הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המאזניים נבהלו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/12/2010 14:46

dany
dany
תודה לך אהובה אבל נדמה לי שלא תצליחי להחזיק את כולנוwink
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 14:23

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה בנות יקרות מקבלת באהבה את כולכן מוכנה הפעם להתמקם בתחתית הפירמידה
חחחחח נהדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 11:27

בלונדה....
בלונדה....
אקו את מדהימה!!!
את שוכחת שכולנו בני אדם- כן גם את ומותר.

אם זה היה כל כך פשוט וקל אז כבר ממזמן כולנו לא היינו פה..

אוהבת אותך ובטוחה שאת תחזירי את החובות...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 11:16

שאפתנית
שאפתנית
שוב פעם חזרתם לפרמידות. לא הספיק לכם מפעם קודמת, הגב לא נתפס?!?!?

[quote=רבקה]dany כתב:
רבקוש
אקו נושאת הדגל והנס..........smile

דני'לה בוקר טוב
היא על כתפייך ועכשיו אני על כתפיה
ויש לנו פירמידה ח ח ח
חיבוק ויום מקסים
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 11:03

קרולין
קרולין
אקו יקרה,
בטוחה שתחזירי חובות בשבוע הבא כמו גדולה! סומכת עלייך!

המשך יום מקסים.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:21

dany
dany
היי הייתי אומרת שזה קצת כבדupset
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:16

רבקה
רבקה
dany כתב:
רבקוש

דני'לה בוקר טוב
היא על כתפייך ועכשיו אני על כתפיה
ויש לנו פירמידה ח ח ח
חיבוק ויום מקסים
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:12

dany
dany
רבקוש
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:10

רבקה
רבקה
אקורדיון יקרה שלי
מה קורה איתך עד שלב זה של הבוקר מהרגע שעזבתי אותך?
עכשיו אני מהמציקות כן צריך להיזהר.
מסתבר שגם אקורדיון צריך אוורור מדי פעם אבל קליל (לא בבום)
ואז יוכל שוב להיסגר לתקופה

חיבוק וימום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:05

dany
dany
אקו יקירתי
אני יודעת שאין שום בעיה את מחזירה את החוב עד יום שני הבא......... קטן עליך!!!!!!!!
בנוגע לשאלתה של לילך.... לדאבוני הרב אני כל כך הרבה שנים בתוך הדבר הזה.ועדיין לא מצאתי את התשובה, כבר כתבתי שהייתי מליונרית אם היתה לי תשובה לכך, אז כל אחד מנסה למצוא לו את הפתרון שמתאים לו, לחכות 20 רגע, לשתות המון מים, לאכול מסטיק, לאכול פרוסת לחם, לא להתחמק ממנו אלא דווקא לזרום איתו.....
אולי בכלל לצאת מהבית עד יעבור זעם. וכמו שאקו אומרת זה לעיתים כל כך חופר בראש ולא נותן מנוח ששום פיתרון יצירתי לא עובד....... רק להיכנע לו ולאחר מכן להתרומם שוב ולהמשיך ולא לוותר ולומר" אם כבר אז כבר".
בכל מקרה בלעת שילמת ובכבוד לא מכחישים לא נופלים לרחמים עצמיים ולרגשות אשמה כי זה מוביל אותנו למעגל הסגור הנוראי.
בנות יקרות
המסגרת שומרת עלינו גם אם נפלנו , ובאמת הכי חשוב לא לברוח מהמסגרת.
נשיבוקים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:59

שאפתנית
שאפתנית
אז אני בניגוד אליך לא יורדת ולא קונה. זה משהו שגם בשיא משקלי היה כך. אני מסוגלת ללכת ברחוב מתה מרעב או סתם בא לי לחטוף משהוא ולמזלי אני לא קונה, כי תמיד התביישתי שיראו משהי שמנה אוכלת או קונה משהו משמין אז זה עובד לטובתי עד היום. אני לא יורדת לקנות ולכן כשאין בבית יותר קל לי.
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב:
אני מאמינה שצריך גם לדעת על מה ליפול. עוד פרוסת לחם שסותמת את הלוע ועוצרת את המשך הנפילה בהחלט יכולה להיות תשובה טובה לנפילה. בכל מקרה לא להכניס אויבים הביתה כי אז זה אבוד מראש.

אולי כל אחד יודע כיצד לנהוג עם עצמו,אומר בגלוי ואת האמת כשאני נופלת זה מכל הבא ליד מתוק בעיקר ולאחר מכן מלוח חריף וחוזר
חלילה ואין לי אוייבים בבית אצלי הם מתחת לאף בכל פינה ברחוב וכשזה תופס לא מכירה אף אחד יורדת קונה ציוד כאילו אין מחר.

לכן השיטה שלי לא להתאכזב ולקום מזה מחוזקת ולדעת שאני מטופלת מודעת ויהיה בסדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:56

לביאה
לביאה
אקו יקרה
אני מכירה אותך רק מהפורום ורק מהפוסט הזה למדתי שאת ירדת 36 ק"ג וזה בעצם מה שהכי בלט לי בפוסט הזה.
בענייני בולמוסים, אני ממש מזדהה איתך, כאילו כתבת את המילים שלי...
אבל אני מזמינה אותך בעיקר להתמקד בירידה המדהימה שלך (בקרוב אצלי אמן) כי זה זוהר ובולט וקורן ומאיר ונותן השראה הרבה יותר מהעננה הקטנה שקוראים לה בולמוס של 2 ק"ג.

המשיכי להאיר ...
בהצלחה ובאהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:12

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אני מאמינה שצריך גם לדעת על מה ליפול. עוד פרוסת לחם שסותמת את הלוע ועוצרת את המשך הנפילה בהחלט יכולה להיות תשובה טובה לנפילה. בכל מקרה לא להכניס אויבים הביתה כי אז זה אבוד מראש.

אולי כל אחד יודע כיצד לנהוג עם עצמו,אומר בגלוי ואת האמת כשאני נופלת זה מכל הבא ליד מתוק בעיקר ולאחר מכן מלוח חריף וחוזר
חלילה ואין לי אוייבים בבית אצלי הם מתחת לאף בכל פינה ברחוב וכשזה תופס לא מכירה אף אחד יורדת קונה ציוד כאילו אין מחר.

לכן השיטה שלי לא להתאכזב ולקום מזה מחוזקת ולדעת שאני מטופלת מודעת ויהיה בסדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:04

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:59

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
הרעיון הכי טוב זה לחכות 20 דקות עד שזה עובר. להעסיק את עצמך במשהו אחר כמו לכתוב בפורום, ללעוס מסטיק וכוס מים קרים תמיד מצננים ומרגיעים את הכל. הרבה עבודה בראש וממשיכים קדימה.
לילך70 כתב:
לא נורא היום יום חדש ממשיכים הלאה.
אבל הייתי רוצה שנמצא פיתרון פהבפורום להתמודדות עם ההוריקן לפני שמתחיל ואז המוח מתנתק והפה נפתח ולא נסגר. ( כך זה לפחות אצלי )יש לך רעיון?

יקירה כשזה בא לא עוזרות גם עשרים דקות ,אצלי לפחות ,זה חופר לי במוח ולא נותן מנוח.
את יודעת לא פעם מירי מדברת על הבולמוסים הללו,הם קורים ויקרו החוכמה לעצור ולחזור למשטר הדיאטה,אסור גם לעצור את זה

כי אז יחכה בפינה ויחזור.

לדעתי רק לכבות את השריפה אחרי חלוף זעם ובשום פנים ואופן לא לאמר טוב נו כבר קלקלתי אז ממשיכים וזה לצערי קרה לי לא אחת.

אלה השנמודים מתוקה.שיהיה יום מקסים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:53

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
בוקר טוב אקו המדהימה!!!!
אחרי 36 ק"ג ירידה - שאין דברים כאלה לעלות 2 ק"ג בבולמוס (שבהחלט צפוי) זה בסדר ועוד יותר בסדר כי אני יודעת שאת כבר עובדת על החזרת החוב וזה ירד מהר.
המשך הצלחה אהובה!!!
שאפתנית

תודה חמודה אין מחיר לעידוד שלכן,כן אני הולכת על זה ,בשבוע הבא המאזניים תחייכנה אלי.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:51

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
אקו את מדהימה!!!
לקחת בכזו רוח חיובית עליה של 2 ק"ג זו אכן גדולה שרק מראה כמה את חזקה ומחוזקת מהמסגרת ומהתהליך.
אני בטוחה שצ'יק צ'אק את מחזירה חובות..
שיהיה לך אחלה יום smile

תודה חמודה שלי אכן התחייבתי ואם אקבל את זה קשה אוי לי אמשיך לגור במקרר,אז קמתי אלה חיי,התמודדות יומית וכפי שהבטחתי לעצמי הפעם
אני מכה בעוד הברזל חם וממשיכה הלאה.

מקווה שקמת ליום נהדר עם מצב רוח טוב ואת ניראת הריונית מתוקה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:49

מיכל שרון
מיכל שרון
אקו את מדהימה!!!
לקחת בכזו רוח חיובית עליה של 2 ק"ג זו אכן גדולה שרק מראה כמה את חזקה ומחוזקת מהמסגרת ומהתהליך.
אני בטוחה שצ'יק צ'אק את מחזירה חובות..
שיהיה לך אחלה יום smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:48

שאפתנית
שאפתנית
הרעיון הכי טוב זה לחכות 20 דקות עד שזה עובר. להעסיק את עצמך במשהו אחר כמו לכתוב בפורום, ללעוס מסטיק וכוס מים קרים תמיד מצננים ומרגיעים את הכל. הרבה עבודה בראש וממשיכים קדימה.
לילך70 כתב:
אבל הייתי רוצה שנמצא פיתרון פהבפורום להתמודדות עם ההוריקן לפני שמתחיל ואז המוח מתנתק והפה נפתח ולא נסגר. ( כך זה לפחות אצלי )יש לך רעיון?
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 08:47

לילך70
לילך70
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המאזניים נבהלו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!