06/12/2010 05:13
 dany Posts: 19819
|
לא יודעת......רק יודעת שהן הולכות וזה משחשוב
רבקה כתב:
dany כתב: כן יש לה די הרבה להוריד והיא טיפוס של סיפוקים מידיים כך שזה לא אופי כל כך קל.......... גם מאד ביקורתית על האחרים אז תמיד תמצא מה לא טוב אצל האחר ופחות אצלה......... כך שאני די בחששות ...... מקווה שביתי ז"א אמא שלה תתמוך בה מספיק ושתיהיה לה סבלנת....... כי גיל 16-17 בכלל לא גיל קל גם בלי דיאטה....... אני יודעת ומכירה את הגיל הזה יש לי נכדה בת 15 וההתמודדות איתם לא קלה. נחזור לנכדתך איך בכל זאת היא הסכימה להתחיל ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 17:45
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש אני בטוחה שעם כזו תמיכה משפחתית הנכדה תצעד בדרך הנכונה. זה עניין של זמן וכשהיא תבין שזה לטובתה, לבריאותה וגם תראה תוצאות אני בטוחה שההתמדה תהיה יותר קלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 17:04
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כן יש לה די הרבה להוריד והיא טיפוס של סיפוקים מידיים כך שזה לא אופי כל כך קל.......... גם מאד ביקורתית על האחרים אז תמיד תמצא מה לא טוב אצל האחר ופחות אצלה......... כך שאני די בחששות ...... מקווה שביתי ז"א אמא שלה תתמוך בה מספיק ושתיהיה לה סבלנת....... כי גיל 16-17 בכלל לא גיל קל גם בלי דיאטה.......
אני יודעת ומכירה את הגיל הזה יש לי נכדה בת 15 וההתמודדות איתם לא קלה. נחזור לנכדתך איך בכל זאת היא הסכימה להתחיל ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 17:01
|
כך גם אני חושבת.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
כן יש לה די הרבה להוריד והיא טיפוס של סיפוקים מידיים כך שזה לא אופי כל כך קל.......... גם מאד ביקורתית על האחרים אז תמיד תמצא מה לא טוב אצל האחר ופחות אצלה......... כך שאני די בחששות ...... מקווה שביתי ז"א אמא שלה תתמוך בה מספיק ושתיהיה לה סבלנת....... כי גיל 16-17 בכלל לא גיל קל גם בלי דיאטה....... דני לפחות צעד ראשוני נעשה,נקווה שתרד את הקילוגרמים הראשונים במהירות ואז תהיה מוטיבציה להמשך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:26
|
כן יש לה די הרבה להוריד והיא טיפוס של סיפוקים מידיים כך שזה לא אופי כל כך קל.......... גם מאד ביקורתית על האחרים אז תמיד תמצא מה לא טוב אצל האחר ופחות אצלה......... כך שאני די בחששות ...... מקווה שביתי ז"א אמא שלה תתמוך בה מספיק ושתיהיה לה סבלנת....... כי גיל 16-17 בכלל לא גיל קל גם בלי דיאטה.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:25
|
איזה כיף ושמחה לשמוע על נכדתך מאחלת לה המון הצלחה בדרך הזו ובטוחה שסבתא תהווה לה מודל חיקוי באמת ספרי לי איך היא פתאום הסכימה ? שיהיה לה המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:21
|
dany כתב:
תודה מתוקה חיכיתי לך בכדי לספר לך על נכדתי שהחלה תהליך בשבוע שעבר.......מחזיקה לה אצבעות שתצליח כי לא קל לה. נשיבוקים דני
איזה יופי מגיע לה בהצלחה גדולה.
......quote=רבקה]דני'לה אני כל כך גאה בך הרכבת של מאסף ועוצרת בכל תחנה כדי להוריד נוסעים(קילוגרמים) אני פשוט מצדיעה לך עושה את העבודה לתפארת יישר כוחך להמשך אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:19
|
תודה מתוקה חיכיתי לך בכדי לספר לך על נכדתי שהחלה תהליך בשבוע שעבר.......מחזיקה לה אצבעות שתצליח כי לא קל לה. נשיבוקים דני
......quote=רבקה]דני'לה אני כל כך גאה בך הרכבת של מאסף ועוצרת בכל תחנה כדי להוריד נוסעים(קילוגרמים) אני פשוט מצדיעה לך עושה את העבודה לתפארת יישר כוחך להמשך אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:09
|
רבקה כתב:
דני'לה אני כל כך גאה בך הרכבת של מאסף ועוצרת בכל תחנה כדי להוריד נוסעים(קילוגרמים) אני פשוט מצדיעה לך עושה את העבודה לתפארת יישר כוחך להמשך אוהבת אכן מגיע לה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 16:08
|
dany כתב:
אקו ישר כוח את עושה עבודת קודש נשיקות אהובה דני אמרתי התענוג כולו שלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 15:40
|
דני'לה אני כל כך גאה בך הרכבת של מאסף ועוצרת בכל תחנה כדי להוריד נוסעים(קילוגרמים) אני פשוט מצדיעה לך עושה את העבודה לתפארת יישר כוחך להמשך אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 13:39
|
את צודקת אשירה יקרה אך כנראה שכל אחד זקוק למישהו שיתן לו עוד עוצמה וחוזק....... ומעולם לא עשיתי זאת ..להישען על כתף של מישהו........ (עניין של שליטה).......וזה עובד!!!!
אשירה כתב:
דני יקרה, שאפו על הירידה, ועם כל הכבוד לאקו, את בסופו של דבר עושה את העבודה!!!! אוהבת,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 13:02
|
מסכימה עם כל מילה, זה בדיוק מה שאני מרגישה ואיך שאני חיה. אשירה כתב:
שאפתנית כתב: זה בדיוק מה שאני מתכוונת כשאני כותבת שאת הכוח להמשיך אני מקבלת מכן. התרומה והעשייה כאן עצומה שאין מילים לתאר אותה וכשמירי הזכירה את זה בהרצאה השבועית שלה פשוט צמרמורת היתה בגופי. לא יאומן מה שקורה בפורום המדהים הזה. dany כתב: אקו ישר כוח את עושה עבודת קודש נשיקות אהובה דני שאפתנית חמודה, זה באמת לא יתואר כמה כוח הפורום הזה נותן לנו. אפילו כשאני לא בפורום אני מוצאת את עצמי חושבת המון עליכם ולוקחת ומשתמשת כל הזמן בתובנות שבאות כאן לידי ביטוי. זכינו שיש לנו את מירי ושמירי יצרה בשבילנו את הפורום הזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 12:38
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
זה בדיוק מה שאני מתכוונת כשאני כותבת שאת הכוח להמשיך אני מקבלת מכן. התרומה והעשייה כאן עצומה שאין מילים לתאר אותה וכשמירי הזכירה את זה בהרצאה השבועית שלה פשוט צמרמורת היתה בגופי. לא יאומן מה שקורה בפורום המדהים הזה. dany כתב: אקו ישר כוח את עושה עבודת קודש נשיקות אהובה דני
שאפתנית חמודה, זה באמת לא יתואר כמה כוח הפורום הזה נותן לנו. אפילו כשאני לא בפורום אני מוצאת את עצמי חושבת המון עליכם ולוקחת ומשתמשת כל הזמן בתובנות שבאות כאן לידי ביטוי.
זכינו שיש לנו את מירי ושמירי יצרה בשבילנו את הפורום הזה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 12:33
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, שאפו על הירידה, ועם כל הכבוד לאקו, את בסופו של דבר עושה את העבודה!!!! אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 10:30
|
זה בדיוק מה שאני מתכוונת כשאני כותבת שאת הכוח להמשיך אני מקבלת מכן. התרומה והעשייה כאן עצומה שאין מילים לתאר אותה וכשמירי הזכירה את זה בהרצאה השבועית שלה פשוט צמרמורת היתה בגופי. לא יאומן מה שקורה בפורום המדהים הזה. dany כתב:
אקו ישר כוח את עושה עבודת קודש נשיקות אהובה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:48
|
אקו ישר כוח את עושה עבודת קודש נשיקות אהובה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 09:35
|
תודה אני אשמח, את יכולה לשלוח לי אותו בהודעה אישית. אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אולי תשבי גם קצת עלי אקו? הרי יש שתי כתפיים לבנאדם אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן שלושה שבועות של אסרטיביות............... ותודה לאקו שיושבת לי על הכתף!!!!!!!!!!!! להזכירך אני עוד יושבת שם ולא מתכוונת לרדת אני מאוד נהנית מהתוצאה. יישר כח יקירה. יקירתי ברצון רב אני ממש אוהבת לשבת על כתפיים במידה ו"הלקוח "מעוניין,אבל דני עשתה עבודה ושלחה לי כל יום רישום תפריט ,במידה ותחליטי אשמח לתת לך את המייל שלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 08:12
|
שאפתנית כתב:
אולי תשבי גם קצת עלי אקו? הרי יש שתי כתפיים לבנאדם אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן שלושה שבועות של אסרטיביות............... ותודה לאקו שיושבת לי על הכתף!!!!!!!!!!!! להזכירך אני עוד יושבת שם ולא מתכוונת לרדת אני מאוד נהנית מהתוצאה. יישר כח יקירה. יקירתי ברצון רב אני ממש אוהבת לשבת על כתפיים במידה ו"הלקוח "מעוניין,אבל דני עשתה עבודה ושלחה לי כל יום רישום תפריט ,במידה ותחליטי אשמח לתת לך את המייל שלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|