17/12/2010 12:09
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
תודה לכן בחזרה על הפירגונים. אגב, התאהבתי במילה הזאת "נשיבוקים". אז נשיבוקים לכל מי שקורא כאן }{
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 05:02
 dany Posts: 19819
|
חגית כל הכבוד על הצגת הדברים בצורה כל כך חדה ועניינית, כל אחד מאיתנו זקוק מידי פעם לכזו תזכורת. שבת שלום יקירתי נשיבוקים דני
בצקיסטית בגמילה כתב:
לילך יקרה, קודם כל ברוכה הבאה לפורום. אם מירי הצליחה לרזות 30 ק"ג לפני 30 שנה ולשמור על התוצאות, ואם אני הצלחתי לרזות 52 ק"ג ולשמור כבר כמעט שנתיים על התוצאות - כל אחד יכול! אז מה אם את אוהבת לאכול יותר מדי? כולנו כאלה. צריך להסתכל קדימה ולהתמודד עם הבעיה. לבכות עליה לא יעזור לנו להתמודד איתה. אני מסכימה איתך שאת שמנה בראש - גם אני שמנה בראש, וזה לכל החיים ולא ייעלם. הפיתויים תמיד יפתו אותנו ותמיד נצטרך להילחם בהם. לכן מירי בחוכמתה הרבה אומרת: פיתויים לא מכניסים הביתה! יש לך 3 ילדים - ברוך השם ושיהיו בריאים. את האמא בבית וזה אומר שאת מחליטה מה כולם אוכלים. לכן, - תקני הביתה רק אוכל בריא לכל המשפחה, כך שגם אם תאכלי קצת יותר - תאכלי בריא: תאכלי ירקות וגבינות, ולא ממתקים! ממתקים הם לא אבות מזון. לא את ולא הילדים שלך צריכים אותם. כאשר את יוצאת עם הילדים לבילוי - אז תקני להם ופל או משהו. בבית - הכל בריא! כל המשפחה לא אוכלת פחמימות משעה חמש. תתייעצי עם מירי לגבי זה. כמו שרבקה כתבה לך בחוכמה רבה - לוקח זמן ללמוד שיטת הרזיה ולהתרגל למסגרת. אל תרימי ידיים על ההתחלה, תפרגני לעצמך זמן ללמוד, לתרגל ולהתרגל. בסופו של דבר - אחרי שמסירים התנגדויות ומתרגלים - נהנים, מרזים, זוכים למחמאות, הבריאות משתפרת וכיף! בנוסף, אדם ששומר על אנרגיות חיוביות ומתבטא בצורה חיובית - הרבה יותר טוב לו וקל לו בחיים. אני מבינה שרע לך וקשה לך כרגע, אבל ביטויים שליליים רק מגבירים לך את השליליות בחיים. את כמובן מוזמנת להתבטא איך שאת רוצה, אבל יעזור לך יותר בחיים בכלל ובדיאטה בפרט, להסתכל על חצי הכוס המלאה: יש לך 3 ילדים בריאים, נרשמת למסגרת דיאטה טובה - זה אומר שאכפת לך מעצמך ועשית את הצעד הראשון כדי לרזות, כתבת בפורום - זה אומר שעשית את הצעד השני כדי להתקדם בנושא ההרזיה, יש באתר של מירי מתכונים טעימים ודיאטטים. תנסי להכין אותם ותראי איך כל המשפחה תלקק את האצבעות. תשנני לעצמך כל הזמן שיהיה בסדר ושהכל בסדר. ובסופו של דבר - מחשבה בוראת מציאות. המשך הצלחה, 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2010 04:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בצקיסטית בגמילה כל מילה מילה מקווה שלילך קראה תודה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 14:27
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חגית כל מילה בסלע.יישר כח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 11:34
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
לילך יקרה, קודם כל ברוכה הבאה לפורום. אם מירי הצליחה לרזות 30 ק"ג לפני 30 שנה ולשמור על התוצאות, ואם אני הצלחתי לרזות 52 ק"ג ולשמור כבר כמעט שנתיים על התוצאות - כל אחד יכול! אז מה אם את אוהבת לאכול יותר מדי? כולנו כאלה. צריך להסתכל קדימה ולהתמודד עם הבעיה. לבכות עליה לא יעזור לנו להתמודד איתה. אני מסכימה איתך שאת שמנה בראש - גם אני שמנה בראש, וזה לכל החיים ולא ייעלם. הפיתויים תמיד יפתו אותנו ותמיד נצטרך להילחם בהם. לכן מירי בחוכמתה הרבה אומרת: פיתויים לא מכניסים הביתה! יש לך 3 ילדים - ברוך השם ושיהיו בריאים. את האמא בבית וזה אומר שאת מחליטה מה כולם אוכלים. לכן, - תקני הביתה רק אוכל בריא לכל המשפחה, כך שגם אם תאכלי קצת יותר - תאכלי בריא: תאכלי ירקות וגבינות, ולא ממתקים! ממתקים הם לא אבות מזון. לא את ולא הילדים שלך צריכים אותם. כאשר את יוצאת עם הילדים לבילוי - אז תקני להם ופל או משהו. בבית - הכל בריא! כל המשפחה לא אוכלת פחמימות משעה חמש. תתייעצי עם מירי לגבי זה.
כמו שרבקה כתבה לך בחוכמה רבה - לוקח זמן ללמוד שיטת הרזיה ולהתרגל למסגרת. אל תרימי ידיים על ההתחלה, תפרגני לעצמך זמן ללמוד, לתרגל ולהתרגל. בסופו של דבר - אחרי שמסירים התנגדויות ומתרגלים - נהנים, מרזים, זוכים למחמאות, הבריאות משתפרת וכיף! בנוסף, אדם ששומר על אנרגיות חיוביות ומתבטא בצורה חיובית - הרבה יותר טוב לו וקל לו בחיים. אני מבינה שרע לך וקשה לך כרגע, אבל ביטויים שליליים רק מגבירים לך את השליליות בחיים. את כמובן מוזמנת להתבטא איך שאת רוצה, אבל יעזור לך יותר בחיים בכלל ובדיאטה בפרט, להסתכל על חצי הכוס המלאה: יש לך 3 ילדים בריאים, נרשמת למסגרת דיאטה טובה - זה אומר שאכפת לך מעצמך ועשית את הצעד הראשון כדי לרזות, כתבת בפורום - זה אומר שעשית את הצעד השני כדי להתקדם בנושא ההרזיה, יש באתר של מירי מתכונים טעימים ודיאטטים. תנסי להכין אותם ותראי איך כל המשפחה תלקק את האצבעות. תשנני לעצמך כל הזמן שיהיה בסדר ושהכל בסדר. ובסופו של דבר - מחשבה בוראת מציאות.
המשך הצלחה,
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 09:17
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב לילך, אני מקווה שהבוקר התחיל טוב ושהיום ימשיך ויהיה מצוין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
לילך אם כבר אכלת ארוחת ערב ואת כבר אחרי כל מטלות הבית אולי כדאי שתפרשי למיטה כי הגוף גם צריך לנוח ולא יזיק לנו קצת שקט והורדת לחץ מכל היום. כנסי למיטה עם ספר טוב או תצפי בטלויזיה. עשר בלילה זו שעה טובה להתחיל לנמנמם. אין צורך להיכנס למטבח תאמיני לי שום דבר לא יזוז שם עד הבוקר. תהיי חזקה, אנחנו איתך!!! לילך70 כתב:
בנות אתן מדהימות. אני כותבת לכן עכשיו ב 10 בלילה השעה שפחות או יותר מסתיים היום שלי אחרי שהרדמתי את הבנות ( שלושתן ) סידרתי את הבית תליתי כביסה. ואז מתחיל הקושי, זה הרגע שבו אני רעבה אני מנסה לכתוב על זה אולי זה יקל... לילה טוב לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 06:05
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לילך 70 חמודה קראתי אותך והייתה לי צמרמורת בגוף... ועם כל מה שכתבו כאן הבנות המופלאות נותר רק ליישם אט אט בלי לחץ דבר ועוד דבר לקחת דוגמא מnikname למרות שזה לא קל אך הנה היא מוכיחה כי אפשרי העיקר לא להתייאש לזהות את הרגעים הקשים ולטפל בלילה אפשר לקרוא ספר או כלח דבר שיסיח את מחשבתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:54
|
סיימת יקירתי עם כל משימותיך........ אז מה מונע ממך פשוט להיכנס למיטה?????????? סליחה עם אני חודרת למקומות לא לי, אך זו רק עצה .... גם אני גידלתי שלוש בנות+בן....... הייתי שמנמודה אמיתית......... הייתי מחכה שהם ילכו לישון בכדי שאוכל לעשות את פשיטות הלילה......... אז הפיתרון הטוב ביותר כנסי למיטה.......... התכרבלי לך מתחת לפוך.......... ונצלי את שעות השקט לצבור כוחות ליום של המחר. בהמון אהבה מאחלת לך הצלחה דני לילך70 כתב:
בנות אתן מדהימות. אני כותבת לכן עכשיו ב 10 בלילה השעה שפחות או יותר מסתיים היום שלי אחרי שהרדמתי את הבנות ( שלושתן ) סידרתי את הבית תליתי כביסה. ואז מתחיל הקושי, זה הרגע שבו אני רעבה אני מנסה לכתוב על זה אולי זה יקל... לילה טוב לילך edited by dany on 12/16/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 23:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לילך ,אכן נהדר שאת כותבת ,זה מעסיק ומשכיח את הרצון לאכול שהרי בטוחני שאינך רעבה,זאת תשוקה,פינטוז על אוכל כי רעב אפשר לפתור בלאכול פלפל אדום עם גבינה או ביצה קשה ועוד ועוד.
האמיני לי כל כך המבינה לתחושותייך אבל אם את רוצה להצליח לעלות על מסלול הירידה אין ברירה
צריך לעשות ככל שביכולתנו לעבור את השעות הקשות שתוקפות כל אחד מאיתנו .
מאחלת לך המון בהצלחה,המאבק ייתן תוצאות שתעשנה אותך מאושרת אז שווה להרים ראש ,להתחייב לעצמנו שלא מוותרים.
לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 23:29
 יעלי Posts: 589
|
לילך, מה שאני עושה ברגעים קשים כאילו בלילה, זה פשוט מתרחקת מבמטבח,\ עד כדי להכנס למיטה וזהו. תנסי - זה עובד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 21:58
 לילך70 Posts: 45
|
בנות אתן מדהימות. אני כותבת לכן עכשיו ב 10 בלילה השעה שפחות או יותר מסתיים היום שלי אחרי שהרדמתי את הבנות ( שלושתן ) סידרתי את הבית תליתי כביסה. ואז מתחיל הקושי, זה הרגע שבו אני רעבה אני מנסה לכתוב על זה אולי זה יקל... לילה טוב לילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 19:24
|
איזה בנות מקסימות ........... אין............ להתעלף אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 18:19
 קרולין Posts: 6651
|
לילך יקרה, את בתוך תהליך ארוך ומורכב ששווה הכל. מירי מדהימה ואין לה מתחרים! סבלנות, נחישות, תירגול, התמדה וזה מצליח!
שיהיה לך הכי טוב שיש כולנו כאן תמיד בשבילך. בהצלחהההההההההההההה רבההההההההההההה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 17:35
 רבקה Posts: 8411
|
לילך זה לא זבנג וגמרנו את הלימודים אצל מירי האחת והיחידה צריך להפנים לאט לאט וללמוד כל פעם קצת וליישם אבל יש לי בקשה אליך בואי תראי את הדרך החיובית שבה את צועדת והסירי התנגדויות מעצמך ואז יהיה לך הרבה יותר קל חשיבה חיובית תביא לאנרגיוצת חיוביות ואת תיווכחי בזה במשך הזמן אז קדימה למטרה ברא מורם והשליטה בידך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 12:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
לילך בוקר טוב. אני יודעת איך את מרגישה ומאיפה יצאו המילים הללו. הייתי שם, בדיוק בנקודה הזו. נקודת שפל נוראי שאת לא אוהבת את עצמך ולא סובלת את עצמך ואצלי זה הגיע לממדים של ריקנות וחוסר בטחון עצמי משווע. תחושה של תבוסה ואפסיות. אל תגיעי למקום הזה. אני התרוממתי משם בזכות מירי. ברגע שנרשמתי דרך האינטרנט חלה תפנית מדהימה החלטתי שאני נותנת את כל כולי ואם יכולתי לעשות דברים רבים בחיי תחת לחץ ולהשיג מטרות גם את זה אני יכולה. זה תלוי רק בי. אני לא אומרת שזה לא מצריך עבודה קשה זה בהחלט מצריך וברמה היום יומית אבל אם אין אני לי מי לי. למה אני צריכה להזניח את עצמי לא מגיעים לי חיים טובים יותר. ולכן אני מבקשת ממך להרים את עצמך למעלה הגעת הכי נמוך שאפשר ועכשיו זה הרגע לצמוח. קחי את היום דקה דקה ותצליחי לשרוד. דברי לעצמך והרחיקי מחשבות של אוכל מהראש. זה אפשרי אם תתאמצי והאמיני לי זה שווה את המאמץ. לא משנה כמה זמן דרוש השינוי ייעשה!!! בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 12:07
|
ניקי מקסימה איזו דוגמא נהדרת את נותנת כאן............יישר כוח וכל הכבוד. בעיקר שאת מכניסה בדלת אחורית את התובנות לבני המשפחה........ בכדי שאולי בעתיד לא יצטרכו לעבור את מה שאת עוברת. אהבתי את האופטימיות שלך למרות היותך פסימית............... כנראה שאת כבר בדרך לשינוי דרמטי  והמסר שאת מעביר כאן ללילך הוא מסר אדיר של יכולת ורצון.......... ואם אנחנו רוצים אין דבר העומד בדרכנו........... פשוט אין!!!!!!!!! לילך יקרה הבנות כתבו לך כאן מלא מלא דברים נכונים אמיתיים ומחיינו השמנמודים............. אך באמת דרך תבוסתנית להכריז כי אין מוצא וכי נועדת להיות שמנה זו ממש אמירה שלא כדאי לא לומר אותה ולא להאמין בה.......... להיפך תתחילי להאמין בחלומות שלך והם יתגשמו. כל אחת/ד שנמצא כאן כולל המורה שלנו מירי מתמודדים עם אותן בעיות כמוך....... שאם לא כן לא היינו כאן אלא באיזה פורום של רזים ושקופים........ אבל אנחנו כאן כי אנחנו מאמינים שיש דרך לצאת מהמעגל הזה ולשנות אותו לתמיד. השארי איתנו וקבלי מאיתנו כוחות להמשיך ולתמודד ולהצליח. זה שלאעלית במשקל אלא נשארת במקום זו כבר נקודת פתיחה מעולה.............. ועכשיו לדרך בכל הכוח, תפריט יש, הנחיות יש, מים יש, תה צמחים לחמום יש, מרק ירקות מהביל יש, פלפל אדום יש........... מה צריך עוד??? רצון אמונה וקדימה את כבר על דרך ההצלחה. נשיקות ויום נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 12:07
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לילך יקרה, אף אחד לא נולד להיות שמן יקירה.
זאת רק בחירה שלנו איך להיות.
לא נורא אז לא ירדת לא קרה כלום תמשיכי הלאה ותעשי באמת
מה שמירי אומרת ואני בטוחה שאת תרדי!
מאחלת לך הצלחה מכל הלב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 12:02
 אשירה Posts: 4292
|
לילך יקרה, עצוב לשמוע שאת מרגישה כך, אולי את רק בתחילת התהליך, לוקח זמן להפנים דברים, לא אצל כל אחד זה זבנג וגמרנו. נסי להתחיל עם שינוי אחד אבל להתמיד בו, אולי שתיית מים, אולי רישום, אבל רק אחד ולא הכי קשה ליישום, אולי את צריכה את ההדרגתיות. שולחת לך המון תקווה עם הרבה אנרגיות חיוביות כי יאוש בטח לא יביא לשום מקום טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 11:15
 nikname Posts: 230
|
הי לילך גם אני באינטרנט, גם אני סביב הילדים והאוכל כל היום. כבן אדם פסימי, גם אני חשבתי שנדונתי.... אבל אני מסרבת לקבל זאת עוד. די נמאס לי. רוצה לרזות, רוצה למסור בגדים, רוצה לאהוב איך שאני נראית
לאחרונה, אני מסתכלת על בתי הקטנה ורואה את עצמי בקטנותי. ממש כמוה. עגלגלה, אוהבת ממתקים, מעדיפה בכל ארוחה קורנפלקס ומעדן ולא אוכל מזין ובריא. אני מסתכלת וחושבת כמה לא הייתי רוצה שתגדל להיות ילדה מלאה, נערה שמנה ואשה בוגרת שנלחמת בצפורניים על כל קילו פחות. לכן, החלטתי לנסות ליישם בבית חלק מחוקי מירי. אני מציעה כל הזמן אוכל בריא ולא משמין, מבשלת ומאלתרת דברים שיהיו אטרקטיבים ובריאים. כך לפחות אני לא נאלצת להתעסק עם כל מיני שטויות ולהתפתות. אני יכולה לספר בגאווה שהשבוע היא מיוזמתה, החלה לאכול מלפפון וגמבה בארוחת ערב. אחרי שבועות וחודשים שאני מגישה ירקות בצד ארוחת הערב והיא לא נוגעת. זה דבר קטן אבל הישג נכבד שמדרבן אותי להמשיך בדרך זו. מכיוון שאין יותר לחם בארוחת ערב, גם אני פחות מתפתה. אין יותר ביסלי-במבה-כיפלי ועוד מרעין בישין ואין לי פיתויים.
זה לא פשוט ולא קל אך באותה מידה שחשוב לי לרזות, חשוב לי גם החינוך של ילדי. אני חושבת שהדיאטה שלי זה גם חלק מהחינוך שלהם.
שואבת המון כח מהבנות בפורום ומקווה שגם את מבינה ללבך מאוד ומחזקת אותך עם המון חיבוקים edited by nikname on 12/15/2010
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|