22/11/2010 10:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל הכבוד שאפתנית על כח הרצון,לקום בבוקר שאחרי אין לזה מחיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 09:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
ורדה בסך הכל היית בשליטה מלאה, זה נגמר רק בביס וכל הכבוד לך על זה!!! אישית אתמול בערב פינטזתי על במבה אבל לשמחתי הרבה הייתי כל כך חזקה ולא ויתרתי לעצמי. דיברתי לנפש שלי, אמרתי חבל להרוס את רוצה לראות ירידה השבוע, במבה לא תיתן כלום וחוץ מזה זה של הילדים ולא שלך, חבל שתקומי מחר בבוקר עם תחושה איומה ששוב נכנעת לאוכל. וכך עם חשיבה חיובית סיימתי את אתמול בלי נפילה!!! לא אכלתי במבה!!! הלכתי לישון כמו גדולה וקמתי בבוקר עם תחושת גאווה וניצחון!!! ניצחתי את הראש השמן שלי!!! יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 08:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל אז העיקר שאת שוב בשליטה ונסי להכניס מסטיק בפה בהכנת ארוחת 4 בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 07:57
 יעלי Posts: 589
|
הלוואי שכל המעידות של כולנו תגמרנה בביס קטן של לחם שחור עם ממרח שוקולד........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 07:44
 vardae Posts: 37
|
בוקר טוב לכולן ותודה, אני מאוד מסכימה שכדאי להקנות לילדים הרגלי אכילה נכונים יותר, נסיתי להפחית את השוקולד,וניסיתי לעשות זאת בתאום עם ההורים(הילדים אצלי רק שלוש שעות) וההורים היו עם הילדים ,שלא נורא שיאכלו שוקולד,ואם ילד מבקש שלוש שכבות זה גם בסדר. אז אני לא יכולה לחנך את כל העולם,כמובן שאני רואה שם גם הבעיות אחרות של השמת גבולות, אבל זה הם, ואני שוב עם כחות מחודשים,הולכת להתענג על ארוחת הבוקר,אחרי צעידה של 50 דקות, המשך יום נפלא לכולם. ורדה.ושוב תודה על כל התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 07:29
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ורדה יש לי רק דבר אחד להוסיף על כל מה שנאמר - וחצי הכוס המלאה? שזה קרה בשעה ארבע.. ממש לפני הצפירה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:52
 ענת Posts: 3849
|
ורדה יקרה ,אכן מעידה קטנה לא נורא העיקר המשכת הלאה....יפה הרעיון של מירי אהבתי....להקנות הרגלים מגיל קטן אם לא את אז מי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:50
 dany Posts: 19819
|
ייסורי המצפון הם גדולים לאין ערוך מאשר הנפילה עצמה.......... ובאמת גם לילדים והקניית הרגלים בריאים עדיף ממרח אחר מאשר שוקולד........ המון הצלחה והמשך נהדר וברור שאת גדולה מהחיים כי לשמור שלושה וחצי חודשים ממש כמו אדוקה....... זוהי ממש גדולה!!!!!!! יום מקסים חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ורדה לא קרה אסון,מעידונת קטנה וחזרה למסלול,אבל מירי צודקת גם לילדים שווה להוריד את המוצרים המתוקים הללו,למרות שזה כבר הרגל מגונה.
מכל מקום סומכת עלייך שזו אכן מעידה וגמרנו הסיפור.
יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 00:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי חמודה אולי תחליפי להם לגבינה לבנה? עדיף להם ועדיף לך.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 23:46
 tutit Posts: 2431
|
הי ורדה באמת מעידונת קלה ולא רצינית רוב הסיכויים שאפילו לא תראי אותה בשקילה פשוט תעבדי על הרגל של לא לגעת באוכל של הילדים כי זה שלהם למדתי את זה כאן בפורום המבורך,משאפתנית ואורלי דריקס המקסימות זה היה אחד המוקשים שלי ביום יום,ומאז שהפסקתי ממש קל לי. בהצלחה בהמשך השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2010 23:25
 vardae Posts: 37
|
שלושה וחצי חודשים החזקתי נפלא,בתוך תקופת זמן זו היו ארועים עם כבודים ולא התפתיתי. והיום מעדתי,לא בגדול אבל מטופש,יש לי ילדים בצהרון,ובארוחת ארבע,כשאני מכינה להם את הכריכים עם חמאת הבוטנים,או שוקולד למריחה,מצאתי את עצמי דוחפת לפה ביס קטן של לחם שחור ,רגיל עם שוקולד למריחה,לא נסחפתי וחבר לא הביא חבר,כמו שאומרת מירי,אבל למה להתפתות למשהו שבכלל לא כל כך אוהבים, אבל מחר יום חדש שיהיה שוב בשליטה מלאה,ואני מבטיחה לעצמי שאם אמעד שוב זה יהיה רק על דברים ממש שווים. לילה טוב לכולם, שנקום מחר לבוקר נפלא,עם כוחות מחודשים. ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|