להתאושש ולחזור אל האופטימיות הרגילה שלי............ קצת כמו בלון שהוציאו לו את האוויר.
דני'לה איך את היום כואב לי לקרוא שמצב רוחך די שפוף האם ההתאוששות בעיצומה? חיבוקי עם חיוכי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:54
 רעותה Posts: 869
|
הי מירוש, אני באופן אישי היום הייתי צריכה לעשות כמה סידורים , שממש לא התחשק לי עליהם. וכל הזמן אמרתי איזה מזל , שמחר יום מירי שלי ואין לי שום תכניות אחרות מלבד לבוא לחוג המדהים שלנו. אז זה מה שעושה כל כך טוב , ממקום כל כך כנה וכיף , של תמיכה הדדית , חברות מדהימות ועל הקשר שלנו. תודה לך שבזכותך יש לי את היום הנהדר הזה שכולו עבורי. נתראה מחר. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 18:47
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקירתי! החוג שלך בשבילי הוא אושר גדול, איכות חיים ודרך חיים.
מאמינה בדרך שלך אין קיצורי דרך...מאמינה בשיטה הגאונית שלך שהיא מ נ צ ח ת .
איתך כולנו בעשייה, ובהשתדלות מתמדת, מתעסקים בשינויים קטנים וגדולים לטובת ולמען שיפור ושימור איכות חיינו.
איתך אנו מודעים ומטפלים בעצמנו שואפים ליותר גבולות ופחות תירוצים וזה אושר גדול!
איתך כולנו עולים כתה כל שבוע בכל תחומי החיים וז ה אושר גדול!
אוהבת ומעריכה מאד,
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2011 06:59
|
איזה כייף לקרוא את השרשור הזה. פשוט תענוג לראות כמה כוחות אתן צוברות מהמסגרת המדהימה הזו שמאחדת את כולנו ושומרת על בריאותנו הנפשית והפיזית. ממש מדבק!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2011 09:14
|
מירי אהובה אכן ששומרים ומצליחים לעמוד בכל האתגרים אין אושר גדול מזה, וכשלא......... אין עצבות גדולה ממנה............. היום אני קצת פסימית ומצב רוח די שפוף......... כן זה קורה גם לי מקווה להתאושש ולחזור אל האופטימיות הרגילה שלי............ קצת כמו בלון שהוציאו לו את האוויר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2011 05:27
|
אפילה מעריצה את בנך על המעשה! את המשיכי להנות מכל הפעילויות.
יישר כח!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2011 22:58
 קרנושה Posts: 3420
|
מירוש אהובתי, הדיאטה איתך היא לא דיאטה אלא אורח חיים בריא ומאוזן. האיזון כצלע של הגבול במקום הזה. בלי הגבולות אפשר ללכת לאיבוד והמסגרת בונה ועושה סדר לבנאדם בראש. למעלה מכך שכל שבוע כשיש למה לצפות, כשצריך להיות בעשייה כל הזמן ולהשאר ערניים אז יש תחושה טובה וכשאין דברים כאלו אז נוצר ערפול ובלאגן...וכולם יודעים על מה מדובר. היטב. 
בשבילי המסגרת היא כיף והנאה ואני לא מרגישה סבל, נהפוך הוא. אני שמחה שאני לא לבד, שאני יכולה לחלוק את מחשבותיי, רגשותיי וחלומותיי לצד עוד הרבה אנשים שמרגישים כך ולא תמיד מסוגלים לבטא..שלכל אחד יש את הקצב והזמן שלו לפרוח וצוחק מי שצוחק אחרון כמו שאת אומרת לי תמיד. אני מוכנה לוותר על כל דבר בשביל ולו רק להיות במודעות ובמסגרת ששומרת עליי מהחטאים הקטנים ובשליטה מוחלטת.
ספורט-מבורך ומתברך זה שקם ועושה ביום שגשום שכזה..שיש את היכולת והרצון העז לנשום אוויר ולאפשר לנפש להשתחרר..מבחינתי זה שילוב מנצח של השניים, היכולת להביא את הגוף למקום אחר ואת המחשבות-לתת להן דרור כי זה כל כך עושה טוב. במיוחד כשייש נגן עם מוסיקה טובה או פרטנר נפלא לשיחה טובה..
אני מוצאת רק רווח בלמה הדיאטה היא דרך חיים ולא קיימים אצלי בלקסיקון דברים שליליים בנוגע לכך. מאחלת לכולנו רק הצלחות, ירידות, בעיקר אושר לצד התהליך ולכל אורך הדרך לצידך, איתך וביחד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|