|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/10/2010 11:39

דני את אלופה, את כותבת כל כך יפה וכל מילה אמת לא יודעת עד כמה יצא לי להיות כאן בסוף השבוע כי אחותי אצלי אבל אדווח כשאגיע שבת שלום אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:15
 dany Posts: 19819
|
סמויתי האהובה המקום הזה של ההרס העצמי כל כך מוכר וידוע ואת כמאמנת אישית בוודאי יודעת מה צריך לעשות לשבת ולבדוק מה המקום הזה שעושה לך את זה, למה? ברור שיש למה, לדעתי ברגע שתבררי לעצמך את הלמה תוכלי גם למצוא את הדרך להבריא ולשנות . הרי את לא רוצה להשמין זה ממש וודאי. אך למה אין לך כוחות להתמודד, זו שאלה שרק את בכנות עם עצמך יכולה לענות. אנחנו כאן כמובן תמיד לרשותך למענך לעזרה בכל רגע שרק תבקשי. בשטח פשוט לנסות לשרוד שעה שעה, לרשום, לשתות המון מים או תה צמחים, לצאת מהבית, להיות עסוקה, ולא להתחיל בשום אופן עם הביס הראשון שפותח את הלע.........מי כמוני יודע שהבור הזה מפיל למטהלמטה. שבת שלום אהובה המון הצלחה ומקווה לשמוע ממך שאת כן מצליחה ואפילו בקטנה קטנה. נשיבוקים מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:07

מירי הנפלאה את גדולה מהחיים ואני מתכוונת לכך כל שבוע שאני שומעת את ההרצאה באינטרנט את חודרת לליבי ואני מרגישה שאצליח להכנס למסלול ובאמת שההרצאות מעולות, אחת יותר טובה מהשניה, כל שבוע את מצליחה לגרום לי לרצות ולהוריד את מה שעלה אך משום מה אני לא מצליחה לחזור לדרך המלך הפורום הזה מ ד ה י ם , תומך ועוזר אך בכל זאת אני לא מצליחה מה קורה לי? כאילו אני עושה דווקא לעצמי הצילוווווווווווווו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|