26/11/2010 11:33
 dany Posts: 19819
|
חגיתי מילים מהלב........... אוהבת אותך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 09:46
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
בלונדה יקרה, קודם כל ליבי איתך ועם ביתך. אני מאחלת רפואה שלמה לבתך. ברוך השם שמדובר בשיני חלב שבמילא מתחלפות בעוד כמה שנים. בסופו של דבר לא נגרם נזק לטווח הארוך ואני בטוחה שיהיה בסדר. השן תיפול בשלב כזה או אחר, ולבת שלך יצמחו שיניים חדשות ויפות בגיל המתאים. לגבי השכן, יש סיבה למה גבר בגיל 45 לא נשוי ואין לו ילדים. אל תכעסי עליו. תנסי להבין שיש אנשים שקשה להם עם ילדים והם חלשים רגשית. כשהוא רואה ילדה כל כך קטנה ועוד פצועה, הוא פשוט מפחד ונרתע ולכן הוא לא היה מסוגל לעזור לך. אין מה לעשות. אם אין אני לי מי לי. אל תצאי מנקודת הנחה שיש על מי לסמוך. תמיד תסמכי רק על עצמך, ואם במקרה מישהו זר יעזור לך - אל תקחי את זה כמובן מאליו. יש הרבה אנשים שחסרה להם אינטליגנציה רגשית. תשמחי שלך יש (למרות שלפעמים זאת קללה...) ברוך השם שלך לא קרה כלום והיית מסוגלת לעזור לבתך, וברוך השם כמו שאמרתי שמדובר בשיני חלב. הרבה בריאות לבתך, ובמקרה כאלה, מניסיוני עוזר לנסות לראות את חצי הכוס המלאה ולנסות להתמלא באנרגיות חיוביות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 07:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דובונית אכפת לי כתב:
בלונדה יקרה אני בטוחה שלא הכי קל לך למרות שאיני אימא עדיין אך אני שמחה שאת מצליחה לשמור על עצמך ולהיות חזקה ובשליטה למען ביתך מצויין שאתן מתפנקות יחד ואת שומרת עליה אני חושבת שזה היה דבר מאוד נכון לעשותו לתת מעט זמן למקום והכי חשוב זה יהיה לה המון המון בריאות אנו כאן איתך תמיד[/quot
תודה רבה!!!
נשיקות ושבת שלום
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2010 00:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה יקרה אני בטוחה שלא הכי קל לך למרות שאיני אימא עדיין אך אני שמחה שאת מצליחה לשמור על עצמך ולהיות חזקה ובשליטה למען ביתך מצויין שאתן מתפנקות יחד ואת שומרת עליה אני חושבת שזה היה דבר מאוד נכון לעשותו לתת מעט זמן למקום והכי חשוב זה יהיה לה המון המון בריאות אנו כאן איתך תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:19
|
אשירה כתב:
בלונדה יקרה, למה רגשות אשם? הרי צריך פעם אחת לתת לקטנטנים לנסות לבד, לא תמיד נוכל להחזיק להם את היד........... וילדים נופלים, זה דבר ידוע, ואחר כך קמים וממשיכים הלאה.
לא צריך להרגיש אשמה, צריך פשוט לפעול ולעשות מה שנדרש.
בקשר לשיניים, אינני יודעת איך הטיפול במקרה של שיני חלב. נכדתה של אחותי שהיא ילדה בת 11 עפה מאופניים על הפנים והתנדנדה לה שן ואז הם הלכו לרופא שיניים והוא עשה לה קיבוע, במקרה שלה צריך היה לטפל כמה שיותר מהר.
במקרה של שיני חלב הטיפול הוא ודאי שונה, אולי כדאי לך להתייעץ עם רופא שיניים מומחה לטיפול בילדים קטנים. אם תרצי אוכל להמליץ לך על רופאה מצויינת בתל אביב, היא לא זולה אמנם אבל היא טובה, עד כדי כך שילדי שהם כבר בכלל לא ילדים אינם רוצים לעזוב אותה.
ובקשר לשכן, הוא באמת לא ראוי שתבזבזי עליו אנרגיות. אנשים כאלה רק מעוררים את רחמי, וגם זה מיותר.
שולחת לך חיבוק ותעבירי גם לנסיכה,
תודה רבה אשירה שולחת לך חזרה...
אגב זה מצחיק גם לאימי קוראים כך אבל באותו ע עשירה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 13:18
|
jude כתב:
בוקר טוב הזמן עושה את שלו ולאט לאט תרגישי יותר טוב ופחות אשמה, מקרה שקרה לי שהבת שלי הייתה בת שלוש וחצי (לפני ארבע שנים) באותה תקופה עבדתי סביב השעון (גם היום רק במקום אחר), קילחתי את הבת שלי וכשבתי להרים אותה מהאמבטיה איבדתי שיווי משקל מהר החזקתי לה את הראש שלא תקבל מכה, והילדה לא הפסיקה לבכות ולהתלונן שכואבת לה הרגל, בדיוק בעלי נכנס רץ איתה לרפואה דחופה, מסתבר ששברה את הקרסול, בבי"ח גיבסו אותה מהמפשעה עד לאצבעות שברגל, תותי הקטנה הייתה בגבס כחודש וחצי. אני הרגשתי נורא, היום שתותי רוצה לעצבן אותי היא מזכירה לי ששברתי לה את הרגל. יהיה טוב, הילדה לא תזכור את המקרה.
תודה ג'וד על התמיכה, סופ"ש נעים ורגוע....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 08:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה לנו ההורים תמיד יש רגשות אשם כשקורה משהו לילדים שלנו, אל תקחי את זה כל כך קשה
הילדה רוצה להיות עצמאית ולנסות לטפס לבד גם שהיא עדיין קטנה, תני לה, אפילו שנפלה . שלא תהססי פעם הבאה לא לתת לה לעלות פשוט תהיי צמודה אליה בלי מגע... רק שנופלים לומדים. לגבי השן אל דאגה יעברו ימים וזה ישכח זה קרה גם לבת שלי אמנם בגיל קצת יותר גדול (3) וגם טיפלנו בזה דרך גז צחוק.. אין צורך למהר לעשות הרדמה מלאה לילדה... לכי לקבל חוות דעת נוספת התעודדי ילדים נופלים ויפלו (גם בנות ) שיהיה לך יום מקסים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 07:58
 jude Posts: 29
|
בוקר טוב הזמן עושה את שלו ולאט לאט תרגישי יותר טוב ופחות אשמה, מקרה שקרה לי שהבת שלי הייתה בת שלוש וחצי (לפני ארבע שנים) באותה תקופה עבדתי סביב השעון (גם היום רק במקום אחר), קילחתי את הבת שלי וכשבתי להרים אותה מהאמבטיה איבדתי שיווי משקל מהר החזקתי לה את הראש שלא תקבל מכה, והילדה לא הפסיקה לבכות ולהתלונן שכואבת לה הרגל, בדיוק בעלי נכנס רץ איתה לרפואה דחופה, מסתבר ששברה את הקרסול, בבי"ח גיבסו אותה מהמפשעה עד לאצבעות שברגל, תותי הקטנה הייתה בגבס כחודש וחצי. אני הרגשתי נורא, היום שתותי רוצה לעצבן אותי היא מזכירה לי ששברתי לה את הרגל. יהיה טוב, הילדה לא תזכור את המקרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 07:03
|
dany כתב:
בלונדה יקירה הנה עבר לו עוד יום ואתן כבר מתאוששות ב"ה. וכל ניסיון שעוברים בחיים מחזק אותנו ומחשל אותנו. כן לצערנו אי אפשר לשמור על הגוזלים שלא יאונה להם כל רע כל הזמן ואנחנו האמהות עוברות סבל רב שלקטנים קורה משהו לא טוב. וכמו שמירי כתבה ממילות אמא שלה ז"ל....... כן אם זה היה קל היו לנו המון המון ילדים......... אני עוקבת עכשיו ,להבדיל אלפי הבדלות, אחרי שתי אמהות חתולות שהמליטו בחודש אפריל שעבר גורים...... והנה עכשיו לפני כחודש הן מרגישות כי הגורים כבר בוגרים, האמהות כבר מוכנות להיום שוב אמהות..........לא יאומן הן בכלל לא מכירות את הילדים שלהן.......... מגרשות אותם, לא נותנות להם להתקרב לאוכל, מרביצות ונוהמות. עד לפני חודש היו מסורות בצורה לא נורמלית....... כך שבטבע יש כל מיני תופעות........ ואנחנו אמהות לנצח.......... אין אצלנו מצב שפתאם בגלל שמביאים עוד ילד שוכחים מהילד הקודם.............. יקירתי שיהיה לכם יום נהדר וקליל מקווה שהאפיזודה הזו תשכח במהירות חיבוקים ונשיקות דני תודה רבה דני... אכן אני פה איתכם לאורך כל היום...מזל המקום המדהים הזה הכניס לי קצת שפיות אחרת הייתי בטח עוברת מדף מדף במקרר ופותחת ארון ארון יום מקסיםם בלונדה.... כתב: ערב טוב לכן בנות יקרות, הנה עכשיו התיישבתי אחרי היום הזה ,
היום עבר בסדר ברוך השם, מבחינת המצב רוח הילדה בסדר גמור , מה שכן
כל היום ממש נזהרתי איתה מבחינת המשחקים והאוכל שהרי בלי לשים לב היא משתמשת בשיני ארנב,
במהלך כל היום היא ביקשה כמה פעמים מוצץ ולא נתתי לה הסברתי לה שמוצץ לוקחים כשהולכים לישון ופשוט העברתי נושא.
לקחתי אותה קצת לנשום אויר בקניון ולפנק אותה קצת ...
שבוע לא קל עבר עליי גם הילדה וגם כל השבוע הייתי לבד בבית בעלי חזר כל יום מאוחר עקב תערוכה שמתקיימת בגני התערוכה
והוא היה חייב להיות שם לצורכי עבודה, השנייה התיישבתי אחרי שגם ניקיתי את הבית ושטפתי והכל כבר מאורגן.
מבחינת הדיאטה אני חושבת שאכלתי עד עכשיו מצוין , היום לא אכלתי ארוחת בוקר כי לא יצא ובצהריים אכלתי כוס אורז עם עוף בתנור(החזה)
וירקות מאודים והיה לי טעים טעים טעים, מה שנשאר עכשיו זה אחרי כל העייפות של יומיים ללא מנוחה וללא שינה פשוט ללכת לחתוך סלט!
אז בינתיים ערב טוב אשוב מאוחר יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 07:01
|
אקורדיאון כתב:
בלונדוש בוקר נהדר. מקווה שהיום יותר טוב,אכן לא הכל הולך חלק
אם תשאלי את אימך גם היא תאמר לך כמה פעמים את נפלת וכו.
הכל יהיה בסדר,את חזרי לשיגרה,יפה ששלטת עם כל הבלגן באוכל.
יום מקסים.
תודה טלוש,
בוקר טוב , הלילה עבר בסדר ברוך השם
אני נשארת איתה כבר את כל הסופ"ש בבית להפחית את הסיכון מהגן...
נתפנק יחד איתה....
יום טוב ותודה רבה
נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 07:00
|
miribelkin כתב:
בלונדה יקרה ויפה אימי זכרונה לברכה הייתה תמיד אומרת לי שאם היה קל לגדל ילדים, היינו מביאים לפחות עשרה. אני תמיד מזכירה את המשפט הזה כשנתקלים באיזה שהיא בעיה עם הילדים. את תגדלי את ילדייך ותראי שכל פעם צץ משהוא לא צפוי.שם המשחק הוא פרופורציה וחיסון נפשי, לקחת בחשבון שכך במשך דורות מגדלים ילדים הם נופלים, חולים, שוברים, נפצעים. אבל הם טעם החיים והכל בסוף מסתדר והם גדלים לבני אדם מקסימים. תהיי חזקה ואל תיקחי ללב יהיה בסדר. אוהבת אותך מאד ונשיקות חמות לך ולביתך מירי
מירי יקרה,
תודה רבה, אני מנסה ללמוד כל יום דברים חדשים ולקחת עצות מאנשים עם יותר ניסיון
אכן לגדל ילדים זה לא דבר קל בכלל, כל דבר שקורה אני לוקחת ישר ללב וזה משפיע עליי מאוד
מקווה להתחשל במהלך הדרך ולהבין שאלו הם החיים...
מה שכן אני יכולה להגיד לך שהפורום הזה עזר לי מאוד ותודה לך על זה שיש לנו את הבית הזה....
סופ"ש נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 06:57
|
hadasosh1 כתב:
קראתי וממש קשה לקרוא את מה שכתבת,שולחת לכן הרבה בריאות אהבה ושמחה ושהכל יבוא על מקומו בשלום,בלי נזק לשיניים. ולגבי השכן-לא יאומן כמה רוע ...ממש גועל נפש,בטוח שהוא לא גדל במשפחה נורמאלית
ולא חונך,נשאר רק לרחם על אנשים כאלו,אין טעם לקלל או לדבר אליהם אפילו,
הכי טוב שבאמת תתיחסי אליו כאל אויר,חבל להתעסק עם מטורפים,ראש בריא למיטה חולה.
מי יודע איזה התעללות עבר בתור ילד שיצא כזה פסיכופת.
תשאירי לבורא עולם את העבודה איתו.
נשיקות לנסיכה(גם אצלי כל נפילה של הקטנים זה לחץ מטורף עד שאני רואה שהכל בסדר ונרגעת).
המשך שבוע מקסים-שיעבור בשלום לכולנו.
הדס יקרה ,
אכן הוא אויר בשבילי, אך לא האמנתי עד כמה בן אדם יכול להתנהג כך....
יום טוב ומקווה לטוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 06:56
|
דפי כתב:
בלונדה יקרה. החלמה מהירה לבתך, ואת תמשיכי להחזיק מעמד. דפי.[/quot
תודה רבה דפי...יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 05:04
|
בלונדה יקירה הנה עבר לו עוד יום ואתן כבר מתאוששות ב"ה. וכל ניסיון שעוברים בחיים מחזק אותנו ומחשל אותנו. כן לצערנו אי אפשר לשמור על הגוזלים שלא יאונה להם כל רע כל הזמן ואנחנו האמהות עוברות סבל רב שלקטנים קורה משהו לא טוב. וכמו שמירי כתבה ממילות אמא שלה ז"ל....... כן אם זה היה קל היו לנו המון המון ילדים......... אני עוקבת עכשיו ,להבדיל אלפי הבדלות, אחרי שתי אמהות חתולות שהמליטו בחודש אפריל שעבר גורים...... והנה עכשיו לפני כחודש הן מרגישות כי הגורים כבר בוגרים, האמהות כבר מוכנות להיום שוב אמהות..........לא יאומן הן בכלל לא מכירות את הילדים שלהן.......... מגרשות אותם, לא נותנות להם להתקרב לאוכל, מרביצות ונוהמות. עד לפני חודש היו מסורות בצורה לא נורמלית....... כך שבטבע יש כל מיני תופעות........ ואנחנו אמהות לנצח.......... אין אצלנו מצב שפתאם בגלל שמביאים עוד ילד שוכחים מהילד הקודם..............
יקירתי שיהיה לכם יום נהדר וקליל מקווה שהאפיזודה הזו תשכח במהירות חיבוקים ונשיקות דני
בלונדה.... כתב:
ערב טוב לכן בנות יקרות, הנה עכשיו התיישבתי אחרי היום הזה ,
כל היום ממש נזהרתי איתה מבחינת המשחקים והאוכל שהרי בלי לשים לב היא משתמשת בשיני ארנב,
במהלך כל היום היא ביקשה כמה פעמים מוצץ ולא נתתי לה הסברתי לה שמוצץ לוקחים כשהולכים לישון ופשוט העברתי נושא.
שבוע לא קל עבר עליי גם הילדה וגם כל השבוע הייתי לבד בבית בעלי חזר כל יום מאוחר עקב תערוכה שמתקיימת בגני התערוכה
והוא היה חייב להיות שם לצורכי עבודה, השנייה התיישבתי אחרי שגם ניקיתי את הבית ושטפתי והכל כבר מאורגן.
מבחינת הדיאטה אני חושבת שאכלתי עד עכשיו מצוין , היום לא אכלתי ארוחת בוקר כי לא יצא ובצהריים אכלתי כוס אורז עם עוף בתנור(החזה)
וירקות מאודים והיה לי טעים טעים טעים, מה שנשאר עכשיו זה אחרי כל העייפות של יומיים ללא מנוחה וללא שינה פשוט ללכת לחתוך סלט!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 05:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש בוקר נהדר. מקווה שהיום יותר טוב,אכן לא הכל הולך חלק
אם תשאלי את אימך גם היא תאמר לך כמה פעמים את נפלת וכו.
הכל יהיה בסדר,את חזרי לשיגרה,יפה ששלטת עם כל הבלגן באוכל.
יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2010 00:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה ויפה אימי זכרונה לברכה הייתה תמיד אומרת לי שאם היה קל לגדל ילדים, היינו מביאים לפחות עשרה. אני תמיד מזכירה את המשפט הזה כשנתקלים באיזה שהיא בעיה עם הילדים. את תגדלי את ילדייך ותראי שכל פעם צץ משהוא לא צפוי.שם המשחק הוא פרופורציה וחיסון נפשי, לקחת בחשבון שכך במשך דורות מגדלים ילדים הם נופלים, חולים, שוברים, נפצעים. אבל הם טעם החיים והכל בסוף מסתדר והם גדלים לבני אדם מקסימים. תהיי חזקה ואל תיקחי ללב יהיה בסדר. אוהבת אותך מאד ונשיקות חמות לך ולביתך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 21:43
 דפי Posts: 1126
|
בלונדה יקרה. החלמה מהירה לבתך, ואת תמשיכי להחזיק מעמד. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 21:16
 tutit Posts: 2431
|
קראתי וממש קשה לקרוא את מה שכתבת,שולחת לכן הרבה בריאות אהבה ושמחה ושהכל יבוא על מקומו בשלום,בלי נזק לשיניים. ולגבי השכן-לא יאומן כמה רוע ...ממש גועל נפש,בטוח שהוא לא גדל במשפחה נורמאלית
ולא חונך,נשאר רק לרחם על אנשים כאלו,אין טעם לקלל או לדבר אליהם אפילו,
הכי טוב שבאמת תתיחסי אליו כאל אויר,חבל להתעסק עם מטורפים,ראש בריא למיטה חולה.
מי יודע איזה התעללות עבר בתור ילד שיצא כזה פסיכופת.
תשאירי לבורא עולם את העבודה איתו.
נשיקות לנסיכה(גם אצלי כל נפילה של הקטנים זה לחץ מטורף עד שאני רואה שהכל בסדר ונרגעת).
המשך שבוע מקסים-שיעבור בשלום לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 20:33
|
ערב טוב לכן בנות יקרות, הנה עכשיו התיישבתי אחרי היום הזה ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2010 19:14
|
מקווה שהיום עבר בשלום והקטנה חשה בטוב וגם אמא נרגעה. ערב מצויין נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)