16/12/2010 18:15
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה אכן זה די מתסכל לדעת שגם מי שהגיע אל "האושר" אינו מחוסן....... ולכן צריך להישאר קשורים לקבוצה בכדי שההתחייבות הזו בסופו של יום תשאיר אותנו שפויים...... כי לולא ההתחייבות ההסחפות היא עד אין סוף....... המקום הזה של הקבוצה נותן את הכוח להמשיך בדרך שאינה קלה כלל ועיקר. שיהיה לכולנו מסע מלא הצלחה........... נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 16:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
שיהיה לך המשך של יום נפלא ומוצלח אקו. אני אוהבת לקרוא את שמחת החיים והאופטימיות שלך. "קמתי ליום חדש... יצאתי לשמש, ליום המאיר פנים". את מקסימה והחשיבה שלך עושה שמח בלב. אוהבת, שאפתנית  מודה לך מעומק ליבי על התמיכה והעידוד ושמחת החיים שאת הכנסת לאחרונה כשהגברת את המעורבות שלך בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 15:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
שיהיה לך המשך של יום נפלא ומוצלח אקו. אני אוהבת לקרוא את שמחת החיים והאופטימיות שלך. "קמתי ליום חדש... יצאתי לשמש, ליום המאיר פנים". את מקסימה והחשיבה שלך עושה שמח בלב. אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 14:12
|
תודה לך אישה יקרה הוא שאני חוזרת ואומרת זר לא יבין זאת ולכן אנחנו כאן ולא מתכוונת להרים ידיים. הפעם הבטחתי לעצמי שלא עוד ,להכות כל עוד הברזל חם ,או כפי שאת אומרת לכבות במיידי את השריפה.
כן היום קמתי לבוקר חדש לא מתכוונת לחשוב על מה שהיה אלא מה אני עושה הלאה.יצאתי לשמש ,ליום המאיר פנים
ותודה לאל שהכל מאחורי.
אני מודה לך על התמיכה והעידוד.
אוהבת,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 12:29
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
כן נכון לעולם לא חוסן והחוסן שלי מה זה לאאא נפילה ענקית ,הוריקן וצונמי יחדיו ואם רוצים או לא רוצים זה שואב כלפי מטה איך זה עעוד יכול לתקוף ברמות אכזריות כאלה.
אבל לא זה לא יכריע אותי ,מחר יום חדש ואני חוזרת למאבק היומי.
אקו יקרה, אני מקווה שההוריקן כבר מאחורייך, חשבתי עלייך הרבה ולא יצא לי להגיב עד עכשיו, למרות שאנו יודעים שהמחלה שלנו חשוכת מרפא, קשה לשמוע על מישהו שהגיע למשקל היעד ולא "הבריא", זאת כנראה הסיבה שמעט אנשים מצליחים לשמור על ההשג לאורך זמן.
וזאת גם הסיבה שאת נשארת איתנו, אפילו שאת כל כך רזה, עוברת את הגל ואנחנו גלגל ההצלה שלך עם מירי בראש.את חוזרת לשיגרה המבורכת והצונאמי עבר ונשכח.
נשיבוקים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 08:51
|
אקו בוקר טוב, יום חדש היום ופתיחה של סוף שבוע. אני מקווה שמצב הרוח שלך מרומם ומה שהיה אתמול נשאר מאחור ואת שמחה וחיובית. אין ספק שלעולם לא חוסן ויהיו עוד נפילות אבל הן מועטות ונדירות וזה מה שחשוב. המשך הצלחה אהובה!!! אקורדיאון כתב:
כן נכון לעולם לא חוסן והחוסן שלי מה זה לאאא נפילה ענקית ,הוריקן וצונמי יחדיו ואם רוצים או לא רוצים זה שואב כלפי מטה איך זה עעוד יכול לתקוף ברמות אכזריות כאלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 08:49
|
כל הכבוד אשירה,והנה מתחיל עוד יום שיעבור גם הוא ברגיעה. את בהחלט יכולה!!! אשירה כתב:
היום עבר ברגיעה יחסית, לילה טוב, 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 06:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענתי שמחה שאת מחודשת מהרצאה וכמו שנאמר מה עולה מהר יורד מהר ולכל שאר הבנות אל תפחדו מההצלחה והמירידה וההרגשה הנהדרת בשליטה ותברחו חזרה לאוכל אל תמשיכו תתמידו לכולנו מגיע להיות רזים ולהראות נהדר אז לא לחזו רלהרגלים ישנים ולהתמודד עם החיים באוכל אלא לעשות סטופ ולחשוב איך הפעם זה יהיה שונה כי זה אפשרי והעיקר להמשיך קדימה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:45
|
dany כתב:
מה שלא עשית תאמיני לי עדיין לא גירדת את היכולת .......... אז מה שהיה היה......... הלך נעלם!!!!!!!!!! והיום הכל מחדש כאילו לא קרה כלום. לא לחשוב על זה ולא להיסחף לשם....... זה לא עושה לנו טוב החפירה הזו. וזה רק צריך להיות כתזכורת שלעולם אנחנו לא מחוסנים. חבל אך זו המציאות. יום נהדר נהדר........ יהיה שטוף שמש........ צאי מהבית ..... אולי תלכי לפנק את עצמך במשהו כייפי........ לא יודעת מה הרי את נערה עירונית........... אוהבת והלוואי שהייתי איתך היום דני תודה מעומק הלב,כן אני מתוכננת ליציאה היום בכל מקרה ואכן הוא שאמרתי ממש לא מחוסנים וכנראה לא יקרה לעולם ולכן אנחנו כאן. אבל מחכה יום נהדר נחום תקום,מוכנה לדרך.
שוב תודה על התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:41
|
מה שלא עשית תאמיני לי עדיין לא גירדת את היכולת .......... אז מה שהיה היה......... הלך נעלם!!!!!!!!!! והיום הכל מחדש כאילו לא קרה כלום. לא לחשוב על זה ולא להיסחף לשם....... זה לא עושה לנו טוב החפירה הזו. וזה רק צריך להיות כתזכורת שלעולם אנחנו לא מחוסנים. חבל אך זו המציאות. יום נהדר נהדר........ יהיה שטוף שמש........ צאי מהבית ..... אולי תלכי לפנק את עצמך במשהו כייפי........ לא יודעת מה הרי את נערה עירונית........... אוהבת והלוואי שהייתי איתך היום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:13
|
dany כתב:
את לא מאמינה אך הרגשתי את זה בנשמתי, והיום זה כבר היום החדש, לנער הכל, ומתחילים מחדש, איזה מזל שאפשר לעשות זאת!!!!!!! אני איתך כאן שולחת לך כוחות ועידוד חיבוק ונשיקה אוהבת דני אקורדיאון כתב: כן נכון לעולם לא חוסן והחוסן שלי מה זה לאאא נפילה ענקית ,הוריקן וצונמי יחדיו ואם רוצים או לא רוצים זה שואב כלפי מטה איך זה עעוד יכול לתקוף ברמות אכזריות כאלה.
אבל לא זה לא יכריע אותי ,מחר יום חדש ואני חוזרת למאבק היומי. תודה יקרתי אכן קמתי ליום חדש ומקווה לא להביט אחורה ,יש סיכוי שאהפוך לנציב סוכר.... אז מביטה קדימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:09
|
היום יהיה יום של שליטה שפיות והגיון, מה עושים??????? ארגז כלים מלא כל טוב, אוייבים קישטא........ מים בששון גם לכל אלה שלא שותים כל פעם לגשת לכוס וללגום......... מלאי ירקות חיים ומבושלים........... ולהתרחק ממקומות מפתים....... אפילו אם הם בכניסה לבית המון המון הצלחה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 05:07
|
את לא מאמינה אך הרגשתי את זה בנשמתי, והיום זה כבר היום החדש, לנער הכל, ומתחילים מחדש, איזה מזל שאפשר לעשות זאת!!!!!!! אני איתך כאן שולחת לך כוחות ועידוד חיבוק ונשיקה אוהבת דני
אקורדיאון כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 04:17
|
hadasosh1 כתב:
בהצלחה לשתיכן אשירה ואקו מקסימות בע"ה ממחר השליטה חוזרת הביתה!  מה שהיה היה-לא לחשוב על זה ולא לשקוע,יש לנו מטרה ברורה! תודה רבה על התמיכה ,אכן מקווה שכך יהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 02:37
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה לשתיכן אשירה ואקו מקסימות בע"ה ממחר השליטה חוזרת הביתה!
מה שהיה היה-לא לחשוב על זה ולא לשקוע,יש לנו מטרה ברורה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 00:51
|
אשירה כתב:
היום עבר ברגיעה יחסית, לילה טוב,  שמחה בשבילך,לילה טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 00:15
 אשירה Posts: 4292
|
היום עבר ברגיעה יחסית, לילה טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2010 00:10
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 20:12
 ענת Posts: 3849
|
הסמויה כתב:
ענתי את מחוננת ומקסימה אוהבת אותך
תודה יקירתי נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 20:11
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
אוף, אתמול בלילה, אחרי שכתבתי, זה קרה, מה שכבר מזמן לא קרה, לא אפרט, אני לא צריכה לספר לכם מה זה, אתם מכירים את זה, אתם היחידים שיכולים להבין אותי, אני כותבת ודמעות בעיני, תמיד זה קורה לי כשאני מדברת עם מישהו שפתאום ממש ממש טוב אלי, אני אהיה בסדר, אתן נהדרות 
מקווה שחזרת לעצמך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|