24/11/2010 10:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יופי ילדה הקטנים האלה מתגברים על כל מכשול. תראי הכל יבוא על מקומו בשלום.
נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 09:10
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה ,
טוב עשית שלא שלחת אותה לגן.
לגבי המוצץ - כמה שתצליחי ואם זה מה שעושה לה טוב כרגע, אז תתני לה.
לא קל ולי היה קשה לקרוא רגשית. כל נפילה קטנה שלהם יורד להם דם מהפה, בשפה, חניכיים ו שיניים.
אני מקווה שהיום יעבור בסדר , תצאי איתה קצת החוצה ולשתיכן יהיה יותר קל ונעים אני בטוחה.
תעדכני אותנו בהמשך,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולן, קודם כל תודה רבה על כל העידוד והתגובות החמות כשכותבים כאן זה ממש עוזר,
התעוררנו לבוקר חדש היה לי די מאבק איתה מבחינת המוצץ, הרופאה המליצה לא לתת לה אך זה לא כל כך
עזר נתתי לה להרדם איתו ואח"כ הוצאתי לה אותו מתוך שינה וככה כמה פעמים במהלך הלילה.
היום בבוקר החלטתי לא לשלוח אותה לגן ולתת לה לנוח קצת למה מספיק שבשנייה ייתנו לה מכה זה יכול להיפתח שוב.
מקווה שיהיה טוב ומקווה לחשוב חיובי שהכל יהיה בסדר.
שוב תודה רבה לכולכם....
באמת שאוהבת מכל הלב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:25
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, מקווה שהתינוקת שלך מרגישה הבוקר טוב יותר....ומחזיקה אצבעות שהכל יהיה לה בסדר עם השיניים.
בנוסף, רגשות אשמה הם חלק בלתי נפרד מלהיות הורה ...זה קורה ויקרה לכולנו ...צריך ללמוד למ ת ן אותם .
לענין השכן...יש גם אנשים כאלה! לא נצליח לתקן ולשנות את כולם.
צר לי מאד על מה שעברת אתמול....
מאחלת לך ולבתך רק טוב. עדכני אותנו בהמשך...
יום טוב ובשורות טובות.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, האמת היא שהבנות המקסימות כבר כתבו לך הכל ואין צורך שאלאה אותך בסיפורי הנפילות של ילדי. היי חזקה הם נופלים הרבה אבל הכי חשוב הם קמים ומתגברים ולנו יותר כואב מאשר להם (רגשות אימאיים). אני מקווה שהבוקר קמתן לבוקר חדש שכולו טוב ושמחה. אל תגבילי את הילדה, תני לה את החופש שלה כדי שלא תהיה לה טראומה קטנה מהמקרה והיא תפתח תלות בך. יום טוב עם בשורות נהדרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:07
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, למה רגשות אשם? הרי צריך פעם אחת לתת לקטנטנים לנסות לבד, לא תמיד נוכל להחזיק להם את היד........... וילדים נופלים, זה דבר ידוע, ואחר כך קמים וממשיכים הלאה.
לא צריך להרגיש אשמה, צריך פשוט לפעול ולעשות מה שנדרש.
בקשר לשיניים, אינני יודעת איך הטיפול במקרה של שיני חלב. נכדתה של אחותי שהיא ילדה בת 11 עפה מאופניים על הפנים והתנדנדה לה שן ואז הם הלכו לרופא שיניים והוא עשה לה קיבוע, במקרה שלה צריך היה לטפל כמה שיותר מהר.
במקרה של שיני חלב הטיפול הוא ודאי שונה, אולי כדאי לך להתייעץ עם רופא שיניים מומחה לטיפול בילדים קטנים. אם תרצי אוכל להמליץ לך על רופאה מצויינת בתל אביב, היא לא זולה אמנם אבל היא טובה, עד כדי כך שילדי שהם כבר בכלל לא ילדים אינם רוצים לעזוב אותה.
ובקשר לשכן, הוא באמת לא ראוי שתבזבזי עליו אנרגיות. אנשים כאלה רק מעוררים את רחמי, וגם זה מיותר.
שולחת לך חיבוק ותעבירי גם לנסיכה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 08:02
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי כתבו לך כבר הכל ואני לא אמא (עדיין) אז אני לא אתיימר לכתוב לך על משהו שאין לי עוד שמץ של מושג לגביו (תחושת האמא אווזה המגוננת) אז אני אסתפק רק בלשלוח לך ים של חיבוקים אוהבים ונשיקות
ועוד משהו קטן.. אני מבקשת יקירתי לזכור עכשיו יותר טוב מתמיד את ההרצאה של לפני שבוע על אכילה רגשית - עם כל הצער והכאב והאשמה.. פרופורציות יקירתי.. לא ליפול לאוכל, זה לא יעזור לא לך ולא לקטנה ובטח שלא לרגשי האשמה... הכל יסתדר... תאמיני.
שיהיה יום טוב מותק  edited by מיכל שרון on 11/24/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 06:04
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה יקרה מקווה שאת יותר טוב, אל תאשימי את עצמך לפעמים תאונות קורות גם ממש לידך....לא בשליטה תמיד יש פתרונות ואת תראי שהיא תהיה בסדר ותהיו אחרי.רק תנסי להירגע זה הכיחשוב יש אנשים כמו שכתבת שלא אוהבים לעזור קמצנים עם הרגשות והנתינה לזולת..... העבירי את הכעס כי זה לא שווה מקווה שהנסיכה שלך יותר טוב היום עדכני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 05:34
 dany Posts: 19819
|
איזה כאב רק עכשיו קראתי את הפוסט הזה.. יקירתי קודם כל רגשות אשמה הסירי מליבך...... ילד לא גדל וצומח ללא נפילות.... ואם היא הגיעה עד גילה הזה ללא נפילה אז באמת היא נשמרת בתוך צמר גפן נסיכה אמיתית...... בנוגע לשיניים קודם כל תני לזה כמה ימים להרגע ולראות מה קורה....... ייתכן שבסופו של דבר לא יהיה צורך לעשות כלום והכל יסתדר מעצמו,כי כפי כתבו לך כאן אלו הן שיני חלב ומימילא הן אמורות להתחלף.... בנוגע להרדמה אז גם היום הדברים הם כל כך משוכללים שבאמת אין צורך לדאוג......... ואולי לא יהיה צורך בכלל........... ובנוגע לשכן......... אין לי מילים , לא יכולה להבין, ולא רוצה להבין אנשים כאלו. וכפי שאת כותבת הוא אוויר........... ואל תחשבי עליו כלל הוא בכלל לא קיים!!!!!!! מקווה שישנתן שתיכן הלילה טוב והבוקר דברים יראו כבר הרבה יותר נעים וטוב. המון נשיקות וחיבוקים באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 04:43
|
ילדה יקרה מה שלומך ומה שלום הנסיכה שלנו? איך עבר הלילה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 00:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה אהובה כואבת את כאבך אך אל לך להאשים את עצמך קרה אין מה לעשות את חייבת להמשיך קדימה לעשות מה שהרופאים אומרים ולהתפלל שיהיה בסדר מקווה שאת נחה ומתחזקת למען ילדתך זה הכי חשוב אנו כאן מחבקים ותומכים רק לידיעה עבדתי זמן זמני במכבי דנט של אסותא שם מבצעים לידים הרדמה מלאה לטיפולי שיניים אם את מדברת על המקום הזה אני יכלה לומר לך שאת בידיים טובות אם לא ישתנה הרבה מאז כי הגיעו לשם ילדים מכל הגילאים והם פשוט עושים עבודת קודש מופלאה נכון זו לא קל המחשבה על הרדמה מלאה אך אם אין ברירה תזכרי שאת בידיים טובות בהצלחה והרבה הרבה בריאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 23:00
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה ילדים קטנים נופלים וקמים וכך הם לומדים להתמודד ולהיזהר,וכך הם גדלים. אל תיסרי את עצמך,הכל יבוא על מקומו בשלום כאשר ילדינו קטנים הדאגות שלנו קטנות, כאשר הם גדלים הדאגות שלנו גדלות עימם. ובאשר לאותו שכן-נשמה רעה- אלוהים ישלם לו כגמולו. מאחלת לך לילה שלו ורגוע נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 22:41
 EFF Posts: 6412
|
תאמיני לי בלונדה יקרה - ילד נופל לפעמים - ולהאשים את עצמנו זה לא עוזר.....אצלי שני הגדולים פתחו בזמנו את הסנטר והזדקקו לתפרים, גם כן תוצאה של נפילות.(נשארו אפילו סימנים עד היום...) ולגבי רוע של אנשים..מה חדש? לטעמי - ואני מקווה שאני טועה - אנחנו מוקפים ברוע שהולך ומתעצם..לכן הפורום הזה על ההרכב האנושי המדהים שלו הוא פינת חמד לברוח אליה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 22:35
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה אני ברגע זה קוראת עת מעלליך והמומה ראשית הסירי מעצמך אשמה זה קרה ועוד יקרה כל מיני נפילות שילדים חווים בחייהם קחי נשימה עמוקה והירגעי הכל באותו רגע נראה שחור ואחר כך מתברר שזה לא כל כך נורא בואי נחכה ונראה אולי זה באמת לא כל כל כמו שחושבים ברגע הנפילה מחר כשגם את תהיי רגועה הכל יתבהר ותוכלי לקבל הכל בפרופורציה זה שיני חלב ובמקומם יצמחו שיניים אמיתיות לבנות וצחורות זה כבר נקודת זכות ואולי בכלל לא יצטרכו לעשות כלום אז בקשה לי ממך הירגעי מבטיחה לך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
והאשמה שאת מפילה על עצמך היא טעות
את בטח כבר ישנה , עדכני אותי מחר מה קורה מתוקה
לילה טוב לך ולנסיכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 22:26
 לייסי Posts: 623
|
כמה חודשים לאחר הנפילה ראו שצריך היה לעקור את השן - אבל זה לא חייב להיות אצל הבת שלך. במילא השן הזו תיפול במוקדם או מאוחר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 21:33
|
אקורדיאון כתב:
ליבי איתך יקירה,ראשית שלא תעיזי להאשים את עצמך,היה צריך לקרוא וקרה מדובר בשיני חלב שתתחלפנה ,לגבי הרדמה צריך לקבל חוות דעת נוספת.
המתיני עד שכל המקום ירגע ואז תוכלי לחשוב גם יותר ממוקד.
מתוקה יש אנשים רעים איך אמרת אוויר כך צריך להתייחס.נשמע שהוא לא כל כך על הפסים.
העיקר עכשיו את חייבת להרגע ילדים לא גדלים בצמר גפן התקריות הללו זה חלק מהחיים.
תמיד חשבי שזה הרע במיעוטו.
השכיבי את הבובה לישון וכנסי גם את לנוח ולהרגעאת תראי שמחר יהיה הרבה יותר טוב.
נשיקות מתוקה.
תודה טלוש,
באמת צריכה להירגע....נראה לי אלך לנסות לישון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 21:32
|
לייסי כתב:
בלונדה יקרה, אל תקחי הכל כל-כך ללב - זה קורה! הבן שלי גם כן נפל על הפנים כשהיה בן שנתיים בערך. השן הקדמית השחירה והייתה בתוך "אמבטיה" של מוגלה (כדברי הרופא). באמת היה צורך לעקור את השן - וזאת באמצעות גז צחוק. היום יש לו שיניים לבנות ויפות  . בקשר לשכן - יש אנשים רעים ולא צריך לקחת ללב - תתיחסי אליו כמו אל אוויר - ויש מי שישלם לו על רוע ליבו. אני מאחלת לך לילה טוב ושקט ושלא תסבלי מרגשות אשם - ילדים נופלים וקמים - ככה הם גדלים!
תודה לייסי ,
אני מקווה שלא נצטרך לעקור רק המחשבה על זה מצמררת אותי,
אחרי כמה זמן שהבן שלך נפל החליטו לעקור לו אותה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 21:09
|
ליבי איתך יקירה,ראשית שלא תעיזי להאשים את עצמך,היה צריך לקרוא וקרה מדובר בשיני חלב שתתחלפנה ,לגבי הרדמה צריך לקבל חוות דעת נוספת.
המתיני עד שכל המקום ירגע ואז תוכלי לחשוב גם יותר ממוקד.
מתוקה יש אנשים רעים איך אמרת אוויר כך צריך להתייחס.נשמע שהוא לא כל כך על הפסים.
העיקר עכשיו את חייבת להרגע ילדים לא גדלים בצמר גפן התקריות הללו זה חלק מהחיים.
תמיד חשבי שזה הרע במיעוטו.
השכיבי את הבובה לישון וכנסי גם את לנוח ולהרגעאת תראי שמחר יהיה הרבה יותר טוב.
נשיקות מתוקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 21:03
 לייסי Posts: 623
|
בלונדה יקרה, אל תקחי הכל כל-כך ללב - זה קורה! הבן שלי גם כן נפל על הפנים כשהיה בן שנתיים בערך. השן הקדמית השחירה והייתה בתוך "אמבטיה" של מוגלה (כדברי הרופא). באמת היה צורך לעקור את השן - וזאת באמצעות גז צחוק. היום יש לו שיניים לבנות ויפות . בקשר לשכן - יש אנשים רעים ולא צריך לקחת ללב - תתיחסי אליו כמו אל אוויר - ויש מי שישלם לו על רוע ליבו. אני מאחלת לך לילה טוב ושקט ושלא תסבלי מרגשות אשם - ילדים נופלים וקמים - ככה הם גדלים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 20:52
|
הפעם זה דווקא לא קשור באוכל. אני מהצהריים בבאסה בואו נאמר חצי בן אדם.
היום כשהחזרתי את התינוקת שלי מהגן היא החליטה שהיום היא עולה לבד במדרגות
משהו שאף פעם לא אפשרתי לה , תמיד הייתי נותנת לה יד (היא בת שנה ו-11).
ולצערי הרב היא נפלה על הפרצוף והשיני ארנב נפגעו ירד לה מלא מלא מלא דם ושן אחת ממש זזה לה.
ישר לקחתי אותה לרופא ילדים שלו כמובן לא היה מה לעשות והוא הפנה אותי לרופא שיניים ,
הגעתי לעזרה ראשונה במכבי ילדים והרופאה אמרה לי במילים מאוד חד משמעיות: אין מה לעשות!!!!!
יש כמה אפשרויות : 1. או שהשן תיפול 2. או שהיא תתאחה ותהפוך לאפורה/שחורה 3. אם ממש יכאב לה והשן תמשיך להתנדנד
תצטרכי לעקור לה אותה בהרדמה מלאה באסותא.
אני שמעתי את זה התחלתי לבכות מה הרדמה מלאה ??? הילדה עוד לא בת שנתיים
ואז היא התחילה להסביר לי מה לתת לה לאכול מה לא לתת בקיצור מאחר הצהריים כולי בסרטים מאשימה את עצמי ללא הפסקה
שלא נדבר על זה שאם היה לי אקדח הייתי רוצחת את השכן שלי , אני אומרת לכם יש אנשים רעים בעולם! פשוט כך!
כשכל זה קרה והילדה נפלה היו לי בידיים מלא דברים (תיקים שלי ושלה, ג'קט של הילדה , מכתבים וכוס תה תרמית עם תה חם בפנים)
שזה קרה הוא עלה במדרגות אחרינו ושהילדה נפלה פשוט זרקתי הכל על הרצפה ומהר הרמתי אותה וחיבקתי אותה והבן אדם הגועלי הזה
עומד מאחורי ולא עושה כלום! לא שואל אם אני צריכה עזרה , לא מנסה להרים לי את הדברים פשוט כלום!!!!!!!!
ידוע לכל הבניין שהאיש הזה מוזר אבל עד כדי כך?????? קצת אנושיות!!!!!!
תוך כדי שהרמתי אותה והרמתי את כל הדברים מהרצפה התחלתי פשוט לצרוח עליו ואני מאמינה שזה היה גם תסכול שלי על כל המקרה
ואמרתי לו במילים האלה: אתה פשוט בן אדם רע! חסר לב! לא אנושי !!! איך אתה יכול לעמוד ולא לרצות לעזור לבן אדם שזקוק לעזרה???
זה כל כך הפריע לי ואתם יודעים מה הבן אדם הזה ענה לי " לא רוצה לעזור ".
באותו רגע אמרתי לו אתה פשוט אויר בשבילי תתבייש לך!!!!
שתבינו מדובר על בן אדם נראה לי בסביבות גיל ה45+ גר לבד בלי אישה ומשפחה.
בכל מקרה אני על הפנים יושבת מול המחשב עם דמעות בעיניים מכל היום הזה פשוט כואב לי עליה ועל החוסר ידיעה מה עושים הלאה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|