19/05/2013 07:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
dany כתב:
ראיתי תמונות בפייס ואת באמת נראית נפלא  ובכל זאת כל הכבוד לבעלך. תמיכה כזאת באמת ראויה לציון. תמסרי לו שבשמנו שהוא מחונן. שבוע נפלא
תודה רבה ))שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2013 07:23
|
קרולין כתב:
יפה שלי, כל הכבוד לך!!! וליואב המקסים בראבו ענק!!! כמה חשובה התמיכה והמילה המחזקתתתתתת!!!! בראבו לשניכם!! נשיקות ושבוע טוב ומבורך קרולין
שבוע טוב תודה רבה )))
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2013 04:48
 dany Posts: 19819
|
ראיתי תמונות בפייס ואת באמת נראית נפלא ובכל זאת כל הכבוד לבעלך. תמיכה כזאת באמת ראויה לציון. תמסרי לו שבשמנו שהוא מחונן. שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 19:09
 קרולין Posts: 6651
|
יפה שלי, כל הכבוד לך!!! וליואב המקסים בראבו ענק!!! כמה חשובה התמיכה והמילה המחזקתתתתתת!!!! בראבו לשניכם!! נשיקות ושבוע טוב ומבורך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 16:35
|
1103 כתב:
סיגל יקירתי את אלופה כל הכבוד המחמאה של בעלך שווה הכל שימותו הקנאים שבת שלום נילי
תודה נילוש )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 16:07
 1103 Posts: 5022
|
סיגל יקירתי את אלופה כל הכבוד המחמאה של בעלך שווה הכל שימותו הקנאים שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 15:45
|
חיוך מהלב כתב:
כל הכבוד על ההתאפקות בחתונה ואכן מחמאות לקבל אין כמוהן לדרבן אותנו להמשך בדרך שלגבי דידי היה היחידה ואין בילתה. המשיכי להצליח
תודההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 15:34
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל הכבוד על ההתאפקות בחתונה ואכן מחמאות לקבל אין כמוהן לדרבן אותנו להמשך בדרך שלגבי דידי היה היחידה ואין בילתה. המשיכי להצליח
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2013 14:51
|
החתונה היתה מדהימה ואני הרגשתי טוב עם עצמי וזה הכי חשוב .. למרות שהיתה מישהי שהיתה חייבת לעקוץ ולתת לי הערה ..ואני כתלמידה מחוננת חייכתי והלכתי לרקוד.. כמובן שבערב סבלתי מכאבי תופת ברגליים והיום אני חבושה וכאובה . מבחינת אוכל אכלתי סלט בייבי ובטטה בחתונה.. בקינוחים המדהימים לא נגעתי... והכי שווה היה לשמוע את בעלי אומר לי בערב שנראיתי מהמם והוא גאה בי על האוכל בחתונה... מה צריך יותר מזה???שווה הכללללל... שבת נפלאה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 18:32
|
1103 כתב:
סיגל יקירתי כולנו חושבים כמוך לגבי הרזון והשומן.אם כולנו היינו רזים לא היינו כאן. ראשית אני שמחה שסוף סוף מצאת בגדן נחמד שהתאים למידותיך ומטשטש את כל מה שבולט . תתחדשי נכון שנמאס מהחסה והפלפל אך כיוון שאין לנו ברירה אנחנו חייבים לתכנן ולהשקיע באוכל עבורינו כמו שאנו משקיעים בארוחות עבור משפחתינו. לנו יש את הבעיה אני בטוחה שאם התבשילים יהיו טעימים {אף אחד לא צריך לדעת שהם דיאטיים} כל המשפחת תהנה והרווח יהיה של כולם. שבת שלום נילי
נילוש יקרה תודה רבה )שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 18:31
|
רבקה כתב:
סיגלי איך מירי שלנו אומרת אלוים לא דופק את השמנים פעמיים את מקסימה מבפנים עם חיוך תמיד על הפנים החשוב הוא שאת מטפלת בעצמך בענין הדיאטה כי באמת לא נעים כשאנחנו שמנים ושום דבר לא מתאים ממשיכים במשימה בדרך להצלחה ♥♥♥
תודה רבה רבקוש... )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 18:31
|
חיוך מהלב כתב:
להיות שמנה ולחפש בגדים לארוע בהחלט לא מסע מרתק ולא מסע קל. גם היום אחרי ירידה של 25 קג אני בהחלט לא רזה וגם איני רוצה להיות כזו. טוב לי במצבי הנוכחי וכשאני הולכת לקנות בגד עדיין יש לי מידה "מכובדת" אבל כזו שאני יכולה לקנות כמעט בכל חנות רגילה ולא חנות למידות גדולות. זה בשבילי השג אדיר. אבל אל לך לשנוא את עצמך, אלא ממקום של אהבה עצמית עמוקה (גם אם קשה להתבונן במראה) העניקי לעצמך את המתנה של הרזיה איטית מבוקרת ובכיף, בלי לחץ. לאט אבל בטוח. זה מתכון להאריך את החיים היפים, זה מתכון להקל על הגוף משקל כבד שמכביד על כל האיברים הפנימיים, לאט כי מה שיורד לאט גם לא עולה מהר מאד. העיקר לשמור על המסגרת, ובצעד קטן כל פעם להתקדם קדימה לקראת היעד. לא להתיאש כי יש קשיים בדרך ויש הרבה פיתויים. אבל כוח הרצון וההתמדה הם החברים הכי טובים שלך. הם אלא שיובילו אותך בדרך המלך עד להשגת היעדים שתציבי לעצמך. גם היופי בפנים ילך וייראה יותר לכל העולם כשאת תהיי בגוף יותר קלילה ופחות כבדה... ויש עוד המון אבל המון השגים שבאים על הדרך כשאנו מרזים. לכולנו יש דרך כזו או אחרת. כולנו עשינו דרך כזו או אחרת במטרה להקל על גופנו ולהביא בריאות ויופי לחיינו. אפי היקרה כל הכבוד לך שעשית את הדרך וגם נשארת במשקל שהגעת אליו. על כך אני מוחאת לך הרבה מאד כפיים. יישר כוח. מקווה להכנס לתמיד למועדון המתמידים ואלה ששומרים על ההשגים שלהם כל החיים... כי החיים יפים כשאנו יותר קלים.
חיוך מהלב תודה רבה )ומייחלת ליום שאקנה בגדים בחנות רגילה )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 18:30
|
EFF כתב:
סיפור הבגדים שלך הוא בדיוק זה ש"דחף" אותי ללכת לחוג של מירי לפני שנים רבות ולבצע את הירידה הגדולה של למעלה מ- 20 ק"ג - לאחר לידת בני השלישי...והשאר כתוב בפורום, בדפי מתכונים ובכלל בספר החיים שלי..
אפי יקרה חייבת לציין שאת נראית מליון דולר )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 18:28
|
קרולין כתב:
סיגל יקרה שלי, את צודקת בכל מילה!!!! רזה זה יפה, בריא והבגדים יושבים סוףףףףףף!!!! ומי שחושב אחרת חי בסרט!!! (יצא לי חרוז...  )ו בכל מקרה, זאת אכן מראה, זה מניע לשינוי וזה נפלא  רק מה ממי, בלי ל ח ץ לשנות ממקום של מגיע לי, של לאט ובטוח, זה מאדדדדדדדדדדדדד משנה את התהליך וגם את התוצאות  אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואת תראי מיליון דולר !!!! כי את אשה יפה מפנים ומבחוץץץץץץץץץץ, עם חיוך של מ ל א כ י ת  ואת זה ממי לא יכולים "לקנות" בשום מקום ובעד שום כסף שבעולם!!!!!! שבת שלום שבת המלכה לך ולכל המשפחה  (ושוב יצא לי חרוז.....  ) נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוהבת קרולין
תודה קרולין על המילים החמות והעידוד והאמונה נשיקות שבת שלום ועוד חיבוקי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 17:20
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
להיות שמנה ולחפש בגדים לארוע בהחלט לא מסע מרתק ולא מסע קל. גם היום אחרי ירידה של 25 קג אני בהחלט לא רזה וגם איני רוצה להיות כזו. טוב לי במצבי הנוכחי וכשאני הולכת לקנות בגד עדיין יש לי מידה "מכובדת" אבל כזו שאני יכולה לקנות כמעט בכל חנות רגילה ולא חנות למידות גדולות. זה בשבילי השג אדיר. אבל אל לך לשנוא את עצמך, אלא ממקום של אהבה עצמית עמוקה (גם אם קשה להתבונן במראה) העניקי לעצמך את המתנה של הרזיה איטית מבוקרת ובכיף, בלי לחץ. לאט אבל בטוח. זה מתכון להאריך את החיים היפים, זה מתכון להקל על הגוף משקל כבד שמכביד על כל האיברים הפנימיים, לאט כי מה שיורד לאט גם לא עולה מהר מאד. העיקר לשמור על המסגרת, ובצעד קטן כל פעם להתקדם קדימה לקראת היעד. לא להתיאש כי יש קשיים בדרך ויש הרבה פיתויים. אבל כוח הרצון וההתמדה הם החברים הכי טובים שלך. הם אלא שיובילו אותך בדרך המלך עד להשגת היעדים שתציבי לעצמך. גם היופי בפנים ילך וייראה יותר לכל העולם כשאת תהיי בגוף יותר קלילה ופחות כבדה... ויש עוד המון אבל המון השגים שבאים על הדרך כשאנו מרזים. לכולנו יש דרך כזו או אחרת. כולנו עשינו דרך כזו או אחרת במטרה להקל על גופנו ולהביא בריאות ויופי לחיינו. אפי היקרה כל הכבוד לך שעשית את הדרך וגם נשארת במשקל שהגעת אליו. על כך אני מוחאת לך הרבה מאד כפיים. יישר כוח. מקווה להכנס לתמיד למועדון המתמידים ואלה ששומרים על ההשגים שלהם כל החיים... כי החיים יפים כשאנו יותר קלים.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 16:33
 EFF Posts: 6409
|
סיפור הבגדים שלך הוא בדיוק זה ש"דחף" אותי ללכת לחוג של מירי לפני שנים רבות ולבצע את הירידה הגדולה של למעלה מ- 20 ק"ג - לאחר לידת בני השלישי...והשאר כתוב בפורום, בדפי מתכונים ובכלל בספר החיים שלי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 15:08
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי איך מירי שלנו אומרת אלוים לא דופק את השמנים פעמיים את מקסימה מבפנים עם חיוך תמיד על הפנים החשוב הוא שאת מטפלת בעצמך בענין הדיאטה כי באמת לא נעים כשאנחנו שמנים ושום דבר לא מתאים ממשיכים במשימה בדרך להצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 14:25
 1103 Posts: 5022
|
סיגל יקירתי כולנו חושבים כמוך לגבי הרזון והשומן.אם כולנו היינו רזים לא היינו כאן. ראשית אני שמחה שסוף סוף מצאת בגד נחמד שהתאים למידותיך ומטשטש את כל מה שבולט . תתחדשי נכון שנמאס מהחסה והפלפל אך כיוון שאין לנו ברירה אנחנו חייבים לתכנן ולהשקיע באוכל עבורינו כמו שאנו משקיעים בארוחות עבור משפחתינו. לנו יש את הבעיה אני בטוחה שאם התבשילים יהיו טעימים {אף אחד לא צריך לדעת שהם דיאטיים} כל המשפחת תהנה והרווח יהיה של כולם. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 13:57
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה שלי, את צודקת בכל מילה!!!! רזה זה יפה, בריא והבגדים יושבים סוףףףףףף!!!! ומי שחושב אחרת חי בסרט!!! (יצא לי חרוז... ) בכל מקרה, זאת אכן מראה, זה מניע לשינוי וזה נפלא רק מה ממי, בלי ל ח ץ לשנות ממקום של מגיע לי, של לאט ובטוח, זה מאדדדדדדדדדדדדד משנה את התהליך וגם את התוצאות אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואת תראי מיליון דולר !!!! כי את אשה יפה מפנים ומבחוץץץץץץץץץץ, עם חיוך של מ ל א כ י ת  ואת זה ממי לא יכולים "לקנות" בשום מקום ובעד שום כסף שבעולם!!!!!! שבת שלום שבת המלכה לך ולכל המשפחה (ושוב יצא לי חרוז..... ) נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 11:05
|
dany כתב:
שמן זה הכי מעצבן, ואף מעייף. ולומר נמאס לא יעזור לנו!!!!!!!!!!!! או שמשלימים עם המצב ואז לא בוכים עליו. או שמשנסים מתניים ויוצאים לדרך לעשייה טובה והצלחה. ואני יודעת היטב לאיזה צד של המפה את שייכת. את לא מוותרת על עצמך, והיום בעוד שנה.......... ברור שאת רזה!!!!!!!!!!!!!! דרך המלך כתב: ללכת לקנןת בגדים שמנים זה סיוט אחד גדול... שום דבר לא יושב טוב . גלגלי הצלה מבצבצים מכל מקום ממש דיכאון... זה מה שקרה לי בשבועיים האחרונים. היום בצהרים יש חתונה במשפחה וחיפשתי בגדים לחתונה וכלום כלום לא ישב עליי יפה.. כלום לא מצא חן בעיניי וזה מבאס ברמות... במיוחד שכבר קניתי לילדים ולבעלי ואמא שלי קנתה ואחותי וכולם רזים ואני???אני ממש בטטה .. אתמול מצאתי סוף סוף משהו נחמד שישב טוב וקצת טשטש את המצב אבל בשבועיים האלה בעודי תרה אחרי בגדים נפל לי אסימון גדול וחטפתי וואחד זבנג לפרצוף שמן זה פשוט מגעיל. שמן זה סיוט. שמן זה דיכאו. שמן זה עצבים... אז שבועיים אני כבר נלחמת עם עצמי להצליח וקשה מאד ולא קל ויש מלא פיתויים מסביב ויש מלא אירועים והכל סובב סביב האוכל .. וכן לפעמים נמאס לי מהסלט,נמאס מהגמבה ובכלל נמאס להלחם בשומן הארור ,אבל מסתבר שאין ברירה... רזה זה יפה,רזה זה בריאות,רזה זה בגדים שיושבים טוב,רזה זה ורוד וטוב.... שבת שלום לכולם
דנדוש תודה רבההה אמן ואמן!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|