05/12/2010 07:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
אולי תשבי גם קצת עלי אקו? הרי יש שתי כתפיים לבנאדם אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן שלושה שבועות של אסרטיביות............... ותודה לאקו שיושבת לי על הכתף!!!!!!!!!!!! להזכירך אני עוד יושבת שם ולא מתכוונת לרדת אני מאוד נהנית מהתוצאה. יישר כח יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אכן שלושה שבועות של אסרטיביות............... ותודה לאקו שיושבת לי על הכתף!!!!!!!!!!!! להזכירך אני עוד יושבת שם ולא מתכוונת לרדת אני מאוד נהנית מהתוצאה. יישר כח יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2010 07:41
|
דניאלוש כל הכבוד על הירידה היפה. אין ספק שעד סוף החודש החובות כבר מאחוריך. המשך הצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2010 12:42
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
גם את דני יישר כוח ואלופה כל הכבוד על הירידה לא קל אך אפשרי בהצלחה בהמשך אנו מאחריך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 12:59
 dany Posts: 19819
|
אכן שלושה שבועות של אסרטיביות............... ותודה לאקו שיושבת לי על הכתף!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 07:15
|
דנילה מחוננת ממש נדמה לי שאנחנו מדברות על שלושה שבועות? ממש מסירה את הכובע בפנייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 05:23
|
כל הכבוד יקירתי בטוחה שגם היום תצליחי............. מתי את נשקלת? היום? אני נשקלתי היום וחצי פחות............ מאז שחזרתי לשמור בצורה רצינית ירדתי כמעט שלושה.......... עוד שניים והחזרתי חובות.......... שאפתנית כתב:
התחיבתי ועמדתי בהתחייבות שום סופגניה לא נכנסה לפי ושום לביבה, הסתפקתי בסלט ביצה קשה וגבינות. מקווה להמשיך בדרך הגבורה גם היום. דובונית אכפת לי כתב: נהדר שאפתנית בהצלחה שאפתנית כתב: מצטמצמת יקרה גם אני חשבתי לנהוג בדיוק כמוך. ביום רביעי אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכבר החלטתי שאני לא נוגעת בלביבות וסופגניות. אם יהיה סלט עם גבינה סבבה ואם לא אז אני יאכל בבית. במוצאי שבת אני מארחת אצלי להדלקת נרות ולכן אני דואגת שחוץ מסופגניות ולביבות יהיה גם סלט גדול, גבינות וביצה קשה אז יהיה לי קל לשמור. בהצלחה לכולנו, גם חנוכה יעבור ואנחנו נשאר כאן חטובות ומאושרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2010 00:32
|
אלופה כל הכבוד יקרה יישר כוח שאפתנית כתב:
התחיבתי ועמדתי בהתחייבות שום סופגניה לא נכנסה לפי ושום לביבה, הסתפקתי בסלט ביצה קשה וגבינות. מקווה להמשיך בדרך הגבורה גם היום. דובונית אכפת לי כתב: נהדר שאפתנית בהצלחה שאפתנית כתב: מצטמצמת יקרה גם אני חשבתי לנהוג בדיוק כמוך. ביום רביעי אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכבר החלטתי שאני לא נוגעת בלביבות וסופגניות. אם יהיה סלט עם גבינה סבבה ואם לא אז אני יאכל בבית. במוצאי שבת אני מארחת אצלי להדלקת נרות ולכן אני דואגת שחוץ מסופגניות ולביבות יהיה גם סלט גדול, גבינות וביצה קשה אז יהיה לי קל לשמור. בהצלחה לכולנו, גם חנוכה יעבור ואנחנו נשאר כאן חטובות ומאושרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 13:39
|
התחיבתי ועמדתי בהתחייבות שום סופגניה לא נכנסה לפי ושום לביבה, הסתפקתי בסלט ביצה קשה וגבינות. מקווה להמשיך בדרך הגבורה גם היום. דובונית אכפת לי כתב:
נהדר שאפתנית בהצלחה שאפתנית כתב: מצטמצמת יקרה גם אני חשבתי לנהוג בדיוק כמוך. ביום רביעי אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכבר החלטתי שאני לא נוגעת בלביבות וסופגניות. אם יהיה סלט עם גבינה סבבה ואם לא אז אני יאכל בבית. במוצאי שבת אני מארחת אצלי להדלקת נרות ולכן אני דואגת שחוץ מסופגניות ולביבות יהיה גם סלט גדול, גבינות וביצה קשה אז יהיה לי קל לשמור. בהצלחה לכולנו, גם חנוכה יעבור ואנחנו נשאר כאן חטובות ומאושרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 10:02
|
נהדר שאפתנית בהצלחה  שאפתנית כתב:
מצטמצמת יקרה גם אני חשבתי לנהוג בדיוק כמוך. ביום רביעי אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכבר החלטתי שאני לא נוגעת בלביבות וסופגניות. אם יהיה סלט עם גבינה סבבה ואם לא אז אני יאכל בבית. במוצאי שבת אני מארחת אצלי להדלקת נרות ולכן אני דואגת שחוץ מסופגניות ולביבות יהיה גם סלט גדול, גבינות וביצה קשה אז יהיה לי קל לשמור. בהצלחה לכולנו, גם חנוכה יעבור ואנחנו נשאר כאן חטובות ומאושרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 04:50
|
רבקה כתב:
מצטמצמת את מצליחה לעבור יפה את המחסום כל הכבוד לך על היוזמה שאת לוקחת בידייך אכן את תצליחי ובנות יקרות חנוכה הוא חג האור וזה נפלא והוא גם חג השמן, אז מי אמר שצריך לטגן בו אפשר לשים אותו בסלט ולהינות שיהיה לכולנו בהצלחה אכן כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2010 02:06
 tutit Posts: 2431
|
רבקה כתב:
מצטמצמת את מצליחה לעבור יפה את המחסום כל הכבוד לך על היוזמה שאת לוקחת בידייך אכן את תצליחי
ובנות יקרות חנוכה הוא חג האור וזה נפלא והוא גם חג השמן, אז מי אמר שצריך לטגן בו אפשר לשים אותו בסלט ולהינות שיהיה לכולנו בהצלחה
אהבתי רבקוש באמת אפשר להינות מהשמן גם בסלט לא חייבים לאכול לביבות וסופגניות מבריק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 14:08
|
כל הכבוד רבקוש, אכן כך צריך לנצל את החג היפה הזה למפגשים חמים, לאווירה נהדרת שזה יהיה המוטיב המרכזי ולא הזלילה.
רבקה כתב:
מצטמצמת את מצליחה לעבור יפה את המחסום כל הכבוד לך על היוזמה שאת לוקחת בידייך אכן את תצליחי
ובנות יקרות חנוכה הוא חג האור וזה נפלא והוא גם חג השמן, אז מי אמר שצריך לטגן בו אפשר לשים אותו בסלט ולהינות שיהיה לכולנו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 12:12
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד על ההורדה! את רואה הגוף החזיר לך על כל השבועות האלו שהיית על המקום!!
תמשיכי כך...
שבוע טוב וחג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 11:33
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת את מצליחה לעבור יפה את המחסום כל הכבוד לך על היוזמה שאת לוקחת בידייך אכן את תצליחי ובנות יקרות חנוכה הוא חג האור וזה נפלא והוא גם חג השמן, אז מי אמר שצריך לטגן בו אפשר לשים אותו בסלט ולהינות שיהיה לכולנו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 09:53
|
מצטמצמת יקרה גם אני חשבתי לנהוג בדיוק כמוך. ביום רביעי אנחנו מוזמנים להדלקת נרות וכבר החלטתי שאני לא נוגעת בלביבות וסופגניות. אם יהיה סלט עם גבינה סבבה ואם לא אז אני יאכל בבית. במוצאי שבת אני מארחת אצלי להדלקת נרות ולכן אני דואגת שחוץ מסופגניות ולביבות יהיה גם סלט גדול, גבינות וביצה קשה אז יהיה לי קל לשמור. בהצלחה לכולנו, גם חנוכה יעבור ואנחנו נשאר כאן חטובות ומאושרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 06:55
|
בהצלחה שיהיה לכולנו עם התמיכה והעידוד כאן השמיים הם הגבול... ומצטמצמת חמודה יישר כוח על הירידות וכמובן הכנה מראש מונעת נפילות אז המשיכי כך גאה בך על ההחלטות והתובנות בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 06:11
|
אין כל ספק שנעבור את החנוכה בשלום וללא כל פגיעות כולנו כאן מכינים את עצמנו לשבוע הזה....... להביא בו תוצאות אפילו טובות יותר.......... זה מאתגר!!!!!!!!! מיצי יקרה כל הכבוד על התובנות וההכנה......... אכן כך צריך לנהוג להכין לעצמנו את הרקע וכך אין מצב שניפול!!!!!!!!!! וכל אחד כפי שהוא מרגיש, אם הוא מספיק חזק לעמוד בפני הסופגניה טוב, אם לא עדיף בכלל לא להתחיל!!!!!!!!!!! יום של שמירה והצלחה בחיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 05:46
 ענת Posts: 3849
|
אכן נעבור את חנוכה בשלום,,,נהנה מהחברה מהחג היפה והקליל והחג של הביחד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2010 00:13
|
אכן כולנו נהיה בשליטה ובביקורת עצמית והחנוכה תחלוף לה בשלום נהנה ממעמד הדלקת הנרות ואווירת החג.
בהצלחה לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|