12/12/2010 23:20
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה יקרותי מצחיק נכנסתי וראיתי עוד תגובות שלא שמתי לב שנכנסו לא נעים אך תודה מכל הלב..... אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: תודה רבה גם לשם לא היה עדיין זמן להכנס אך בהמשך היום תודה יום מוצלח ותהנו מהנכדים ומיום ההולדת אם תעשה בסוף... dany כתב: שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב: אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
דני חמודה את ממש מרגשת בכתיבתך המסורה טרם התעמקתי בפייסבוק היו לי ימים עמוסים אך אעבור בהמשך על אשר פיספסתי בטוחה שהיה שמח גם אני תכננתי להביא מצלמה אם הייתי מגיעה ... שיהיה שבת נעימה שבת חמימה לכולנו ומוצלחת אזהכנסי גם לפייס יש לך מחמאות מדני וממני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 11:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כלת השמחה כבר אצלי שעה ויותר...... בת אחת צלחה את השלוליות ומיד מגיעה והשניה רק יצאה מקווה לראות אותה כאן מהר מהר............ נשיקות דני דובונית אכפת לי כתב: תודה רבה גם לשם לא היה עדיין זמן להכנס אך בהמשך היום תודה יום מוצלח ותהנו מהנכדים ומיום ההולדת אם תעשה בסוף... dany כתב: שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב: אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
דני חמודה את ממש מרגשת בכתיבתך המסורה טרם התעמקתי בפייסבוק היו לי ימים עמוסים אך אעבור בהמשך על אשר פיספסתי בטוחה שהיה שמח גם אני תכננתי להביא מצלמה אם הייתי מגיעה ... שיהיה שבת נעימה שבת חמימה לכולנו ומוצלחת תהני יקירה!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 10:42
 dany Posts: 19819
|
כלת השמחה כבר אצלי שעה ויותר...... בת אחת צלחה את השלוליות ומיד מגיעה והשניה רק יצאה מקווה לראות אותה כאן מהר מהר............ נשיקות דני דובונית אכפת לי כתב:
תודה רבה גם לשם לא היה עדיין זמן להכנס אך בהמשך היום תודה יום מוצלח ותהנו מהנכדים ומיום ההולדת אם תעשה בסוף... dany כתב: שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב: אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
דני חמודה את ממש מרגשת בכתיבתך המסורה טרם התעמקתי בפייסבוק היו לי ימים עמוסים אך אעבור בהמשך על אשר פיספסתי בטוחה שהיה שמח גם אני תכננתי להביא מצלמה אם הייתי מגיעה ... שיהיה שבת נעימה שבת חמימה לכולנו ומוצלחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:41
|
דובונית אכפת לי כתב:
תודה רבה גם לשם לא היה עדיין זמן להכנס אך בהמשך היום תודה יום מוצלח ותהנו מהנכדים ומיום ההולדת אם תעשה בסוף... dany כתב: שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב: אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
דני חמודה את ממש מרגשת בכתיבתך המסורה טרם התעמקתי בפייסבוק היו לי ימים עמוסים אך אעבור בהמשך על אשר פיספסתי בטוחה שהיה שמח גם אני תכננתי להביא מצלמה אם הייתי מגיעה ... שיהיה שבת נעימה שבת חמימה לכולנו ומוצלחת אזהכנסי גם לפייס יש לך מחמאות מדני וממני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:39
|
תודה רבה גם לשם לא היה עדיין זמן להכנס אך בהמשך היום תודה יום מוצלח ותהנו מהנכדים ומיום ההולדת אם תעשה בסוף... dany כתב:
שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב: אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
דני חמודה את ממש מרגשת בכתיבתך המסורה טרם התעמקתי בפייסבוק היו לי ימים עמוסים אך אעבור בהמשך על אשר פיספסתי בטוחה שהיה שמח גם אני תכננתי להביא מצלמה אם הייתי מגיעה ... שיהיה שבת נעימה שבת חמימה לכולנו ומוצלחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:14
|
שלחתי לך תמונות גם למייל הפרטי כך נדמה לי דובונית אכפת לי כתב:
אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 08:00
|
אשירה בטוחה שהמפגש סייע לך ואני שמחה לשמוע ועם כל זמן שעובר בשבילך השמיים הם הגבול מאמינה בך שאפתנית גם כאחת שמגיעה אחת לשבוע לחוגים ולא דרך האינטרנט פעם בשבוע זה תדלוק לנשמה אז אני מאוד מזדהה עם כל מילה שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:06
|
dany כתב:
לדרך לדרך.......................  ויחד כולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 07:05
|
לדרך לדרך.......................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2010 05:22
|
שאפתנית כתב:
זה בדיוק מה שעבר במחשבתי. dany כתב: מתכוננות כבר למפגש הבא....... עוד יותר חטובות ורזות!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: miribelkin כתב: התמונות מקסימות מזכרת מדהימה מבוקר כייפי. שנמשיך כך באהבה גדולה מירי אכן מירוש נמשיך ונמשיך כולנו יחדיו. נשיקות ברור!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 22:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה בדיוק מה שעבר במחשבתי. dany כתב:
מתכוננות כבר למפגש הבא....... עוד יותר חטובות ורזות!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: miribelkin כתב: התמונות מקסימות מזכרת מדהימה מבוקר כייפי. שנמשיך כך באהבה גדולה מירי אכן מירוש נמשיך ונמשיך כולנו יחדיו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 18:42
|
מתכוננות כבר למפגש הבא....... עוד יותר חטובות ורזות!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
miribelkin כתב: התמונות מקסימות מזכרת מדהימה מבוקר כייפי. שנמשיך כך באהבה גדולה מירי אכן מירוש נמשיך ונמשיך כולנו יחדיו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 16:07
|
miribelkin כתב:
התמונות מקסימות מזכרת מדהימה מבוקר כייפי. שנמשיך כך באהבה גדולה מירי אכן מירוש נמשיך ונמשיך כולנו יחדיו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 14:16
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
התמונות מקסימות מזכרת מדהימה מבוקר כייפי. שנמשיך כך באהבה גדולה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 06:02
|
dany כתב:
יש תגובות כל כך מפרגנות לתמונות שממש שמחה שלא פיספסתי והבאתי מצלמה  אתמול בעצם רק היכרנו פיזית אחת את השניה וכאילו אנחנו מכירות עידן ועידנים.......... מוזר ואין לי הסבר לכך.... ואולי באמת יש מה שנקרא אחוות נשים. ובתמונות ניתן לראות את האושר והשמחה האמיתיים ללא כחל וסרק. אוהבת דני אכן בדיוק כך ובתמונות כולנו פשוט קורנות.אבל שורה תחתונה זכינו.שנמשיך כך . רק עכשיו ראיתי עוד במייל איזה יופי מחמם את הלב,אכן מזל שהבאת כי אני הכנתי ושכחתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 05:33
|
יש תגובות כל כך מפרגנות לתמונות שממש שמחה שלא פיספסתי והבאתי מצלמה
אתמול בעצם רק היכרנו פיזית אחת את השניה וכאילו אנחנו מכירות עידן ועידנים.......... מוזר ואין לי הסבר לכך.... ואולי באמת יש מה שנקרא אחוות נשים. ובתמונות ניתן לראות את האושר והשמחה האמיתיים ללא כחל וסרק. אוהבת דני אכן בדיוק כך ובתמונות כולנו פשוט קורנות.אבל שורה תחתונה זכינו.שנמשיך כך .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 05:30
|
גם לך מירי יקרה סופשבוע חמים ונפלא והכי חשוב שליטה והגיון..........
אוהבת דני
miribelkin כתב:
תודה רבה בנות יקרות אני נרגשת ודומעת אתן מקסימות ואני באמת אוהבת אתכן מאד וגאה בכל אחת ואחת מכן.שיהיהסוף שבוע נפלא ובשליטה שלכן מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2010 04:59
|
dany כתב:
אקו יקירתי אתמול בעצם רק היכרנו פיזית אחת את השניה  וכאילו אנחנו מכירות עידן ועידנים.......... מוזר ואין לי הסבר לכך.... ואולי באמת יש מה שנקרא אחוות נשים. ובתמונות ניתן לראות את האושר והשמחה האמיתיים ללא כחל וסרק. אוהבת דני אכן בדיוק כך ובתמונות כולנו פשוט קורנות.אבל שורה תחתונה זכינו.שנמשיך כך .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:46
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה בנות יקרות אני נרגשת ודומעת אתן מקסימות ואני באמת אוהבת אתכן מאד וגאה בכל אחת ואחת מכן.שיהיהסוף שבוע נפלא ובשליטה שלכן מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2010 19:43
|
אקו יקירתי אתמול בעצם רק היכרנו פיזית אחת את השניה וכאילו אנחנו מכירות עידן ועידנים.......... מוזר ואין לי הסבר לכך.... ואולי באמת יש מה שנקרא אחוות נשים. ובתמונות ניתן לראות את האושר והשמחה האמיתיים ללא כחל וסרק. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|