03/02/2011 00:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מה שלומך ? איך היו המילואים חזרת לשגרה כבר? dany כתב:
חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה. חגיתי כתב: תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 07:51
 dany Posts: 19819
|
אמן ואמן סלה
שאפתנית כתב:
אין ספק שגם זו דרך חיובית להסתכל על הדברים, יש לנו שליטה עצמית. אכן היא מתחבאת באיזשהו מקום ועכשיו היא צצה לה, פתאום אנחנו מגלים כוחות מחודשים. שליטה עצמית בשקילה כל שבוע ודיווח אמיתי על התוצאה. שהשליטה העצמית הזו תהיה טוטאלית גם באוכל והכל יבוא על מקומו בשלום. אקורדיאון כתב: dany כתב: חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה. חגיתי כתב: תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות. ואיזה כיף לנו שיש קבוצה ומעמד שקילה מול המורה ,אין להתחמק.לכן אני חוזרת על כל הכבוד לכן בנות האינטרנט על התוצאות המדהימות שהגעתן אליהן,זו שליטה עצמית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שגם זו דרך חיובית להסתכל על הדברים, יש לנו שליטה עצמית. אכן היא מתחבאת באיזשהו מקום ועכשיו היא צצה לה, פתאום אנחנו מגלים כוחות מחודשים. שליטה עצמית בשקילה כל שבוע ודיווח אמיתי על התוצאה. שהשליטה העצמית הזו תהיה טוטאלית גם באוכל והכל יבוא על מקומו בשלום. אקורדיאון כתב:
dany כתב: חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה. חגיתי כתב: תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות. ואיזה כיף לנו שיש קבוצה ומעמד שקילה מול המורה ,אין להתחמק.לכן אני חוזרת על כל הכבוד לכן בנות האינטרנט על התוצאות המדהימות שהגעתן אליהן,זו שליטה עצמית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:50
|
תודה על הפירגון ואכן זה לא קל כלל וכלל...............
אקורדיאון כתב:
dany כתב: חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה. חגיתי כתב: תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות. ואיזה כיף לנו שיש קבוצה ומעמד שקילה מול המורה ,אין להתחמק.לכן אני חוזרת על כל הכבוד לכן בנות האינטרנט על התוצאות המדהימות שהגעתן אליהן,זו שליטה עצמית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/01/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה. חגיתי כתב: תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות. ואיזה כיף לנו שיש קבוצה ומעמד שקילה מול המורה ,אין להתחמק.לכן אני חוזרת על כל הכבוד לכן בנות האינטרנט על התוצאות המדהימות שהגעתן אליהן,זו שליטה עצמית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 13:21
 spunkil Posts: 111
|
הרצאה מדהימה אין ספק
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 12:55
|
חגיתי זו הפריבילגיה שלנו כי בעצם אין לנו קבוצת שקילה.
חגיתי כתב:
תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 11:41
 חגיתי Posts: 27
|
תודה, חשבתי שישנה אפשרות לצפייה גם לחברים בקבוצות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 11:35
|
חגיתי אנחנו צופים דרך האינטרנט. במקום להגיע לקבוצות של מירי במרכז הארץ אנחנו הצטרפנו לתכנית ההרזיה באינטרנט ולכן אנו מקבלות את ההרצאה של מירי כל יום חמישי בערב באתר הפרטי שלנו באינטרנט. חגיתי כתב:
איך אפשר לצפות בהרצאות של מירי? חידשתם לי עכשיו. תודה, חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 11:16
 חגיתי Posts: 27
|
איך אפשר לצפות בהרצאות של מירי? חידשתם לי עכשיו. תודה, חגיתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:40
|
שאפתנית כתב:
גם אני צפיתי בהרצאה ומאוד הזדהתי, הרגשתי צורך עז להכנס למסך המחשב ופשוט לחבק את מירי על כל התקופה הקשה שעברה בנוגע לבית סוקולוב ועל האושר שהרגשתי כשבסוף הדברים הסתדרו לה. הרי מירי עושה כל כך הרבה טוב להמוני אנשים אז איך אפשר שמישהו יעשה לה רע? כרגיל מצאתי את עצמי מהנהנת בראש כל כך הרבה ומסכימה עם דבריה, אין ספק שאת ההרצאה הזו אני אראה עוד פעם או פעמיים לפחות. יש דברים שצריך לנצור וזו אחת מהן. שבוע של אהבה ובלי כעסים לכולכן. אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 10:34
 אשירה Posts: 4292
|
אכן, הרצאה מאלפת!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 08:31
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 07:08
|
גם אני צפיתי בהרצאה ומאוד הזדהתי, הרגשתי צורך עז להכנס למסך המחשב ופשוט לחבק את מירי על כל התקופה הקשה שעברה בנוגע לבית סוקולוב ועל האושר שהרגשתי כשבסוף הדברים הסתדרו לה. הרי מירי עושה כל כך הרבה טוב להמוני אנשים אז איך אפשר שמישהו יעשה לה רע? כרגיל מצאתי את עצמי מהנהנת בראש כל כך הרבה ומסכימה עם דבריה, אין ספק שאת ההרצאה הזו אני אראה עוד פעם או פעמיים לפחות. יש דברים שצריך לנצור וזו אחת מהן. שבוע של אהבה ובלי כעסים לכולכן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/01/2011 04:02
|
אין מה להודות מגיע לך את מדהימה שבוע נהדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 10:21
 קרולין Posts: 6651
|
אלף תודות יקרות שלי. המשך שבת נהדרת לכולםםםםםםםםםםםםם.
אוהבת
קרולין.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2011 02:59
|
קרולין תודה על כל מילה ומילה שלך תודה על הפרגון תודה שאת מודל חיקוי נערץ תודה על מי שאת המשיכי להשאר כך וכל שתבקשי לו יהיי בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 14:41
|
תודה יקירה.שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2011 13:36
 קרולין Posts: 6651
|
יקרות שלי, וואו תודה על התגובות החמות והמרגשות שלכן. ריגשתן אותי מאד.
מאחלת לכולנו מכל הלב את הטוב ביותר, שנדע לאהוב ולכבד את עצמנו ומהמקום הזה נדע גם לאהוב ולכבד יותר את הסביבה.
שנדע ל ש ל ו ט בתגובות לנו זה יביא לכולנו יותר שמחה, יותר אושר ויותר בריאות נפשית ופיזית.
שיהיה לכולםםםםם ים של הצלחהההההההה בת ה ל י ך הזה שמבחינתי הוא בעצם נקרא : דרך / אורח ח י י ם.
אוהבת מאד
שלכן תמיד עם כל אהבתי ונתינתי,
שבת שלום ומבורך.
קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2011 18:34
 רעותה Posts: 869
|
הי קרולין, קודם כל אני מאוד מאוד מתגעגעת אליך. מאוד אהבתי את מה שכתבת , גם אני שמעתי את ההרצאה הזאת כבר לא בפעם הראשונה ואכן היא מחלחלת לנשמה. שיהיה לך סוף שבוע נהדר ומקווה שנתראה בקרוב. נשיקות וחיבוקים. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|