02/01/2011 18:37
 רבקה Posts: 8411
|
טולי, איזה כייף שחזרת אלינו היית חסרה מאוד בכתיבתך הנהדרת טולי , טוב עכשיו מאשר מאוחר זה הזמן לקחת את עצמך לרכיבה במסלול השליטה וזכרי שאנחנו כאן לעזרתך אז אל תפקירי אותנו העזרה שלך גם נחוצה לנו בהצלחה בחזרה למוטב האכילה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 06:32
 dany Posts: 19819
|
טולי יקרה כל כך שמחה לראות אותך שוב כאן כותבת במלוא המרץ וכל כך יפה וקולע. אל תעזבי אותנו שנית......... זקוקים לך כי את באמת מנוף נהדר לירידה במשקל לכולנו. הצלחה יקירה במשימות שלקחת על עצמך. מכל הלב חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוכה השבה אלינו,תענוג לקרוא את שכתבת בפתיחות גדולה. כאן התחלת בתיקון הגלגל ,סימנת מטרה ומכאן להגשימה הדרך סלולה עבורך.
יישר כח ,המעידות הללו תוקפות את כולנו אך הגדולה במסגרת הזו הטיפול המיידי
והחזרה לדרך שאין לה מחיר.
מאחלת לך בהצלחה רבה והמשיכי להיות כאן.
שבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 01:16
 tutit Posts: 2431
|
טולי יקרה! נהניתי לקרוא אותך מאחלת לך בהצלחה עד מרץ לשינוי המיוחל,בטוחה שתעמדי במטרה שהצבת לעצמך וכל הכבוד שהתעוררת לפני שיהיה מאוחר מידי ,ושנמנעת היום מכל אותם חטיפי אנרגיה ומאפים לא קל בכלל כשעוסקים בספורט הלוע נפתח ............ תמשיכי לעדכן... שבוע טוב ובשליטה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2011 00:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה השבה 906090 התגעגענו ... אכלת נהנת ועכשיו חוזרים למוטב אז סומכים עליך אט אט בחיוך ובשנינות הראויה לך אני בטווה שתצליחי ובענק אז קדימה שיהיה בהצלחה קטן עליך והמשיכי לשתף אנו איתך תודה לך וכל הכבוד שלא התייאשת ואת ממשיכה במודעות והבנה את יכולה שבוע מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 20:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה ואהובה כף גדול שחזרת אלינו, היית חסרה בכתיבה השנונה והמקסימה שלך וכל הכבוד על הכנות והשיתוף כולנו אותו דבר לכן המסגרת מצילה אותנו. מחכה לך השבוע במעמד השקילה וזיכרי מה שעולה מהר יורד מהר, נשיקות ושבוע נפלא אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/01/2011 19:49
 toly Posts: 898
|
חברים יקרים כמה טוב שגשם הפציע לקראת שנה אזרחית חדשה ואני? סוף כל סוף ישתבח הבוס במרומים וה"בוסית" שלי היקרה והאהובה מירי שבתי למוטב ותוך כדי דיווש בכביש על האופניים(שבתי לאימוני רכיבה לקראת מסע חדש במרץ) רטובה וצוהלת ולא מיין-נפל לי האסימון שאיני מושלמת ויש מעידת ואיבוד השליטה גם במחוזות פריז ופראג וזה בסדר וכעס לא עוזר ולאכול רגשית לא פותר מאום ושיש לפעמים פנצ'רים ולא רק באופניים אז מחליפים מהלך שמים פנימית חדשה ומתחילים הכל מהתחלה בנחישות וממשיכים התמדה כי אין כמו מסגרת ומעמד השקילה נכון לא תמיד קל להתמודד עם הלבן של מירי בעיניים אבל זו לקיחת אחריות אמיתית על גופי ובריאותי ואשרי האדם כמוני שיש לו מסגרת כזו אחרת באמת הייתי מעלה אץ כל מה שהורדתי ומזה אני הכי מפחדת לא מסוגלת לראות עצמי שוב דביבונית אחרי שהתרגלתי לדוגמנית ובעיקר לצמוד ולמחמאות חברל'ך יקרים שלי אחרי שהתרגלתי לסטנדרטים גבוהים בתזונה קשה לי לוותר על הכללים שהפכו לאורח חיי וכל הזמן האחרון שתקעתי ואוהו אוהו כמה שתקעתי ושילמתי בעלייה יותר מכל אני ממש חשה ברע פיזית מהתקיעות הללו אז לסיכומו של צמיג תרתי משמע הטייאר לא משתלם הכבדות על הטאנדפ לא משתלמת ו"הנזיפה" שחטפתי היום מהקפטן שרכב עימי ממש היתה במקום ולברכה-תבורך איש יקר שהערת אותי מתרדמת החורף והייתי ממש אבל ממש ילדה נהדרת היום וסגרתי לסתות שתיתי מים והרבה ונמנעתי ממאפה עם הקפה או כל חטיפי האנרגייה למינהם בהפסקת הרכיבה אז יש לי 3 חודשים עד למסע שבו אני מבטיחה קבל עם ועדה לשוב להיות סטוקרית חתיכה וקלה על הרמפה מאחור ולהשיב את השרירים לכל הבאיברים הרצויים אשר נפלו שבי לאחרונה בקסם המתוקים והפכו לצמיגונים שנה אזרחית נפלאה לכולם ומלאת אתגרים אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|