הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחיר השישי שבת....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/01/2011 10:52

שאפתנית
שאפתנית
אני לא יודעת אם זה בגלל החורף כי תמיד יש תרוצים של חגים, חופש, חורף, קיץ אז רוצים גלידה וזה לא נגמר אף פעם. הגיע הזמן שנסתכל קצת בתוכנו ונדע להאשים רק את עצמנו ולא לתרץ אלף ואחת תרוצים. יש תקופות בחיים שקל יותר ויש תקופות שקשה יותר אבל הצבנו מטרה לפנינו ואנחנו נשיג אותה בכל דרך קשה או קלה, קצרה או ארוכה. אנחנו נעבור את הרגעים הקשים ונפנה את המקום לרגעים הקלים שבהם אנחנו מצליחות לשמור ולהנות מהירידה במשקל. צריך להחליט בדיוק כמו שמיכל כתבה לא להיכנע לפיתויים, להציב מטרות יעד ולעמוד בהן.
אז נכון הכי קל לכתוב והכי קשה ליישם אבל יש לנו ברירה אחרת?
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 09:13

אשירה
אשירה
מיכל אהובה,
כל מילה שלך קליעה בול,
את כל כך צודקת, בסופו של יום כל אחת נשארת עם עצמה, עם חשבון הנפש שלה, עם התחנה שהיא נמצאת בה בחיים ובדיאטה,
הפורום הוא מקסים ומדהים ומטרתו היא אכן לקבל, לתמוך, לתת המון פירגון ואהבה. את העבודה עלינו לעשות כל אחת עם עצמה....

שוב אני רוצה לציין איך אנחנו מדברות פה בגובה העיניים בלי קשר לגיל, כי הרי אני הייתי צריכה ללמד אותך ולא את אותי, והנה קורה ההפך,
זו גדולתו של הפורום,

תודה לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 08:28

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב מקסימות ויקרות...
מאחר ועלי עבר סופ"ש מוצלח מאוד ובשליטה יחסית אני רוצה להגיד לכן מה עזר לי ואולי תיקחו את זה אתכן לסופ"ש הבא...
אני קיבלתי החלטה בשבוע שעבר שאני נכנסת לתקופה של שמירה ומודעות.. יש כל כך הרבה סיבות ואני אמנה רק חלק - אני לא רוצה לעלות הרבה במשקל, כי מה שיעלה עכשיו יהיה לי יותר קשה להוריד אח"כ, אני לא רוצה שיצוצו לי סימני מתיחה היסטריים שלא נדבר על האפשרות של התפוצצויות בעור (שגם על זה שמעתי), אני לא רוצה שיכאב לי יותר ממה שכואב לי כבר המשקל שכן עלה ומכביד לי על הגב והאגן...
עכשיו לכל אחת מכן אני בטוחה שיש רשימת סיבות משלה, קונקרטית ומצומצמת ומאוד ספציפית, שהיא יכולה למנות לעצמה לתקופה הקרובה - אירוע, יומולדת, נסיעה... מה שזה לא יהיה... עכשיו שימו את זה כמטרה לנגד עיניכן כל הזמן!!!
אני יכולה לומר לכן שרק המחשבה על היעדים שלי, שהם ריאליים וקטנים ובהחלט ניתנים לביצוע נתנה לי המון כוח בסופ"ש - כח לצאת להליכה, כח לסרב בנימוס לסלט פירות ולגלידה, כח להיות קשובה לרעב ושובע ולהפסיק לאכול עם העיניים... וכמובן שהעידוד והתמיכה בפורום על כל הישג וניצחון קטן שלי רק חיזקו אצלי את המוטיבציה והרצון להמשיך בקו הזה כל השבת.
בקשר למה שאמרתן על כך שהפורום משמש מעין מקום מפלט שבו יש נוחות והבנה וקבלה.. אני מבינה מה שאתן אומרות.. אכן זהו המקום היחיד שבו אנחנו מקבלות 24/7 חיזוק ועידוד ותמיכה, אין ביקורת, אין ירידות, אין חוסר פרגון.. יש רק הרבה אהבה ואני ממש בעד זה...
עם כל הכבוד לכח של הפורום הזה והוא רב מאוד בעיניי, אנחנו צריכות לעשות את העבודה בעצמנו... אני לא יכולה לסגור לאף אחת את הלוע כשהיא נכנסת לסחרור אם היא לא תבחר להיכנס לפורום, לקבל עצה חמה וכו'...
אני לא יכולה לדרבן אף אחת לצאת להליכה אם היא לא מוכנה לצאת מהטריינינג ולקום מהספה.
אני לא יכולה לשכנע אף אחת להתחיל לרשום אם היא לא מוכנה להיות כנה עם עצמה לגבי מה שהיא אוכלת וכמה היא אוכלת.
אני רק יכולה לקוות שכל אחת בשלב שהיא תהיה מוכנה לעשות בו שינוי ולו הקטן ביותר (כל אחת לפי צרכיה והמקום שהיא נמצאת בו בתהליך) תיקח מכאן את הכלים והכוחות שהיא צריכה לעצמה.
אני לא מאמינה בשוטים דני... אני לא חושבת שזה עובד על שמנמודים... אני מאמינה ברצון ובעשייה... אני מאמינה שיש לכולנו תקופות שבהן אנחנו פחות מסוגלים ויכולים וגם זה בסדר.. אין שום צורך להלקות את עצמנו על זה... כי הרי כולנו כאן לטווח הארוך, אף אחת מאיתנו לא ממהרת לשום מקום ובסוף הכל יירד.. כי אין אופציה אחרת.
אני רק מקווה שכולנו ממשיכות לקבל ולאהוב את עצמנו גם בימים האלה שבהן אנחנו פחות ממרוצות מהתפקוד וההתנהלות שלנו.
אני מאחלת לכולנו שבוע מוצלח ובשליטה smile
+1 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 08:04

רייצ'ל
רייצ'ל
דני יקירתי
אצל כולנו נראה לי שהחורף קשה מאד
גם עלי זה לא פסח
אני מאד מאד מבינה אותך
אבל אין בררה צריך להמשיך עם כל הקושי
שיהיה בהצלחה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 05:23

dany
dany
ממש אומרת בגלוי את מחשבותי.
אולי אנחנו כאן בחבורה הנעימה שלנו המעודדת........ נותנות מצע רך לנחיתה קלה, ואנחנו עם המחלה שלנו מנצלות זאת???????? לא במודע כמובן אלא בפנים בפנים.
אוקי , אני , מבחינתי הגעתי באמת לגבול היכולת של העליה לפני שזה נעשה גרוע גרוע.............. אז למעני אני מבקשת אנא עכשיו בזמן הקרוב אל תהיו נחמדות אלי........ אני זקוקה לקצת שוט, למרות שזה לא נעים זה מה שאני צריכה!!!!!!!!!!!!!!! כי באמת אני יושבת לי נינוחה ואומרת לי אין דבר יש עוד זמן כל שבוע ....... וזה ממש לא טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז העזרה בשבילי הפעם ובכדי שאצא מהלופ נא לנזוף בי!!!!!!!!!!!

אשירה כתב:
שבת לא קלה עברה על כוחותינו, מעניין למה זה?

האם אנחנו סוחפות אחת את השניה?

האם אנחנו מוותרות לעצמנו קצת יותר בסוף שבוע?

לפעמים יש לי אפילו הרגשה שהתמיכה ההדדית והקבלה המוחלטת בין חברות הפורום נותנת לנו אולי איזו לגיטימציה קטנה שהכל בסדר,
צריך לשים לב אם זה לא מביא אותנו להיות קצת שאננות וקצת להרדם בשמירה.

זה לא שאני מתכוונת שצריך לרדת על מי שעולה במשקל, ממש לא, אבל כל אחת בינה לבין עצמה צריכה לנסות להבין ממה נובעות הנפילות.

למרות שדיברתי פה בלשון רבים, או יותר נכון רבות, כמובן שבעיקר דיברתי אל עצמי, מעניין אותי לדעת אם גם אתן חשות כך.

אוהבת,
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 05:06

ענת
ענת
פשוט שישי שבת נהיה עם אצבע על הדופק ונשכח שזה שישי שבת
חבל שבוע מתאמצות מגיע גל והורס הכל
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 04:39

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
אני רואה שאני לא היחידה שבשישי אכלה קצת יותר ......
חזרתי כבר בשבת לתלם מקווה שהשבוע אראה ירידה בכל זאת או על המקום...(יש לי עד שבת),
אני ברישום דרך קבע וזה מציל,
בהצלחה לכולנוsmile

בהצלחה ,חייבים ליישר קו,יותר מדי סופי שבוע שחלק נכבד מהפורום מרשה לעצמו לזייף.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 04:37

אקורדיאון
אקורדיאון
ענת כתב:
קילו יותר....אני יודעת שאני אוריד חזרה אבל אסור לתת לזה לקרות,
מתחילה שוב במלאכת הרישום,
מירי יקרה את נראית נפלא..
אוהבת המון ענת

נראה כמה אני אשלם כי גם אתמול נסחפתי וזה מתחיל להיות מסוכן!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 04:37

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה את פשוט קראת את מחשבותי ,אני מתחילה לחשוב שישדברים בגו
ואף כתבתי כמדומני בשבת ,זה הפך לתופעה מדבקת בשבועות האחרונים

וחובה עלינו למגר את זה במיידי.

אני ממש הבטחתי לעצמי לחדול מתופעת סוף השבוע שהסתננה אלי משום מקום

ןללא כל הצדקה.

נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 00:50

אשירה
אשירה
שבת לא קלה עברה על כוחותינו, מעניין למה זה?

האם אנחנו סוחפות אחת את השניה?

האם אנחנו מוותרות לעצמנו קצת יותר בסוף שבוע?

לפעמים יש לי אפילו הרגשה שהתמיכה ההדדית והקבלה המוחלטת בין חברות הפורום נותנת לנו אולי איזו לגיטימציה קטנה שהכל בסדר,
צריך לשים לב אם זה לא מביא אותנו להיות קצת שאננות וקצת להרדם בשמירה.

זה לא שאני מתכוונת שצריך לרדת על מי שעולה במשקל, ממש לא, אבל כל אחת בינה לבין עצמה צריכה לנסות להבין ממה נובעות הנפילות.

למרות שדיברתי פה בלשון רבים, או יותר נכון רבות, כמובן שבעיקר דיברתי אל עצמי, מעניין אותי לדעת אם גם אתן חשות כך.

אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2011 00:23

tutit
tutit
אני רואה שאני לא היחידה שבשישי אכלה קצת יותר ......
חזרתי כבר בשבת לתלם מקווה שהשבוע אראה ירידה בכל זאת או על המקום...(יש לי עד שבת),
אני ברישום דרך קבע וזה מציל,
בהצלחה לכולנוsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 23:11

יעלי
יעלי
ענתי יקרה,
אוכלים - משלמים - לוקחים שליטה בחזרה ויורדים.
את מכירה את המעגל, כמו כולנו. אז כמו שכתבת את כבר בחלקו השני.
כמוני כמוך, גם אני כבר בחלק השני....
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 22:07

ענת
ענת
ענת כתב:
אוהבת המון ענת

חברים לכל מי שקשה וחושב שעלה לא לוותר על השקילה...
האמת נשארתי לחלק מההרצאה...אבל רק לראות את מירי זה להתחזק חזרה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2011 21:38

ענת
ענת
אוהבת המון ענת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחיר השישי שבת....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!