30/11/2010 00:06
 אשירה Posts: 4292
|
ענת כתב:
אשירה יקרה, ליבי איתך...האמת אני קוראת והדמעות זולגות כי הרגשתי אותך אך תפסי את עצמך ותלכי למעמד הקבורה ליד עם משפחתה הם בטוח זקוקים לך ואת בשבילך הפרדה... שמרי על עצמך ורק בריאות ולהנות מכל רגע בחיים כמה שאפשר נשיקות ענת
ענת המתוקה, התרגשותך נגעה לליבי, הרגישות שלך ניכרת בכל. הייתי כמובן בלווייה. גם כאשר כתבתי אתמול שאני פוחדת ללכת ידעתי שאלך, רק נתתי ביטוי למה שהרגשתי. חיבקתי חזק את ילדיה, ביחוד את הבת שהיא אם לילד עיוור מלידה ועוד שתי בנות קטנות וחברתי הייתה לה משענת כל כך חזקה ויציבה במשך כל שנות ההתמודדות הקשות. ליבי איתם ואני מאוד דואגת להם. אם הם ירצו את עזרתי אני מאוד אשמח לעזור להם בכל צורה שהיא. תודה ענתי על תנחומייך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:54
 tutit Posts: 2431
|
אשירה אהובתנו תראי איזה תגובות חמות קיבלת-תתחזקי את נשמעת ממש שבורה... תלכי להלוויה זה העיקר שתהיי שם פיזית גם אם מאוד קשה לך לדבר,את לא חייבת אני עברתי את זה בהלוויה של אבא של בעלי,לא ידעתי מה להגיד וכשהגעתי הבנתי שלא צריך לדבר יותר מידי אלא רק לתת חיבוק מנחם, מספיקה מילה או שתיים מה שיוצא זה בסדר-העיקר שתגיעי כי זה נותן כוח למשפחה שזה מאוד חשוב. מקוה שהזמן ירפא את הכאב. משתתפת בצערך-כואב מאוד לשמוע במיוחד שראית אותה אחרי שיפוץ מאושרת....הבית נשאר והיא לא-עצוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:53
|
dany כתב:
אשירה אהובה אין מילים לנחם ולעודד במכה כל כך קשה ואנושה...... כל המילים מתגמדות...... אני איתך בכאבך הנורא, מקווה שתוכלי ללכת היום לתת לה כבוד אחרון, שתוכלי להיות שם למען ילדיה, וגם למענך על מנת להיפרד ממנה. מחבקת אותך חזק חזק ושולחת לך כוחות להתחזק. באהבה רבה דני נ.ב תמיד ישארו איתך הזכרונות הנהדרים אותם תיארת כה יפה ועם זכרונות אלו תשארי והם יעודדו אותך .
דני אהובה, אכן זאת מכה קשה מאוד בשבילי, אחת החברות הטובות ביותר שהיו לי, גם כחברה וגם כבן אדם. היה כל כך עצוב בלוויה שלה, כולנו המומים, אי אפשר לקלוט. כמו שכתבת, ישארו לי ממנה רק זכרונות טובים ואשתדל להיות בשבילה אדם עוד יותר טוב. אוהבת מאוד,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אשירה לי בי ליבי איתך יקירה ,לא שזנה מנחפם אבל חוויתי זאת לצערי הרב פעמיים בחיי עם שתי חברות נפש שלי.
מחבקת ומנשקת אותך מעומק ליבי. אקו מקסימה, עם כל הצער שאת חווה לאחרונה יש בך את גדלות הנפש לתת מעצמך ולנחם גם אותי. תודה מקרב לב ואני מאחלת לך שתתנחמי בדברים הטובים שהחיים נותנים לך, אוהבת, מה זאת אומרת אני כל כך מרגישה אותך אין לך אפילו מושג כמה אני יודעת בדיוק כמה זה כואב,חברה טובה היא לא אחת יותר ממשפחה ,אבל אשירה מסתבר שהחיים חזקים ואנחנו לא מבינים בכלל עד כמה אנחנו חזקים וממשיכים את החיים לצד הכאב.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ומחבקת אותך חזק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:44
|
אקורדיאון כתב:
אשירה לי בי ליבי איתך יקירה ,לא שזנה מנחפם אבל חוויתי זאת לצערי הרב פעמיים בחיי עם שתי חברות נפש שלי.
מחבקת ומנשקת אותך מעומק ליבי.
אקו מקסימה, עם כל הצער שאת חווה לאחרונה יש בך את גדלות הנפש לתת מעצמך ולנחם גם אותי. תודה מקרב לב ואני מאחלת לך שתתנחמי בדברים הטובים שהחיים נותנים לך, אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 23:40
|
לייסי כתב:
cuer yuc tahrv herv בוקר טוב אשירה יקרה, אני מאוד מצטערת על מותה של חברתך הטובה. גם לי הייתה חברת נפש שנפטרה מסרטן לפני כ-8 שנים והיא חסרה לי מאוד. אבל כנראה אלו הם החיים ואנחנו נאלצים לבכות ולהמשיך בחיינו הלאה. אני מחבקת אותך חיבוק גדול ומשתתפת מאוד בצערך! 
לייסי יקרה, איבוד חברת נפש זה כמו לאבד קצת חלק מעצמך. זה לאבד את האפשרות לחלוק ולחוות ביחד חוויות מאוד אישיות וזה כואב מאוד. תודה לך וחיבוק חם גם ממני,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 20:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה יקרה מצטרפת כאן לבנות אנו איתך ומשתתפים בצערך על מות חברתך דבר לא קל ואף קשה הנך עוברת ואני כה מבינה לליבך גם לי היה איש יקר שהכרתי וגם הוא נפטר מדום לב לפתע פתאום בגיל צעיר ולא ידעתי איך ללכת לנחם אך עם הדמעות הלכתי וניחמתי את אחיו שהכרתי טוב לאחר מכן כמה בחודשים הראושנים כשהייתי פוגשת את אחיו היה לי נורא קשה אך הזמן עובר ולא שוכחים זוכרים את הזכות להכיר אדם נפלא שהיה לצידנו בעת לה הזדקקנו אז קחי עימך את הדברים הטובים עשי מה שאת מרגישה לנכון עם משפחתה ואנו כאן מחבקים ותומכים בך לאורך כל הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 17:08
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, כולנו כאן איתך ובשבילך תמיד.
מחבקת אותך חזקקקק ושולחת לך המון חיזוקיםםםם.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 16:05
 רעותה Posts: 869
|
אשירה יקרה ,
כולנו איתך.
שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים.
אני בטוחה , שתוכלי לתרום כחברה למשפחה ברגעים אלו.
ואנחנו כאן עבורך תמיד.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 13:15
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי משתתפת בצערך וזלא תעי עוד צער. קשה מאוד לעבור רגע קשה כזה
מעבר לזה שאת צריכה להיות שם עבור משפחתה את חייבת זאת גם לעצמך כי אם לא תלכי בטוח לא תסלחי לעצמך על כך אז חיזקי אמצי ועברי זאת בגבורה אין מה לעשות את העבר אין להשיב לצערינו הרב חיבוק גדול לתמיכה באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 10:59

ליבי ליבי איתך אין ספק שזו מכה שגרמה לך להלם אבל את חייבת להיות עכשיו חזקה, קודם כל בשביל עצמך ובשביל משפחתה לכי אליהם ותתאבלי ביחד איתם חשוב להתאבל ולא לדלג על השלב הזה רק אל תתנחמי באוכל כי הוא ממש לא מנחם חיזקי ואנו כאן למענך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 10:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אשירה יקרה, משתתפת בצערך ומחבקת אותך...
אין לך הרבה מה לעשות פשוט לבוא לחבק אותם ולתמוך בהם...
תחשבי על הדברים הטובים שהיו בה וככה תזכרי אותה,
שולחת לך המון תנחומים וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 10:34
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקירה, אנחנו לא מכירות באופן אישי אך אנו בפורום משפחה אחת גדולה. ראשית, משתתפת בצערך הרב על מותה שנית, אשרייך שזכית לראותה בביתה מבצרה מאושרת כבת מלך אשר יש לה הכול ובטוב טעם. זכית להיות חברתה ולכן יש לך זכות גדולה לנחם את ילדיה האהובים ולספר אודותיה. לעולם לא תחסר לך כי אם הייתה אהובה ונאהבת ע"י ידך היא תהיה תמיד בליבך בכל יום יותר ממה שתוכלי לדמיין. העצב והגעגועים הרי מתקהים עם הזמן, המרפא הכול. ובינתיים, לכי מחר היי שם בשבילם נחושה edited by נחושה on 11/29/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 09:51
 דפי Posts: 1126
|
אשירה יקרה. צר לי לשמוע על פטירת חברתך. אני מבינה את הכאב והחשש מהיום. אבל את צריכה להיות שם . ללוות אותה למנוחתה האחרונה ולתמוך במשפחה. שמרי על עצמך אהובה. אנחנו כאן אתך ובשבילך, דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 08:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אהובה ליבי איתך. צר לי על כאבך!!! אני מאחלת לך תהיה מספיק חזקה ללכת להלוויה, לנחם את ילדיה שזקוקים לך כרגע וגם להתנחם מהם ולאסוף משם את הכוחות להמשך הדרך. כמובן יקירתי שאת לא נופלת ומתנחמת באוכל. זו לא אופציה לגביך!!! זכרי, התנחמי ונחמי את האנשים אבל לא ליפול באוכל. אוהבת, מחבקת ומחזקת אותך. המשיכי לכתוב בפורום כדי שנוכל לעודד. שלא תדעי עוד צער יקירתי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 07:35
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אשירה יקרה ליבי ליבי איתך אין מילים מנחמות האבדה קשה ואלו הם החיים לצערנו תהיי חזקה תלכי להלוייה כי גם בני משפחתה של חברתך זקוקים לך מחבקת אותך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 06:04
 ענת Posts: 3849
|
אשירה יקרה, ליבי איתך...האמת אני קוראת והדמעות זולגות כי הרגשתי אותך אך תפסי את עצמך ותלכי למעמד הקבורה ליד עם משפחתה הם בטוח זקוקים לך ואת בשבילך הפרדה... שמרי על עצמך ורק בריאות ולהנות מכל רגע בחיים כמה שאפשר נשיקות ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:57
|
אקורדיאון כתב:
אשירה לי בי ליבי איתך יקירה ,לא שזנה מנחפם אבל חוויתי זאת לצערי הרב פעמיים בחיי עם שתי חברות נפש שלי.
מחבקת ומנשקת אותך מעומק ליבי. כמה טעויות ,הכוונה לא שזה מנחם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 05:34
 dany Posts: 19819
|
אשירה אהובה אין מילים לנחם ולעודד במכה כל כך קשה ואנושה...... כל המילים מתגמדות...... אני איתך בכאבך הנורא, מקווה שתוכלי ללכת היום לתת לה כבוד אחרון, שתוכלי להיות שם למען ילדיה, וגם למענך על מנת להיפרד ממנה. מחבקת אותך חזק חזק ושולחת לך כוחות להתחזק. באהבה רבה דני נ.ב תמיד ישארו איתך הזכרונות הנהדרים אותם תיארת כה יפה ועם זכרונות אלו תשארי והם יעודדו אותך .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2010 04:53
|
מחבקת ומנשקת אותך מעומק ליבי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|