09/12/2010 16:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
בנות אהובות אכן המפגש הזה היום היה ממש לא משהו מובן מאליו, שבנות מגילים שונים, מרקעים שונים, ובסך הכל מתכתבות קרוב לשנה אחת עם השניה..... מגיעות להיפגש ממש ללא חשש.....עם ראש פתוח, שמחה בלב..פרגון שאין דוגמתו........ לראות את כל אחת מכן היה כמו לפגוש בן משפחה שלא נפגשנו כבר עידן ועידנים אך התגעגענו מאד..... ובראש אכן זו מירי.... שבזכותה התאפשרה כל ההכרה הזו מלכתחילה, והמפגש בעצמו. התחושה היתה שאתה נמצא בביתך שלך . הרגשה אינטימית למרות שהיו הרבה אנשים ....... היתה תחושה של פירגון ואהבה. הביחד היה נהדר. ואני ממש מקווה שנוכל לעשות זאת בעתיד שוב. ואולי באמת ביום אחר בשבוע בכדי שגם אנשים שלא מגיעים ביום רביעי יוכלו להצטרף בכייף. אשירה יקירתי כל כך שמחתי לראותך שממש רעדתי מהתרגשות, אני יודעת שזה לא היה מובן מאליו וכי באמת עלית אתמול כיתה ואולי אפילו קפצת על שתיים כל הכבוד לך על ההחלטה שעשית ברגע האחרון אני מעריכה זאת עד מאד ויודעת כי זה לא היה קל והנה עמדת בזה בכבוד אדיר...... יישר כוח!!!!!!
שאפתנית אהובה נכון שלולא מירי לעולם לא היינו נפגשות , ואני בן אדם שמאמין כי שום דבר לא קורה סתם ולכל דבר סיבה והסבר למרות שלא תמיד אני יודעת את הפירוש אז לוקחת את המפגש הזה כמתנה גדולה שזכיתי בה... הפרגון והאהבה הם לא מובנים מאליהם בעולם כה ציני וקר כמו שאנו חיים בו, ואם זכינו בזכות מירי להגיע למקום הזה אשרינו!!!
תודה לכולכן שעשיתן מאמץ והגעתן . אם זה יום עבודה או כל יום אחר בו יש תכניות אחרות. תודה תודה בהמון אהבה דני את משאירה אותי ללא מילים ,אלה תחושותי ואכן זכינו!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:36
|
שאפתנית כתב:
כל מפגש עם מירי נותן זריקת עידוד. אני חוזרת אנרגתית וחדורת מוטיבציה. מירי כל פעם שאני פוגשת אותך אני מרגישה שהחיבוק הענק שלך מלווה אותי באשר אלך. יש לך השפעה טובה עלינו מירוש. את מקור השראה וסיפורי החיים שלך תמיד מרגשים ומוסר ההשכל שלהם כל כך נכון ותורם לחיינו. אנחנו אוהבות אותך!!! תודה על קבלת הפנים המרגשת היום, זה בהחלט לא מובן מאליו. הדקות שהקדשת לבנות הפורום וההכרות שערכת לכל בנות הקבוצה איתנו חיממו את הלב.תודה על מי שאת!!! תמשיכי להפיץ את האור שבך, אנחנו שמחות להכניסו לליבנו!!
 כל מילה בסלע.מצטרפת בהמון אהבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 16:35
|
אשירה כתב:
היום אני מרגישה שעליתי כתה,
אולי קצת מאוחר, אבל "מוטב מאוחר מאשר................."
והקרדיט לך!!!
חיבוק, לעולם לא מאוחר יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 05:34
 dany Posts: 19819
|
בנות אהובות אכן המפגש הזה היום היה ממש לא משהו מובן מאליו, שבנות מגילים שונים, מרקעים שונים, ובסך הכל מתכתבות קרוב לשנה אחת עם השניה..... מגיעות להיפגש ממש ללא חשש.....עם ראש פתוח, שמחה בלב..פרגון שאין דוגמתו........ לראות את כל אחת מכן היה כמו לפגוש בן משפחה שלא נפגשנו כבר עידן ועידנים אך התגעגענו מאד..... ובראש אכן זו מירי.... שבזכותה התאפשרה כל ההכרה הזו מלכתחילה, והמפגש בעצמו. התחושה היתה שאתה נמצא בביתך שלך . הרגשה אינטימית למרות שהיו הרבה אנשים ....... היתה תחושה של פירגון ואהבה. הביחד היה נהדר. ואני ממש מקווה שנוכל לעשות זאת בעתיד שוב. ואולי באמת ביום אחר בשבוע בכדי שגם אנשים שלא מגיעים ביום רביעי יוכלו להצטרף בכייף. אשירה יקירתי כל כך שמחתי לראותך שממש רעדתי מהתרגשות, אני יודעת שזה לא היה מובן מאליו וכי באמת עלית אתמול כיתה ואולי אפילו קפצת על שתיים כל הכבוד לך על ההחלטה שעשית ברגע האחרון אני מעריכה זאת עד מאד ויודעת כי זה לא היה קל והנה עמדת בזה בכבוד אדיר...... יישר כוח!!!!!!
שאפתנית אהובה נכון שלולא מירי לעולם לא היינו נפגשות , ואני בן אדם שמאמין כי שום דבר לא קורה סתם ולכל דבר סיבה והסבר למרות שלא תמיד אני יודעת את הפירוש אז לוקחת את המפגש הזה כמתנה גדולה שזכיתי בה... הפרגון והאהבה הם לא מובנים מאליהם בעולם כה ציני וקר כמו שאנו חיים בו, ואם זכינו בזכות מירי להגיע למקום הזה אשרינו!!!
תודה לכולכן שעשיתן מאמץ והגעתן . אם זה יום עבודה או כל יום אחר בו יש תכניות אחרות. תודה תודה בהמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 13:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל מפגש עם מירי נותן זריקת עידוד. אני חוזרת אנרגתית וחדורת מוטיבציה.
מירי כל פעם שאני פוגשת אותך אני מרגישה שהחיבוק הענק שלך מלווה אותי באשר אלך. יש לך השפעה טובה עלינו מירוש. את מקור השראה וסיפורי החיים שלך תמיד מרגשים ומוסר ההשכל שלהם כל כך נכון ותורם לחיינו.
אנחנו אוהבות אותך!!! תודה על קבלת הפנים המרגשת היום, זה בהחלט לא מובן מאליו. הדקות שהקדשת לבנות הפורום וההכרות שערכת לכל בנות הקבוצה איתנו חיממו את הלב. תודה על מי שאת!!! תמשיכי להפיץ את האור שבך, אנחנו שמחות להכניסו לליבנו!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2010 13:01
 אשירה Posts: 4292
|
היום אני מרגישה שעליתי כתה,
אולי קצת מאוחר, אבל "מוטב מאוחר מאשר................."
והקרדיט לך!!!
חיבוק,
-- אשירה