15/12/2010 17:58
 רבקה Posts: 8411
|
מתחברת לדברי דני'לה בואו נתרומם מיד ונמשיך הלאה גם אם נפלנו הרי לא יעזור לנו לא קיטורים ולא תירוצים רק חזרה מיד לשליטה תציל אותנו משקיעה אז החלטנו אם חטאנו מיד חוזרים למעשים טובים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 16:18
 dany Posts: 19819
|
בנות אהובות הרי כבר אמרנו שאנחנו כאן כי לא לעולם חוסן וחיינו כגלים, פעם למעלה ופעם למטה......... ואנחנו ממשיכות...... כי אלו הם חיינו. לא מקטרות, לא מתבכיינות, מבינות שככה זה, משתדלות לעשות את מה שצריך על הצד הטוב ביותר, ושלא מצליח לא שוקעות אלא מיד מתרוממות וממשיכות הלאה. המון המון אהבה ערב נהדר שלכן דני edited by dany on 12/15/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 12:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא קרה כלום יקירתי זה טבעי וקורה לכולנו. אנחנו לא חסינות אבל את כבר יודעת איך קמים מנקים ברכיים וממשיכים הלאה. וזה מה שחשוב, יישרי שוב קו תאהבי את עצמך והכל יחזור לשליטה ועשייה. אוהבת, שאפתנית אשירה כתב:
אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 10:19

ענתי את מחוננת ומקסימה אוהבת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
ענת כל הכבוד על השליטה והמודעות המשיכי כך סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:46
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ענתוש מה שעולה מהר יורד מהר סומכת עליך שתורידי אוהבת ריצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:26
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות  אשירהלה אם את מעלה גם לי זה קרה אתמול באחת לפנות בוקר למרות שאני מפנימה כל הזמן ומדברת לעצמי בלי סוף, אבל כפי שהבטחתי לא עושה מזה סיפו בוקר חדש חזרה לשיגרה ולא חושבת על זה יותר את הנעשה אין להשיב ולא יעזור לי לקטר אז בואי הצטרפי אלי יקירה ונקום להמשך המאבק. אלה הם חיינו . מסכימה איתך לא לעשות מזה סיפור, מסכימה איתך לא יעזור לקטר ומסכימה איתך שאלה הם חיינו, ממשיכים הלאה כי אין לנו ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת.......  בדיוק!!!נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:16
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות  אשירהלה אם את מעלה גם לי זה קרה אתמול באחת לפנות בוקר למרות שאני מפנימה כל הזמן ומדברת לעצמי בלי סוף, אבל כפי שהבטחתי לא עושה מזה סיפו בוקר חדש חזרה לשיגרה ולא חושבת על זה יותר את הנעשה אין להשיב ולא יעזור לי לקטר אז בואי הצטרפי אלי יקירה ונקום להמשך המאבק. אלה הם חיינו .
מסכימה איתך לא לעשות מזה סיפור, מסכימה איתך לא יעזור לקטר ומסכימה איתך שאלה הם חיינו,
ממשיכים הלאה כי אין לנו ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת.......
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:12
|
רייצ'ל כתב:
אושירה יקרה אין צורך לפרט כולנו באותה סירה ואנחנו מבינים אותך התעודדי יום חדש פיתחי דף חדש והתעודדי שיהיה לך יום נפלא רייצ'ל
תודה, יקרה,
מאחלת גם לך יום נפלא!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 09:06
|
אשירה כתב:
אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות  אשירהלה אם את מעלה גם לי זה קרה אתמול באחת לפנות בוקר למרות שאני מפנימה כל הזמן ומדברת לעצמי בלי סוף, אבל כפי שהבטחתי לא עושה מזה סיפו בוקר חדש חזרה לשיגרה ולא חושבת על זה יותר את הנעשה אין להשיב ולא יעזור לי לקטר אז בואי הצטרפי אלי יקירה ונקום להמשך המאבק.
אלה הם חיינו .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 08:45
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אושירה יקרה אין צורך לפרט כולנו באותה סירה ואנחנו מבינים אותך התעודדי יום חדש פיתחי דף חדש והתעודדי שיהיה לך יום נפלא רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 08:43
 קרנושה Posts: 3420
|
נראית מקסים והמון הצלחה בובית!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 08:34
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי שיהיה לך יום מקסיםםםם וכל הכבוד לך על החשיבה החיובית רק ככה מצליחים. נשיוקת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 07:19
|
אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 06:06
 ענת Posts: 3849
|
תודה לכולכן נמשיך במשימה יחדיו פורים פסח וקיץ 2011 רזות ומחוטבות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 06:05
|
אשירה כתב:
ענתי יקרה, אם בשבוע שעבר נשקלת בבוקר והיום בערב אז בעצם אפשר לאמר שירדת חצי קילו, זה דבר ראשון. שנית כל הכבוד על השליטה היום!!! אצלי השליטה קצת התרופפה לאחרונה, חייבת מהר להתעשת כדי לא להתחיל להידרדר.
חיבוק,
אשירה יקרה, כנסי איתי לפעולה...חבל לא לוותר נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 06:04
|
miribelkin כתב:
תודה ענתי יקרה שמחה שאת איתי שיהיה בהצלחה אוהבת מירי
תודה מירי אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 05:30
|
אשירה יקירתי שולחת לך כאן כוחות לעידוד ומרץ להמשיך את המשימה....... גם התרופפות קלה אינה סיבה למסיבה.... זה קורה, אך מתרוממים וממשיכים במרץ לקראת המשימה הבאה...... שבוע נהדר, המשך קל........חשוב שיהיה לך בבית כל הזמן ארגז כלים בהיכון לרגע משבר. המון אהבה דני אשירה כתב:
ענתי יקרה, אם בשבוע שעבר נשקלת בבוקר והיום בערב אז בעצם אפשר לאמר שירדת חצי קילו, זה דבר ראשון. שנית כל הכבוד על השליטה היום!!! אצלי השליטה קצת התרופפה לאחרונה, חייבת מהר להתעשת כדי לא להתחיל להידרדר.
חיבוק,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 05:28
|
ענתי את ממשיכה להיות ממש מחוננת....אין עליך, כל הכבוד....אספת את עצמך וחזרת לעשתונותיך. המשיכי כך לקראת המטרה.............. פורים...פסח....וקיץ 2011 זה הרי יהיה כאן בהרף עין. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 00:58
|
ענתי המון הצלחה חצי זה פשוט כלום וממשיכים. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|