27/01/2011 18:19
 יעלי Posts: 589
|
קרולין יקרה, כמו תמיד את מסקרנת אותי לגבי ההרצאה שמעיגה כל כך מאוחר... הערב אקשיב רוב קשב. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 16:22
 EFF Posts: 6417
|
קרולין יקירתי (בעצם יקירת הפורום..) איזה פירגונים יוצאים מליבך, ואני מכירה אותך ויודעת שהכל אמיתי. תבורכי - נשיקות וחיבוקים ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 15:36
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה כתיבתך ומילותיך תמיד מרגשים מצטרפת אליך לכל הפירגון מהלב למירי היקרה שלנ ו תודה ובאהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
היום בערב נדע בדיוק על מה אתן מדברות בנות יקרות. עוד כמה שעות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:27
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרולין יפתי מסכימה עם כל מילה שלך אכן מירי נכס גדול לנו שיהיה לך המשך סוף שבוע נעים רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אסתי ברוך כתב:
אחותי את נהדרת מתנה לכולנו באתר ואני זכיתי יום נהדר אור ובכה   אכן כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:16
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
אחותי את נהדרת מתנה לכולנו באתר ואני זכיתי יום נהדר אור ובכה 
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 08:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נהדרת קרולין,כיף לקרוא וכל מילה בסלע. מי יתן ואכן נהיה בריאות,מאושרות ורזותתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 07:27
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, ניחנת ביופי פנימי וחיצוני כאחד, אני מסכימה עם דני שאת נכס בשבילנו, אנו מבורכים, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 04:32
 dany Posts: 19819
|
קרולין יקרה את ההרצאה אשמע רק היום בערב כך שלא יכולה עדיין ממש להגיב, אך בנושא כעסים בהחלט מסכימה איתך שהגיל ממתן את התגובות, יש יותר אורך רוח, התפשרות והבנה........... יום נהדר לך יקירתי את ממש נכס לפורום אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 00:35
 tutit Posts: 2431
|
קרוליין מקסים! כל הכבוד על הפרגון כותבת נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 23:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ויפה תודה את מרגשת וכותבת נפלא תודה על הפירגון אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 21:07
 קרנושה Posts: 3420
|
קרולין כתב:
זה עתה חזרנו מאירוע משפחתי בדרום ומיד נכנסתי לכתוב לך... הייתי בבוקר ואני תמיד כותבת אחרי ההרצאה...אז ככה: כמו תמיד, הרצאה משובחת, עוצמתית, מהחיים וכ"כ נוגעת. כעסים!!!!!!!!! כולנו כועסים מי יותר מי פחות...זה רגש טבעי ואנושי ולנו השמנמודים זה א ס ו ן !!!כי כל כעס מתורגם מיד לאוכל וזה "כאילו" מנחם/מפצה וכמובן שההיפך הוא הנכון, אנחנו פוגעים והורסים רק לעצמנו. כמה ששמעתי את ההרצאה הזאת בעבר, תמיד היא חזקה יותר ונוגעת יותר, מה לעשות עם הגיל והניסיון דברים מקבלים פרופורציה אחרת, וזה אחד היתרונות של הגיל. התחברתי לכל מילה שלך ובעיקר לזה : שעם הגיל עוצמת הכעס נחלשת והתגובות שלנו לכעס משתנות, וה כ"כ נגע בי ,כי גם אני מרגישה שנכון אני עדיין כועסת לפעמים... אבל בהחלט משתדלת למתן את הכעס ולא לאבד שליטה, כמו עם האוכל... איתך יקירתי, דיאטה קיבלה משמעות אחרת לגמרי היא הפכה לדרך, למהות, לחלק בלתי ניפרד מהחיים שלנו. את בדרכך האנושית, החמה ,החכמה , מ נ י ע ה את כולנו לעבר המטרה / יעד / שינוי . אין כמוך ואין לך מתחרים. תודה על הכללללללללללל שאלוהים ישמור עלייך ועל כל בני ביתך , שנמשיך כך יחדיו עוד שנים רבות, טובות, בריאות, מאושרות ור ז ו ת. אוהבת ומעריכה אותך מאד שלך תמיד, קרולין. 
קרולין, את מלכה! ואני פשוט מתה עלייך..מזדהה עם כל מילה שלך, מירי שלנו היא נכס ליקום בלי ספק..נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 21:04
 ענת Posts: 3849
|
קרולין כתב:
זה עתה חזרנו מאירוע משפחתי בדרום ומיד נכנסתי לכתוב לך... הייתי בבוקר ואני תמיד כותבת אחרי ההרצאה...אז ככה: כמו תמיד, הרצאה משובחת, עוצמתית, מהחיים וכ"כ נוגעת. כעסים!!!!!!!!! כולנו כועסים מי יותר מי פחות...זה רגש טבעי ואנושי ולנו השמנמודים זה א ס ו ן !!!כי כל כעס מתורגם מיד לאוכל וזה "כאילו" מנחם/מפצה וכמובן שההיפך הוא הנכון, אנחנו פוגעים והורסים רק לעצמנו. כמה ששמעתי את ההרצאה הזאת בעבר, תמיד היא חזקה יותר ונוגעת יותר, מה לעשות עם הגיל והניסיון דברים מקבלים פרופורציה אחרת, וזה אחד היתרונות של הגיל. התחברתי לכל מילה שלך ובעיקר לזה : שעם הגיל עוצמת הכעס נחלשת והתגובות שלנו לכעס משתנות, וה כ"כ נגע בי ,כי גם אני מרגישה שנכון אני עדיין כועסת לפעמים... אבל בהחלט משתדלת למתן את הכעס ולא לאבד שליטה, כמו עם האוכל... איתך יקירתי, דיאטה קיבלה משמעות אחרת לגמרי היא הפכה לדרך, למהות, לחלק בלתי ניפרד מהחיים שלנו. את בדרכך האנושית, החמה ,החכמה , מ נ י ע ה את כולנו לעבר המטרה / יעד / שינוי . אין כמוך ואין לך מתחרים. תודה על הכללללללללללל שאלוהים ישמור עלייך ועל כל בני ביתך , שנמשיך כך יחדיו עוד שנים רבות, טובות, בריאות, מאושרות ור ז ו ת. אוהבת ומעריכה אותך מאד שלך תמיד, קרולין. 
מקסים מה שכתבת מזדהה איתך, כרגיל את יודעת לפרגן נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/01/2011 20:53
 קרולין Posts: 6651
|
זה עתה חזרנו מאירוע משפחתי בדרום ומיד נכנסתי לכתוב לך... הייתי בבוקר ואני תמיד כותבת אחרי ההרצאה...אז ככה:
כמו תמיד, הרצאה משובחת, עוצמתית, מהחיים וכ"כ נוגעת.
כעסים!!!!!!!!! כולנו כועסים מי יותר מי פחות...זה רגש טבעי ואנושי ולנו השמנמודים זה א ס ו ן !!!כי כל כעס מתורגם מיד לאוכל וזה "כאילו"
מנחם/מפצה וכמובן שההיפך הוא הנכון, אנחנו פוגעים והורסים רק לעצמנו.
כמה ששמעתי את ההרצאה הזאת בעבר, תמיד היא חזקה יותר ונוגעת יותר, מה לעשות עם הגיל והניסיון דברים מקבלים פרופורציה אחרת,
וזה אחד היתרונות של הגיל. התחברתי לכל מילה שלך ובעיקר לזה : שעם הגיל עוצמת הכעס נחלשת והתגובות שלנו לכעס משתנות,
וה כ"כ נגע בי ,כי גם אני מרגישה שנכון אני עדיין כועסת לפעמים... אבל בהחלט משתדלת למתן את הכעס ולא לאבד שליטה, כמו עם האוכל...
איתך יקירתי, דיאטה קיבלה משמעות אחרת לגמרי היא הפכה לדרך, למהות, לחלק בלתי ניפרד מהחיים שלנו.
את בדרכך האנושית, החמה ,החכמה , מ נ י ע ה את כולנו לעבר המטרה / יעד / שינוי . אין כמוך ואין לך מתחרים.
תודה על הכללללללללללל שאלוהים ישמור עלייך ועל כל בני ביתך , שנמשיך כך יחדיו עוד שנים רבות, טובות, בריאות, מאושרות
ור ז ו ת.
אוהבת ומעריכה אותך מאד
שלך תמיד,
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|