21/12/2010 00:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה יקירה כל הכבוד על הרעיון,בכל מצב כיף לחדש ביגוד ובמיוחד שאנחנו מעט למטה מכל סיבה שהיא ולא נפלת חשבת נכון איך לפצות ,לפנק את עצמך,מותר לך.
הצלחת לרומם לעצמך את מצב הרוח ההרגשה השתפרה וזה מה שחשוב.
מחר לשיגרה ולשליטה.
יישר כח ולילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2010 00:20
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה תודה על הכנות והשיתוף. כולנו חשים כך והלואי והיה קל עם האכילה הריגשית הזאת.... אבל שיחקת אותה נכון. תתחדשי ותהני, ולא להתחיל ללדאוג מה יהיה, אנחנו משתמשים בכוחו של הרגע הזה....ואת 10. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 23:33
 אשירה Posts: 4292
|
במחשבה שניה, כנראה ששמחתי הייתה מוגזמת. בגדים יפים יש, אבל התגובות שלכן הביאוני לחשוב שנפילה היא נפילה ושלא הייתי כזאת גיבורה.
עדיין אני מרוצה כי קניית בגדים זה לא בגדר התמכרות אצלי וזה קורה לי מקסימום פעמיים בשנה, אז אני חושבת שזה נורמלי.
בספרים הבית כבר מפוצץ, פעם הייתי קונה המון והחלטתי להיגמל במודעות, כי אני לא מספיקה לקרוא את כל מה שאני רוצה.
באמת בקבוק מים זה כנראה הפיתרון הטוב ביותר. יש למה לשאוף!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 19:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה כל הכבוד. אין ספק שעדיף "ליפול" על בגדים מאשר על אוכל, לפחות מזה אפשר להנות יותר זמן וגם לא מרגישים אחר כך רע עם עצמנו כמו עם האוכל. אני מאמינה שבעתיד תצליחי לשלוט על התשוקה לאוכל ללא צורך לרכוש דבר אבל אם כבר את רוכשת אז יש גם ספרים בנוסף לבגדים ונעלים אבל הכי זול זה ספרים. במקרה גרוע של נפילה תמיד אפשר לקנות בקבוק מיים זה הכי זול אבל אין כמו משהו חדש לנפש. אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 18:55
 כרובית Posts: 261
|
כל הכבוד על היוזמה...וההצלחה שלא ליפול לאויבנו.... כל יום צריך לצבור כוחות מחדש להמשך התהליך, הקושי רב אך התוצאות שוות את זה! בהצלחה בהמשך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:40
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, תתחדשי ותהני זה כיף להתפנק ולקנות בגדים חדשים ....בטח שזה עדיףףףף על אכילה רגשית.
אני בטוחה שאת כל הזמן מתרגלת איך לדחות סיפוקים מיידים...גם באוכל וגם בקניות...כל הזמן אנחנו בלמידה ותירגול וזה מאד חשוב
עם הזמן והתירגול רואים בשטח , יותר ויותר תוצאות בכל המישורים.
המשך ערב נעים ובשליטה.
נשיבוקים קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:36
 דפי Posts: 1126
|
אשירה יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:17
 dany Posts: 19819
|
אשה חכמה!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2010 17:08
 אשירה Posts: 4292
|
לאחר מקרה מכעיס, מלחיץ ופוגע שקרה לי ביממה האחרונה, כשחזרתי בדרך לביתי מחוג בתל אביב, הרגשתי שאני חייבת לפצות את עצמי.
לא רציתי ליפול לאוכל כי זה היה רק מחמיר את המצב, ופתאום נזכרתי שאם אסטה מעט מהדרך, נמצאת שם חנות בגדים שיש לי סיכוי למצוא בה בגדים יפים גם במידות שמתאימות לי. אני לא מרבה ללכת לאותה חנות כי המחירים בה אינם זולים כלל, אבל הפעם החלטתי שזה עדיף על אוכל אפילו שזה יצא הרבה יותר יקר. חוץ מזה תמיד קיימת האפשרות שלא אמצא משהו שמתאים לי, וכך נפתרה גם הבעיה הכספית ואולי על הדרך יעבור גם הרצון לאכול.
בקיצור, זה הצליח לי הפעם והתשוקה לאוכל עברה.
השאלה מה אעשה בעתיד, הרי לא אוכל בכל פעם של רצון לאכילה רגשית לבזבז כסף על בגדים. בכל אופן הפעם יצאתי מרוצה, מצאתי מספר פריטים יפים לטעמי, אולי זה לא כמו החלפת גרדרובה כאשר מגיעים למשקל היעד, אבל עדיין זה כיף ועושה מצב רוח טוב.
והכי חשוב זה שהתחזקתי והחלטתי לא לתת יותר שיפגעו בי ויהיה המחיר אשר יהיה!!!
אוהבת אתכם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|