21/12/2010 08:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב אקו המדהימה!!!! אחרי 36 ק"ג ירידה - שאין דברים כאלה לעלות 2 ק"ג בבולמוס (שבהחלט צפוי) זה בסדר ועוד יותר בסדר כי אני יודעת שאת כבר עובדת על החזרת החוב וזה ירד מהר. המשך הצלחה אהובה!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
אקו יקרה, מה שקרה קרה ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, ואולי גם לא צריך. הגוף שלך עבר כזה שינוי גדול בזמן כל כך קצר וזה רק טבעי שלפעמים הוא יתמרד. הגוף היה רגיל כל כך הרבה זמן לקבל כל מה שהוא רוצה, הוא צובר כל הזמן איזשהו חסך, ואז מגיע הרגע שהוא לא מסכים יותר ואז באה הנפילה.
השינוי האמיתי שאת עוברת עכשיו הוא כשאת עוצרת את הנפילה בזמן, חוזרת חזרה לתלם, לתכנית האוכל, לקבוצה ולפורום.
אני בטוחה שבעוד זמן קצר תשכחי מהצונאמי, תשכחי משני הקילו ותחזרי למסלול ההצלחה והדוגמנות.....
אוהבת המון, תודה יקירה אכן כך זה הפרוש שלי החסך של חודשים ולכן לא רוצה להחמיר עם עצמי כי זה רק יביא למעגל סגור. התחייבתי להחזיר את החוב בשבוע הבא.
תודה יקירה.
חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:43
|
אורלי דריקס כתב:
שיהיה בהצלחה להוריד את 2 הק"ג ובטוחה שתצליחי ואין כמו יונה אליאן, שחקנית מדהימה, בהצלחה ותעדכני מה קורה תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:43
|
hadasosh1 כתב:
הי אקול'ה יקירתי קטן עלייך 2 ק"ג ,לעומת 30 ו... שירדת... סומכת עליך שתחזירי חובות את איתנו  ובשליטה כבר..... בהצלחה ותעדכני נשיקות מתוקה שלי לא לגנוב לי עוד שישה 36ואכן קטן עלי אני כבר בדרך ,בשליטה ,נגמר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:39
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה, מה שקרה קרה ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, ואולי גם לא צריך. הגוף שלך עבר כזה שינוי גדול בזמן כל כך קצר וזה רק טבעי שלפעמים הוא יתמרד. הגוף היה רגיל כל כך הרבה זמן לקבל כל מה שהוא רוצה, הוא צובר כל הזמן איזשהו חסך, ואז מגיע הרגע שהוא לא מסכים יותר ואז באה הנפילה.
השינוי האמיתי שאת עוברת עכשיו הוא כשאת עוצרת את הנפילה בזמן, חוזרת חזרה לתלם, לתכנית האוכל, לקבוצה ולפורום.
אני בטוחה שבעוד זמן קצר תשכחי מהצונאמי, תשכחי משני הקילו ותחזרי למסלול ההצלחה והדוגמנות.....
אוהבת המון,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 08:18
 אורלי דריקס Posts: 195
|
שיהיה בהצלחה להוריד את 2 הק"ג ובטוחה שתצליחי ואין כמו יונה אליאן, שחקנית מדהימה, בהצלחה ותעדכני מה קורה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 02:42
 tutit Posts: 2431
|
הי אקול'ה יקירתי קטן עלייך 2 ק"ג ,לעומת 30 ו... שירדת... סומכת עליך שתחזירי חובות את איתנו ובשליטה כבר..... בהצלחה ותעדכני נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 00:53
|
כפי שכתבתי לכם טרם השקילה יעלה לי ביוקר ההוריקן עם הצונאמי שחלף אצלי. נרשמו 2ק"ג עליה ויצאתי בזול לעומת הטירוף שאחז
בי כאילו אין מחר.
אבל התחייבתי בקול רם בחוג וכך עושה גם כאן מחזירה אותם עד יום שני וממשיכה במאבק.
כמובן שההרצאה המדהימה נשפה חזק במפרשים והחזירה לי את הכוחות להמשיך.
חברה ראיתי הצגת חובה!של בית לסין שיינדלה עם יונה אליאן.
שיהיה בהצלחה ולילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|