הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמן ובגדים סיוטטט

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/05/2013 10:35

dany
dany
שמן זה הכי מעצבן, ואף מעייף. ולומר נמאס לא יעזור לנו!!!!!!!!!!!!
או שמשלימים עם המצב ואז לא בוכים עליו.
או שמשנסים מתניים ויוצאים לדרך לעשייה טובה והצלחה.
ואני יודעת היטב לאיזה צד של המפה את שייכת. את לא מוותרת על עצמך, והיום בעוד שנה.......... ברור שאת רזה!!!!!!!!!!!!!!

דרך המלך כתב:
ללכת לקנןת בגדים שמנים זה סיוט אחד גדול... שום דבר לא יושב טוב . גלגלי הצלה מבצבצים מכל מקום ממש דיכאון...
זה מה שקרה לי בשבועיים האחרונים. היום בצהרים יש חתונה במשפחה וחיפשתי בגדים לחתונה וכלום כלום לא ישב עליי יפה.. כלום לא מצא חן בעיניי וזה מבאס ברמות... במיוחד שכבר קניתי לילדים ולבעלי ואמא שלי קנתה ואחותי וכולם רזים ואני???אני ממש בטטה ..
אתמול מצאתי סוף סוף משהו נחמד שישב טוב וקצת טשטש את המצב אבל בשבועיים האלה בעודי תרה אחרי בגדים נפל לי אסימון גדול וחטפתי וואחד זבנג לפרצוף שמן זה פשוט מגעיל. שמן זה סיוט. שמן זה דיכאו. שמן זה עצבים...
אז שבועיים אני כבר נלחמת עם עצמי להצליח וקשה מאד ולא קל ויש מלא פיתויים מסביב ויש מלא אירועים והכל סובב סביב האוכל .. וכן לפעמים נמאס לי מהסלט,נמאס מהגמבה ובכלל נמאס להלחם בשומן הארור ,אבל מסתבר שאין ברירה...
רזה זה יפה,רזה זה בריאות,רזה זה בגדים שיושבים טוב,רזה זה ורוד וטוב....
שבת שלום לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2013 10:14

דרך המלך
דרך המלך
נינוש כתב:
סיגל יקרה , נכון שמן זה מעצבן , אבל עושים משהו כדי לתקן לעומת שמנים שלא עושים כלום.
דבר שני למי יש חיוך משגע ועיניים קורנות.
את יפה מכל הבחינות סיגל מחוננת שלנו
יהיה טוב אני בטוחה.

תודה נינוש על המילים החמותsmile))
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2013 09:44

נינוש
נינוש
סיגל יקרה , נכון שמן זה מעצבן , אבל עושים משהו כדי לתקן לעומת שמנים שלא עושים כלום.
דבר שני למי יש חיוך משגע ועיניים קורנות.
את יפה מכל הבחינות סיגל מחוננת שלנו
יהיה טוב אני בטוחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2013 08:48

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב יפתי. העיקר שמצאת בסופו של דבר והאמת זה באמת סיוט גם עבורי בתקופה הזו. רזה זה מתנה ואני מקווה שנתברך בה בקרוב או שלפחות נוריד את הגלגלים המציקים. אני יודעת שזה תלוי רק בנו אבל...... זה נהייה יותר קשה .

ממוש שיהיה בשמחות ומזל טוב.
נשיבוקים שבת שלום

תודה ממושsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2013 08:11

אורח
בוקר טוב יפתי. העיקר שמצאת בסופו של דבר והאמת זה באמת סיוט גם עבורי בתקופה הזו. רזה זה מתנה ואני מקווה שנתברך בה בקרוב או שלפחות נוריד את הגלגלים המציקים. אני יודעת שזה תלוי רק בנו אבל...... זה נהייה יותר קשה .

ממוש שיהיה בשמחות ומזל טוב. נשיבוקים שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2013 07:18

דרך המלך
דרך המלך
ללכת לקנןת בגדים שמנים זה סיוט אחד גדול... שום דבר לא יושב טוב . גלגלי הצלה מבצבצים מכל מקום ממש דיכאון...
זה מה שקרה לי בשבועיים האחרונים. היום בצהרים יש חתונה במשפחה וחיפשתי בגדים לחתונה וכלום כלום לא ישב עליי יפה.. כלום לא מצא חן בעיניי וזה מבאס ברמות... במיוחד שכבר קניתי לילדים ולבעלי ואמא שלי קנתה ואחותי וכולם רזים ואני???אני ממש בטטה ..
אתמול מצאתי סוף סוף משהו נחמד שישב טוב וקצת טשטש את המצב אבל בשבועיים האלה בעודי תרה אחרי בגדים נפל לי אסימון גדול וחטפתי וואחד זבנג לפרצוף שמן זה פשוט מגעיל. שמן זה סיוט. שמן זה דיכאו. שמן זה עצבים...
אז שבועיים אני כבר נלחמת עם עצמי להצליח וקשה מאד ולא קל ויש מלא פיתויים מסביב ויש מלא אירועים והכל סובב סביב האוכל .. וכן לפעמים נמאס לי מהסלט,נמאס מהגמבה ובכלל נמאס להלחם בשומן הארור ,אבל מסתבר שאין ברירה...
רזה זה יפה,רזה זה בריאות,רזה זה בגדים שיושבים טוב,רזה זה ורוד וטוב....
שבת שלום לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמן ובגדים סיוטטט

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!