24/11/2010 00:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד שאפתנית על העמידה בפיתוי ואכן vardae מבאס שמתפתים ומחזיקה אצבעות לפעמים קלות בהצלחה אנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 20:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
vardae כתב:
יעלי,וכל השאר, הבאוס שלי היה לא מכמות הקלוריות שהכנסתי לגוף,אלא מזה שהתפתיתי למשהו שאני בכלל לא אוהבת, אם כבר לחטוא אז לפחות להנות מזה. המשך נפלא לכולן, ורדה. לא קרה כלום זה החסך וזה בסדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:55
 dany Posts: 19819
|
היה עבר נשכח ונעלם...............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:47
 vardae Posts: 37
|
יעלי,וכל השאר, הבאוס שלי היה לא מכמות הקלוריות שהכנסתי לגוף,אלא מזה שהתפתיתי למשהו שאני בכלל לא אוהבת, אם כבר לחטוא אז לפחות להנות מזה. המשך נפלא לכולן, ורדה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 19:38
|
יעלי כתב:
חוץ מזה, את הרי לא אוכלת חטיף יומי, אז הביס של השוקולד יכול להחשב חטיף יומי, כך שאפילו אין מעידה!!! אז תפסיקי ליילל...... יעלוש את אסרטיבית לבת טיפוחייך חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:21
 יעלי Posts: 589
|
חוץ מזה, את הרי לא אוכלת חטיף יומי, אז הביס של השוקולד יכול להחשב חטיף יומי, כך שאפילו אין מעידה!!! אז תפסיקי ליילל......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 12:14
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כמו בשיר החנוכה כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן............ סורה חושך!!!!!!!!!!!
אהבתי, תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:24
|
dany כתב:
כמו בשיר החנוכה כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן............ סורה חושך!!!!!!!!!!! גדולללללל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 06:19
|
כמו בשיר החנוכה כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן............ סורה חושך!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2010 04:59
|
שאפתנית כתב:
תודה גם לך אהובה, יש לך חלק לא מבוטל בהצלחה האישית שלי!!! אקורדיאון כתב: בוודאי שאת חלק דומיננתי שתורם לפורום התומך הזה והמשיכי. איזה כיף לי התענוג כולו שלי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:23
 קרולין Posts: 6651
|
ורדה יקרה, מצטרפת לבנות המקסימות והמעודדות...נפילה קטנה ממש לא נורא...
בנוסף מומלץ לאמץ תחליפים כמו גבינה למשל , בריא ומזין יותר.
ולך שאפתנית יקרה!
כל הכבוד שהצלחת לשלוט בחשק שלך לבמבה...גאה בך מאד. הרווח כולו שלך.
המשך שבוע נהדר לשתיכן.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 20:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה גם לך אהובה, יש לך חלק לא מבוטל בהצלחה האישית שלי!!! אקורדיאון כתב:
בוודאי שאת חלק דומיננתי שתורם לפורום התומך הזה והמשיכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 16:22
|
בוודאי שאת חלק דומיננתי שתורם לפורום התומך הזה והמשיכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 14:14
|
תודה יקירתי!!!! את הכוחות שלי אני מקבלת מהפורום המדהים הזה, שמחה לדעת שאני גם תורמת בחזרה.
dany כתב:
שאפתנית חמודה ניצחת את השד הקטן ההוא שישב על כתף שמאל וניסה לפתות אותך........ כל הכבוד לך..... הכוחות שאת נותנת כאן בפורום הם ממש לא יתוארו . מאחלת לך המשך יום נפלא ונשלט........ ואין על התחושה של הניצחון והשליטה ביצר הרע............. נשיקות ואהבה דני שאפתנית כתב: ורדה בסך הכל היית בשליטה מלאה, זה נגמר רק בביס וכל הכבוד לך על זה!!! אישית אתמול בערב פינטזתי על במבה אבל לשמחתי הרבה הייתי כל כך חזקה ולא ויתרתי לעצמי. דיברתי לנפש שלי, אמרתי חבל להרוס את רוצה לראות ירידה השבוע, במבה לא תיתן כלום וחוץ מזה זה של הילדים ולא שלך, חבל שתקומי מחר בבוקר עם תחושה איומה ששוב נכנעת לאוכל. וכך עם חשיבה חיובית סיימתי את אתמול בלי נפילה!!! לא אכלתי במבה!!! הלכתי לישון כמו גדולה וקמתי בבוקר עם תחושת גאווה וניצחון!!! ניצחתי את הראש השמן שלי!!! יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 14:10
|
לעיתים אני אומרת שבקושי אני מחנכת את עצמי ובאמת אני לא יכולה לחנך את כל העולם ........ מאחלת לך שיהיה לך יום נפלא ונשלט מכל הלב דני
בוקר טוב לכולן ותודה, אני מאוד מסכימה שכדאי להקנות לילדים הרגלי אכילה נכונים יותר, נסיתי להפחית את השוקולד,וניסיתי לעשות זאת בתאום עם ההורים(הילדים אצלי רק שלוש שעות) וההורים היו עם הילדים ,שלא נורא שיאכלו שוקולד,ואם ילד מבקש שלוש שכבות זה גם בסדר. אז אני לא יכולה לחנך את כל העולם,כמובן שאני רואה שם גם הבעיות אחרות של השמת גבולות, אבל זה הם, ואני שוב עם כחות מחודשים,הולכת להתענג על ארוחת הבוקר,אחרי צעידה של 50 דקות, המשך יום נפלא לכולם. ורדה.ושוב תודה על כל התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 14:08
|
שאפתנית חמודה ניצחת את השד הקטן ההוא שישב על כתף שמאל וניסה לפתות אותך........ כל הכבוד לך..... הכוחות שאת נותנת כאן בפורום הם ממש לא יתוארו . מאחלת לך המשך יום נפלא ונשלט........ ואין על התחושה של הניצחון והשליטה ביצר הרע............. נשיקות ואהבה דני
שאפתנית כתב:
ורדה בסך הכל היית בשליטה מלאה, זה נגמר רק בביס וכל הכבוד לך על זה!!! אישית אתמול בערב פינטזתי על במבה אבל לשמחתי הרבה הייתי כל כך חזקה ולא ויתרתי לעצמי. דיברתי לנפש שלי, אמרתי חבל להרוס את רוצה לראות ירידה השבוע, במבה לא תיתן כלום וחוץ מזה זה של הילדים ולא שלך, חבל שתקומי מחר בבוקר עם תחושה איומה ששוב נכנעת לאוכל. וכך עם חשיבה חיובית סיימתי את אתמול בלי נפילה!!! לא אכלתי במבה!!! הלכתי לישון כמו גדולה וקמתי בבוקר עם תחושת גאווה וניצחון!!! ניצחתי את הראש השמן שלי!!! יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:52
|
תודה רבקוש זה מחמם את ליבי. רבקה כתב:
שאפתנית חביבתי אני נותן לך ציון 100 אני חושבת שאת תלמידה מחוננת והפנמת יפה ומהר את החומר ההצלחה צועדת איתך בזכות היישום והשליטה אין כמוך חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:41
|
שאפתנית חביבתי אני נותן לך ציון 100 אני חושבת שאת תלמידה מחוננת והפנמת יפה ומהר את החומר ההצלחה צועדת איתך בזכות היישום והשליטה אין כמוך חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 11:40
|
ורדה יקירתי אני אפילו לא הייתי קוראת לזה מעידה עכשיו תתארי לך שאת לא במסגרת , אז זו היתה מעידה אמיתית לא קרה כלום את ממשיכה ומגיע לך כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2010 10:36
|
את צודקת אקו כשמתעוררים בבוקר בידיעה שאתמול בערב ניצחתי את השד שבי זה נותן כוחות להמשיך הלאה בעשייה טובה בשאר ימי השבוע. אין ספק שהרגעים הראשונים בהתמודדות עם המצב לא קלים, הרבה שיחות אישיות והתמרדות כנגד השד אבל התוצאה שווה בהחלט. תודה, שאפתנית אקורדיאון כתב:
כל הכבוד שאפתנית על כח הרצון,לקום בבוקר שאחרי אין לזה מחיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|