15/12/2010 10:50
 לילך70 Posts: 45
|
תודה לכולן....לקחתי לתשומת ליבי יום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהרצאה האחרונה של מירי היא אומרת לפרגן לעצמנו ולשנן דברים חיובים בתהליך הדיאטה , מה הציפיות שלנו ... שינוי.... תתחילי לפרגן לעצמך ולדבר ולהכיר בעובדה שעלייך להוריד במשקל, שהדרך ארוכה ויש עליות וירידות אבל שווה כל רגע כדי להגיע לתוצאה שאנו רוצים בה. ברגע שאת מתייגת את עצמך ו"נועדת להיות שמנה" את מכניסה את עצמך למרה שחורה שבהחלט תגרום לך לאכול ורגשית... תתחילי לחשוב חיובי. גם אני בשקילה האחרונה עליתי חצי קילו וזה לא אומר שנועדתי להיות שמנה אני בתהליך וזה לוקח זמן אין לאן למהר... בהצלחה יקריתי סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:48
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מסכימה עם מיכל לא צריכות להיות אמירות כאלו קחי הכל בפרופורציות הצמדי לתפריט והתוצאות יגיעו שיהיה לך בהצלחה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:25
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לילך מותק, אני מבקשת ממך להימנע מאמירות קשות כאלה "נידונתי להיות שמנה".. אף אחד לא נידון לכלום... את שמנה אולי עכשיו, זה מצב נתון.. את לא חייבת להישאר שמנה, את יכולה להחליט שאת נכנסת לתלם ועושה שינוי בהרגלי האכילה, ביומיום שלך ובהתנהלות שלך ואז את תתחילי לראות ירידות וממש ממש לא תישארי שמנה. יקירתי בתהליך של הרזייה אין מקום לאמירות כמו אלו.. מה זה תורם לך להיות שקועה במחשבות כאלה שליליות? לאן זה יביא אותך חוץ מאשר למקרר? אז לא ירדת השבוע... אם לא עלית זה גם מעולה.. את רוצה לעשות שינוי? רוצה להוריד במשקל? תתחילי לרשום מה את אוכלת! תתחילי להתרגל להיות עם מסטיק מנטה חריף בפה בשעות הקשות של אחה"צ עם הילדים, תשני את התפריט בבית ככה שיהיה יותר מותאם לדיאטה ובדלת האחרוית כולם יהנו ממנו, תשימי לב על מה את נופלת ומתי ותחשבי מה את יכולה לעשות כדי לשנות את הנפילות הידועות מראש ולהימנע מהם.. רק בבקשה ממך, בלי הגישה התבוסתנית הזאת... זה ממש מיותר וממש לא מועיל לך בתהליך. תתמקדי במה שכן חיובי וכן טוב וכן מצליח.. כל יום מחדש תנסי להקפיד - 10 כוסות מים, בלי פחמימות מחמש, לצעוד קצת ברגל, להוריד ולנטרל מתוקים ומשקאות דיאט, להכין מראש תבשילים ופשטידות שעוזרים בשעות קשות.. לא חסר מה לעשות.. רק תחליטי שאת בעשייה ולא בבאסה. שיהיה לך יום נפלא והמון בהצלחה...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לילך70 כתב:
אולי שהולכים לקבוצה זה יותר קל ..אבל רוב הזמן אני בבית עם הילדים ומתעסקת באוכל ולא מוצאת את הכוח לשלוט בעצמי יקירה חפשי את הכוחות שהרי את מוצאת כוחות להרבה חובות אחרות בחייך התעסקי גם בעצמך ואיכות החיים שלך. יש לך המלצות נהדרות שכתבה לך יעלי.
תוצאות אנשי האינטרנט מוכיחות שאפשר.
מאחלת לך המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 07:55
|
אולי שהולכים לקבוצה זה יותר קל ..אבל רוב הזמן אני בבית עם הילדים ומתעסקת באוכל ולא מוצאת את הכוח לשלוט בעצמי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 07:51
 יעלי Posts: 589
|
לילך שלום, האם את חברת אינטרנט של מירי? אם כן - השאלה מה לעשות לא רלוונטית בכלל! יש לך תפריט מאד ברור - תאכלי בדיוק מה שכתוב! יש מזג אויר נאה בחוץ -צאי להליכה תקשיבי להרצאות של מירי - תפנימי. אם תעשי את כל זה בדיוק, לא תהיי מאוכזבת מעצמך ולא תהיי שמנה! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 07:49
 vardae Posts: 37
|
לילך בוקר טוב, אני לא מספיקה להכנס הרבה לפורום,אז לא יודעת איך השקילות שלך בד"כ, אבל רק אל תתיאשי,אין מישהו שנועד להיות שמן, ולכל אחד יש תקופות קשות יותר, רק לא להרים ידיים ואין לי ספק שיגיעו גם ירידות, ב ה מ ו ן ה צ ל ח ה! ! ! ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 07:38
|
בוקר טוב היום נשקלתי ולא הופתעתי כאשר ראיתי שלא ירדתי...כנראה נידונתי להיות שמנה...אני לא מצליחה לסגור את הפה ,כל היום אני חושבת על אוכל. אני כלכך מאוכזבת מעצמי ולא יודעת מה לעשות?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|