10/01/2011 13:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לביאה חמודה תזכרי ציפיות נועדו לכריות ולא משנה מה משקלך החשוב הוא הלמידה והעשייה ולזכור שגם לך מותר לעצור לבקש עזרה ולהעניק לעצמך כמה דק' ביום חשבון עם עצמך מאמינה שעכשיו שהילדים יחזרו לביה"ס יהיה קל יותר בהצלחה  ואת לא יוצרת דרמה את אנושית וכאן מותר הכל כזכור זר לא יבין זאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 21:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לביאה כתב:
אקורדיאון כתב: לביאה העיקר לא עליה,כבר השג בני עצמו בתקופה לא קלה כפי שציינת. הילדים יחזרו לשיגרה וכך גם את תעלי חזרה על המסלול ,ברגע שאין עליה את בנקודת פתיחה אופטימית
וברור שעם כל פרס הניחומים עדיין היית בשליטה.,מאחלת לך המון הצלחה והכנסי יותר,תקבלי המון חום ואהבה
מישראל. אקו יקרה אכן, אין כמו ישראל, כלומר הישראליות  רק כאן אני יכולה לכתוב באמת מה מפריע, מה קשה, רק כאן אני מרגישה שבאמת מבינים אותי ויודעים על מה אני מדברת אמת ויציב לכולנו בית חם וכולנו באותה סירה וזר לעולם לא יבין זאת. מחזקת אותך יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 16:33
 dany Posts: 19819
|
את מוזמנת לעשות דרמות כי בגלל זה אנחנו כאן!!!!!!! וכל אחת מאיתנו שלוחץ לה ואיכסה לה עושה דרמה קטנה ואם לא כאן אז איפה?????? תודה לך על הברכות לאמא אוהבת
לביאה כתב:
קרולין כתב: לביאה יקרה! מצטרפת לבנות המקסימות. על המקום זה נהדר במיוחד בתקופות עמוסות. כולנו כאן תמיד בשבילך עם כל התמיכה והעידוד. תמשיכי הלאה בסבלנות ובנחישות ותראי יופי של תוצאות. זה שווה הכל. איתך לאורך כל הדרך.... שבוע טוב ומוצלח. קרולין.  תודה רבה קרולין יקרה בבקשה תזכירי לי את זה בפעם הבאה שאצור דראמה.... שיהיה גם לך שבוע קל, איזה כיף לך שהחורף בישראל ידידותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 16:07
 לביאה Posts: 402
|
קרולין כתב:
לביאה יקרה! מצטרפת לבנות המקסימות. על המקום זה נהדר במיוחד בתקופות עמוסות. כולנו כאן תמיד בשבילך עם כל התמיכה והעידוד. תמשיכי הלאה בסבלנות ובנחישות ותראי יופי של תוצאות. זה שווה הכל. איתך לאורך כל הדרך.... שבוע טוב ומוצלח. קרולין. 
תודה רבה קרולין יקרה בבקשה תזכירי לי את זה בפעם הבאה שאצור דראמה.... שיהיה גם לך שבוע קל, איזה כיף לך שהחורף בישראל ידידותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 16:05
|
dany כתב:
לביאה אהובה שמחתי שפנית אלי ואם הצלחתי במשהו קטן לעזור ולרומם את מצב רוחך דייני. הגוף שלנו הוא לא גרף מתמטי, ולא עובד לפי איזו נוסחא קבועה מראש....... שרק מציבים בה את הנתונים ומקבלים את התשובה. לכן צריך סבלנות ואורך רוח, לא לאבד תקווה ולא להתייאש, להמשיך גם אם לעיתים נראה כי עובדים"על ריק" וסופו של עניין אין אפס הירידה בוא תבוא ובגדול. שמחה שבסופו של עניין נכנסת לפורום וכתבת וראי איזה תגובות נפלאות קיבלת........ היה כדאי. המון חיבוקים ונשיקות יום ובעצם אצלך זה כבר ערב נהדר והצלחה
דני יקרה אכן, לאחר קריאת התגובות אני מרגישה יותר טוב, הרבה יותר טוב. נכון, זה די ילדותי לצפות מהגוף שיהיה מכונה מתמטית שנענית לי כמו שאני רוצה... אני מודה לך שאת מזכירה לי שהסבלנות משתלמת. שולחת לך אהבה, תודה ומאחלת רפואה שלמה לאמא שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 15:06
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה! מצטרפת לבנות המקסימות. על המקום זה נהדר במיוחד בתקופות עמוסות.
כולנו כאן תמיד בשבילך עם כל התמיכה והעידוד.
תמשיכי הלאה בסבלנות ובנחישות ותראי יופי של תוצאות. זה שווה הכל.
איתך לאורך כל הדרך....
שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:11
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה כתב:
אשירה כתב: לביאה יקרה, שאלת וענית בעצמך על השאלה, הייתה לך תקופה לא קלה בכלל, את לא מתלוננת, סופרוומן, אסור לך במצב כזה להיות קשה עם עצמך.
על המקום זה נהדר ואת עוד ירדת מעט, העניינים ירגעו, יהיה לך קצת יותר זמן להקדיש לעצמך והכל יהיה בסדר,
נשיבוקים, אשירה יקרה זו בדיוק הבעיה, מרוב שאני מנסה להיות בשביל כולם, אני שוכחת את עצמי... העניין הוא שעם עודף משקל של יותר מ-30 ק"ג כן הייתי מצפה לירידה, אפילו בתקופות קשות. האם זה מוגזם?
מבינה אותך מאוד, אחרי כאלה מאמצים, ועוד עם הקשיים שמסביב, האכזבה שלך מובנת, אבל הכעס העצמי לא תורם ולהיפך, הוא יכול לגרור אותך רק לאוכל, תהיי סלחנית עם עצמך, הירידה תגיע!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 14:05
 dany Posts: 19819
|
לביאה אהובה שמחתי שפנית אלי ואם הצלחתי במשהו קטן לעזור ולרומם את מצב רוחך דייני. הגוף שלנו הוא לא גרף מתמטי, ולא עובד לפי איזו נוסחא קבועה מראש....... שרק מציבים בה את הנתונים ומקבלים את התשובה. לכן צריך סבלנות ואורך רוח, לא לאבד תקווה ולא להתייאש, להמשיך גם אם לעיתים נראה כי עובדים"על ריק" וסופו של עניין אין אפס הירידה בוא תבוא ובגדול. שמחה שבסופו של עניין נכנסת לפורום וכתבת וראי איזה תגובות נפלאות קיבלת........ היה כדאי. המון חיבוקים ונשיקות יום ובעצם אצלך זה כבר ערב נהדר והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:35
|
אקורדיאון כתב:
לביאה העיקר לא עליה,כבר השג בני עצמו בתקופה לא קלה כפי שציינת. הילדים יחזרו לשיגרה וכך גם את תעלי חזרה על המסלול ,ברגע שאין עליה את בנקודת פתיחה אופטימית
וברור שעם כל פרס הניחומים עדיין היית בשליטה.,מאחלת לך המון הצלחה והכנסי יותר,תקבלי המון חום ואהבה
מישראל.
אקו יקרה אכן, אין כמו ישראל, כלומר הישראליות  רק כאן אני יכולה לכתוב באמת מה מפריע, מה קשה, רק כאן אני מרגישה שבאמת מבינים אותי ויודעים על מה אני מדברת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:31
|
אשירה כתב:
לביאה יקרה, שאלת וענית בעצמך על השאלה, הייתה לך תקופה לא קלה בכלל, את לא מתלוננת, סופרוומן, אסור לך במצב כזה להיות קשה עם עצמך.
על המקום זה נהדר ואת עוד ירדת מעט, העניינים ירגעו, יהיה לך קצת יותר זמן להקדיש לעצמך והכל יהיה בסדר,
נשיבוקים, אשירה יקרה זו בדיוק הבעיה, מרוב שאני מנסה להיות בשביל כולם, אני שוכחת את עצמי... העניין הוא שעם עודף משקל של יותר מ-30 ק"ג כן הייתי מצפה לירידה, אפילו בתקופות קשות. האם זה מוגזם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 13:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לביאה העיקר לא עליה,כבר השג בני עצמו בתקופה לא קלה כפי שציינת. הילדים יחזרו לשיגרה וכך גם את תעלי חזרה על המסלול ,ברגע שאין עליה את בנקודת פתיחה אופטימית
מישראל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:32
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה יקרה, שאלת וענית בעצמך על השאלה, הייתה לך תקופה לא קלה בכלל, את לא מתלוננת, סופרוומן, אסור לך במצב כזה להיות קשה עם עצמך.
נשיבוקים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:24
|
דובונית אכפת לי כתב:
לביאה חמודה הבנות כתבו כל כך מקסים ומחזקת ומצטרפת מבינה לליבך אני עד היום לפעמים שוכחת לבקש את העזרה ואז נופלת מעומס באוכל אך אני יודעת שלומדים בכל יום שעובר מסתכלים קדימה על החיוב גם אם לא קל עושים ומשתדלים לא נכנעים ולא מוותרים ויודעים שבשיטה של מירי לאט או מהר העיקר זה שאנו במסגרת מטפלים בבעיה וזה הכי חשוב מאחלת שבעלך ישוב במהרה הביתה וכמובן המון המון בהצלחה בהמשך ניהול הבית ובכלל ואני בטוחה שכאן תקבלי את החיזוק לו את כה זקוקה יישר כוח על מה שכן הצלחת לעשות ההליכה ה100 גרם שירדו וכל אותם דברים של ההנאות הקטנות בתהליך שלעיתים לא רואים אותם עצרי שנייה ותראי כמה את משתנה ואת יכולה וכך תצליחי בענק בהצלחה
דובונית יקרה תודה רבה. אכן, לעצור שנייה ולהביט סביבי... כל כך פשוט וחכם ונכון ועוזר... תודה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 12:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לביאה חמודה הבנות כתבו כל כך מקסים ומחזקת ומצטרפת מבינה לליבך אני עד היום לפעמים שוכחת לבקש את העזרה ואז נופלת מעומס באוכל אך אני יודעת שלומדים בכל יום שעובר מסתכלים קדימה על החיוב גם אם לא קל עושים ומשתדלים לא נכנעים ולא מוותרים ויודעים שבשיטה של מירי לאט או מהר העיקר זה שאנו במסגרת מטפלים בבעיה וזה הכי חשוב מאחלת שבעלך ישוב במהרה הביתה וכמובן המון המון בהצלחה בהמשך ניהול הבית ובכלל ואני בטוחה שכאן תקבלי את החיזוק לו את כה זקוקה יישר כוח על מה שכן הצלחת לעשות ההליכה ה100 גרם שירדו וכל אותם דברים של ההנאות הקטנות בתהליך שלעיתים לא רואים אותם עצרי שנייה ותראי כמה את משתנה ואת יכולה וכך תצליחי בענק בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 11:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אהבתי כל מילה מהפוסט הזה!!! כל כך נכון.. כל אחת צריכה לזכור את זה כל הזמן ובמיוחד ברגעי השפל!!!! שאפתנית כתב:
תודה לביאה. אני יודעת שזה מצריך עבודה והשקעה (לי זה לא בא בקלות בכל אופן כל האהבה העצמית הזאת) אבל רק ככה אפשר לראות ירידות כי כשאת אוהבת את עצמך ומקבלת באהבה את כל התהליך הגוף מגיב בהתאם. יש שבועות טובים יותר ושבועות שפחות אבל זה התהליך ואנחנו לא נישבר, אנחנו לא ניכנע לשומנים האלה שהתיישבו לנו על הגוף. אנחנו ננצח הפעם ולא משנה כמה זמן זה יקח הניצחון יהיה בידינו!!!
בהצלחה יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 10:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה לביאה. אני יודעת שזה מצריך עבודה והשקעה (לי זה לא בא בקלות בכל אופן כל האהבה העצמית הזאת) אבל רק ככה אפשר לראות ירידות כי כשאת אוהבת את עצמך ומקבלת באהבה את כל התהליך הגוף מגיב בהתאם. יש שבועות טובים יותר ושבועות שפחות אבל זה התהליך ואנחנו לא נישבר, אנחנו לא ניכנע לשומנים האלה שהתיישבו לנו על הגוף. אנחנו ננצח הפעם ולא משנה כמה זמן זה יקח הניצחון יהיה בידינו!!!
בהצלחה יקירתי, שאפתנית
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 10:24
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב לך לביאה, אני רוצה לחזק אותך. אני מבינה לליבך והתיסכול אכן גדול אבל אסור לתת לו לנצח אותנו. עברתי תקופה דומה שבה השקעתי כל כך הרבה אבל משום מה הגוף שלי לא הסכים לוותר על השומנים (שהשקיע בהם כל כך הרבה במשך השנים) אבל לא ויתרתי יצאתי למלחמה נגד הגוף והודעתי לו חד משמעית שאני עומדת לנצח פה והפעם אני לא מרימה ידיים ונכנעת לו וכך היה. המשכתי ואחרי שבועיים ראיתי ירידה והרגשתי ניצחון על הגוף. אני יודעת שזה מתסכל ששומרים כל כך יפה ובסוף רואים ירידה מינורית אבל זה הגוף שלנו וצריך לקבל את זה. את יודעת כמה זמן לא ירדתי קילו בחודש, אני תמיד מגרדת 200, 300 והכי הרבה 500 ג' לשבוע. למדתי לקבל את זה ולהשלים עם זה אמרתי עדיף 200 ירידה מאשר עליה. השתדלי לשמור על אופטמיות, תשדרי לעצמך שאת מקבלת באהבה והבנה אבל לא מרימה ידיים וממשיכה הלאה. להפעיל שלושה ילדים ולגדל עוד קטנטונת אחת כשאת לבד זה לא קל בכלל אז קדימה לעמוד מול הראי לחייך לעצמך ולהגיד בקול גדול איזה אמא מדהימה את ואישיות נפלאה שלא מרימה ידיים ולא נכנעת בשום מצב. אני שולחת לך חיבוק גדול, חם ואוהב. שאפתנית
שאפתנית יקרה תודה רבה על העידודים. אני קוראת אותך המון בפורום ומרגישה בת מזל שזכיתי לקרוא אותך ולקבל ממך השראה. הכוח שלך מאוד בולט פה ואני מאוד מחשיבה את מה שאת אומרת / כותבת תודה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 10:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לך לביאה, אני רוצה לחזק אותך. אני מבינה לליבך והתיסכול אכן גדול אבל אסור לתת לו לנצח אותנו. עברתי תקופה דומה שבה השקעתי כל כך הרבה אבל משום מה הגוף שלי לא הסכים לוותר על השומנים (שהשקיע בהם כל כך הרבה במשך השנים) אבל לא ויתרתי יצאתי למלחמה נגד הגוף והודעתי לו חד משמעית שאני עומדת לנצח פה והפעם אני לא מרימה ידיים ונכנעת לו וכך היה. המשכתי ואחרי שבועיים ראיתי ירידה והרגשתי ניצחון על הגוף. אני יודעת שזה מתסכל ששומרים כל כך יפה ובסוף רואים ירידה מינורית אבל זה הגוף שלנו וצריך לקבל את זה. את יודעת כמה זמן לא ירדתי קילו בחודש, אני תמיד מגרדת 200, 300 והכי הרבה 500 ג' לשבוע. למדתי לקבל את זה ולהשלים עם זה אמרתי עדיף 200 ירידה מאשר עליה. השתדלי לשמור על אופטמיות, תשדרי לעצמך שאת מקבלת באהבה והבנה אבל לא מרימה ידיים וממשיכה הלאה. להפעיל שלושה ילדים ולגדל עוד קטנטונת אחת כשאת לבד זה לא קל בכלל אז קדימה לעמוד מול הראי לחייך לעצמך ולהגיד בקול גדול איזה אמא מדהימה את ואישיות נפלאה שלא מרימה ידיים ולא נכנעת בשום מצב. אני שולחת לך חיבוק גדול, חם ואוהב. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 09:55
|
מיכל היקרה תודה, את מדהימה, מרגשת, מחזקת... כל מילה בסלע  מיכל שרון כתב:
לביאה יקרה.. קודם כל אני אתחיל מה - 100 גרם שאת לא רואה אותם כהצלחה כבירה... יקירתי אחרי שבועות של חוסר פעילות גופנית על בסיס יומיומי חזרת בשבועיים האחרונים לפעילות שרק הלכת והארכת את משכה מדי יום.. אני צריכה להזכיר לך יקירתי את אפקט השרירים? כן כן.. לא לשכוח אותו בבקשה!!! אני מבטיחה לך שאם תתמידי עוד שבוע - שבועיים גג האפקט יתחיל לתת בראש לכל הקילוגרמים.. הראשונים והאחרונים... גם 100 גרם השבוע זה מעולה.. כי בניגוד לאחרות שמתחילות פעילות גופנית לא עלית במשקל.. מה שאומר שבאמת נתת עבודה השבוע ובאמת רזית.. רק מה? שרירים שוקלים קצת יותר... אז לנשום עמוק - פרופרוציות יקירתי ולא לתת לאוויר לצאת מהבלון של העשייה!!! ובקשר לגעגוע.. אני ממש מבינה לליבך... וגעגוע + 4 זה באמת וואו.. אני שמחה שלפחות כאן את מוכנה להודות בקושי שלך ולבקש עזרה.. אני מקווה שתצליחי לנתב את אותה הפתיחות והכנות למישהו קרוב שנמצא שם איתך בשנחאי כדי להעביר את הימים יותר בקלות (עם חופשה או בלעדיה)... אני מבקשת להסתכל על חצי הכוס המלאה - את עומדת במשימה הכמעט בלתי אפשרית של ניהול בית + 4 לבד לגמרי כבר כמה שבועות ומצליחה בתוך כל זה למצוא זמן כל יום לעצמך, לתהליך, לפורום, לדיאטה, לשיחות עם עצמך.. וזה מדהים!!! זה ממש לא מובן מאליו!!! ואני מבקשת להסתכל במראה, לאהוב את האמא המדהימה שאת, את האישה שאת שבוחרת לשנות ולהשתנות ולעבוד על עצמה ולטפוח לעצמך על השכם. לביאה מקסימה נשאר לי רק לאחל לך המשך שבוע קל ומוצלח יותר... לנגב בבקשה את הפירורים ולקום מחר ליום חדש!!! להשאיר את הנפילה שהיתה מאחור ולהמשיך קדימה עם אותה נחישות ודבקות במטרה. בהצלחה יקרה ומחכה לעדכונים חיוביים יותר בהמשך השבוע 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2011 09:20
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לביאה יקרה.. קודם כל אני אתחיל מה - 100 גרם שאת לא רואה אותם כהצלחה כבירה... יקירתי אחרי שבועות של חוסר פעילות גופנית על בסיס יומיומי חזרת בשבועיים האחרונים לפעילות שרק הלכת והארכת את משכה מדי יום.. אני צריכה להזכיר לך יקירתי את אפקט השרירים? כן כן.. לא לשכוח אותו בבקשה!!! אני מבטיחה לך שאם תתמידי עוד שבוע - שבועיים גג האפקט יתחיל לתת בראש לכל הקילוגרמים.. הראשונים והאחרונים... 
גם 100 גרם השבוע זה מעולה.. כי בניגוד לאחרות שמתחילות פעילות גופנית לא עלית במשקל.. מה שאומר שבאמת נתת עבודה השבוע ובאמת רזית.. רק מה? שרירים שוקלים קצת יותר... אז לנשום עמוק - פרופרוציות יקירתי ולא לתת לאוויר לצאת מהבלון של העשייה!!!
ובקשר לגעגוע.. אני ממש מבינה לליבך... וגעגוע + 4 זה באמת וואו.. אני שמחה שלפחות כאן את מוכנה להודות בקושי שלך ולבקש עזרה.. אני מקווה שתצליחי לנתב את אותה הפתיחות והכנות למישהו קרוב שנמצא שם איתך בשנחאי כדי להעביר את הימים יותר בקלות (עם חופשה או בלעדיה)...
אני מבקשת להסתכל על חצי הכוס המלאה - את עומדת במשימה הכמעט בלתי אפשרית של ניהול בית + 4 לבד לגמרי כבר כמה שבועות ומצליחה בתוך כל זה למצוא זמן כל יום לעצמך, לתהליך, לפורום, לדיאטה, לשיחות עם עצמך.. וזה מדהים!!! זה ממש לא מובן מאליו!!! ואני מבקשת להסתכל במראה, לאהוב את האמא המדהימה שאת, את האישה שאת שבוחרת לשנות ולהשתנות ולעבוד על עצמה ולטפוח לעצמך על השכם.
לביאה מקסימה נשאר לי רק לאחל לך המשך שבוע קל ומוצלח יותר... לנגב בבקשה את הפירורים ולקום מחר ליום חדש!!! להשאיר את הנפילה שהיתה מאחור ולהמשיך קדימה עם אותה נחישות ודבקות במטרה.
בהצלחה יקרה ומחכה לעדכונים חיוביים יותר בהמשך השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|