הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קניה רגשית על משקל אכילה רגשית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/12/2010 15:26

אשירה
אשירה
אקו יקרה,
תהני ותתפנקי לך עם הורדרדות!!!

אקורדיאון כתב:
טוב בנות כרגע חזרתי לי עם הרבה שקיות,פינקתי את עצמי דווקא בבגדי בית חמודים כי כל בגדי הבית גדולים גדולים.
קניתי לי בגד בית וורוד של תינוקות כמה כיף. יום מקסים בחוץ,אפילו לא ישבתי לשתות קפה,צעדתי לי ברגל והנה כבר לצהריים.

יום של שליטה וטוב לי על הלב.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 14:55

dany
dany
כל הכבוד שאפתנית על העצה הנבונה.Applause

שאפתנית כתב:
איך לצאת מזה יקירה? הכי פשוט, תפסיקי להיות צד שלישי ומתוך בחירה. תודיעי להם שאת יותר לא על תקן מגשרת ואת יוצאת מהמשחק זה נשמע מסובך אבל ממש לא. זה בידיים שלך!! אמרתי לך שגם אני עברתי משהו דומה וזהו ניתקתי מגע בכל הקשור לזה ומי שרוצה להיות איתי בקשר נורמלי ובריא מוזמן ומי שלא אין דבר העיקר לא להיות בתוך הבלנדר נוראי הזה.
קחי החלטה בשביל עצמך!!!

אשירה כתב:
תודה לכולכן על התמיכה והרצון לעזור,
במקרה שהזכרתי זה קצת מסובך לקחת מרחק מבלי להתנתק.
כל אחד מהצדדים רואה בי את האדם הקרוב אליו ביותר, כי הם לא מסתדרים אחד עם השני.
בעקרון, כל זמן שלא מערבים אותי, אני מקבלת את זה.
הבעיה מסתבכת כאשר אני נגררת ומביעה גם את דעתי, כי כמה אפשר להשלים כל הזמן עם עוול שקורה מול עיניך ולשתוק, ואז פתאום הריקושטים מופנים אלי עד כדי הטחת עלבונות ופגיעה בי. וכל זה בכלל בדברים שלא קשורים אלי, ושאני לא רוצה להיות קשורה אליהם.

אני באמת לא יודעת איך לצאת מהסבך הזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 14:53

dany
dany
תתחדשיsmile
אקורדיאון כתב:
טוב בנות כרגע חזרתי לי עם הרבה שקיות,פינקתי את עצמי דווקא בבגדי בית חמודים כי כל בגדי הבית גדולים גדולים.
קניתי לי בגד בית וורוד של תינוקות כמה כיף. יום מקסים בחוץ,אפילו לא ישבתי לשתות קפה,צעדתי לי ברגל והנה כבר לצהריים.

edited by dany on 12/21/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 14:18

אקורדיאון
אקורדיאון

0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 14:10

שאפתנית
שאפתנית
זו הדרך כל הכבוד!!!
אשירה כתב:
תודה מתוקה, הפעם באמת החלטתי שמה שלא יהיה אני לא אתן שיפגעו בי.

שאפתנית כתב:
איך לצאת מזה יקירה? הכי פשוט, תפסיקי להיות צד שלישי ומתוך בחירה. תודיעי להם שאת יותר לא על תקן מגשרת ואת יוצאת מהמשחק זה נשמע מסובך אבל ממש לא. זה בידיים שלך!! אמרתי לך שגם אני עברתי משהו דומה וזהו ניתקתי מגע בכל הקשור לזה ומי שרוצה להיות איתי בקשר נורמלי ובריא מוזמן ומי שלא אין דבר העיקר לא להיות בתוך הבלנדר נוראי הזה.
קחי החלטה בשביל עצמך!!!

אשירה כתב:
הבעיה מסתבכת כאשר אני נגררת ומביעה גם את דעתי, כי כמה אפשר להשלים כל הזמן עם עוול שקורה מול עיניך ולשתוק, ואז פתאום הריקושטים מופנים אלי עד כדי הטחת עלבונות ופגיעה בי. וכל זה בכלל בדברים שלא קשורים אלי, ושאני לא רוצה להיות קשורה אליהם.

0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 13:09

אשירה
אשירה
תודה מתוקה, הפעם באמת החלטתי שמה שלא יהיה אני לא אתן שיפגעו בי.

שאפתנית כתב:
קחי החלטה בשביל עצמך!!!

אשירה כתב:

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 13:06

שאפתנית
שאפתנית
קחי החלטה בשביל עצמך!!!

אשירה כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 12:53

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:33

רבקה
רבקה
אשירה יקרה
אני פשוט אוהבת אותך על צורת ההתנהגות בה נהגת
כל הכבוד לך
בטוחה שאם לא היית במסגרת היית יושבת "ותוקעת"

בקשר לנושא המשפחה הבנות כתבו לך כאן רק דברי חוכמה
אז אנא ממך פשוט התעלמי וחשבי על עצמך
זה לא קל אבל ניתן ליישום
חיבוק גדול ותתחדשי אין נפלא מזה
והרווח שלנו הוא בית הספר של מירי היקרה
בקשר
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:16

לביאה
לביאה
אשירה יקרה
מי מאיתנו יודע מה יהיה בעתיד? אף אחת לא יודעת.
נכון לעכשיו את מרוצה מהבגדים וזה לכשעצמו הרבה מאוד כי אני למשל, לא נהנית לקנות בגדים כי אני במידות גדולות.
אני מבינה אותך מאוד על מה שכתבת על המשפחה. מזדהה מאוד. אצלי מה שעוזר זה להיצמד לאנשים / ילדים היקרים לליבי וכן יודעים להעריך אותי ולאהוב אותי. מקיפה את עצמי עד כמה שאני יכולה באנרגיות חיוביות. ודואגת להיות מרוחקת אך מנומסת מול אותו בן משפחה שלא יודע לפרגן.
מירי פעם אמרה באחת ההרצאות שלה שלא תמיד אנו מוצאים את הכוחות אצלינו פנימה. לפעמים צריך חיזוקים / עזרה / תמיכה / דחיפה מגורמים חיצוניים וזה בסדר גמור.
אני שולחת לך חיזוקים ואהבה וחיבוק ותמיכה ותזכרי ששווה לדבוק באנרגיות חיוביות, באמונה, בתקווה....
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 10:04

שאפתנית
שאפתנית
אשירה יקרה מכיוון שאת לא רוצה להתנתק מהמשפחה אבל עדיין יש להם השפעה שלילית שמקשה עליך (ואני גם מכירה את זה ממשפחתי המאוד מורחבת) פשוט תלמדי לסנן אם את לא רוצה לנתק יחסים אז תכניסי מאוזן ימין ותוציאי משמאל וכמו שאמרת אלה הם האנשים, אלה הנפשות הפועלות אי אפשר לשנות אותם ואנחנו גם לא מעונינים ואין סיכוי שהם ישנו את עצמם ופתאום יוותרו ויבחרו להיות חכמים ולא צודקים אז מנסיוני האישי פשוט מסננים!!! לא כל מה שהם אומרים לוקחים ללב, במיוחד שאת מכירה אותם ואת התנהגותם אז אין מה להתעצבן מכאלה אנשים פשוט מחליקים וממשיכים הלאה תגידי לעצמך גם ככה הם .... אז למה לי להתייחס בכלל ולשלם מחיר נפשי. תאמיני לי שזה עובד עם קצת תרגול זה אפשרי בהחלט אני עשיתי את זה.
אשירה כתב:
תודה לכולכן,
מתוקות, מעודדות, מחזקות,
סך הכל אני מרגישה טוב בקשר לקניות, זה תמיד משמח, אז למה לחפש מגרעות בעניין????
במיוחד כשזה לא על בסיס קבוע (שגם בשלב הזה הייתי בעבר הרחוק ונגמלתי).

הדבר שבעצם יותר מטריד אותי ובזה לא שיתפתי אתכן, הוא הארוע שגרם לי לכל הבלגן.
זה לא פשוט כשיש במשפחה כל כך הרבה כוחות שליליים שמשפיעים עלי בעצם רוב חיי, אינני יכולה וגם אינני רוצה להתנתק, וגם אין בידי יכולת לשנות שם דברים.
מדובר בבני המשפחה המורחבת שבאופן אבסורדי משפיעים עלי באופן נפשי ורגשי יותר מאשר הם עצמם מושפעים מכך.

מחכה לימות המשיח, שאנשים ידעו להעריך את כל הטוב שנפל בחלקם ולא יאחזו רק ברע, שיהיו יותר נדיבים אחד כלפי השני, שיצליחו לראות כל דבר גם מנקודת מבטו של הזולת, שיהיו טובים, שידעו לוותר לפעמים, להיות לפעמים חכם ולא רק צודק, ובקיצור שיבינו שערך המשפחה הוא הרבה יותר חשוב מכל מיני חשבונות קטנוניים וזניחים.

מזל שיש לי אתכם!!!

אוהבת,
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:58

dany
dany
אשירה יקירתי
אי אפשר למנוע שיהיו מידי פעם פלופים בחיינו...... אנחנו הרי לא חיים בתוך בועהwink
ובאמת הכי גרוע שאלו אנשים שאין לנו ברירה ואנחנו חייבים מכורח המציאות להמשיך לחיות איתם/לידםupset

אז באמת רצוי למזער נזקים ולהתרחק עד כמה שניתן אם ניתן...... היותוגם לי יש אנשים קרובים ששואבים אותי אני בהחלט יודעת על מה את מדברת, אני עובדת על עצמי המון, לא לקחת אותם ללב, להבין שכמו שיש לי מגרעות גם להם יש........ ואולי גם הם רואים בי דברים שליליים וקשה להם איתי ובכל זאת ממשיכים להיות משפחה......
מאחלת לך שקט נפשי
ותודה שאת משתפת אותנו
יום נהדר
חיבוק
דני
אשירה כתב:
תודה לכולכן,
מתוקות, מעודדות, מחזקות,

זה לא פשוט כשיש במשפחה כל כך הרבה כוחות שליליים שמשפיעים עלי בעצם רוב חיי, אינני יכולה וגם אינני רוצה להתנתק, וגם אין בידי יכולת לשנות שם דברים.
מדובר בבני המשפחה המורחבת שבאופן אבסורדי משפיעים עלי באופן נפשי ורגשי יותר מאשר הם עצמם מושפעים מכך.

מחכה לימות המשיח, שאנשים ידעו להעריך את כל הטוב שנפל בחלקם ולא יאחזו רק ברע, שיהיו יותר נדיבים אחד כלפי השני, שיצליחו לראות כל דבר גם מנקודת מבטו של הזולת, שיהיו טובים, שידעו לוותר לפעמים, להיות לפעמים חכם ולא רק צודק, ובקיצור שיבינו שערך המשפחה הוא הרבה יותר חשוב מכל מיני חשבונות קטנוניים וזניחים.

מזל שיש לי אתכם!!!

אוהבת,
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:55

dany
dany
עדיף קניה מאשר עוד קילוגרמים................
אך בכל מקרה רצוי להיות מאוזנים בכל דברwink

צ'אבי דובי כתב:
נראה לי שיש לי ארון שלם בבית של קניה רגשית... wink
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:47

צ'אבי דובי
צ'אבי דובי
נראה לי שיש לי ארון שלם בבית של קניה רגשית... wink
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:35

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה אישה יקרה,שימרי על עצמך , אף אחד לא שווה את עוגמות הנפש,משפחה לא בוחרים אבל
אנחנו באמת צריכים ללמוד לתפוס מרחק מאלה שפוגעים ברגשות שלנו.

לצערי יש הרבה דגים בים,שוב גם במשפחה.

0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:26

אשירה
אשירה
תודה לכולכן,
מתוקות, מעודדות, מחזקות,

מזל שיש לי אתכם!!!

אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:06

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
אשירה יקרה, אני חושבת שממש לא "נפלת"...
אני חושבת שכאשר רע לנו בנשמה אז אנחנו באמת צריכים למצוא מקום לפרוק בו, מקום שהוא מנחם, הסחות דעת... תקראי לזה איך שתרצי..
מה שחשוב הוא השורה תחתונה - חידשת לעצמך, פינקת את עצמך.. זה מה שחשוב וזה מדהים!!!
זה ממש לא מובן מאליו לאישה ולאמא לתת לעצמה את המקום הזה של מגיע לי.. וזה נכון לכל תחום בחיים - בקניות, באוכל, בבית...
אז אפשרת לעצמך את ההנאה הזו ולא משנה מה המחיר שלה - תסתכלי במראה, תחייכי חיוך גדול ותשמחי שהצלחת להימנע מבולמוס והרווחת תוספות ייחודיות ויפות למלתחה.
שיהיה לך יום נפלא smile

נכון ונכון מיכלוש.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:05

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
מזדהה איתך אשירה יקרה,קרה לי לא מזמן שיצאתי לקנות משהו מסופר פארם לבית ובדרך בזבתי על דברים לעצמי
שבטח אם לא הייתי בפיצוי רגשי לא הייתי רוכשת.
זה שיפר את מצב רוחי פלאים...משמע לצאת לקניות משכיח את העצבים והכעס.וכמובן עדיף על אכילה.........

הדסוש אכן עושה טוב על הנשמה,נראה לי שאני לוקחת את הרעיון והולכת לסידורים שעל הדרך אפנק את עצמי במשהו חדש.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 09:00

מיכל שרון
מיכל שרון
אשירה יקרה, אני חושבת שממש לא "נפלת"...
אני חושבת שכאשר רע לנו בנשמה אז אנחנו באמת צריכים למצוא מקום לפרוק בו, מקום שהוא מנחם, הסחות דעת... תקראי לזה איך שתרצי..
מה שחשוב הוא השורה תחתונה - חידשת לעצמך, פינקת את עצמך.. זה מה שחשוב וזה מדהים!!!
זה ממש לא מובן מאליו לאישה ולאמא לתת לעצמה את המקום הזה של מגיע לי.. וזה נכון לכל תחום בחיים - בקניות, באוכל, בבית...
אז אפשרת לעצמך את ההנאה הזו ולא משנה מה המחיר שלה - תסתכלי במראה, תחייכי חיוך גדול ותשמחי שהצלחת להימנע מבולמוס והרווחת תוספות ייחודיות ויפות למלתחה.
שיהיה לך יום נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2010 01:45

tutit
tutit
מזדהה איתך אשירה יקרה,קרה לי לא מזמן שיצאתי לקנות משהו מסופר פארם לבית ובדרך בזבתי על דברים לעצמי
שבטח אם לא הייתי בפיצוי רגשי לא הייתי רוכשת.
זה שיפר את מצב רוחי פלאים...משמע לצאת לקניות משכיח את העצבים והכעס.וכמובן עדיף על אכילה.........
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קניה רגשית על משקל אכילה רגשית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!