01/11/2010 09:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה יקירה בוקר טוב, אל תהיי סקפטית, הכל אפשרי ואנחנו חושבות צעד צעד ולא מסתכלות כל כך רחוק. בדיוק אתמול כתבתי כמה אני שמחה שאני בתהליךה רזיה ולא בתהליך שמירה. נראה לי שבתהליך הרזיה הרבה יותר קל לי כי אני לא נמצאת בפיסגה ולא מסתחררת מאוויר ההרים. את איתנו, עושה את אותה הדרך ונצליח שלא תישבר רוחך!!!
שאפתנית
dany כתב:
אשירה יקירתי אנחנו כאן אותה משפחה מבחינה גנטית אז אם האחת יכולה גם השניה......... ברור!!!!!!!! להפסיק לחשוב שלילי רק חיובי רק חיובי וזה יקרה. דמיון מודרך ואת כבר שם תנסי ותראי סבלנות וזה יקרה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 09:04
|
שמחה לקרוא שהתגברת על החשק. אין ספק לפעמים ההתמודדות קשה ומתישה אבל ניצחת שוב!!! שאפתנית ענת כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקו מגיע לך כל הכבוד תתחדשי ותהני מהמלתחה החדשה וענת מקווה שהכל מאחריך והביצה עזרה בהצלחה בהמשך אל תקלקלי הי דובונית תודה על ההתעניינות....אכן הביצה עזרה לקחתי מסטיק צחצחתי שיניים ולמיטה לא נתתי לעייפות לנצח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 08:15
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי אנחנו כאן אותה משפחה מבחינה גנטית אז אם האחת יכולה גם השניה......... ברור!!!!!!!! להפסיק לחשוב שלילי רק חיובי רק חיובי וזה יקרה. דמיון מודרך ואת כבר שם תנסי ותראי סבלנות וזה יקרה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 06:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו מגיע לך כל הכבוד תתחדשי ותהני מהמלתחה החדשה  וענת מקווה שהכל מאחריך והביצה עזרה בהצלחה בהמשך אל תקלקלי
אפילה תודה רבה,הייתי אתמול אחרי המסע אצל זיוה,היא הגיעה למסקנה שהשתגעתי.חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 05:59
 ענת Posts: 3849
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו מגיע לך כל הכבוד תתחדשי ותהני מהמלתחה החדשה וענת מקווה שהכל מאחריך והביצה עזרה בהצלחה בהמשך אל תקלקלי
הי דובונית תודה על ההתעניינות....אכן הביצה עזרה לקחתי מסטיק צחצחתי שיניים ולמיטה לא נתתי לעייפות לנצח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 05:24
|
אשירה יקירה תודה רבה על הפירגון ,אכן אני מסכימה עם כל מילה למעט הספק שלך להגיע,שמעי לי טוב,אם אני יכולה כלם יכולים.
אמרי לעצמך כל בוקר וכל ערב אני אעשה זאת,הפכי את זה לסוג של תפילה אישית
ואני לא צוחקת.אנחנו מסוגלים להרבה יותר ממה שאנחנו חושבים וזאת בכל התחומים
וגם בדיאטה.
מאחלת לך המון הצלחה ,כן את יכולהההה!!!!!!.
וכמובן נשיבוקים,
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 01:54
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון יקרה, באמת מגיע לך להנות מכל פריט ופריט שקנית. מבחינתי זה נראה לי כמעט בלתי אפשרי שיקרה לי, לרדת כל כך יפה במשקל ולהגיע למשקל היעד.
ולכן אני חושבת שהרווחת ביושר כל חולצה וכל זוג מכנסיים שקנית לך.
תהני מהכל, באמת מגיע לך!!!
נשיבוקים - הטרנד החדש,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 00:35
 EFF Posts: 6412
|
יקירתי (ואף פעם לא יותר אקורדיון....) זה לא בורג בראש - זה אסימון שהשתלשל לחור המתאים.. מקווה שגם אצלי יהיה אחד כזה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 23:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו מגיע לך כל הכבוד תתחדשי ותהני מהמלתחה החדשה  וענת מקווה שהכל מאחריך והביצה עזרה בהצלחה בהמשך אל תקלקלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 20:53
|
אקורדיאון כתב:
קרולין כתב: אקו יקירתי, תתחדשי ותהני מכל בגד ומכל רגע....זה אושר גדול!!! וזה הכי מגיע לך בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! כיףףףףףףףףףףףף לקרוא אותך ......עשית לכולנו חשק ובגדול !!!!!!!!!!!!! נשיקות קרולין  חחח אני ממש מרוצה שעשיתי לכן חשק לקניות בגדים שהרי זאת תוצאה ישירה של העבודה הקשה שהשקעתי להוריד במשל. איך מירי כתבה אפשר להמיר את הבולמוס למתוקים עם הבולמוס לבגדים,גדול,הבעיה שזה עושה גם דיאטה לחשבון הבנק חחח,נשיבוקים.
אני קוראת ועוצרת את עצמי מהאטרף שעומד לבוא...תקעתי לעצמי ביצה קשה....... מחר לא אהיה בחוג שלך....לא אצליח שוב לצערי ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 20:47
|
קרולין כתב:
אקו יקירתי, תתחדשי ותהני מכל בגד ומכל רגע....זה אושר גדול!!! וזה הכי מגיע לך בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! כיףףףףףףףףףףףף לקרוא אותך ......עשית לכולנו חשק ובגדול !!!!!!!!!!!!! נשיקות קרולין  חחח אני ממש מרוצה שעשיתי לכן חשק לקניות בגדים שהרי זאת תוצאה ישירה של העבודה הקשה שהשקעתי להוריד במשל. איך מירי כתבה אפשר להמיר את הבולמוס למתוקים עם הבולמוס לבגדים,גדול,הבעיה שזה עושה גם דיאטה לחשבון הבנק חחח,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 20:09
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, תתחדשי ותהני מכל בגד ומכל רגע....זה אושר גדול!!! וזה הכי מגיע לך בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!
כיףףףףףףףףףףףף לקרוא אותך ......עשית לכולנו חשק ובגדול !!!!!!!!!!!!!
נשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 20:05
|
אשירה כתב:
אקורדאון יקרה  תתחדשי ותהני, אין ראויה ממך!!!
חחחח מה זה מתאימה לי התמונה,תודה נהדר.ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 19:15
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדאון יקרה 
תתחדשי ותהני, אין ראויה ממך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 19:07
|
מאחלת לך שכל החיים תקצרי כסף רק על בגדים!!! אמן ואמן!!! שאפתנית אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תהני מכל רגע אקו, עבדת על זה קשה ועכשיו את קוצרת את הפירות!!! אמת אבל אני קוצרת גם כסף.חחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 18:50
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת!!!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 18:20
|
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תהני מכל רגע אקו, עבדת על זה קשה ועכשיו את קוצרת את הפירות!!! אמת אבל אני קוצרת גם כסף.חחחחח
מגיע לך להתפנק.....במקום על אוכל אז בגדים.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 18:19
|
שאפתנית כתב:
תהני מכל רגע אקו, עבדת על זה קשה ועכשיו את קוצרת את הפירות!!!
אמת אבל אני קוצרת גם כסף.חחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 18:00
|
תהני מכל רגע אקו, עבדת על זה קשה ועכשיו את קוצרת את הפירות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 17:59
|
אקורדיאון כתב:
miribelkin כתב: אקורדיאון יקרה כף לשמע, הלואי ותדביקי את כולנו בולמוס בגדים יפים, במקום בולמוס מתוקים, ממש יש חשק ללכת בדרכייך. אוהבת מירי נו את מוזמנת יקירתי!!!! אני מוכנה לסיבוב נוסף חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|