31/10/2010 14:13
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סמויה יקרה תחכי בסבלנות להרצאה ביום חמישי היא בטוח תכניס אותך שוב למסגרת. בנתיים תהיי איתנו בפורום בלי לחץ, זה מגיע אנחנו ביחד בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 13:33
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי סמויה, אני מעולם לא הגעתי למקום הזה של "שמירה". למה? כי זה נוח לי (פסיכולוגית) לחשוב ולהגיד - יש לי עוד כמה ק"ג להוריד... השמירה הרבה יותר קשה ומלחיצה. אנחנו חייבות להילחם בשדים שלנו ולנבור עמוק בקרביים - מדוע אנחנו מעלות מחדש. טוב שיש לנו את המסגרת וקיבלנו את השכל להישאר במסגרת גם לאחר שרזינו. כל הכבוד לך שאת כותבת כאן - אין מילים לתאר את הכבוד שאני רוחשת לך על האומץ שלך. אני מאמינה שבגלל שאת מודעת ואמיצה בזה שאת כותבת כאן - אני גם תחזרי לעצמך. יכול להיות שאת צריכה זמן להסתגל למשקל ולגוף... אני אוהבת אותך ומאמינה בך, ויודעת שגם שאר בנות הפורום. בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 11:06
 אורלי דריקס Posts: 195
|
מקווה שהשבוע ילך לך הרבה יותר טוב, אולי יש לך בבית יותר מדי מאכלים מפתים כמו שהיה אצלי וזה קשה מאוד. יש ימים כאלו וצריך לדעתי לדבר עם עצמנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 09:41
 dany Posts: 19819
|
הצלחה למי שכבר הגיע כי זה לא קל............ והצלחה למי שבתהליך נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 09:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
בדיוק הבוקר חשבתי לעצמי שאני מעדיפה להיות בתהליך הרזיה ולא במעמד השמירה. כנראה שעדיין הגוף והראש שלי רחוקים מהעניין וזה בסדר. אני באמת מעדיפה להיות בתהליך הרזיה זה יותר קל לי וכשנגיע לנהר (ויש עוד זמן..) נעבור אותו. כרגע אני לא מטרידה את ראשי החמוד במה יקרה אם.??? בהצלחה בנות, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 07:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לחשוב כמו רזים?המשיח יגיע קודם.חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 07:00
|
יש בעיה מצחיקה עם הלרדת מהר........ מצד אחד נהדר כבר להגיע ליעד מספר 1 ומצד שני ההפנמה עדיין לא הושלמה וגם לא התת הכרה שאני כבר במקום שאני צריכה להיות. אז המאבק על השמירה הוא קשה כפליים, גם אני בד"כ הייתי יורדת את המסה הגדולה מהר ואז .........נמצאים ממש בצומת , מה עושים עכשיו ואיך עושים זאת. מי שיורד ממש לאט בתקווה שהוא לא פורש מיאוש, מפנים הרבה יותר את התהליך........ אז כפי שכבר אמרנו שעהשעה יוםיום.......... וגם אם קצת מזייף לא לותר להמשיך עד שממש נחשוב כמו רזים......חחחחחחחחח זה לא יקרה לעולם. המון הצלחה שבוע נפלא דני
אקורדיאון כתב:
כל כך נכון דני אנחנו חייבים לחיות מיום ליום כיוון שההתמודדות היא כל כך יומית ובסופו של יום ההשבועות רצים החודשים ועימם התוצאות.
כשאומרים לי ירדת מהר זה נשמע בשורה תחתונה אבל העבודה האמיתית
היא אכן ההתמודדות יום אחר יום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 06:01
|
כל כך נכון דני אנחנו חייבים לחיות מיום ליום כיוון שההתמודדות היא כל כך יומית ובסופו של יום ההשבועות רצים החודשים ועימם התוצאות.
כשאומרים לי ירדת מהר זה נשמע בשורה תחתונה אבל העבודה האמיתית
היא אכן ההתמודדות יום אחר יום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 05:00
|
כל יום שעובר ועושים עליו וי גדול של הצלחה הוא יום של אושר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 01:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סמויה מתוקה נאמר הכל אז קדימה לשנס מותניים למרות שלא קל וכל יום ביומו להשתדל לגוון לעשות ולהיות איתנו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 19:11
|
כן גם אני הייתי אז זה ברח אבל נחזיר אותו בחזרה למוטב. כל יום שאנחנו פה וגם אם לא עושים את העבודה עד הסוף עצם העובדה שלא עוזבים ולא בורחים בסוף גם מים באבן עושים חור וגם אנחנו נצליח רק לא להתייאש ולא לוותר. המון המון הצלחה שבת שלום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 17:26
 ענת Posts: 3849
|
הסמויה כתב:
אני כבר הייתי במקום שמירי אמרה לי שאני לא צריכה לרדת יותר וזו היה אופוריה ואני אחזור למקום הזה מאוד ריגשו אותי התגובות שלכם ואני מבטיחה להצליח
הסמויה אני יודעת על מה את מדברת,כי הייתי שם ועכשיו אני שוב מצפה להגיע למקום ההוא שמירי תגיד לי לא לרדת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 17:22

אני כבר הייתי במקום שמירי אמרה לי שאני לא צריכה לרדת יותר וזו היה אופוריה ואני אחזור למקום הזה מאוד ריגשו אותי התגובות שלכם ואני מבטיחה להצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:41
 רעותה Posts: 869
|
סמויה יקירתי ,
מאוד נגעת לליבי ויש לי רעיון בשבילך :
לדעתי , תנסי לקפוץ לאיזה הרצאה של מירי , שתסתדר לך. אני יודעת שיש כאן מרחק די גדול.
כי את במסגרת ולפעמים מירי מעודדת באופן אישי ואני בטוחה , שהפגישה תעזור לך.
ברור שגם נשמח מאוד.
שבת שלום חתיכה ותחשבי על זה.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:28
 קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה, כולנו באותה הסירה. דיאטה זה לכל החיים, פעם למעלה ופעם למטה....כולנו יודעים בדיוק על מה את מדברת...
המזל הגדול שלנו הוא שאנחנו ביחד במסגרת, עם מירי שלנו ובסוףףףףףףף כולנו בעשייה, במגמת שימור ושיפור וזה מה שקובע!!!
ים של הצלחהההההההההההה בהמשך הדרך וכולנו כאן תמיד בשבילך.
שבת שלום ומוברך
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 13:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
סמויה, מה שעובר עליך עכשיו עובר על עוד הרבה שמנמודים טובים. גם לי יש תקופות קשות שאני מוצאת את עצמי מדברת למצפון שלי כל הזמן ומנהלת דיונים של האם כדאי לי או לא, האם אני צריכה את זה או לא, למה את לא מצליחה להתאפק, תהיי חזקה יותר, תראי שאפשר להתגבר,יופי הצלחת להתמודד ועוד המון המון משפטים שאדם רזה היה קורא אותם ואומר זאת אישה לא שפויה. אבל אני כן שפויה, אני חולה במחלת השומן ואני מוצאת עשרים ואחת אלף דרכים להתגבר ולהערים עליה, ברוב המקרים אני מנצחת ובמקרים מועטים המחלה מנצחת אותי. זה לא אומר שצריך להתייאש ולהרים ידיים, צריך לעבור כל יום ביומו, כל שעה בשעתה ולהתקדם צעד צעד. אל תסתכלי על כל השבוע, הסתכלי על כל יום כמטרה. את תצליחי בסוף תדברי עם עצמך, תעסיקי את עצמך תעשי דברים שיעזרו לך להתגבר ולחשוב על דברים אחרים חוץ מאוכל. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 13:01
|
אקו אהובה הפעם את תשברי את הלופ......... הפעם את תעשי זאת אחרת....... הפעם זו הפעם האחרונה, מעתה ועד עולם את נשארת רזה............... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 12:45
|
סמויה מתוקה כל כך יודעת מהיכן את מדברת הרי לכלנו זה קורה כפי שכבר כתבתי יש לי פחד צוות מהתופעה הזו אני שהגעתי כמה וכמה פעמים למשקל יעד
באותו יום התחלתי החגיגות האוכל.אצלי המתוקים במיוחד ולמרות הידיעה שאני מהר מאוד
אעלה את אשר עלה לי בדמים לרדת המשכתי כשבכל יום הייתי מתחילה מחדש חצי יום וחוזר חלילה
וגם היום אני שוב מרגישה על הקצה ומחזיקה בשיניים שלא להתחיל.
לכן מתוקה כלנו עם אותם סימפטומים של המחלה אבל זה שאנחנו מטפלות ,יש אור בקצה המנהרה,
אל תתייסרי, יגיע הרגע תתחילי ותגיעי לתוצאות מפתיעות.אנחנו כאן ומירי כאן כל שבוע,לפעמים מילה,משפט של מירי עושים את השינוי
האמיני לי מנסיון.
רק לא להרים ידיים.שתהיה לך שבת שלום.נשיבוקים.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 12:36
 ענת Posts: 3849
|
סמויה יקרה, מדהים מה שכתבת, אבל בקשה אל תכי את עצמך. לפעמים קשה להתמודד עם כמה דברים אז זה יגיע השארי כאן איתנו , ותחשבי גם מה הסיבה שגורמת לאכילה. מי כמוני מבינה אותך ומכירה את האכילה המטורפת, את יודעת מה קרה לי עם האוכל בחודשים האחרונים ,כמו שאומרים יש גהות ושפל ובסיוף הכל ירגע מבטיחה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 12:32
|
דווקא טוב שאחותך אצלך אז אולי זה ידרבן אותך להיות מאה אחוז בסדר. הצלחה נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|