15/12/2010 05:13
 dany Posts: 19819
|
הרבה יותר קל בחיים עם גישה אופטימית אפילו שלפעמים זה נראה כמו טפשות.......... hadasosh1 כתב:
dany כתב: התקווה היא זו שנושאת אותנו על כנפיה אל עבר ההצלחה. אופטימיות תמיד עדיפה על פסימיות........ כאדם שרוב ימיו היה פסימיסט ללא תקנה ועשה שינוי של 180 מעלות...... אני מודה שהרבה יותר קל לחיות עם אופטימיזם. מאחלת לכולנו באופטימיות לראות תוצאות נהדרות ולדבוק בהן לתמיד. נשיקות דני דנדוש יקרה הצלחת לעשות לי חשק להפוך לאופטימית יותר... 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 05:11
|
גם לי יש כזה והוא כל כך יפה אך לא מתאים לעשות לו תיקון.............. מה עושים???????????? דווקא נעים ללכת איתו כי הוא מאד גדול ונותן הרגשה של קטנטונת בתוכו......... וכפי שראיתם אותי אני ממש לא פטיט
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  גם לי יש כאלו...אבל בזמן האחרון ממש נופלות ממני וזה לא שאני נעלמת יש לי עוד הרבה לרדת הן פשוט במידה גדולה. חדשי לך קצת במידה מתאימה זה עושה טוב לנפש. חידשתי בעקבות אירועים שהוזמנתי בקיץ אבל קשה לי להפרד מהמכנס ההוא-איך עושים את זה???הוא הציל אותי בכמה אירועים כי הוא שחור אלגנט מחויט ורק למעלה יש גומי של הריון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 05:09
|
כל כך צודקת.......ובאמת לא כדאי לבדוק את היכולת
אקורדיאון כתב:
dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  הן טובות לזמן מוגבל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: חובה עלינו להיות אופטימים ולהמשיך במסגרת התומכת שלנו וההצלחה לא תאחר לבוא.ומי כמוך יודעת כי הגעת למשקל היעד  כל הכבוד מחוננת שלנו  תודה רבה יקירה. ראיתי ששאלת מה אני עושה כאן,פשוט הייתי בהצגה וקצת בילוי ,חזרתי לא מזמן והצצתי כי יצאתי מהשינה. בכל מקרה אני לא יודעת לישון כמו בן אדם.3-4שעות .לילה טוב יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:12
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: חובה עלינו להיות אופטימים ולהמשיך במסגרת התומכת שלנו וההצלחה לא תאחר לבוא.ומי כמוך יודעת כי הגעת למשקל היעד  כל הכבוד מחוננת שלנו  תודה רבה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:12
|
hadasosh1 כתב:
יעלי כתב: גם אני עשיתי את הצעד המפחיד הזה (ז.א. להאמין בעצמי), ומסרתי את כל ארון הבגדים שלי - הכל! (נו טוב כמעט הכל). קניתי מלתחה חדשה של קיץ במכירת סוף העונה בזמנו, קצת בגדים לחורף - ועכשיו אני חייבת לקנות מלתחה לחורף כי לא נשאר לי מה ללבוש. מירי באחת ההרצאות קצת טענה נגד צעד שכזה, אבל אני חושבת שזו אמירה בעיקר לעצמנו ולעום שיותר אני לא אשמין לנצח. מי יתן ומשאלה זו תתגשם לכולנו. אמן ואמן! יעלי ואקול'ה האלופות  אתן ממש אמיצות והלוואי ושתיכן לא תצטרכו לעולם לחזור למידות האלה -סיוט.  אלוהים ישמור אותנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:08
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  גם לי יש כאלו...אבל בזמן האחרון ממש נופלות ממני וזה לא שאני נעלמת יש לי עוד הרבה לרדת הן פשוט במידה גדולה. חדשי לך קצת במידה מתאימה זה עושה טוב לנפש.
חידשתי בעקבות אירועים שהוזמנתי בקיץ  אבל קשה לי להפרד מהמכנס ההוא-איך עושים את זה???הוא הציל אותי בכמה אירועים כי הוא שחור אלגנט מחויט ורק למעלה יש גומי של הריון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:06
|
יעלי כתב:
גם אני עשיתי את הצעד המפחיד הזה (ז.א. להאמין בעצמי), ומסרתי את כל ארון הבגדים שלי - הכל! (נו טוב כמעט הכל). קניתי מלתחה חדשה של קיץ במכירת סוף העונה בזמנו, קצת בגדים לחורף - ועכשיו אני חייבת לקנות מלתחה לחורף כי לא נשאר לי מה ללבוש. מירי באחת ההרצאות קצת טענה נגד צעד שכזה, אבל אני חושבת שזו אמירה בעיקר לעצמנו ולעום שיותר אני לא אשמין לנצח. מי יתן ומשאלה זו תתגשם לכולנו. אמן ואמן!
יעלי ואקול'ה האלופות  אתן ממש אמיצות והלוואי ושתיכן לא תצטרכו לעולם לחזור למידות האלה -סיוט.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:05
|
hadasosh1 כתב:
dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  גם לי יש כאלו...אבל בזמן האחרון ממש נופלות ממני וזה לא שאני נעלמת יש לי עוד הרבה לרדת הן פשוט במידה גדולה. חדשי לך קצת במידה מתאימה זה עושה טוב לנפש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:03
|
dany כתב:
האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים 
גם לי יש כאלו...אבל בזמן האחרון ממש נופלות ממני וזה לא שאני נעלמת יש לי עוד הרבה לרדת הן פשוט במידה גדולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:02
|
dany כתב:
התקווה היא זו שנושאת אותנו על כנפיה אל עבר ההצלחה. אופטימיות תמיד עדיפה על פסימיות........ כאדם שרוב ימיו היה פסימיסט ללא תקנה ועשה שינוי של 180 מעלות...... אני מודה שהרבה יותר קל לחיות עם אופטימיזם. מאחלת לכולנו באופטימיות לראות תוצאות נהדרות ולדבוק בהן לתמיד. נשיקות דני
דנדוש יקרה  הצלחת לעשות לי חשק להפוך לאופטימית יותר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 01:00
|
dany כתב:
מה שמעניין שבהריון בכלל לא היו לי כאלו מכנסיים........... יעלי כתב: dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  כן, אם נורא רוצים גם יש מכנסי הריון שמותאמות לצמיכת הבטן עם התקדמות ההריון..... בנות עדיף שלא יהיו כאלה ,אפשר להתפתח בתוכן יפה בלי הריון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2010 00:58
|
אקורדיאון כתב:
חובה עלינו להיות אופטימים ולהמשיך במסגרת התומכת שלנו וההצלחה לא תאחר לבוא.
ומי כמוך יודעת כי הגעת למשקל היעד כל הכבוד מחוננת שלנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 19:10
|
מה שמעניין שבהריון בכלל לא היו לי כאלו מכנסיים........... יעלי כתב:
dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  כן, אם נורא רוצים גם יש מכנסי הריון שמותאמות לצמיכת הבטן עם התקדמות ההריון.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 19:10
|
תראי הן לא מידה 50 אבל לנוע בין 46 עד 42 אפשר עם כאלו מכנסיים וזה נראה עדיין אסטטי אקורדיאון כתב:
dany כתב: האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  הן טובות לזמן מוגבל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 18:38
 יעלי Posts: 589
|
dany כתב:
כן, אם נורא רוצים גם יש מכנסי הריון שמותאמות לצמיכת הבטן עם התקדמות ההריון.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 17:25
|
dany כתב:
האמת שיש לי מכנסיים מחומר סינטטי עם גומי כך שאפשר ללכת איתם בכמה גדלים  הן טובות לזמן מוגבל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 17:15
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 17:12
|
יעלי מקווה עבורינו שלא עוד ואכן תהה זו אמירה חד משמעית. יש לנו הזדמנות להנות ממסע קניות להתחדש להרגיש מליון דולר.
אין לזה מחיר.
קרנושה תודה על הפירגון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2010 14:06
 קרנושה Posts: 3420
|
איזה יופי אקו!!! כל הכבוד מלכה!
|
0