14/12/2010 13:57
 יעלי Posts: 589
|
גם אני עשיתי את הצעד המפחיד הזה (ז.א. להאמין בעצמי), ומסרתי את כל ארון הבגדים שלי - הכל! (נו טוב כמעט הכל). קניתי מלתחה חדשה של קיץ במכירת סוף העונה בזמנו, קצת בגדים לחורף - ועכשיו אני חייבת לקנות מלתחה לחורף כי לא נשאר לי מה ללבוש. מירי באחת ההרצאות קצת טענה נגד צעד שכזה, אבל אני חושבת שזו אמירה בעיקר לעצמנו ולעום שיותר אני לא אשמין לנצח. מי יתן ומשאלה זו תתגשם לכולנו. אמן ואמן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 12:17
 dany Posts: 19819
|
התקווה היא זו שנושאת אותנו על כנפיה אל עבר ההצלחה. אופטימיות תמיד עדיפה על פסימיות........ כאדם שרוב ימיו היה פסימיסט ללא תקנה ועשה שינוי של 180 מעלות...... אני מודה שהרבה יותר קל לחיות עם אופטימיזם. מאחלת לכולנו באופטימיות לראות תוצאות נהדרות ולדבוק בהן לתמיד. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 09:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חובה עלינו להיות אופטימים ולהמשיך במסגרת התומכת שלנו וההצלחה לא תאחר לבוא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 09:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה הדסוש!!! את מוזמנת להידבק באופטימיות הזו. דרך אגב זה אחד מהנושאים הבודדים שאני אופטימית בהם ברוב הדברים אני די פסימית אז זה אומר שאכן אני צודקת הפעם. זה אפשרי ואנחנו נעשה את זה ולא משנה כמה זמן יקח לנו. השינוי כבר התחיל ואנחנו בתוכו עד הסוף!!! hadasosh1 כתב:
שאפתנית כתב: כן אקו, הפעם זה לעולם!!! די ומספיק, התעייפנו ושבענו מהיותנו במקום השמן. לא עוד!!! אנחנו מחרימות את השומנים ובהחלט שומרות על השגים (ואני כמובן עוד ממשיכה להוריד את השומנים המיותרים שנשארו והם ירדו!!!) ביחד באמת נצליח, יש לנו את הפורום המדהים הזה והבנות האצילות שאין סיכוי שניפול!! אוהבת, שאפתנית אקורדיאון כתב: שאפתניתי מאחלת לך מעומק ליבי הצלחה גדולה כי אני הייתי פעמיים בסרט הזה הבטחתי לא עוד ולא קיימתי,זו פעם שלישית ומקווה שבאמת תהה אחרונה לי ולך.
אמן,יחדיו ננצח. שאפתנית יקרה כל כך כיף לקרוא את האופטימיות בשורות שאת כותבת שזה נוסך הרגשה של בטחון -בנו ,בדיאטה,בדרך שבחרנו, כיף שאת איתנו כאן... הלוואי שנדבק כולנו באופטימיות הזאת שלך. ושנשאר בשליטה ובקשר יומיומי בפורום המדהים הזה שכל כך כיף להתחבר אליו כי הוא עוזר לשמור על השפיות בדיאטה כל יום מחדש .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 18:29
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית כתב:
כן אקו, הפעם זה לעולם!!! די ומספיק, התעייפנו ושבענו מהיותנו במקום השמן. לא עוד!!! אנחנו מחרימות את השומנים ובהחלט שומרות על השגים (ואני כמובן עוד ממשיכה להוריד את השומנים המיותרים שנשארו והם ירדו!!!) ביחד באמת נצליח, יש לנו את הפורום המדהים הזה והבנות האצילות שאין סיכוי שניפול!! אוהבת, שאפתנית אקורדיאון כתב: שאפתניתי מאחלת לך מעומק ליבי הצלחה גדולה כי אני הייתי פעמיים בסרט הזה הבטחתי לא עוד ולא קיימתי,זו פעם שלישית ומקווה שבאמת תהה אחרונה לי ולך.
אמן,יחדיו ננצח.
שאפתנית יקרה כל כך כיף לקרוא את האופטימיות בשורות שאת כותבת שזה נוסך הרגשה של בטחון -בנו ,בדיאטה,בדרך שבחרנו, כיף שאת איתנו כאן... הלוואי שנדבק כולנו באופטימיות הזאת שלך. ושנשאר בשליטה ובקשר יומיומי בפורום המדהים הזה שכל כך כיף להתחבר אליו כי הוא עוזר לשמור על השפיות בדיאטה כל יום מחדש .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 18:24
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: כל הכבוד אקול'ה מקסימה גם על הירידה היפה ,וגם על העברת הבגדים למישהי שתהנה מהם ורציתי להוסיף שזה כרוך בהמון אומץ והחלטה שהמשקל לא יחזור למה שהיה כל הכבוד ישר כח-נא לשמור על האקורדיאון סגור. נשיקות תודה יקירה אבל אומץ חייבת לאמר כבר היה כמה פעמים אני לא מבינה איך היה לי האומץ להעלות חזרה!!!!!בתקווה שהפעם לא יהיה האומץ הזה.
אני גם כשיורדת אין לי אומץ למסור בגד שמא אחזור לסורי,אבל אולי זה טוב מההיבט של מסרתי אז כדאי שאשאר במידה שיש לי בארון
ולא אעלה הכל חזרה.בכל מקרה כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:45
|
זה יקרה. יום אחד זה יגיע אבל בדיוק כמו שכתבת זה יגיע בקצב שלך ובהתאם ליכולת שלך!!! ויש לך יכולת (אני יודעת את זה, כבר ראינו אותך בשעת ביצוע).
אשירה כתב:
בנות יקרות, בקטע של סינדרום האקורדיון אני לא יכולה להזדהות אתכן. אצלי, מאז החל תהליך ההשמנה, וזה היה בסביבות גיל 35, כל הזמן הייתי או בעליה מתמדת או לכל היותר צעד קדימה (ירידה) ושניים אחורה (עליה).
אף פעם, מאז שהתחלתי להשמין, לא הצלחתי לעשות דיאטה ולחזור למשקלי הקודם. אולי זה בגלל שלקח לי הרבה זמן להפנים שאני באמת הפכתי לאדם שמן עם כל הסימפטומים הנילווים. בראש שלי עדיין ראיתי את עצמי כמו שהייתי בצעירותי, הרזה של המשפחה, והייתי בטוחה שאם רק אחליט וארצה באמת, לא תהיה לי בעיה לרזות.
זה היה ממש תהליך שנמשך שנים עד שעיכלתי את העובדה שלמרות שלא גדלתי כילדה שמנה הפכתי לאדם שמן בכל המובנים כולל ראש של אדם שמן.
אינני מצפה לרזות במהירות, אני רק רוצה שזה יקרה, בקצב שלי, בהתאם ליכולת שלי, אבל שזה יקרה עוד בחיים האלה ושאספיק גם להנות מכך.
תודה לכן על הפירגון והתמיכה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:43
|
אשירוש אני חושבת שכך טוב יותר כנראה הסינדרום הזה שייך לאלה שהיו ילדות מלאות או שמנות. ואכן מצויין לעשות זאת בקצב שלך. את מזכירה לי את אחותי,היתה ילדה רזה ,נערה רזה ולאחר לידות הפכה
לשמנה בראש בדיוק כמוני ונלחמת היום לרדת,לזכותה גם היא עושה זאת ללא לחץ מיותר ,בקצב שלה מתוך מחשבה
שהעיקר שהיא מטפלת ומודעת.
בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:38
 אשירה Posts: 4292
|
בנות יקרות, בקטע של סינדרום האקורדיון אני לא יכולה להזדהות אתכן. אצלי, מאז החל תהליך ההשמנה, וזה היה בסביבות גיל 35, כל הזמן הייתי או בעליה מתמדת או לכל היותר צעד קדימה (ירידה) ושניים אחורה (עליה).
אף פעם, מאז שהתחלתי להשמין, לא הצלחתי לעשות דיאטה ולחזור למשקלי הקודם. אולי זה בגלל שלקח לי הרבה זמן להפנים שאני באמת הפכתי לאדם שמן עם כל הסימפטומים הנילווים. בראש שלי עדיין ראיתי את עצמי כמו שהייתי בצעירותי, הרזה של המשפחה, והייתי בטוחה שאם רק אחליט וארצה באמת, לא תהיה לי בעיה לרזות.
זה היה ממש תהליך שנמשך שנים עד שעיכלתי את העובדה שלמרות שלא גדלתי כילדה שמנה הפכתי לאדם שמן בכל המובנים כולל ראש של אדם שמן.
אינני מצפה לרזות במהירות, אני רק רוצה שזה יקרה, בקצב שלי, בהתאם ליכולת שלי, אבל שזה יקרה עוד בחיים האלה ושאספיק גם להנות מכך.
תודה לכן על הפירגון והתמיכה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:20
|
אשירה כתב:
שאפתנית מחוננת, מאחלת לך להצליח בירידה ובשמירה!!! ולכן, דני ואקו, איזה פינג פונג של סיעור מוחות (מקווה שכתבתי את זה ללא שגיאת כתיב) חכם ומתוך מודעות עצמית גבוהה!!!
יישר כוחכן, שלושתכן!!!
אוהבת, תודה אישה יקרה !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:14
|
ממש אין שום שגיאת כתיב............. והכל בא מהקרביים אשירה כתב:
שאפתנית מחוננת, מאחלת לך להצליח בירידה ובשמירה!!! ולכן, דני ואקו, איזה פינג פונג של סיעור מוחות (מקווה שכתבתי את זה ללא שגיאת כתיב) חכם ומתוך מודעות עצמית גבוהה!!!
יישר כוחכן, שלושתכן!!!
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 13:13
|
אמן ואמן!!!!!!!!!!!! גם לי היו כמה שידורים חוזרים ומקווה שלא עוד!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
שאפתניתי מאחלת לך מעומק ליבי הצלחה גדולה כי אני הייתי פעמיים בסרט הזה הבטחתי לא עוד ולא קיימתי,זו פעם שלישית ומקווה שבאמת תהה אחרונה לי ולך.
אמן,יחדיו ננצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 10:55
|
תודה אהובה!!! כשאני כותבת שאנחנו יחד אני באמת מתכוונת לזה ואנחנו מחזיקות אחת את השניה עד שכל אחת תגיע ליעד שהציבה לעצמה וכמובן ביחד גם לשמירה על היעד. אוהבת, שאפתנית
אשירה כתב:
יישר כוחכן, שלושתכן!!!
אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 10:54
|
כן אקו, הפעם זה לעולם!!! די ומספיק, התעייפנו ושבענו מהיותנו במקום השמן. לא עוד!!! אנחנו מחרימות את השומנים ובהחלט שומרות על השגים (ואני כמובן עוד ממשיכה להוריד את השומנים המיותרים שנשארו והם ירדו!!!) ביחד באמת נצליח, יש לנו את הפורום המדהים הזה והבנות האצילות שאין סיכוי שניפול!! אוהבת, שאפתנית אקורדיאון כתב:
שאפתניתי מאחלת לך מעומק ליבי הצלחה גדולה כי אני הייתי פעמיים בסרט הזה הבטחתי לא עוד ולא קיימתי,זו פעם שלישית ומקווה שבאמת תהה אחרונה לי ולך.
אמן,יחדיו ננצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 10:22
 אשירה Posts: 4292
|
יישר כוחכן, שלושתכן!!!
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:59
|
אמן,יחדיו ננצח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 09:09
|
הדסי זו החלטה שחייבים לקחת ולעמוד בה הרי אי אפשר לחזור כל פעם למצב העגום של העבר הקשה (וכל אחת ומשקלה) אנחנו פה כדי לשנות לכל החיים ולכן חשוב לעשות את השינוי החשיבתי הזה בראש ולהבין שאין דרך אחרת. אני אחרי 20 ק"ג ירידה אצל מירי שואפת להוריד עוד 20. נראה לך שאני יעשה את זה שוב בחיים ממש לא ולכן אני בשיניים ובצפרניים אשמור על כל ירידה כי אני לא מתכוונת להמשיך ולנהל את המאבק הזה כל החיים אני רוצה ללמוד לחיות נורמלי ולשמור על התוצאות. אם אחרים יכולים גם אני יכולה!!! חשיבה חיובית אהובה ותראי שיחד נצליח!! hadasosh1 כתב:
כל הכבוד אקול'ה מקסימה גם על הירידה היפה ,וגם על העברת הבגדים למישהי שתהנה מהם ורציתי להוסיף שזה כרוך בהמון אומץ והחלטה שהמשקל לא יחזור למה שהיה כל הכבוד ישר כח-נא לשמור על האקורדיאון סגור. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:06
|
מסכימה איתך זה כמו לאבד את ההכרה ןפתאם להתעורר עם עוד בן אדם עליך................ אקורדיאון כתב:
dany כתב: זו באמת השאלה האמיתית איך יש לנו אומץ לעשות זאת עוד פעם ועוד פעם ז"א לעלות אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כל הכבוד אקול'ה מקסימה גם על הירידה היפה ,וגם על העברת הבגדים למישהי שתהנה מהם ורציתי להוסיף שזה כרוך בהמון אומץ והחלטה שהמשקל לא יחזור למה שהיה כל הכבוד ישר כח-נא לשמור על האקורדיאון סגור. נשיקות תודה יקירה אבל אומץ חייבת לאמר כבר היה כמה פעמים אני לא מבינה איך היה לי האומץ להעלות חזרה!!!!!בתקווה שהפעם לא יהיה האומץ הזה. כל חיי זו השאלה שמעולם לא היתה לי תשובה למעט מחלה במוח כמה שלא נעים לשמוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:04
|
dany כתב:
זו באמת השאלה האמיתית איך יש לנו אומץ לעשות זאת עוד פעם ועוד פעם ז"א לעלות אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: כל הכבוד אקול'ה מקסימה גם על הירידה היפה ,וגם על העברת הבגדים למישהי שתהנה מהם ורציתי להוסיף שזה כרוך בהמון אומץ והחלטה שהמשקל לא יחזור למה שהיה כל הכבוד ישר כח-נא לשמור על האקורדיאון סגור. נשיקות תודה יקירה אבל אומץ חייבת לאמר כבר היה כמה פעמים אני לא מבינה איך היה לי האומץ להעלות חזרה!!!!!בתקווה שהפעם לא יהיה האומץ הזה. כל חיי זו השאלה שמעולם לא היתה לי תשובה למעט מחלה במוח כמה שלא נעים לשמוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2010 06:02
|
זו באמת השאלה האמיתית איך יש לנו אומץ לעשות זאת עוד פעם ועוד פעם ז"א לעלות אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: כל הכבוד אקול'ה מקסימה גם על הירידה היפה ,וגם על העברת הבגדים למישהי שתהנה מהם ורציתי להוסיף שזה כרוך בהמון אומץ והחלטה שהמשקל לא יחזור למה שהיה כל הכבוד ישר כח-נא לשמור על האקורדיאון סגור. נשיקות תודה יקירה אבל אומץ חייבת לאמר כבר היה כמה פעמים אני לא מבינה איך היה לי האומץ להעלות חזרה!!!!!בתקווה שהפעם לא יהיה האומץ הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|