08/01/2011 11:13
 dany Posts: 19819
|
מה שנאמר מכל מלמדי השכלתי אשירה כתב:
איזה שרשור מלא תובנות!!! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 08:43
 אשירה Posts: 4292
|
איזה שרשור מלא תובנות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/01/2011 07:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה טולי בהמשך סומכים עליך בצקסיטית חכמה כהרגלך תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 17:48
 toly Posts: 898
|
dany כתב:
חגית כל כך אוהבת שאת מתפנית לכתוב לנו כל כך חכם ולעומק חגת יקרה אוהבת את דברייך ואותך החוכמה היא לקחת אחריות להסיר שאננות ולהקשיב היטב ולהפנים אני רחוק מלהיות מושלמת וטרם נעלמתי מרוב רזון אך עוד מועד לחזון ואני אחרי ההרצאה המדהימה של מירי השבוע מתחילה להבין שבכלל עוד טרם עליתי כיתה מזל שיש מועד ב ג ד ה ו ועוד אצל מירי התואר טרם הסתיים ולעולם לא ומזל שאני אוהבת ללמוד כל ימי חיי ומכל מלמדיי השכלתי ועדיין הדיוטית ובטרה בכל הנושא הזה ששמו אכילה רגשית שליטה גבולות יציבות תשוקה ועוד רק לא חסה... שבת נפלאה וחמה ללב ולנשמה אוהבת טולי יישר כוח שבת שלום כל מילה בסלע חיבוק בצקיסטית בגמילה כתב: טולי - ברוך שובך! אני שמחה לקרוא אותך כאן, ואני שמחה שחזרת אלינו וגם שינסת מותניים וחזרת לעצמך ולמסגרת. ווינרית אמיתית! אני רוצה להתייחס למשפט קטן שכתבת כאן כביכול "שגרתי" או "סתמי" אבל זו תובנה עצומה: "נפל לי האסימון שאיני מושלמת". אם נתעלם מהעובדה שבימינו אין אסימונים ואולי יש כאן קוראות צעירות מדי שלא מבינות במה מדובר :-) סתאאם
אני רוצה להגיד לך - שבעיניי זו תובנה ענקית ועשית צעד ענק. להבין שאנחנו לא מושלמות ואנחנו בני אדם, ולהפסיק להלקות ולהעניש את עצמינו כשאנחנו נופלות בדיאטה, ולא להגיד "שוברים את הכלים ולא משחקים" אלא להגיד לעצמנו: "אנחנו לא מושלמות, נפלנו וכעת נחזור למסגרת" זה דבר לא פשוט, וגם אני למדתי אותו בשנים האחרונות במסגרת של מירי. כולנו נלחמות ברצון להיות סופרוומן ומושלמות גם בדיאטה ובכלל בחיי היום-יום, אבל ברגע שמורידים התנגדויות ומבינים שאנו בני אדם, ובני אדם לא מושלמים - אפשר באמת להיכנס לתהליך ההרזיה. (במאמר מוסגר אסייג את דבריי ואבהיר שלא צריך להיכנס לשאננות וליפול לבולמוסים ואז להגיד "אני בן אדם" ושוב לאכול ולאכול, כן? רק כשהנפילה קורית, רק אז אל תלקו את עצמכן ואל תענישו את עצמכן באמצעות צומות ושטויות. פשוט תחזרו לשגרת האכילה השפויה.)
אז שיהיה לך בהצלחה טולי ושבת שלום }{
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 12:16
|
חגית כל כך אוהבת שאת מתפנית לכתוב לנו כל כך חכם ולעומק יישר כוח שבת שלום כל מילה בסלע חיבוק בצקיסטית בגמילה כתב:
טולי - ברוך שובך! אני שמחה לקרוא אותך כאן, ואני שמחה שחזרת אלינו וגם שינסת מותניים וחזרת לעצמך ולמסגרת. ווינרית אמיתית! אני רוצה להתייחס למשפט קטן שכתבת כאן כביכול "שגרתי" או "סתמי" אבל זו תובנה עצומה: "נפל לי האסימון שאיני מושלמת". אם נתעלם מהעובדה שבימינו אין אסימונים ואולי יש כאן קוראות צעירות מדי שלא מבינות במה מדובר :-) סתאאם
אני רוצה להגיד לך - שבעיניי זו תובנה ענקית ועשית צעד ענק. להבין שאנחנו לא מושלמות ואנחנו בני אדם, ולהפסיק להלקות ולהעניש את עצמינו כשאנחנו נופלות בדיאטה, ולא להגיד "שוברים את הכלים ולא משחקים" אלא להגיד לעצמנו: "אנחנו לא מושלמות, נפלנו וכעת נחזור למסגרת" זה דבר לא פשוט, וגם אני למדתי אותו בשנים האחרונות במסגרת של מירי. כולנו נלחמות ברצון להיות סופרוומן ומושלמות גם בדיאטה ובכלל בחיי היום-יום, אבל ברגע שמורידים התנגדויות ומבינים שאנו בני אדם, ובני אדם לא מושלמים - אפשר באמת להיכנס לתהליך ההרזיה. (במאמר מוסגר אסייג את דבריי ואבהיר שלא צריך להיכנס לשאננות וליפול לבולמוסים ואז להגיד "אני בן אדם" ושוב לאכול ולאכול, כן? רק כשהנפילה קורית, רק אז אל תלקו את עצמכן ואל תענישו את עצמכן באמצעות צומות ושטויות. פשוט תחזרו לשגרת האכילה השפויה.)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 10:51
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
טולי - ברוך שובך! אני שמחה לקרוא אותך כאן, ואני שמחה שחזרת אלינו וגם שינסת מותניים וחזרת לעצמך ולמסגרת. ווינרית אמיתית! אני רוצה להתייחס למשפט קטן שכתבת כאן כביכול "שגרתי" או "סתמי" אבל זו תובנה עצומה: "נפל לי האסימון שאיני מושלמת". אם נתעלם מהעובדה שבימינו אין אסימונים ואולי יש כאן קוראות צעירות מדי שלא מבינות במה מדובר :-) סתאאם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 09:40
|
טולי יקרה המון הצלחה בחזרה למשעול העשיה. שבת שלום נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2011 08:05
|
תודה יקרה על הפרגון והחום שלא נבע מהשפעת שלך אלא מהלב הגדול והחם שלך וראי זאת פלא כוחה של מילה= כוחה של הבטחה שבתי לשליטה כבר מרביעי עשיתי קניןת בדיוק על פי תפריט ובישלתי קניתי קעריות קטנות על פי מצקת ומאמינה שלפחות בזה יהיה בסדר ובשליטה ומצפה כבר לרביעי בכליון עיניים שבת נפלאה לך ולכל אנשי הפורום המדהימים והמחוננים מחוננת לשעבר שטרם עלתה לכיתת המתקדמים אוהבת טולי
miribelkin כתב:
טולי יקרה היית נראית היום מדהים. יפה באדום. העליה במשקל אצליך זו אפיזודה חולפת, סומכת עלייך שתחזירי חובות בקלות. נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 12:41
 אורלי דריקס Posts: 195
|
שפע של הצלחה, כולנו באותה הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב!! כולנו כאן ביחד במירוץ לחיים בריאים יותר. המשך הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
טולי יריית הפתיחה נורתה ,הריצה על המסלול החלה ובטוחני שתגיע ליעד. יום חדש ,סוף שבוע של שליטה.
שוב המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 06:16
|
טולי יקרה העיקר שאת כאן וחזרת, כולנו מכירים את המקום הזה, הוא לא נעים אך אפשר לעשות אותו נעים ונהדר שנית. הכל בידיים שלנו, המון הצלחה, כי את יכולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/01/2011 01:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה היית נראית היום מדהים. יפה באדום. העליה במשקל אצליך זו אפיזודה חולפת, סומכת עלייך שתחזירי חובות בקלות. נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 18:37
 EFF Posts: 6412
|
זהו זה..הפור נפל....הגלגלים יסתובבו להם או טו טו עם משקל קל....בהצלחה טולי♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
טולי יקרה ראית מול עינייך את החוב ומרגע זה תתחילי להחזיר ועם ריבית. מאחלת לך המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2011 16:24
|
תודה תודה על כל התגובות והפרגונים אנשים יקרים והיום הגעתי למורתי האהובה וכפי שאמרתי לה:בשם מרשתי השמנדמודה שתקעה בלי שליטה הריני לוקחת אחריות וחוזרת צמוד לתפריט וצמוד אלייך לא קל היה לראות את הסימן מעלה מעלה ולא נכביר בקטסטרופה-היא שלי ואני בישלתי אותה ובגדול טוב אצלנו הרי תמיד הכל בגדול.... אז ישבתי הקשבתי ואני מאוד מקווה שגם הפנמתי הייתה הרצאה לעילא ועילא ומאחלת לך מירי החלמה מהירה ואני לפארק יצאתי לדייט עפ עצים ו הכלבים שממש כבר מודאגים לאן נעלמה הדוגמנית של פאריז מהשבילים שבוע נהדר ומוצלח בשליטה ולי יש עבודה רבה עם ריבית ד'ריבית להשיב אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 07:27
 אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה, מי יכול מול כשרון הכתיבה והשנינות שלך, אז אקצר ואאחל לך לחשור לתלם ולקצור רק הצלחות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 00:57
 tutit Posts: 2431
|
טולי העיקר שלא ויתרת על המסגרת כמו שאמרת תצמדי לתפריט ולפורום ,אל תפספסי שקילה והרצאה וזה ירד בצ'יק המון הצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2011 00:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שיהיה שבוע מבורך נשמח שתשארי עוד..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 18:41
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, כיף גדול שחזרת לכתוב בפורום...היית חסרה לנו....
אצל כולנו זה פעם למעלה ופעם למטה...כמו בחיים...
העיקר שאת במסגרת ובעשייה ...בטוחה שתחזרי במהרה לשגרה ולמסלול.
מחכה לשמוע ממך....
נשיבוקים חמים ובהצלחה.
בנוסף, שנה אזרחית טובה, מאושרת ומוצלחת שתהיה לך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|