27/02/2011 06:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מגיעה למיכל את כל הכבוד. היא פשוט עברה מהפך מתחילת ההריון להיום.
צריכה לשמש מודל לחיקוי לכל ההריוניות שאפשר גם אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2011 06:16
 dany Posts: 19819
|
מימי מתוקה אכן המילים של מיכלי תמיד מעודדות בפרט שהיא במצב לא רגיל וכל כך רצינית בעבודה. וכפי שאת אומרת, היא סמל ודוגמא! ואם היא יכולה ולא נכנעת לתירוצים שאצלה הם ממשיים. אז גם אנחנו יכולים. שבוע נפלא מלא הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2011 22:35
 מימי Posts: 117
|
אמנם קצת באיחור, אבל רק היום הסתדר לי המחשב, הוא עבר לחדר אחר בשל שיפוצים בבית.... דבר ראשון נכנסתי לפורום לשאוב כוחות, ודבר שני חיפשתי את דבריה של מיכל. כי את נותנת לי השראה, ואם בהריון את יכולה, אז גם אני יכולה. כל הכבוד לך על הדברים המדהימים בהם את משתפת אותנו!
נשיקות וחיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 21:03
 EFF Posts: 6417
|
מיכלי...אהבתי כ"כ לקרוא את דברייך...הזכרת לי כמעט נשכחות...לטעמי תקופת ההריון היא כל כך מקסימה, מחמיאה לזוגיות ומחזקת אותה..מאחלת לך כניסה נעימה לישורת האחרונה - בעצם גם לך וגם לגיתי...♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 19:06
 רעותה Posts: 869
|
הי מיכלי ,
שיהיה המון המון בהצלחה, ואני בטוחה שנחמד לכם בקורס. תשמרי על עצמך. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 17:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה ומוכשרת תודה רבה על השיתוף בהומור שמחה ופירגון לגיתי המקסים, את מודל חיקוי לנשים הרות...תמשיכי לשתף גאה בך מאד ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 14:26
 לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה כל מילה בסלע... אין מה לומר רק לשלוח לך אהבה וחיבוק גדול  לחברה וירטואלית מדהימה בעוצמתה... המשך הצלחה לך עוד ועוד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 12:40
|
dany כתב:
תודה, רק שלא יבוא תיאבון לדברים אחרים............ כי מה שאני מבשלת זה על טהרת התכנית!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב: תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות...  שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש... בתאבון!!!! אמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 12:14
|
תודה, רק שלא יבוא תיאבון לדברים אחרים............ כי מה שאני מבשלת זה על טהרת התכנית!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב: תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות...  שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש... בתאבון!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 12:14
|
כן את הרוב כבר סיימתי מחר השלמות............ אל תשכחי שיש לי את חמי שאני דואגת לו כך שהבישולים הם לא רק בשבילי.
שאפתנית כתב:
כל הכבוד חרוצה שלי, הכנת כבר בישולים לשבת. בתאבון ובעונג!!! dany כתב: מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב: תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות... שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 11:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד חרוצה שלי, הכנת כבר בישולים לשבת. בתאבון ובעונג!!! dany כתב:
מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב: תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות... שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 11:47
|
dany כתב:
מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב: תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות...  שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש... בתאבון!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 10:49
|
מתכוננת כבר סירים ירדו מהגז.................... מלא אוכל!!!!!!!!!!
מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות...  שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 08:40
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה לכולכן על התגובות החמות והמרגשות לא פחות... 
שיהיה לכולנו יום נפלא ולא לשכוח - להתחיל להתכונן כראוי לסופ"ש...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2011 07:45
 כרובית Posts: 261
|
מיכל, מדהים לקרוא...מעורר השראה. כיף להתחיל את היום עם הפוסט שלך... תודה. ובהצלחה......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 18:04
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקירה, את מרגשת, אילו תובנות, כמה עוצמה ומודעות לעצמך ולתהליך. גאה בך והטוב עוד לפנייך... אני זוכרת שעם כל הריון ועם כל לידה ועם כל שן...נדהמתי כמה עוצמות של אהבה וכמה עוד אפשר להכיל ומסתבר...שעד אין קץ. שתהיינה בשורות טובות עכשיו ובכלל
וכל הכבוד לגיתי!!!
נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 12:48
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, היתה לנו זכות לעבור אתך את כל שלבי הצמיחה, למדנו ועדיין לומדים ממך לא מעט,
המשך הריון מוצלח וחיים נהדרים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 11:49
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי, מיכלי את פשוט מהממת אני מרגישה כשותפה להריונך בעקבות הפוסטים המדהימים שאת מתארת לנו אכן את עוברת את הריונך בדרך המוצלחת ביותר עם בזוגיות מופלאה שתמיד היתה מעל ועכשיו עוד יותר עם בשמירה על משקלך שברגע הלידה בעזרת השם תרגישי באיכות חיים נפלאה בלי עודף משקל גבוה ומציק כנהוג בדרך כלל אצל הריוניות שמסירות כל רסן ומרשות לעצמן לבלוע והכי חשוב שאת מרגישה טוב ומ צב הרוח מרומם עד כה את עומדת יפה ולפי הכללים במשימה ומגיע לך "תקציב מותרות" ובשעה טובה שהכל יעבור בשלום ובהצלחה נשיקות לכם זוג מקסים וליטוף לבוטניקו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 10:59
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, וואו איזה כיף לקרוא אותך, כמה תובנות ....את מרגשת.
וכן...ת ק ש ו ר ת טובה היא הבסיס להכל בחיים .
שתמיד תהיה לך תקשורת טובה עם עצמך, עם גיתי היקר ועם הסביבה.
יום מקסיםםםםםםםםם שיהיה לך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2011 09:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי כמה תובנות חשובות ויפות העלת בפוסט אחד שהכל מסתכם במילה תקשורת. תקשורת בין אישית, תקשורת עם האני ותקשורת עם הסביבה. את פשוט מדהימה, את רואה איזה דברים ההריון מוציא מאיתנו, איזה תהליך עוברים בחיים? אני שמחה לקרוא שלמדת לדאוג לעצמך מתוך הכרה בצורך הזה ולא מתוך התיפיפות. זה חשוב לכל אישה וטוב שאת מתחילה לעשות זאת. עוד מעט יצטרף זאטוט קטן למשפחה שיגזול ממך כוחות וזמן ועדין תלמדי לתמרן כדי להשאיר זמן לעצמך. כל הכבוד על שמירת המשקל וכבר הגיע החודש התשיעי. המשך הצלחה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|