31/10/2010 17:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענת כתב:
תתחדשי ותהני מגיע לך,זה בולמוס הכי טעים....  ועושה טוב...
תודה רבה מרוב דיבורים אתמול על המכנסיים שלך ואל הבגדים של נחושה אני קיבלתי
את התאבון חחחח רק שנקנה ונהנה בבריאות ובמידות "רגילות".
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 17:56
|
miribelkin כתב:
אקורדיאון יקרה כף לשמע, הלואי ותדביקי את כולנו בולמוס בגדים יפים, במקום בולמוס מתוקים, ממש יש חשק ללכת בדרכייך. אוהבת מירי
נו את מוזמנת יקירתי!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 17:05
 ענת Posts: 3849
|
תתחדשי ותהני מגיע לך,זה בולמוס הכי טעים.... ועושה טוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 17:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקורדיאון יקרה כף לשמע, הלואי ותדביקי את כולנו בולמוס בגדים יפים, במקום בולמוס מתוקים, ממש יש חשק ללכת בדרכייך. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 16:52
|
dany כתב:
תתחדשי יקירה על כל הגרדרובה החדשה והחתיכית שלך  מגיע לך!!!!!!!!!! תהני מכל רגע ותשוויצי. והכי כיף זו השליטה העצמית. היא נותנת המון כוחות להמשיך הלאה ערב נהדר נשיבוקים דני
תודה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 16:13
 dany Posts: 19819
|
תתחדשי יקירה על כל הגרדרובה החדשה והחתיכית שלך מגיע לך!!!!!!!!!! תהני מכל רגע ותשוויצי. והכי כיף זו השליטה העצמית. היא נותנת המון כוחות להמשיך הלאה ערב נהדר נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 15:38
|
חברי היקרים נכון שכתבתי לכם שהיום אני הולכת להביא את המכנסיים מידה 38 ?ואני מאמינה שלא ישארו לבד בשקית?
אז כמובן,הגעתי לגן העיר ושיננתי לעצמי ,את לוקחת ויוצאת,אבל מה... הקדמתי בעשר דקות והחנות עדיין לא נפתחה,נו אז עשיתי סיבוב
שהשלל ממנו מבלי להתכוון ובשיא עולמי חדש רכשתי בחנות סמוכה 7 חולצות וזוג מכנסיים למה? הכל מונח כראוי הכל נראה יפה ועוד טרם
התחיל החורף יש מבצעים ,ככה זה שלובשים מידות של
,רזים".זה לא הסוף לבולמוס הקניות,חזרתי לקחת את המכנסיים וראיתי חולצה תואמת ,לקחתי גם אותה והדובדבן היה מעילון מקסים שנמכר
בהנחה של סוף עונה.מכאן בית קפה שחברותי חגגו על מתוקים ואני על כוס קפה מבלי לטעום הזוי מבחינתי.
מכאן לפינוק פאן במספרה והביתה לאוכל המבושל שחיכיתי לו בכליון עיניים ונהנתי מכל ביס.
מה תגידו אולי משהו זז קצת באיזה בורג במוח השמן שלי???.לו יהי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|