הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דנושה, שכללתי את הרעיון שלך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/01/2011 03:26

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שאפתנית כל הכבוד על העמידה בפיתוי...
ודניאלוש בטוח שאת חזרה במסגרת..
אשירוש אכן חשוב לנוח ולא לפנות לאוכל הוא לא מסייע באף פיתרון.......
המשך שבת מוצלחתsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 15:48

שאפתנית
שאפתנית
לגבי הירידה אני אעדכן אתכן מחר, כמובן לאחר השקילה...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 04:54

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
הצלחה בשקילה מחרsmile

גם ממני.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 04:38

dany
dany
הצלחה בשקילה מחרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/01/2011 01:36

tutit
tutit
שאפתנית כתב:
תודה דניאלוש!!
התכנון והמודעות אכן עוזרים לנהל מהלכים.

dany כתב:
נהדרתתתתתתתתתתתתתתsmile
שאפתנית כתב:
היום הייתי במשרד בירושלים ולכן לא כתבתי לכן בבוקר. לא מזמן חזרתי הביתה די שמחה וגאה בעצמי. היתה שם היום ארוחת צהריים לכבוד לידה של אחת העובדות. כמובן שהיא הכינה סלטים, הביאה קובות, סיגרים ועוד דברים טובים (וכמובן עוגות). הגעתי מוכנה ומתוך ידיעה שאני מתמקדת בירקות, לא נוגעת בעוגות ועוברת את הארוחה הזו בשלום גם אם זו ארוחת צהרים. כמו שהחלטתי קיימתי, לא נגעתי בסיגרים וקובות למיניהם, התרכזתי בירקות לסוגיהן, שתיתי מים ולא מהמיצים שהיו וכמובן שהתרחקתי מהעוגות. התחושה נהדרת. הגעתי הביתה חיממתי לי חזה עוף עם ירקות והיה נפלא.

כל הכבוד שאפתנית........
מקווה שאכן תהיה ירידה השבוע כפי שאת חושבת.
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 20:43

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
היום הייתי במשרד בירושלים ולכן לא כתבתי לכן בבוקר. לא מזמן חזרתי הביתה די שמחה וגאה בעצמי. היתה שם היום ארוחת צהריים לכבוד לידה של אחת העובדות. כמובן שהיא הכינה סלטים, הביאה קובות, סיגרים ועוד דברים טובים (וכמובן עוגות). הגעתי מוכנה ומתוך ידיעה שאני מתמקדת בירקות, לא נוגעת בעוגות ועוברת את הארוחה הזו בשלום גם אם זו ארוחת צהרים. כמו שהחלטתי קיימתי, לא נגעתי בסיגרים וקובות למיניהם, התרכזתי בירקות לסוגיהן, שתיתי מים ולא מהמיצים שהיו וכמובן שהתרחקתי מהעוגות. התחושה נהדרת. הגעתי הביתה חיממתי לי חזה עוף עם ירקות והיה נפלא.

קולולו,ילדה מחוננת.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:15

שאפתנית
שאפתנית
תודה דניאלוש!!
התכנון והמודעות אכן עוזרים לנהל מהלכים.

dany כתב:
נהדרתתתתתתתתתתתתתתsmile
שאפתנית כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:12

dany
dany
נהדרתתתתתתתתתתתתתתsmile
שאפתנית כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:11

רבקה
רבקה
שאפתנית כתב:
תודה יקירה ואני אכן מקווה שתוצאת השקילה תהיה טובה אלי השבוע.

רבקה כתב:
שאפתנית יקירתי
כל הכבוד לך על השליטה
נהדרת שכמותך החלטת וביצעת
ובטוחה שתראי השבוע ירידה
אין חוכמות שולטים יורדים
נשיבוקים

כבר דיברנו על זה שהגולם הזה יודע גם לחייך ח ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:10

שאפתנית
שאפתנית
תודה יקירה ואני אכן מקווה שתוצאת השקילה תהיה טובה אלי השבוע.

רבקה כתב:
שאפתנית יקירתי
כל הכבוד לך על השליטה
ובטוחה שתראי השבוע ירידה
אין חוכמות שולטים יורדים
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:09

רבקה
רבקה
שאפתנית יקירתי
כל הכבוד לך על השליטה
ובטוחה שתראי השבוע ירידה
אין חוכמות שולטים יורדים
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 17:04

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 16:51

dany
dany
תודה מתוקה על הדאגה
עד עתה הכל בשליטה
מקווה להמשיך גם הלאה...... ולסמן את היום באיקס אחד גדול ויפה.
נשיבוקים
quote=רבקה]דני'לה מקווה שאת שוב בכוחות מחודשים
ושולטת ביד רמה בכל דבר שיכול רק להועיל
יכול להיות שאת כבר אחרי שנת הצהריים
ושם מעידה לא עמדה בדרכך
נשיבוקים והמשך יום שליט
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 15:09

רבקה
רבקה
דני'לה מקווה שאת שוב בכוחות מחודשים
ושולטת ביד רמה בכל דבר שיכול רק להועיל
יכול להיות שאת כבר אחרי שנת הצהריים
ושם מעידה לא עמדה בדרכך
נשיבוקים והמשך יום שליט
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 08:02

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
אשירה אני שמחה לראות שהטבלה עוזרת לך להתמקד על השעות הקשות ולנסות לנצח בהן.
אתמול אני הגעתי למסקנה שהקושי מתחיל אצלי כשאני עיפה ואז אני מנסה להשאיר את עצמי ערה בכוח ובשעות הטשטוש הללו כשאני לא ממש בפוקוס אם אני לא שמה לב הרבה דברים נשאבים לפה ולכן לקחתי החלטה אתמול שברגע של עייפות אני לא מנסה יותר להעיר את עצמי אלא פשוט חותכת למיטה וזה מה שיקרה היום.

זאת בדיוק גם נקודת התורפה העיקרית אצלי, העייפות.
ליתר דיוק זאת עייפות פלוס תיסכול על כך שלא הספקתי לעשות הרבה דברים שתכננתי.
אבל גם אני הגעתי למסקנה שלמרות התיסכול, במצב עייפות אני כבר ממילא לא עושה את הדברים, ועל כן עדיף ללכת לישון, או אצלי זה גם לשכב לנוח אם זה באמצע היום. הלמידה העצמית והמודעות מאוד עוזרים.

נשיקות,

עייפה לכי לישון ,את יודעת ששעות שינה מועילות להרזיה....
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 07:52

dany
dany
קמתי קמתי........ הולכת עכשיו לארוחת בוקר עם חברה..........נקווה לטוב.

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אצלי........ יוצר משבר אם יש איזה שינוי בסדר היום.......ואתמול היה לדאבוני הרב.......... כבר אכלנו צהריים והכל היה על מי מנוחות......... והנה הגיע הטכנאי וישב אצלנו כמה שעות ועבד על המחשב........... וגם לא הצליח עד הסוף.......תהייה עוד פגישה.......... ואז נסיתי עוד להציל משהו מהסדר יום......... וזה בסוף הסתכם......... בנפילה אחת גדולה........... וחבלupset

קומי קומי יום חדש היום.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 07:48

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אצלי........ יוצר משבר אם יש איזה שינוי בסדר היום.......ואתמול היה לדאבוני הרב.......... כבר אכלנו צהריים והכל היה על מי מנוחות......... והנה הגיע הטכנאי וישב אצלנו כמה שעות ועבד על המחשב........... וגם לא הצליח עד הסוף.......תהייה עוד פגישה.......... ואז נסיתי עוד להציל משהו מהסדר יום......... וזה בסוף הסתכם......... בנפילה אחת גדולה........... וחבלupset

קומי קומי יום חדש היום.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2011 05:34

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2011 15:55

שאפתנית
שאפתנית
ממש נכון. אין טעם להישאר ערים בכוח כי גם ככה ההספק והאיכות ירודים אז עדיף באמת לתת לגוף את המנוחה לה הוא זקוק ובדרך לקזז בקלוריות.
נשיבוקים, שאפתנית
אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
אתמול אני הגעתי למסקנה שהקושי מתחיל אצלי כשאני עיפה ואז אני מנסה להשאיר את עצמי ערה בכוח ובשעות הטשטוש הללו כשאני לא ממש בפוקוס אם אני לא שמה לב הרבה דברים נשאבים לפה ולכן לקחתי החלטה אתמול שברגע של עייפות אני לא מנסה יותר להעיר את עצמי אלא פשוט חותכת למיטה וזה מה שיקרה היום.

אבל גם אני הגעתי למסקנה שלמרות התיסכול, במצב עייפות אני כבר ממילא לא עושה את הדברים, ועל כן עדיף ללכת לישון, או אצלי זה גם לשכב לנוח אם זה באמצע היום. הלמידה העצמית והמודעות מאוד עוזרים.

נשיקות,
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2011 15:35

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:

נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דנושה, שכללתי את הרעיון שלך

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!